レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Super god service, havde misforstået et produkt, hvortil man bliver ringet op en sÞndag eftermiddag for at blive spurgt ind til ens ordre. Der kom styr på det! Det er SUBLIM service!

5぀星のうち5の評䟡

Meget fin kundeservice og kompetent. De tog sig tiden til at forklare, hvilket produkt jeg skulle anvende, og da dette var et nyt omrÃ¥de for mig, sÃ¥ viste de ogsÃ¥, at de havde god tÃ¥lmodighed med mi... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Gode vejledninger pÃ¥ hjemmesiden og hurtig levering. Det bedste af det hele, disse produkter virker bare. Jeg har kÊmpet med forskellige produkter til polering af min bÃ¥d. Det er slut nu, med disse pr... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Super butik og sindssygt lÊkre produkter. Jeg lavede en bestilling, hvor fer bla var nogle vaskespande inkluderet. Disse var med lÃ¥g os siddepuder. Disse blev desvÊrre ikke leveret med spand... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌ アクセサリヌ店
  2. カヌコヌティング店
  3. ハむダヌ サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Hos Bilvask.Nu finder du bilplejeprodukter uanset om du er professionel eller entusiast. Vi fÞrer mÊrkerne Poorboys World, Karma Car Care, Soft99, ValetPro, CarPro og mange flere. Vi lÊgger vÊgt på en dybdegående kendskab til alle vores produkter, for på den måde at kunne rådgive dig bedst muligt. Vi har alt til bilpleje: - Bilvask - Kabinepleje - Bil Polering BesÞg vores webshop, eller kig forbi vores fysiske butik i Taastrup.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Det er nemt og bekvemt

Det er nemt og bekvemt. Hvis man har spÞrgsmål til produkter eller fremgangsmåde ved brug af produkter kan man altid få hjÊlp på Telefon eller chat. Varen kommer altid dagen efter man har bestilt. Det virker bare.

2020幎5月4日

Top motiverede entusiaster!

Altid fantastisk service og hurtigt svar på deres kundeservice mail, og ikke mindst en stor viden og er produkterne top klasse. Ordrerne bliver pakket nÊsten lige så snart de bliver lavet og sendt så hurtigt som det overhovedet er muligt, jeg har ingenting at brokke mig over, kÊmpe ros til Michael og Ebbe hos Bilvask!

2020幎4月30日
5぀星のうち5の評䟡

Efter en god Chat med kundeservice

Efter en god Chat med kundeservice, hvor hjÊlpen bare var i top, da jeg skulle nogle nye produkter til polering af min racer cykel, som f.eks. mindre polerings skiver m.m.

Bestilte jeg mine vare som kom dagen efter.
Alle vare var lige som jeg havde tÊnke mig.
Super tilfreds igen, vil til hver en tid anbefale Bilvask.nu 🏆🏆🏆

2020幎4月30日

Bedste produkter ever

Bedste produkter ever, prisen er lav set i lyset af at du bruger ikke meget af polish, sealer, voks når du laver dine ting.
Har brugt det på biler og både, og alle er 110% tilfredse med resultatet.
ALTID bedste service & FANTASTISKE vejledninger.
APC rens & trim refresh er et at mine favoritter.

2020幎4月28日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス