Hurtig og professionelle
Hurtig og professionelle. Nogle glade drenge :)
Hurtig og professionelle. Nogle glade drenge :)
Meget kompetent og venlig betjening.
Mine bedst anbefaling
De gÃ¥r bilen godt igennem og er Êrlige og reelle god service trods manglende tids bestilling og altid hjÊlpsomme med at printe prÞve mÊrker fra skat ð
Jeg har i dag haft min bil ti syn her.
Super flot vÊrksted, super venlig betjening, fik en hyggelig snak om biler.
De gennemgik bilen som de skal på en professionel måde.
Jeg er tilflytter til området og må sige at mit fÞrste valg af synshal ikke var tosset, en rigtig god oplevelse, så jeg vil fremover kÞre hertil og få synet min biler.
Skal have synet en Camplet. Bliver kasseret pga slÞr i hjullejer. Begge sider. KÞre til mekaniker nÊste dag som siger: ingen nÊvnevÊrdig slÞr og jeg prÞver selv og syntes det samme. NÊste dag kÞre jeg derefter ud til et andet syns sted og de siger: slÞr under bagatelgrÊnsen i den ene side og ingen slÞr i den anden side. Det er virkelig ikke et sted jeg vil anbefale. Spild af min tid og penge. Der kommer jeg ikke igen!!
Hold jer vÊk fra dette fuskersted!
Har kÞbt en bil hvor de angiveligt skulle have overset noget rust og mange andre ting!
Venter svar fra bilsyns styrelsen så de kan tá hånd over det.
Det ikke fÞrste gang de laver det hÞrer jeg fra min mekaâŠ
Jeres stjerner er ikke én krone vÊrd
Klasse service. PÊnt sted, ordentligt personale, bilen og jeg blev behandlet rigtig godt. Og ydermere rigtig gode priser på syn.