Jag anvÀnder BioCool SafeWash sedan flera Ã¥r. Mycket nöjd med produkten. Tidigare hade lÀmnat önskan att kunna köpa större förpackning av SafeWash, t ex 500 ml eller större, men just nu finns inte s... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag gillar produkterna. AnvÀnder mest Wash my Laundry (innan det Safe Wash). Det Àr lite dyrt och företaget svarade inte alls pÃ¥ mejl. StÀllde en frÃ¥ga för nÃ¥gra mÃ¥nader sedan, sÃ¥ vi kan kÀnna oss sÀk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Alltid snabb och bra service. Jag köper âBiocool Wash my laundry, 250 ml TvÀttmedel mot dÃ¥lig luktâ och det Àr det enda tvÀttmedel som min hyperallergiske sambo kan anvÀnda. TvÀtten blir ren, doft... ãã£ãšèŠã
Bra stöd gÀllande telefon kontakt. Leveranstiden stÀmde . Produkten ' Disinfect my pool ', finns bara ett ord "fantastiskt ". Problemet- mycket grön alger , följer instruktioner noggrant !! VÀnta till... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- æµæ°ŽäŒç€Ÿ
- æŽæµå€æäŸæ¥è
- è²¯æ°Žæ§œæž æãµãŒãã¹
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Biocool erbjuder kemiska produkter för sÀkert vatten och rengöring. Alla våra produkter Àr bevisat effektiva, samtidigt som de Àr skonsamma mot såvÀl mÀnniska som miljö. Vi brinner för att bidra till samhÀllets strÀvan för att minska anvÀndningen av klor.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bra pris
Köpte 5 liter dunk desinfektionsmedel för min hottub, blev billigare att köpa direkt från
Fabriken.( inkl 20% rabatt som nukund! Snabb och okomplicerad leverans
TvÀttmedlet Àr vÀldigt bra!
Stoppar snabbt odör.
Snabb leverans.
Den obehagliga lukten från vår båt toalett har försvunnit.
LÀtt att bestÀlla varor
LÀtt att bestÀlla varor. Bra tvÀttmedel, snabb leverans.
Toppenprodukt o snabb leverans
Vilseledande produktnamn
Vilseledande produktnamn och beskrivning. Köpte "Spray away mould" för rengöring av mögligt bÃ¥tkapell. Fantastiskt med en skonsam produkt som kan göra rent bÃ¥tkapell tÀnkte jag. Men kapellet blev inte renare Àn det blev nÀr jag tvÀttat med bara vatten. NÀr jag senare lÀser pÃ¥ produktsidan ser jag "De bruna prickarna som vi kan se Àr ett fÀrgÀmne som svampen ger ifrÃ¥n sig. Det fÀrgÀmnet kan vara svÃ¥rt att fÃ¥ bort." Ingen information som tillkÀnnages vid köp i butik, eller som stÃ¥pr pÃ¥ förpackningen. Det Àr alltsÃ¥ ett desinficeringsmedel jag köpt. Inte ett rengöringsmedel. Ãven om mögelsporerna behöver dödas ocksÃ¥ sÃ¥ lÃ¥ter "Spray away mould" lite vÀl missledande.
Snabb leverans och bra produkter.
Biocool Wash my laundry
Jag har provat alla möjliga spray rengöringar för badrum o kalk i min duschkabin. Vilket har resulterat i allergi problem varje gång. Parfym o kemikalie doft och jag fungerar inte ihop. Idag blandade jag Biocool Wash my laundry i en sprayflaska, ca 1msk i 2dl varmt vatten skakade vÀntade och sprayade på vÀggarna i min duschkabin. LÀt det vara i ca 3-5minuter och torkade med en lÀtt fuktad trasa och avslutade med att spola av vÀggarna. Första gången jag fått min duschkabin ren utan rinnande ögon och inte en enda nysning.
Mycket bra service och snabb leverans.
Excellent product
I used the product to clean my home toilet tank and it worked great! All the brown gunk was all gone with one use. Amazing actually!! Delivery was also fast. Excellent !! The flushing mechanism even works much better! Go figure!!
Jag vet inte vad jag ska skriva annatâŠ
Jag vet inte vad jag ska skriva annat Àn att allt fungerar så enkelt och bra
Min första bestÀllning blev fel ochâŠ
Min första bestÀllning blev fel och jag hörde av mig innan den skickades inga problem att rÀtta till den, snabb service
Energi effektivt
KÀnns bra att inte göra så stort klimatavtryck då man anvÀnder så liten mÀngd varje gång.
Produkterna Àr fantastiska
Produkterna Àr fantastiska. Jag har anvÀnt både för bubbelpool och för svartmögel, på helt olika stÀllen :)
Trevligt bemötande vid telefonkontakt
Bra service.