Bikesport.dk  レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

FÞr jeg kÞbte fra bikesport.dk, tjekkede jeg trustpilot for en sikkerheds skyld. De havde okay fine anmeldelser og ingen alarmklokker ringede. Jeg bestilte for omkring 500kr for over tre mÃ¥neder... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Fin levering m.v. Men den cykellygte, jeg kÞbte gik i stykker efter en mÃ¥ned. Selvom den kostede ca 500 kr. Jeg har reklameret pÃ¥ mail og rykket mange gange, uden at fÃ¥ et svar. Har og... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg kÞbte en cykellÃ¥s (mÊrkevare) som desvÊrre gik i stykker. Jeg kontaktede Bikesport og forklarede dem at jeg helst ikke ville undvÊre lÃ¥sen (selvom den havde en defekt), da jeg ikke havde andre... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk betjening. dato den 3. februar bestilles pr. mail 2 sidetasker til scooter kl. ca 15: 00 Sidetaskerne afsendes fra BIKE SPORT i HolbÊk samme dato ved 16:00 tiden. Sidetaskerne er mig... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 自転車屋
  2. バむク アクセサリヌ専門店

圓該䌁業による蚘述

Bikesport.dk har til formål at sÊlge cykler, beklÊdning, tilbehÞr samt komponenter i vores fysiske butik samt over Internettet, til det danske og nordiske marked. Samt at bygge og reparere alle former for cykler. Vi har et af landets bredeste sortimenter, som er et miks af hÞjt profilerede kendte mÊrkevarer såvel som nye og mindre kendte, men spÊndende, kommende mÊrker. FÊlles for produktsortimentet er, at både den tekniske og den funktionelle kvalitet spÊnder fra middel til den absolutte top.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Aldrig kÞb fra denne hjemmeside

Jeg bestilte for omkring 500kr for over tre måneder siden. En uge efter at have bestilling skriver de at min bestilling er i restordre. Da det var til en gave, forsÞger jeg at annullere min ordre (dette skriver de i mailen at man bare kan). Herefter går der to måneder, hvor jeg adskillelige gange forsÞger at annullere ordren, men aldrig modtager et svar. De er ikke til at få fat på og har de facto frarÞvet mig mine penge og en fÞdselsdagsgave.

Undlad at bruge jeres penge på julegaver fra denne hjemmeside. I bliver bare sure og frustrerede

2022幎9月8日
5぀星のうち2の評䟡

Umuligt at komme i kontakt med selskabet

Fin levering m.v.

Men den cykellygte, jeg kÞbte gik i stykker efter en måned. Selvom den kostede ca 500 kr.

Jeg har reklameret på mail og rykket mange gange, uden at få et svar.

Har også forsÞgt flere gange at komme igennem på telefon - også forgÊves - selvom jeg ventede i kÞ i over 20 minutter.

Jeg har stadig ikke fået svar.

Så nu håber jeg på et livstegn fra selskabet her...

2022幎10月29日

Ingen penge retur

Har returneret en vare, men har ikke fået nogen penge retur. Det er ved at vÊre nogle uger siden, at de modtog den. Hjemmesiden er Êndret til nÊsten ikke at indeholde noget, men der står da stadig en mail og et nummer jeg har prÞvet at kontakte, men uden held.

2022幎8月24日

Ingen kommunikation overhovedet.

Ingen kommunikation overhovedet.
Har bestilt tre ting, to uger efter bestilling fik jeg mail om, at den ene ting var udsolgt og hvis jeg Þnskede at annullere min bestilling, skulle jeg blot svare på mailen og sige det.
Det gjorde jeg, og har efterfÞlgende fået endnu to mails, som jeg har svaret på, at jeg Þnsker at annullere.
Jeg har ringet tre gange, intet svar, på trods af at jeg ringede indenfor det tidsrum telefonsvareren angiver som telefontid.
Det er nu en måned siden, jeg bestilte og sagen er stadig ikke afklaret.

Er virksomheden ved at gå fallit?
De har ikke varerne selvom der på deres website står, at de er på lager og er klar til afsendelse.
EfterfÞlgende svarer de hverken på mail eller telefon:
Foruroligende!!!

2022幎10月2日
5぀星のうち1の評䟡

Radiotavshed, ingen levering eller returnering af betaling

Bestilte en lås på bikesport, som jeg efter en uge stadig ikke havde hÞrt noget til. Efter at have skrevet og rykket for status får jeg en autogenereret mail om at den er i restordre og afventer. Bikesport har ikke siden svaret på en lang rÊkke mails om fÞrst forventet levering siden Þnske on at annullere bestilling, og pengene er heller ikke returneret. Der er total radiotavshed, som andre også oplever, og bikesport har reelt franarret mig 900kr.

2022幎9月27日

De returnerer heller ikke mine penge

De returnerer heller ikke mine penge
Jeg bestilte en cykelhjelm i forkert stÞrrelse. som jeg returnerede samme dag som jeg modtog den, bestilte så en anden stÞrrelse som kom dagen efter. Jeg har stadig intet hÞrt eller modtaget mine penge retur til trods for adskillige mails og opkald, og der er nu gået to uger, siden de modtog hjelmen
Meget useriÞs virksomhed

2022幎9月1日
5぀星のうち1の評䟡

De returnerer ikke mine penge

Jeg kÞbte en lås i forkert lÊngde (min fejl), som jeg returnerede indenfor de to uger, min fortrydelsesret gÊlder. Jeg har stadig intet hÞrt eller modtaget til trods for adskillige mails og opkald, og der er nu gået to uger, siden de modtog varen.
Nu vil banken spÊrre mit kort for at undgå muligt misbrug fra bikesport.dk. Alt i alt mega dyr og super besvÊrlig oplevelse.

2022幎9月19日

Komplet stilhed

Jeg har ventet på svar på bekrÊftelse af ordre nu efter 5 fulde arbejdsdage.
Jeg har henvendt mig pr. mail og deres telefon er lukket som andre beskriver, selvom de har tlf tid alle dage 10-15 (siger telefonsvaren alle 5 gange jeg har ringet indenfor 10-15).
Jeg har annuleret min ordre pr. mail, jeg skal bruge den cykellås inden min cykel bliver leveret så nu må vi kÞbe den andet steds.

2022幎9月16日
5぀星のうち1の評䟡

Det er for dårligt at man ikke har fået

Det er for dårligt at man ikke har fået noget at vide om den vare man har bestilt har bestilt et par cykel Specialized 2,0 å fÞrst efter 7 dage får jeg en mail om at varen ikke kan leveres det er simpelthen for dårligt synes jeg kommer nok ikke til at handle her inde igen tÊnker jeg lidt dårlig service

2022幎9月7日

Super service & kreativ lÞsning

Jeg kÞbte en cykellås (mÊrkevare) som desvÊrre gik i stykker. Jeg kontaktede Bikesport og forklarede dem at jeg helst ikke ville undvÊre låsen (selvom den havde en defekt), da jeg ikke havde andre låsemuligheder.

SÞren sendte mig derfor en reservedel, som jeg selv kunne udskifte. Det tog mig to minutter og var den perfekte lÞsning for mig.

Tak for god service og en kreativ lÞsning.

2022幎9月2日

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Telefonen melder udenfor telefon tid uanset tidspunkt man ringer på og mail svarer de ikke på. Afventede pakke som ikke kom, og langt om lÊnge kom mail om de ikke havde varerne på lager, anmodede om kvittering på ordre var annulleret igen total tavshed fra deres side.
Find en anden at handle med, disse er ikke vÊrd at kontakte...nÃ¥ nej det kan man jo heller ikke😉

2022幎8月8日
5぀星のうち1の評䟡

Elendig kundeservice der ikke svarer

Elendig kundeservice der ikke svarer på henvendelser, vare bliver ikke leveret og penge bliver ikke tilbagebetalt for ordren. Har ventet i 18 dage på svar efter 3 mails og 2 opkald.
VÊlg en anden cykelforretning at handle hos hvis du gÞr dig håb om at få noget som helst service. Jeg har kontakt forbrugerrådet for at få mine penge tilbage for vare de ikke leverer.

2022幎8月8日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス