Hej, flink modtagelse - og god dialog efter fÞlgende af en kompetent syns mand, der roste min datters gamle Aygo vil bare sige god, for service og i mÞdekommenhed - Vh Niels
Har nu haft 10 telefonopkald til firmaet ang. deres fejlindtastning af korrekt km. i forbindelse med periodisk syn i 2022. Har bedt dem om at rette deres fejl, men ingenting sker. Senest fortalte den... ãã£ãšèŠã
Har i dag ved syn af min bil, haft den mest positiv oplevelse hos Bilsyn KÞge Og kommer gerne igen Hilsen en yderst tilfreds folkepensionist
Samme oplevelse som "bruger19" ......bilen blev ikke godkendt ! BÃ¥de min mekanikker og anden synshal kunne ikke forstÃ¥ det. Bilsyn KÞge ville ikke acceptere at de havde mÃ¥lt forkert, fik bilen omsynet... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Hvis jeg kunne give 0 stjerner
Hvis jeg kunne give 0 stjerner, gjorde jeg det. Er MEGET utilfreds!
Skulle have et registreringssyn.
Bilen blev ikke godkendt. Der var: stÊrkt tÊrede bremserÞr, begge for og vÊsentlige fejl begge stÊnkskÊrme for.
Fik nyt på hos mekanikeren, der tog de gamle dele med til anden syns hal.
DER VAR INTET I VEJEN MED DEM. MIN BIL SKULLE VÃRE GÃ
ET IGENNEM 1. SYN.
Og så var der oveni kÞbet fejl i papir arbejdet, så det var svÊrt at få den omsynet.
DER MISTEDE I 2 KUNDER. BRUGER DEM ALDRIG IGEN!!!!
En bil der er kÞbt hos en forhandlerâŠ
En bil der er kÞbt hos en forhandler som bliver synet hos jer ved salget, der bliver godkendt, med rustne bremseskiver bagi, ingen bremseklodsafstand og sideblinkpÊrer der lyser hvide frem for gule. Dette er både en fejl fra sÊlger og synshal!.
Fik afvist at fÃ¥ synet importeretâŠ
Fik afvist at få synet importeret autocamper, med henvisning til manglende dataerklÊring.
Med hjÊlp fra Autoconsult og FÊrdselsstyrelsen, er autocamperen nu synet hos A-plus uden dataerklÊring.
Syns vejledningen side 584/585 er klokke klar på området.