Honningsalven hjalp pÃ¥ mit eksem. Siden corona, hvor jeg pga hyppig hÃ¥ndvask/ afspritning, fik vandeksem og var hudlÞs pÃ¥ fingerspidser i mange Ã¥r. Jeg prÞvede alle creamer fra matas og apoteket, men... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg fÃ¥r uren hud sÊrligt pÃ¥ kinderne og hagen om vinteren nÃ¥r min hud bliver udtÞrret af kulden. Jeg har brugt bÃ¥de fede cremer og forskellige produkter mod uren hud, men uden rigtigt at se nogen effe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har haft psoriasis i 56 Ã¥r. Ikke voldsomt meget, men alligevel dÞjer jeg med konstant klÞe. Indtil nu har jeg klaret mig med almindelige fugtighedscremer, der kun dulmer klÞen kortvarigt. SÃ¥ de... ãã£ãšèŠã
- çŸå®¹è£œåæäŸæ¥è
- çŸå®¹è£œååžæ¥è
- è¡£æã»ç¹ç©è£œé æ¥è
- è¡£æååº
- åç²§åè£œé æ¥è
- ãã¡ãã·ã§ã³ ã¢ã¯ã»ãµãªãŒåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Skovnymfen.dk finder du håndlavede produkter, der er skabt med passion for en bÊredygtig fremtid. Derfor er alle hudpleje produkter lavet af nordiske råvare eller genbrugs råvarer. Det samme gÊlder Skovnymfen som et Slowfashionbrand, der stiller spÞrgsmålstegn ved fastfashion og tilbyder dig et reelt alternativ. Et alternativ hvor du er sikret god samvittighed fra råvare valg til produktion. Skovnymfens hudpleje produkter er 100% naturlige uden kunstig skabte kemiske tilsÊtningsstoffer. Den Naturlige tilgang til nordiske råvarer skaber forrygende resultater på kundernes hudproblemer. Kunder med Eksem, psoriasis, tÞr hud, rÞdmen o.l. har med f.eks. bivokscremen langtidsholdbar fÞrste hjÊlp lige ved hånden, helt uden bivirkninger. Skovnymfens tÞj og tilbehÞr er skabt udfra klassiske designelementer, som er funktionelle og stilrene. TilfÞj så lidt genbrugstekstil og dansk håndvÊrk, så har du dit nye unika ynglings tÞj, som ingen andre har magen til. Oven i kÞbet kan du roligt lade den gode samvittighed indfinde sig. BesÞg Skovnymfen.dk og prÞv selv vores BÊredygtige mode og hudplejeprodukter.
Ãrumvej 11, 7840, HÞjslev, ãã³ããŒã¯
- info@skovnymfen.dk
- www.birkegaardenssaeberi.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
De varer
De varer, jeg modtog, var slet ikke, hvad jeg forventede baseret på produktbeskrivelserne og billederne på hjemmesiden. Kvaliteten var under lavmålet og bestemt ikke den pris vÊrd, jeg betalte. Jeg fÞlte mig vildledt og skuffet.

Fantastisk service
Fantastisk service! Og fantastiske produkter. Jeg har prÞvet både lÊbepomade og creme.

Skovnymfen.dk ããã®åç
Bedste oplevelse med Bivokscremen !
Pga pludselig â Helvedes Ild â, der rasede som en skovbrand med det forfÊrdeligste udslet, bestilte jeg Bivokscreme hos Skovnymfen , som jeg tilfÊldigt fik Þje pÃ¥ i FB ! Jeg var meget ramt af denne stÊrke virus, og brugte bivokscremen morgen/ aften ! Effekten var fantastisk healende - og udslÊt blev formindsket sÃ¥ fint, var hurtigt mindre smertefuldt og nu nÊrmest helt vÊk . Jeg er lykkelig for at jeg tilfÊldigt âstÞdte pÃ¥â Bivokscremen hos skovnymfen ! Jeg vil altid have Bivokscremen i mit hus - og kan kun anbefale Bivokscremen til at stÃ¥ fast pÃ¥ en hylde i huset, da den kan heale og forbedre mange hudskader ! Venligst Jane Hede Maibom

Bivoks mod uren hud
Jeg får uren hud sÊrligt på kinderne og hagen om vinteren når min hud bliver udtÞrret af kulden. Jeg har brugt både fede cremer og forskellige produkter mod uren hud, men uden rigtigt at se nogen effekt. Efter at have set mange gode anmeldelser på bivokscremen mod diverse hudproblemer, bestilte jeg en lille prÞve. Jeg så dag for dag hvordan urenhederne blev fÊrre og nu 2 måneder efter er min hud helt fri for urenheder og derudover blÞd og gennemfugtet. Jeg bruger også cremen til irriteret / tÞr hud andre steder på kroppen og er generelt bare meget positivt overrasket over produktets helende effekt! Jeg kommer helt klart til at vÊre fast kunde:)

Anbefales ð
Jeg har altid lidt af meget sprukne hÊle/fÞdder, men allerede efter tre dages brug, har jeg blÞde fÞdder uden revner.
Jeg er mindblown ð Klar anbefaling.

Godt produkt og flot service
Godt produkt og flot service
Jeg havde problemer med at min creme blev grynet. Jeg fik uden problemer tilsendt en ny bivokscreme.
Da jeg for 14 dage siden
Da jeg for 14 dage siden, bestilte en lille pose sÊbe tiltÊnkt som gave og en lille bivokscreme til mig selv âbare for at prÞveâ, havde jeg ALDRIG forestillet mig, at jeg skulle skrive dette. Jeg har lidt af akne(hormonelt) siden jeg var 11 Ã¥r gammel(nu 32 Ã¥r) og prÞvet ALLE former for skrappe pillebehandlinger og cremer, uden den store virkning. Jeg ville give bivokscremen en god chance og stoppede med alle andre cremer ved opstart og vasker kun min hud med meget mild sÊbe. Bivokscremen har givet mig den flotteste hud i ansigtet pÃ¥ de 14 dage! Helt jÊvn, hvor jeg fÞr havde smÃ¥ âbuler og knopperâ og jeg har ingen nye udbrud haft, siden jeg startede - og det er helt uvant for mig. Hvor ville jeg Þnske, at jeg var blevet introduceret til denne creme noget fÞr! Jeg har allerede kÞbt den store variant og skovnymfen har en fast kunde fra nu â€ïž lider du af acne og fÞler du har prÞvet alt - sÃ¥ giv lige bivokscremen et skud!

Nem og overskuelig bestilling
Nem og overskuelig bestilling. Jeg kÞbte bla. En lÊbepomade. Den er meget grumset/grynet og ikke så behagelig på lÊberne.
Cremen er tilgengÊld ret dejlig.

Skovnymfen.dk ããã®åç
Super God venlig og hurtig betjening.

Skovnymfen.dk ããã®åç
Superhurtig levering (1 dag)
Superhurtig levering (1 dag). Med personlig hilsen og lille gave. Alt sympatisk - har prÞvet lÊbepomaden-, super!

Skovnymfen.dk ããã®åç
Hurtig levering og skÞn forretning
KÞbte en bivokscreme og mangler endnu at afprÞve den, men lynhurtig levering og en god oplevelse fra kÞb til levering!
Kan varmt anbefales til alle Þko og naturhovederne derude :-)

Skovnymfen.dk ããã®åç
Jeg er vild med hendes bivokscreme
Jeg er vild med hendes bivokscreme. jeg bruger den bare til nÊrmest alt. kroppen, ansigtet, eksem og udslet, tÞrre hÊnder og fÞdder, potevoks til min hund you name it. den er bare virkelig god.
jeg har også hendes lÊbepomade som også er virkelig god og begge dele gÊlder a little goes a long way.
og så er jeg helt forelsket i hendes bivokslys som giver det smukkeste varme lys og spreder sådan en dejlig blÞd naturlig sÞd duft af tryghed.
Oveni det er ejeren et fantastisk sÞdt og rart menneske. jeg lider af bla. invaliderende angst og jeg har det svÊrt med at prÞve nye ting og kontakt med nye mennesker er enormt svÊrt. men når jeg har spÞrgsmål omkring hendes produkter bliver jeg mÞdt af en varme og ro som Þjeblikkeligt smitter af på mig.
Bivokscreme - 5 stjerner
Jeg fik i onsdags den bedste gave fra min sÞster.
25 ml bivokscreme.
Jeg har psoreasis på fÞdderne og efter et aggressivt forlÞb, startende i dec 22, er jeg allerede efter 3 dages brug kÊmpe fan.
Igår bestilte min sÞster så den store til mig.
Jeg fÞlte en klar opblussen de fÞrste 2 dage med rÞdme og klÞe lige når jeg smurte ind, men allerede nu på dag 3 synes klÞen allerede at vÊre mindsket.
Jeg glÊder mig til at se hvad der sker de nÊste dage og uger - men allerede nu er jeg mållÞs over virkning.

Bivokscreme
Jeg har haft psoriasis i 56 år. Ikke voldsomt meget, men alligevel dÞjer jeg med konstant klÞe. Indtil nu har jeg klaret mig med almindelige fugtighedscremer, der kun dulmer klÞen kortvarigt.
Så der skulle ske noget nyt! På Skovnymfens hjemmeside fandt jeg deres bivokscreme, som jeg har testet i dag med et overraskende godt resultat. Så det bliver meget spÊndende, når jeg har brugt den over en lÊngere periode.
Hurtig levering tÊller også med i anmeldelsen ;-)

Super hurtig levering
Super hurtig levering, - kan kun anbefales

SkÞn
SkÞn. Og hurtig service. Og skÞn lille gave med min bestilling. Jeg startede den 8 august pÃ¥ bivoks crermen. Har i over 20 Ã¥r kÊmpet med voldsomme hÊle revner. Brugt bivoks cremen 10 dage, den ene hÊl er helet ððden anden mere voldsom angrebet, men godt pÃ¥ vej. Er sÃ¥ lykkelig for at jeg fandt skovnymfen pÃ¥ reklamer pÃ¥ fb. Kan slet ik udtrykke min glÊde over denne creme. Kan kun kalde den vidunder cremen. Har ogsÃ¥ haft et sÃ¥r pÃ¥ knÊet over 2 mdr. Der ikke har ville hele. Og ja det ogsÃ¥ vÊk. ððSkÞn og lÊkker creme, der er et must i ethvert hjem, ð

super god service
SkÞn service, hurtig svar på mail og hurtig levering med en lille gave :D
Jeg kÞbte fÞrst den lille af biovokscremen, som nu har afhjulpet så tÞrre hÊnder at huden sprÊkkede og gav neglerÞdder. I lÞbet af nogle dage, havde jeg fået pÊne hÊnder igen med en beroliget hud.
Nu har jeg så kÞbt den store for man blir altså helt afhÊngig af den, så lÊkker den er.

Jeg er fan - Bivokscremen er fantastisk
Har handlet bivoksen 2 gange og begge gange meget hurtig levering. Samtidig er der helt fantastisk service ð Bivokscremen har givet mig rolige nÊtter, uden kradseri i mine sÃ¥r, som skyldes hudlidelsen Neurodermatit. Har lidt af den i mange Ã¥r og brugt ton af hormoncremer og div. fedtcremer uden nogen sÊrlig effekt. Bivokscremen har virkelig givet mig meget.
Jeg er fan â€ïž

Skovnymfen.dk ããã®åç
Jeg bestilte i gÃ¥r og modtog pakken iâŠ
Jeg bestilte i gÃ¥r og modtog pakken i dagððmed en lille gave - tak for det.
Jeg glÊder mig til at bruge produkterne og jeg vender helt sikkert tilbage.

Skovnymfen.dk ããã®åç
Jeg fik min bivokscreme fra skovnymfenâŠ
Jeg fik min bivokscreme fra skovnymfen i går. Har smurt en lille klat på hÊnderne tre gange. De er allerede meget blÞdere. Tak til dig for et skÞnt produkt, som virker drÞjt og virkningsfuldt. Og tak for den lille gave og sÞde besked, der fulgte med. Jeg er glad.