Bildelarexpert レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jag lÀmnade initialt en 1-stjÀrnig recension av misstag – jag avsÃ¥g att recensera ett annat företag (Bildexperten) pÃ¥ grund av det likartade namnet. Men jag vill uppdatera mitt betyg till 5 stjÀrnor p... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Helt perfekt ,men det jag inte visste var att denna sÀljare gÃ¥t via "AUTODOC " dit betalningen gick ,dÀrifrÃ¥n jag Àven köpt frÃ¥n tidigare sÃ¥ jag blev lite förvÃ¥nad med detta köp mvh Anders i Åker... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Att ni hade delen jag letade efter Àr perfekt, tyvÀrr drar spårningsmöjligheten av min leverans ner betyget, nu håller jag bara tummarna för att delen passar som utlovat .

5぀星のうち3の評䟡

Garanti för sÀkert köp en kostnad som gör mig irriterad dessutom några felleveranser som jag slÀngde i soptunnan, svaghetstecken hos er alltså! Facebook nÀsta?9

䌁業情報

1. 自動車郚品店

圓該䌁業による蚘述

Din webbutik för ✓ bildelar till förmÃ¥nliga priser ✓ bromsar ✓ avgassystem ✓ filter och mycket mer – BestÀll allt för ditt fordon enkelt och till förmÃ¥nliga priser pÃ¥ nÀtet

優良

Snabbt och smidigt

2020幎1月18日

Hej Sven,

SKRÄP

SKRÄP! Köpte strålkastare till Mitsubishi Carisma.
Dålig passform. Glödlampor går inte att montera in utan att jag fick slipa och justera. Sprickor på insida.
Efter monteringen passformen var så dålig att det såg ut som om bilen var om en krock.
Jag vet att kundtjÀnst kommer att sÀga bla bla bla vi kommer att ersÀtta delar osv! Men! Till vilka delar? Nej tack kommer inte att handla mer hos bildelarexpert.se

2019幎10月27日

Hej Bosse,

Tack för att du rapporterat detta till oss!
Vi kollar ditt Àrende och hör av oss till dig inom kort.

snabb leverans

2019幎9月17日

Hej Thomas,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Får betala returfrakten sjÀlv

NÀr något går fel, visar ett företag sitt rÀtta ansikte, och i det fallet Àr detta företag ett enda stort skÀmt!! Jag fick en trasig egr-modul till min vw passat. Jag mailade samma dag vi satte dit den och förklarade. Killen förstod inte först vad jag menade så jag fick förklara som man gör till en fyraåring! Språkkunskaperna hos kundtjÀnst ligger på den nivån. Efter ytterligare några mail så fick jag veta att reklamationer tar vÀldigt lång tid, och då jag måste ha bil till jobbet så enda sÀttet var tydligen att bestÀlla och betala en ny. Jag skulle således ligga ute med ganska mkt pengar, för två moduler! Så en kollega till honom skickade en lÀnk som jag klickade på. NÀsta dag...nytt mail! LÀnken jag fått gick till en modul som inte var kompatibel med min bil. Ytterligare några mail senare lovade killen att fixa detta och Àndra i bestÀllningen. Han la dessutom till en försÀkring jag inte bett om! Några dagar senare kom reklamationsblanketter på mailen. Bara dom var en historia för sig. Fullkomligt onödiga saker skulle fyllas i. Bl.a chassinummer!? Egr Àr en motordel. Motorn kunde ju ha bytts ut...En vecka efter att dom bekrÀftat att dom mottagit modulen får jag nytt mail som berÀttar att jag inom kort kommer att få returblanketter??? Borde inte dom följt med reklamationsblanketterna?? Jag kontaktar dom igen och frågar hur jag ska göra för att få tillbaks dom 366kr jag betalat i frakt. En mkt spydig kille berÀttar att jag inte får pengarna eftersom dom skickat returblanketter. Visst...men långt långt efter att dom redan fått returen. Så den returen får man betala sjÀlv. Dom skickar skrÀp och vi betalar returfrakten!!! Jag har haft kontakt med sammanlagt 7st i kundtjÀnst och ingen har vetat vad den andra sagt! ALDRIG MER BILDELAREXPERT!!!!

EDIT! Kvalificerat skitsnack från ett Àkta skojarföretag!! Jag skrev om returfrakten mkt tidigt, men förmodligen skickade inte puckot i kundtjÀnst mailet vidare! 26% missnöjda kunder förklarar ju en hel del....

2019幎9月3日

Hej ,

Tack för att du gör oss uppmÀrksamma på detta och hjÀlper till att förbÀttra våra tjÀnster.
Vi beklagar verkligen det som hÀnt. Förklaringen till detta Àr att returfrakt kostnaden rÀknas som påföljd kostnad och måste då reklameras så snart man skickat varan.
Då du reklamerat den försent så har tyvÀrr tillverkaren godkÀnt bara varans kostnad.
Vi hoppas att du har förståelse för detta och godtar vår ursÀkt.

Med vÀnlig hlsning,

VÀntat pÃ¥ ett avgasrör 1 1/2 mÃ¥nad och

VÀntat på ett avgasrör 1 1/2 månad och det hÀnder ingenting

2019幎8月26日

Hej Arne,

Tack för att du rapporterar detta till oss!
Vi beklagar verkligen för förseningen av ditt paket.
Paketet verkar anses som förlorat och vi har dÀrför ordnat en återbetalning åt dig.
Vi ber om ursÀkt för olÀgenheten som skapades för dig.

Snabb hantering

Snabb kunnig hantering! Bra bemötande!

2019幎6月22日

Hej Ove,

JÀtte tack för ditt fina omdöme!

5぀星のうち1の評䟡

Vire låsen gick av så vi fick laga...

2019幎6月20日

Hej Susanne,

Tack för din recension!
Vi beklagar att du Àr inte nöjd med ditt köp.
Vi har skickat ditt Àrende till vår Kundsupport och en av våra agenter kommer att kontakta dig inom kort och förse dig med en lösning.

5぀星のうち4の評䟡

bra följsamhet

bra följsamhet. (betala nÀr du får leverans)

2019幎6月20日

Hej Yngve,