KÞbte d. 1. maj en Giant Propel Advanced pÃ¥ billigcykel.dk. Fin cykel og fin levering. Pakkede cyklen ud af kassen og fandt en skramme pÃ¥ skrÃ¥rÞret. Ligner en umbraconÞgle eller skruetrÊk... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Köpte min cykel (Avenue) och nÀr jag fick den var den skadad i fÀrgen med repor. NÀr jag kontaktade Ã¥terförsÀljaren var deras ursÀkt att sÃ¥dant hÀnder och inte var sÃ¥ farligt. Jag hÀvdade min lagli... ãã£ãšèŠã
Bestilte en retro cykel, hvor jeg sparede 1000 kr i forhold til alle andre forhandlere. Grundet corona var der lÊngere leveringstid. Afhentede i falkoner cykler idag, fik fin service af en gut med ful... ãã£ãšèŠã
En af de bedste cykelhandler jeg har prÞvet! SÞd og hjÊlpsom kundeservice der svare hurtigt, derudover ogsÃ¥ gode priser. Har selv handlet der to gange og har fÃ¥et en strygende service begge gange... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
CYKLER - Billige cykler! - KÞb din nye cykel online og spar mange penge! Vi har altid et stort udvalg af billige cykler og de bedste tilbud på cykler du kan finde hos nogen cykelhandler på nettet. Hos os kan du handle dine cykler dÞgnet rundt via vores hjemmeside. Vi har alle typer cykler: MTB cykler, BMX cykler, racercykler, citybikes sportscykler, Herrecykler,damecykler. Vi har alle de store mÊrker Avenue cykler, Trek cykler, Giant cykler, MBK cykler, Felt cykler, GT cykler, Gary fisher cykler, Everton cykler, Ebsen cykler. Kort fotalt vi har billige cykler til alle.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg kÞbte min datters cykel herfra tilâŠ
Jeg kÞbte min datters cykel herfra til meget lille pris så navnet matcher det de yder. Udover det så utrolig behagelig kundeservice
Fremragende service â bÃ¥de ved kÞb, levering og reparation!
Min cykel fra Billigcykel.dk / Falkon Cykler havde fÃ¥et en fastklemt thru-axle, som viste sig at vÊre let irret og formentlig skyldtes manglende smÞring. Jeg kontaktede butikken og fik gode rÃ¥d over telefonen, og forsÞgte selv at lÞse det efter bedste evne â men da det ikke lykkedes, besluttede jeg at tage cyklen med til butikken i Frederiksberg.
Her blev jeg mÞdt med smil, overskud og professionalisme. De lÞste problemet hurtigt, effektivt og uden beregning â selvom det drejede sig om en onlineordre (til butikken fra den tidligere ejer). Det var intet mindre end fremragende kundeservice, og det er virkelig en tryghed at vide, at der stÃ¥r kompetente fagfolk klar, nÃ¥r man har brug for hjÊlp â ogsÃ¥ efter kÞbet. Fedt at se de nye ejere tager ansvar og servicerer pÃ¥ garantien for kunderne i den butik de har overtaget. God stil.
Jeg har nu kÞbt to cykler her â senest en Giant landevejscykel med elektroniske 105 Di2 gear â og begge gange har servicen i forbindelse med kÞbet ogsÃ¥ vÊret i top.
Da jeg hentede min nyeste cykel, blev den sat op til tubeless i butikken, mens jeg sÃ¥ pÃ¥, og jeg fik meget fin vejledning i bÃ¥de tubeless-teknik og de nye elektroniske gear. Personalet tog sig tid, svarede imÞdekommende pÃ¥ alle mine spÞrgsmÃ¥l â ogsÃ¥ de dumme â og sikrede, at alt fungerede perfekt, inden jeg trillede derfra.
Det her er ikke bare en webshop med gode priser â det er ogsÃ¥ en fysisk butik med passionerede mennesker, som gÃ¥r den ekstra mil for deres kunder.
Selve cyklen â Giant TCR Advanced 1 med Disc brakes og Shimano 105 Di2 â fortjener de varmeste anbefalinger. Det er en utrolig komplet racercykel, hvor man fÃ¥r imponerende meget performance og moderne teknologi for pengene. Rammen er let, stiv og aerodynamisk optimeret uden at vÊre ekstrem, hvilket gÞr den bÃ¥de hurtig og alsidig â ideel til danske forhold. De elektroniske Shimano 105 Di2-gear leverer prÊcise og pÃ¥lidelige skift hver gang, helt uden bÞvl, og de hydrauliske skivebremser sikrer kontrolleret og effektiv nedbremsning i alt slags vejr. Cyklen er desuden tubeless-ready og bygget op omkring en geometri, der elegant forener race-DNA med komfort â perfekt til bÃ¥de lange ture, pendling og intensiv trÊning. En virkelig velafbalanceret cykel til den pris-og kvalitetsbevidste rytter, der vil have hÞj ydelse og moderne features uden at betale boksen for en world tour bike.
Jeg er selv en tung dreng pÃ¥ ca. 0,1 ton og bruger cyklen til pendling mellem HornbÊk og KÞbenhavn samt diverse weekendture. Jeg har kÞrt cirka 7000 km pÃ¥ den â uden at holde igen med wattene â og det gÞr det bare endnu mere imponerende, hvor lidt vedligeholdelse der har vÊret nÞdvendig. Ud over et par dÊkskift, en ny kÊde og et enkelt problem med en thru-axel, som i Þvrigt blev lÞst hurtigt og professionelt, har den kÞrt helt upÃ¥klageligt. Det vidner om hÞj kvalitet og fremragende holdbarhed i bÃ¥de ramme og komponenter â selv nÃ¥r cyklen dagligt udsÊttes for hÃ¥rd belastning i timevis, dag efter dag, uge efter uge.
Suma summarum: Falkon Cykler / Billigcykel.dk fÃ¥r mine varmeste anbefalinger â bÃ¥de pÃ¥ pris, cykelkvalitet og isÊr kundeservice. Super sÞde mennesker. Man blir jo helt rÞrt. Jeg kommer helt sikkert igen!
De bedste hilsner og held og lykke med butikken,
Den Glade Pendler
Bestilte en sort trek roscoe 7 mtb
Bestilte en sort trek roscoe 7 mtb. efter nogen dage blev jeg ringet op og fik fortalt at denne ikke var på lager mere, men at de kunne sende samme cykel i grÞn 2025 model istedet uden beregning, jeg har nu modtaget cyklen som var pakket forsvarligt ind.
Jeg er tilfreds med kÞbet hos billig cykel og glÊder mig til at komme i skoven :)
Nem og hurtig afhentning
Nem og hurtig afhentning. Fin service ved afhentning ðð
DÃ¥rlig kundeservice
Jeg vil ikke anbefale andre at kÞbe deres cykel ved billigcykel.dk.
På min halvt år gamle cykel (MBKsix herrecykel) laver jeg en reklamation, da jeg har problemer med gearene. De tager den ind, men kan ikke finde fejlen. De skifter dog gearnav, men da den kommer retur, er fejlen der stadig. Da jeg så melder tilbage, at der stadig er fejl på cyklen, gider de ikke gÞre mere. De er nedladende i deres svar og siger, at det må vÊre mig der cykler forkert. Jeg filmer derfor, at jeg cykler rigtigt (eller som de mener man skal gÞre), og at der stadig er en fejl på cyklen. Efter flere samtaler med mekaniker og kundeservice vÊlger de at tage den ind igen. Efter de har haft cyklen i 1,5 uge uden jeg har hÞrt noget, ringer jeg og kan forstå, at de ikke har gjort noget endnu, da de stadig ikke kan finde fejlen. Her er der gået 6 måneder fra jeg lavede reklamationen. Jeg skriver derfor til chefen, at jeg Þnsker at have pengene retur for cyklen. 1 time senere modtager jeg en mail med, at cyklen er fÊrdig og snart bliver leveret. Så har de skiftet endnu en del på cyklen. Men cyklen har samme fejl, da jeg modtager den.
Herfra bliver den dårlige kommunikation kun vÊrre. Nu mener de, at de fejl jeg opdager på cyklen må skyldes almindelig slitage, og derfor vil de ikke gÞre mere.
Jeg klager derfor til MÊglingsteamet for forbrugerklager. Her bliver man indkaldt til et mÊglingsmÞde, hvor man over telefon mÞdes og skal se om man kan finde en lÞsning. Dette telefonmÞde mÞder de ikke op til!!! Jeg bliver af mÊgler oplyst om, at nÊste vej er at klage til forbrugerklagenÊvnet, som kan have en svartid på op til 12 måneder. Nu er der gået 10 måneder fra jeg indsendte reklamationen til billigcykel.dk, og jeg gider ikke det her bÞvl mere, så det betyder, at alt besvÊret og bevisbyrden for forbrugeren gÞr, at virksomheden vinder. Det er super Êrgerligt, at det skal vÊre sådan. Derfor deler jeg min historie her, så andre ved hvad det kan ende med, når man kÞber en cykel på billigcykel.dk.
God oplevelse
Bestilte en Gravel cykel som var på deres lager i Holland. God info undervejs og blev opdateret hvor langt cyklen var, indtil den landede på adressen :) super service og fin cykel til pengene.
Super oplevelse med fantastisk serviceâŠ
Super oplevelse med fantastisk service og afhentning på Falkon cykler.
Fantastik oplevelse
Fantastik cykel på tilbud.
KÞbt i lordags. Kom hjem 5 dage efter.
Fremragende oplevelse herfra.
Tak billigcykel.
Bestilte 2 Cykler hvor de kun havde 1âŠ
Bestilte 2 Cykler hvor de kun havde 1 da det var opprydning på lager vi fik den ene hvor de så ville skaffe en mere.vi fandt under ventetiden ud af den skulle vÊre en str mindre så de måtte bestil ny str . Rigtigt god service og nu har de så stadig en på lager . Tak for handel
Kan absolut anbefales
Kan absolut anbefales, super god service.
SkandalÞs "levering"
Umiddelbart har de gode priser og god kundeservice, men kundeservicen bliver sÊrdeles negativ, når det ender med at vÊre lÞgn enten grundet dem selv eller Brink, der har stået for den vÊrst mulige "levering".
Det er rent og skÊrt held, at cyklen ikke er blevet stjålet, da den har stået "leveret" fÞr kl. 9 i bunden af en åben opgang, uden at jeg er blevet oplyst omkring det, udover på mail. Dette på trods af, at der i den sidste mail fra Billigcykel.dk stod fÞlgende:
Tak for den fremsendte information ! ð â Det er hermed noteret pÃ¥ din ordre xxx.
Vi leverer din nye cykel nu på Tirsdag d. 06/08-2024 i tidsrummet 09.00 -16.00
Jeg har lavet en note på dit fragtbrev om at fragtmanden skal ringe dig op ved ankomst til adressen.
Det er fuldstÊndig håblÞst, uanset hvor fejlen ligger, men Billigcykel.dk har selv valgt at anvende Brink som bud.
Brink har sendt en mail kl. 07:27 her til morgen, tirsdag, om at cyklen leveres mellem kl. 08:00 og 17:00, hvorefter de smed cyklen i bunden af min åbne opgang kl. 08:53. Der er både dÞrtelefon + ringeklokke, som ikke er blevet brugt, ligesom de heller ikke har ringet til mig. Det var helt tilfÊldigt, at jeg tjekkede min mail, hvor jeg kunne se "leveringen".
Jeg har derudover på intet tidspunkt givet tilsagn til, at cyklen "må stilles" på adressen. š
Min oplevelse har nu vÊret så elendig, at jeg ikke kan se, hvorfor jeg skulle bruge hverken Billigcykel.dk eller Brink på noget tidspunkt igen.
jeg har kÞbt en mtb igennemâŠ
jeg har kÞbt en mtb igennem billigcykel.dk til en fantastisk pris. den eneste grund til de ikke får 5 stjerner er at der ikke er styr på lagerstatus, der stod den var på lager men det var den ikke, men til gengÊld var kundeservice meget gode de skrev jÊvnligt med status på min cykel og de overholdte det de sagde.
så vis du skal bruge en cykel her og nu skal du passe på, men hvis du godt kan vente 14dage som jeg endte med så er der mange penge at spare.
Cyklen var i perfekt stand da jeg fik den.
SÃ¥ jeg er meget tilfreds med handlen
Fantastisk fleksibilitet da den cykelâŠ
Fantastisk fleksibilitet da den cykel jeg ville kÞbe var udsolgt. SÊrdeles stor venlighed ved handel
Jeg kÞber en ny cykel
Jeg kÞber en ny cykel, men cyklen bliver leveret med Þdelagt gearskifer, for lille slange, skÊvt dÊk og uden olie i bremserne. Jeg skriver ind til dem (Hjemmeside siger de svarer indenfor 24 timer) Jeg fÃ¥r ingen svar, og det er 2 dage siden jeg skrev nuâŠ
Trek FX 3
Jeg fik den bestilte cykel, til den lovede leveringstid, flink betjening (jeg hentede den selv på Frederiksberg.
Kan kun anbefale.
God Service og kommunikation
God Service og kommunikation. Alt efter bogen.
God pris, god kommunikation
Jeg kÞbte en racercykel, skarp pris! LÊngere leveringstid end forventet, men super god kommunikation med billigcykel undervejs.
God service og hurtig levering.
Jeg kÞbte en Trek mountainbike. KÞbsprocessen på hjemmesiden var nem, og efterfÞlgende kommunikation og lÞbende info om levering var også yderst tilfredsstillende.
Jeg vil absolut anbefale billigcykel.dk og kÞber gerne cykel fra dem en anden gang.
Firmaet ser ud til at vÊre ophÞrt
Ville bestille en cykel på nettet, men ville lige sikre mig at det bagvedliggende firma falkon cykler var solidt. Af cvr.dk kunne jeg så lÊse at firmaet pr 1/3 24 var ophÞrt!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ