Honningsalven hjalp pÃ¥ mit eksem. Siden corona, hvor jeg pga hyppig hÃ¥ndvask/ afspritning, fik vandeksem og var hudlÞs pÃ¥ fingerspidser i mange Ã¥r. Jeg prÞvede alle creamer fra matas og apoteket, men... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Har handlet bivoksen 2 gange og begge gange meget hurtig levering. Samtidig er der helt fantastisk service ð Bivokscremen har givet mig rolige nÊtter, uden kradseri i mine sÃ¥r, som skyldes hudlidels... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg fÃ¥r uren hud sÊrligt pÃ¥ kinderne og hagen om vinteren nÃ¥r min hud bliver udtÞrret af kulden. Jeg har brugt bÃ¥de fede cremer og forskellige produkter mod uren hud, men uden rigtigt at se nogen effe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har haft psoriasis i 56 Ã¥r. Ikke voldsomt meget, men alligevel dÞjer jeg med konstant klÞe. Indtil nu har jeg klaret mig med almindelige fugtighedscremer, der kun dulmer klÞen kortvarigt. SÃ¥ de... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- çŸå®¹è£œåæäŸæ¥è
- çŸå®¹è£œååžæ¥è
- è¡£æã»ç¹ç©è£œé æ¥è
- è¡£æååº
- åç²§åè£œé æ¥è
- ãã¡ãã·ã§ã³ ã¢ã¯ã»ãµãªãŒåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Skovnymfen.dk finder du håndlavede produkter, der er skabt med passion for en bÊredygtig fremtid. Derfor er alle hudpleje produkter lavet af nordiske råvare eller genbrugs råvarer. Det samme gÊlder Skovnymfen som et Slowfashionbrand, der stiller spÞrgsmålstegn ved fastfashion og tilbyder dig et reelt alternativ. Et alternativ hvor du er sikret god samvittighed fra råvare valg til produktion. Skovnymfens hudpleje produkter er 100% naturlige uden kunstig skabte kemiske tilsÊtningsstoffer. Den Naturlige tilgang til nordiske råvarer skaber forrygende resultater på kundernes hudproblemer. Kunder med Eksem, psoriasis, tÞr hud, rÞdmen o.l. har med f.eks. bivokscremen langtidsholdbar fÞrste hjÊlp lige ved hånden, helt uden bivirkninger. Skovnymfens tÞj og tilbehÞr er skabt udfra klassiske designelementer, som er funktionelle og stilrene. TilfÞj så lidt genbrugstekstil og dansk håndvÊrk, så har du dit nye unika ynglings tÞj, som ingen andre har magen til. Oven i kÞbet kan du roligt lade den gode samvittighed indfinde sig. BesÞg Skovnymfen.dk og prÞv selv vores BÊredygtige mode og hudplejeprodukter.
é£çµ¡å
Ãrumvej 11, 7840, HÞjslev, ãã³ããŒã¯
- info@skovnymfen.dk
- www.birkegaardenssaeberi.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Virkelig god service og virkelig lÊkkerâŠ
Virkelig god service og virkelig lÊkker bivokscreme - jeg bruger den dagligt og kan slet ikke undvÊre den.
Tusind tak for handlen endnu en gang og for den lille gave samt håndskrevet personlig hilsen. De varmeste anbefalinger herfra.

Skovnymfen.dk ããã®åç
Rigtig hurtig levering og dejligâŠ
Rigtig hurtig levering og dejlig personlig note, med en lille gave.
Og sÃ¥ elsker jeg at der er blevet brugt avis papir til pakningen âºïž

Kan anbefales!
Jeg har dÞjet med eksem siden jeg var barn. Som voksen har det vÊret i bero i perioder, men er de sidste par år vendt voldsomt tilbage. Jeg har prÞvet alt hvad der kan påsmÞres huden og vÊret i behandling med de skrappeste hormon- og immundÊmpende cremer, senest Ovison og Protopic. Jeg har omlagt min livsstil og lever så stressfrit og sundt, jeg kan, men jeg har ikke haft held til at slippe af med min voldsomme eksem. Jeg har gennem det seneste år haft kronisk eksem på hÊnder og i ansigtet og trods de stÊrke cremer, har jeg ikke fået bugt med det.
For 3 uger siden faldt jeg tilfÊldigt over en annonce for Birkegårdens SÊberi. Jeg ved, at eksem ikke blot kan kureres med udvendig behandling og må tilgås fra flere vinkler, men efter at have lÊst nÊrmere om Birkegårdens produkter, besluttede jeg at prÞve bivokscremen.
Nu er der gået 3 uger og i dag var jeg nÞdt til at ringe til den sÞde, kloge ejer, der laver produkterne (nu kan jeg ikke huske hvad hun hed!) for at sige TAK for hendes arbejde. Jeg er simpelthen i ekstase over at min håndeksem pt. er vÊk for fÞrste gang i over et år og min ansigtseksem er på kraftig retrÊte. Det er så livsforandrende og jeg er så taknemmelig. Det var åbenbart dét min hud manglede for at kunne hele.

Skovnymfen.dk ããã®åç
Min hud er smukkere end nogensinde
Min hud er smukkere end nogensinde. Alt fra produkt, indpakning, til den personlige hilsen gÞr det til skÞn oplevelse. Det er det lÊkreste naturprodukt jeg har prÞvet og har allerede kÞbt flere gange. Har ikke problem hud eller eksem.
Goe naturlige produkter
Goe naturlige produkter, hurtig levering, kan klart anbefalesð€ðð»
Vidundermidlet
Min venindes datter fik en bivokscreme af mig til rÞd numse. Og efter div. Hormoncremer fra lÊgen, som ikke hjalp. Er du nu langt om lÊnge ved at hele. I kan godt forvente en stor bestilling fra min veninde.
LÊkker creme
LÊkker creme. Håber det på sigt kan helbrede/minimere hård hud. Superhurtig levering. Handler gerne her igen.

Skovnymfen.dk ããã®åç
Et godt naturprodukt med hÞj effekt
Et godt naturprodukt med hÞj effekt. Jeg lider af fodeksem har symptombehandlet med hormoncreme i flere år. Med BivokssÊbe og creme i kombination sker der en beskyttelse af fodsålen således at eksemen minimeres vÊsentligt. Jeg er efter 2 måneder trappet helt ud af hormoncreme - believe it or not.
SkÞnne produkter
God og hurtig betjening
Gode produkter.
Jeg er helt vild med jeres produkter
Jeg er helt vild med jeres produkter. ð
Man fÃ¥r den blÞdeste hud i ansigtet, pÃ¥ hÊnderne og sÊrligt fÞdderne. â€ïž
God service og hurtig levering men harâŠ
God service og hurtig levering men har ikke prÞvet cremen så lÊnge men forventer en god effekt
Dejlige produkter â€ïž hurtig levering
Virkelig gode cremer og lÊbepomade
Virkelig gode cremer og lÊbepomade. Kan klart anbefales
Hurtig levering og god service
Dejlig creme bÃ¥de til dag og nat cremeâŠ
Dejlig creme bÃ¥de til dag og nat creme er fed hvilket gÞr at huden ser frisk udðð»
Bestillingen gik nemt og smertefrit ð€
Virkelig lÊkre produkter og hurtigâŠ
Virkelig lÊkre produkter og hurtig levering (og hyggeligt med en hÃ¥ndskrevet hilsenð). Kan varmt anbefales.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã