Jeg skriver denne klage i forlÊngelse af min oprindelige anmeldelse af POINTBILER ApS (CVR 35238778), som nu er fusioneret med BILMESSEN ApS (CVR 34704090). Det er min forstÃ¥else, at begge vir... ãã£ãšèŠã
Jeg kÞbte en brugt bil, som var fyldt med fejl og mangler. Der var pÃ¥ ingen mÃ¥de et Þnske om at fÃ¥ rettet op pÃ¥ disse fejl og mangler som jeg vendte tilbage til forhandleren i FarsÞ, indenfor de f... ãã£ãšèŠã
Burde vÊre MINUS 5 stjerner ! ! ! KÞbte en brugt Audi A8L hos Leif , der var nogle ting der skulle rettes - da det ikke lykkedes for det vÊrksted han sendte mig til, sÃ¥ blev jeg henvist til et an... ãã£ãšèŠã
Har handlet flere biler hos Bilmessen hvilket altid er sket til min fulde tilfredshed. De meget fÃ¥ garantireparationer er altid blevet lavet pÃ¥ vÊrkstedet uden problemer af nogen art. Leif fra B... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Intro | Bilmessen FarsÞ
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Super bil med super service
Handlede bil hos Leif for små 6 måneder siden og har afgjort fået en superservice. Der har intet vÊret med den og bilmessen lavede også service fornyeligt. Kan kun anbefale Leif og co.
Top service.
Super service,hjÊlp, medvirkning og formidling ved kÞb af ny bil. Og super godt salg (kommission) af den gamle bil.
Godt gået Leif!!
Og altid behjÊlpelig med lånebil, når bil skal til service!!!
INGEN SLINGER I VALSEN
Jeg har nu kÞbt bil to gange hos Bilmessen i FarsÞ, og har igennem begge forlÞb oplevet en personlig og professionel behandling - både i forbindelse med handlerne og efterfÞlgende service/garanti.
Ved min sidste oplevelse med Bilmessen solgte de en bil for mig. Vi satte os sammen og blev enige om en pris og fik noteret udstyr m.m. til salgsopstillingen. Dagen efter var bilen på nettet forskellige steder med flotte billeder, og i lÞbet af 24 timer var bilen solgt. Det overgik selv mine vildeste forventninger!
Jeg kan helt klart anbefale Bilmessen i FarsÞ, og er også sikker på at det ikke er sidste gang jeg har handlet med Leif.
Kort og godt: GODT GÃ
ET!
Jeg kÞbte en Renault hos dem og handlet âŠ
Jeg kÞbte en Renault hos dem og handlet med Mathias har aldrig fået bedre service end der oppe. Jeg fik et lille problem med generatoren ringede der op og fik en tid på vÊrkstedet og får det lavet på mandag uden nogen problemer så bruger dem foreftertiden både som vÊrksted og forhandler jeg kÞre gerne langt efter god service
Har handlet bil 3 gange ved Bilmessen i âŠ
Har handlet bil 3 gange ved Bilmessen i FarsÞ, og efterfÞlgende fået dem serviceret på deres vÊrksted, og har hver gang vÊret yderst tilfreds med handlerne, og deres serviceeftersyn som levede helt op til standard, så stedet kan klart anbefales til andre som Þnsker at kÞbe ny-bil/Þnske-bil, så står indehaver Leif klar til at hjÊlpe vedkommende.
5â¢âïžâïžâïžâïžâïž
Jeg har i forbindelse med vurdering af âŠ
Jeg har i forbindelse med vurdering af VW Sportsvan oplevet en sÊrdeles
kompetent og faglig ekspertise, som gÞr at virksomheden for mig fremstår
som noget der gÞr en forskel i autobranchen.
KÞb af brugt bil
Jeg kÞbte en brugt Ford s max af point biler i FarsÞ . Jeg har fÃ¥et en fin behandling og god garanti pÃ¥ bilen. Bilen blev leveret som aftalt pÃ¥ min bopÊl pÃ¥ SjÊlland til den aftalte dato. Jeg kÞbte bilen af indehaveren Leif . God service ð Mvh Klaus Rasmussen
Altid god service og varm kaffe :-)
Jeg har kÞbt 3 biler ved bilmessen de seneste par år og har altid fået en rigtig god behandling. Der er altid kaffe og tid til en bilsnak når man kommer på vÊrkstedet og min oplevelse er at aftaler bliver overholdt.
Bilmessen får min helt klare anbefaling :-)
super behandling.
Har nu handlet hos Bilmessen 3 gange, har hver gang oplevet den bedste og professionelle behandling. Jeg har vÊret tryg hver gang og vil klart anbefale Bilmessen til andre, har fået råd og vejledning som jeg virkelig kunne bruge. Så vil alt i alt sige, at dem kan i regne med...
Mvh Dorthe
Dårlig dårlig dårlig og amatÞr agtig
Rettede henvendelse til stedet grundet en bil til 210.000,- kr. Der blev af indehaveren Leif lovet at den var "Snor lige", "meget velholdt", "imponerende fin stand". KÞrte 2timer og 30min for at se og kÞbe bilen. !Gudskelov er jeg selv uddannet mekaniker!
Måtte konstatere en bil der var amatÞr pletmalet, 5kr stor stjerne i forruden, flere kraftige slid med flere huller på sÊderne i kabinen. Punkterede lygter med fugt på indersiden, lÞse lister, gummiliste i dÞr med 30-40cm langt brud og motor komponenter som var tilfÊldigt og ukorrekt monteret. Bilen havde kÞrt 4000km mere en lovet.
Ved påtegning af bare enkelte af tingene blev Leif kort for hovedet og Þnskede på ingen måde at samarbejde til en lÞsning.
Nej....vi går ikke i små sko. Den her bil var MANGELFULD og billig lavet!
Stedets motto om VI VIL VÃRE DE BEDST OG BILLIGSTE I PRISEN....holder pÃ¥ ingen mÃ¥de!
Store armbevÊgelser men ingen service og dårlig betjening.....utroligt de kan sÊlge biler!
....Þv vi var skuffede! .... overvej dit kÞb GRUNDIGT hos Bilmessen!
....bilen blev dagen efter sat op fra 210.000,-kr til 235.000,-..... trods der på billederne sås en salgspris i forruden på 220.000,- kr.?????? Fusk fusk fusk.
Kanon service og flinke medarbejdere
Jeg kÞbte en bil ved Bilmessen i efteråret, hvor der efterfÞlgende kom et par fejl på, men begge fejl blev hurtig udbedret under garantien og fik hurtigt min bil retur. Jeg vil gerne anbefale andre til at handle bil ved Bilmessen, da jeg synes man bliver taget seriÞst og udfÞrer god service.
Super service!
De er altid hurtige med svar og yder en fantastisk service når det gÊlder garanti. Alt bliver taget med et smil, så hvis du skal have en bil til en god pris af folk der er til at stole på, så er dette sted klart anbefalelsesvÊrdigt.
Klar anbefaling herfra
Har kun positive erfaringer med Bilmessen i FarsÞ hvor jeg flere gange har handlet bil. Hvad enten det er i salgsafdelingen eller på vÊrkstedet, som jeg bruger til service, bliver man mÞdt af et service minded personale. Ingen tvivl om at min nÊste biljagt også starter i FarsÞ.
Jeg har handlet bil i FarsÞ 2 gange og gange og begge gange er jeg blevet godt behandlet af sÊlger/indehaver og vÊrkstedet som jeg har brugt til service og småreparationer. Godt sted.
Super service
Har handlet flere biler hos Bilmessen hvilket altid er sket til min fulde tilfredshed. De meget få garantireparationer er altid blevet lavet på vÊrkstedet uden problemer af nogen art.
Leif fra Bilmessen yder altid en kÊmpe service. Han er lÞsningsorienteret og man fÞler virkelig, at han strÊkker sig utroligt langt for at imÞdekomme alle Þnsker, så man altid går glad og tilfreds derfra.
Vil anbefale alle at besÞge Bilmessen nÊste gang de skal handle bil.
UtrovÊrdig og ingen Þnske om at overholde ganranti.
Jeg kÞbte en brugt bil, som var fyldt med fejl og mangler. Der var på ingen måde et Þnske om at få rettet op på disse fejl og mangler som jeg vendte tilbage til forhandleren i FarsÞ, indenfor de fÞrste måneder.
Jeg kan kun fraråde på det kraftigste at man handler med ham i FarsÞ, han smiler og er venlig sidelÞbende snyder og bedrager han dig.
Bilmessen i FarsÞ samt PointBiler. FarsÞ er ikke et sted jeg vil anbefale til nogen.
Meget fin service - vil gerne anbefale til andre
Skulle kÞbe en halv-dyr bil, via privathandel, via bilmessen. SÃ¥ det var en lidt anderledes konstruktion. Bor pÃ¥ SjÊlland og skulle helt til FarsÞ. SÃ¥ jeg var en smule forbeholden. Men en god snak med Leif (sÊlger/ejer) omkring bilen og dens stand, samt mulighed for at tegne Safe forsikring (i forhold til privathandel) gjorde, at jeg og min kone tog flyet til Ã
lborg.
Ved ankomst i lufthavnen var Leifs sÞn mÞdt op med min kommende bil, således jeg kunne få en ordentlig "prÞvetur" i bilen, frem til bilmessens lokaler.
Bilen var nÊsten som beskrevet. Selve handlen gik smertefrit.
Bilens historik havde Leif også helt styr på.
Jeg glÊder mig til at kÞre i vores nye bil kÞbt hos bilmessen.dk
mvh
Kamran - Ringsted
Fine biler, fin udstilling, fantastisk betjening.
Jeg har modtaget en super fin vogn, fik en god pris på min byttebil samt en god betjening. Intet at brokke sig over. Selv kaffen var super!!
God oplevelse
Fine biler til gode priser. Godt vÊrksted, god service. Jeg er tilfreds.
Super fin service ved kÞb af nÊsten ny VW Polo. Bedste finanserings muligheder på markedet, ud af dem jeg spurgte til. Intet at beklage sig over.