レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg skriver denne klage i forlÊngelse af min oprindelige anmeldelse af POINTBILER ApS (CVR 35238778), som nu er fusioneret med BILMESSEN ApS (CVR 34704090). Det er min forstÃ¥else, at begge vir... もっず芋る

Jeg kÞbte en brugt bil, som var fyldt med fejl og mangler. Der var pÃ¥ ingen mÃ¥de et Þnske om at fÃ¥ rettet op pÃ¥ disse fejl og mangler som jeg vendte tilbage til forhandleren i FarsÞ, indenfor de f... もっず芋る

Burde vÊre MINUS 5 stjerner ! ! ! KÞbte en brugt Audi A8L hos Leif , der var nogle ting der skulle rettes - da det ikke lykkedes for det vÊrksted han sendte mig til, sÃ¥ blev jeg henvist til et an... もっず芋る

Har handlet flere biler hos Bilmessen hvilket altid er sket til min fulde tilfredshed. De meget fÃ¥ garantireparationer er altid blevet lavet pÃ¥ vÊrkstedet uden problemer af nogen art. Leif fra B... もっず芋る

䌁業情報

2.4

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg vil ikke kÞbe vil af Leif igen

Jeg skriver denne klage i forlÊngelse af min oprindelige anmeldelse af POINTBILER ApS (CVR 35238778), som nu er fusioneret med BILMESSEN ApS (CVR 34704090). Det er min forståelse, at begge virksomheder er ejet af den samme person, Leif, og derfor Þnsker jeg at rette min klage mod BILMESSEN ApS i stedet.

Jeg kÞbte en Tesla Model X af Leif gennem hans firma, Pontbiler, som en del af en byttehandel, hvor min Tesla Model S skulle indgå. Under prÞvekÞrslen af Tesla Model X blev der ikke konstateret fejl, og efter en måneds forhandling blev aftalen endeligt på plads.

Ved afhentning af bilen havde jeg en lÊngere samtale med Leif, hvor vi blandt andet drÞftede bilforhandleres omdÞmme, og han understregede, hvor fair han var som forhandler. Kort efter jeg kÞrte hjem, bemÊrkede jeg imidlertid en raslelyd fra bilens hÞjre side. Jeg kontaktede straks Leif, som samtidig oplyste mig om, at der var problemer med to af dÞrhåndtagene på Tesla Model S. Som selvfÞlgelig skulle fratrÊkkes efter regningen som jeg ville få på Tesla Model X

Efter besÞg hos tre forskellige mekanikere blev problemet identificeret, og reparationen af Tesla Model X kostede mig 23.000 kr. Da jeg efterfÞlgende henvendte mig til Leif for at drÞfte regningen, afviste at dÊkke reparationen af Tesla Model X. Han henviste til kÞbsaftalen, hvor han juridisk havde fraskrevet sig ansvaret.

Selvom aftalen formelt set var korrekt udformet, mener jeg, at den måde, sagen blev håndteret på, ikke afspejler en fair og trovÊrdig bilforhandler. På baggrund af denne oplevelse vil jeg ikke handle med Leif igen og kan ikke anbefale andre at gÞre det.

2025幎3月31日

Super oplevelse fra os

Vi er fÞrstegangs kÞber hos point biler, super god oplevelse. Leif er seriÞs omkring salg og det administrative i forbindelse med omregistrering af kÞb Mercedes GLB220d, de varmeste anbefaling herfra 🀗
Fra os i Herning

2024幎5月31日

Har brugt Leif 2 gange

Har brugt Leif 2 gange. En gang med min mercedes c klasse. Og senest med min fars bmw x1 hybrid. Leif er super seriÞs og fair med priserne. Står altid klar med gode råd. Kan varmt anbefale Leif.

Mvh Ronni fra fyn

2024幎3月25日

5-stjernet oplevelse!

5-stjernet oplevelse fra start til slut! Hvis jeg kunne give 6 stjerner, gjorde jeg det. Super service og upåklagelig kommunikation. God bytte-oplevelse, jeg er sikker på at begge parter er godt tilfreds! Vil helt klart anbefale at handle hos Bilmessen!

2023幎6月16日

Fremragende service!

Har både kÞbt og solgt biler ved Bilmessen / Pointbiler ad flere omgange.

Hver gang har vi handlet med ejeren, Leif StÞttrup, der uden tvivl er meget lÞsningsorienteret og for Þvrigt har et rigtig godt humÞr.

Da vi sjÊldent kan komme forbi butikken i alm. åbningstid, pga. afstand, åbner Leif butikken kun for min hustru og undertegnede.
- ovenstående gÊlder både ved reklamation og ved evt. ny handel.

Vi kÞrer gerne de Ca. 500km. når der skal handles bil
- da der ALDRIG har vÊret sat spÞrgsmålstegn ved evt. reklamation på de indkÞbte biler.

Der er INGEN tvivl, at nÊste bil også skal handles her.
Vi fÞler os ALTID godt behandlet og bilerne er desuden rigtig prissat.

PS. Ved bilsalg er pengene gået ind på vores konto enten samme dag eller dagen herpå, og al dokumentation på handlen bliver sendt på mail.

2023幎5月13日

En glad Volvo XC40 ejer

Min mand og jeg kÞbte vores Volvo xc40 hos Leif. Det var Êrlig kommunikation fra starten af, meget direkte og humoristisk.

I starten var jeg skeptisk, fordi vi selv bor i KÞbenhavn, men grundet den åbne og Êrlige dialog, gik det sgu meget fint.

Vi fik en fornuftig byttepris for vores gamle bil. Da vi ankom til Bilmessen, stod Leif klar til at tage imod os, vi gennemgik bilerne, fik styr på papirarbejdet.

Alt i alt fantastisk! Vi kommer glÊdeligt tilbage igen, når vi en gang skal have ny bil.

Tak for det, Leif! 🙏🏜

2022幎8月27日

Burde vÊre MINUS 5 stjerner

Burde vÊre MINUS 5 stjerner ! ! !
KÞbte en brugt Audi A8L hos Leif , der var nogle ting der skulle rettes - da det ikke lykkedes for det vÊrksted han sendte mig til, så blev jeg henvist til et andet vÊrksted. og forventede naturligvis at når det var reklamation , så ville det vÊre uden udgift for mig. Men Nej - da jeg nÊvte ordet reklamation sagde han blot "Nå Xxxxx, nu nÊrmer vi os noget Jura, og det er aldrig godt, mener du at jeg ikke har overholdt vores skriftlige & mundtlige aftaler, skal jeg bede dig om at henvende dig til DBFU (Dansk Bilforhandler Union).

Jeg kan kun på det kraftigste fraråde folk at handle med Leif StÞttrup / Bilmessen FarsÞ / PointBiler , mange forskellige navne han jonglerer rundt med.

Jeg måtte selv betale for at få udleveret min bil fra det vÊrksted han havde bedt mig om at benytte og har stadig en bil der er nÊsten ubrugelig.

2022幎8月25日

Glad fast kunde👍

Som fast kunde ved bilmessen, kan jeg kun give, de bedste anbefalinger både til de kompetente folk på vÊrkstedet og i salgsafdelingen. Der er altid god service, vejledning og tid til kaffe og snak.
Vi er glade kunder ved bilmessen i FarsÞ🙂

2022幎2月18日
自発的なレビュヌ

Kan desvÊrre ikke deltage i den

Kan desvÊrre ikke deltage i den almindelige hyldest af Leif! Fik min bil vurderet af hans edb "system", og fik telefonisk at vide at denne vurdering altid holdt. SelvfÞlgelig bÞd han 10000,- under, da han udmÊrket vidste at jeg ikke returnerer til KBH. uden en anden bil.
Så blev det ikke oplyst at den nye bil var importeret fra et Þstland, hvilket man selvfÞlgelig bÞr gÞre.
Endelig opdagede jeg fÞrst hjemme, at der var skrevet en forsikring på slutsedlen, som jeg ikke havde bedt om. SelvfÞlgelig min egen fejl, at jeg ikke
havde set det. Handlen skete i dec. 2020, men anmeldes fÞrst nu pga. garantien. Denne handel har
altså ikke Êndret mit syn/tiltro til bilforhandlere.
Jan Franta

2022幎1月23日

Tillid

Kom helt fra Lolland• Det var hele umagen vÊrd, fra start til slut hele handelsforlÞbet tillid, tillid, en jyde nÃ¥r det er bedst. Mvh Niels Ploug

2021幎12月15日
自発的なレビュヌ

Venlig og imÞdekommende betjening.

Venlig og imÞdekommende betjening af både Leif og Frue. Hyggelig modtagelse i gode og dejlige omgivelser, og ved overdragelse af bilen blev jeg undervist i bilens mange funktioner. Dog var der en enkelt lille misforståelse sÊlger og vÊrksted imellem. Dette blev dog rettet på nogenlunde tilfredsstillende vis. Kan kun anbefale Bilmessen til alle, der Þnsker at kÞbe anden bil.

2020幎12月21日

Bilmessen i FarsÞ nr 1

Er simpelhen nÞdt til at dele min oplevelse med at kÞbe bil hos Bilmessen i FarsÞ jeg giver max stjerner ,en helt igennem fantastisk oplevelse fra start til slut👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻Ekstrem professionel service ..sÃ¥ stÃ¥r du/ i og skal handel bil bÞr du overveje at tage kontakt til Bilmessen .tÞr godt at love du/i ikke vil fortryde ❀Hvad er service sÃ¥ (.I min verden .er service du fÃ¥r mere en du forventer ))DET FIK JEG)

2020幎10月29日

Det bliver ikke bedre.

Det bliver ikke bedre.
Indehaveren, Leif er jyde i ordets bedste forstand og en del mere.
Bundsolid, ordholden, og helt igennem tillidsvÊkkende.
Dertil enormt proaktiv, fantasifuld og vedholdende - og ikke mindst med masser af humor.
Bilmessens koncepter med kundesalg og garantiordninger vidner om godt kÞbmandsskab.
Jeg har både kÞbt og solgt bil gennem Bilmessen indenfor den seneste måned, og jeg har kun ros til begge forlÞbene, som ikke bare var ligetil.
Skulle jeg komme i den situation, at jeg igen sÞgte ny vogn, bliver det helt sikkert gennem Bilmessen, selvom den ligger 5 timers kÞrsel fra min bopÊl i VedbÊk.
Der kunne siges meget mere godt, men Leif skulle nÞdig få rÞde Þre.

2020幎10月3日

Fantastisk service

Fantastisk service! Byttede bil hos Leif i sommer og det var et absolut smertefrit byt for begge parter. SmÃ¥ fejlfrindinger pÃ¥ garantien uden vrÞvl. Hos bilmessen kan man altid lave en god aftale. Skal jeg have ny brugt bil igen en dag kunne jeg sagtens finde pÃ¥ at kÞre til FarsÞ igen. 5 store stjerne herfra 😀⭐⭐⭐⭐⭐

2019幎12月27日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ