Fine omgivelser, men for små portioner og ekstraregninger
Vi var tre personer, der spiste Mortensaften-menu på Nyhattenæs den 10/11. Rammerne er flotte, og personalet var meget imødekommende, men desværre levede maden og prisen ikke op til forventningerne.
Allerede ved ankomsten blev vi spurgt, om vi ønskede en kande vand, hvilket vi takkede ja til. Da maden var forudbestilt og betalt, var det kun drikkevarerne, vi skulle vælge, og vi bestilte en Ripasso rødvin.
Maden blev serveret i meget små skåle. Da jeg spørger til portionsstørrelsen, får jeg at vide, at der er begrænset plads på bordene, men at vi blot kan bestille mere. Mængden af brunede kartofler, hvide kartofler, rødkål og chips svarede dog kun til én portion, så vi måtte hurtigt bede om ekstra – samt endnu en kande vand. Selve maden var desværre lidt kedelig, og især sovsen skuffede. De små tilbehørsmængder var den primære årsag til, at jeg kun ville give tre stjerner.
Betjeningen var til gengæld både hurtig og venlig, og personalet gjorde deres arbejde rigtig fint.
Det, der til sidst trak oplevelsen ned på to stjerner, var dog regningen. Her blev vi opkrævet 30 kr. pr. kande vand. Det kom bag på mig, da vandet blev tilbudt ved ankomst, og fordi vi samtidig bestilte en flaske vin. Jeg havde forventet, at vand var inkluderet.
Alt i alt en pæn ramme og et venligt personale, men en madoplevelse og prisstruktur, der desværre ikke hænger sammen