Jeg var der sidste fredag og skulle have 3 store flÊskesteg burger men blev desvÊrre rigtig skuffet. Der var 3 tunde stykker steg i og nÊsten ingen flÊskesvÊr i. Og det blev 72kr kunne lige sÃ¥ have... ãã£ãšèŠã
Normalt god mad! Men de sidste 2 gange har vÊret katastrofale. Begge gange var flÊskestegen sÃ¥ tÞr sÃ¥ jeg kunne sandblÊse cykler med den! Og dette er generalt har aldrig prÞvet fÃ¥ en rig... ãã£ãšèŠã
Den ristede pÞlse var ikke ristet, og blÞd og kedelig. Fik rÃ¥ lÞg selvom det skulle vÊre ristet pÃ¥ hotdogsen. De blev sÃ¥ skrabet af. Den mÃ¥tte retur igen for at fÃ¥ agurk pÃ¥. Der arbejdes uden handsker... ãã£ãšèŠã
Har lige i dag 18/9 oplevet, imens vi stod 4 og spiste, at der pludselig skulle tÞrres disk af, sÃ¥ vi blev bedt om at rykke, sÃ¥ han kunne komme til. Da han havde gjort det, skulle han sÃ¥ tÞmme skrald... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Dårlig pÞlseoplevelse
Den ristede pÞlse var ikke ristet, og blÞd og kedelig. Fik rå lÞg selvom det skulle vÊre ristet på hotdogsen. De blev så skrabet af. Den måtte retur igen for at få agurk på. Der arbejdes uden handsker. Jeg har altid reklameret godt for vognen, men det er slut. Jeg tÊnker de unge drenge er for unge og har travlt med fodbold på tlf
Jeg var der sidste fredag og skulleâŠ
Der var 3 tunde stykker steg i og nÊsten ingen flÊskesvÊr i.
Og det blev 72kr kunne lige så have kÞbt en lille.
Overvejer om jeg skal komme tilbage igen
Vi besÞgte i dag Bjarnes PÞlser
Vi besÞgte i dag Bjarnes PÞlser, og det bliver desvÊrre også sidste gang.
Vi bestilte to rådhusbÞffer med sovs, men maden levede slet ikke op til vores forventninger. Smagen var efter vores mening meget skuffende, og vi endte med at smide over halvdelen ud, fordi vi simpelthen ikke havde lyst til at spise det.
Det er sjÊldent, vi giver en dårlig anmeldelse, men når kvaliteten ikke matcher prisen, synes vi, det er fair at dele vores oplevelse. Vi håber, de tager kritikken til sig og får forbedret kvaliteten
Nu skal i sku vågne op
Nu skal i sku vågne op, i har en skide god forretning, men er stille og roligt ved at ÞdelÊgge den fuldstÊndig. Der er mÞgbeskidt alle steder, fatter ikke hvordan fÞdevarestyrelsen kan overse det. Der er rodet og det ligner en kinesisk snask på NÞrrebro. Det er skoleunger der står der og klÞr sig bag i, i stedet for at gÞre rent og holde orden. En af de mest ulÊkre pÞlsevogne jeg har set. Hvor er det Êrgerligt, måske du skulle sÊlge til nogen der rent faktisk gad drive en god forretning. Kik på alle de andre anmeldelser, var det måske på tide at vågne op.
Luk eller vågen op
Skal du have noget at spise ,så skal du ikke på Bjarnes pÞlser
Det er den sikreste måde at lukke butikken på !
Aldrig har jeg oplevet 2 STOR flÊskesteg med 3 små 3mm tykke skiver i hver ,med 2 gummi flÊskesvÊr.
Hvis så prisen tilsvarende produktet, så skulle prisen vÊre 15 kr og ikke 64 kr.
Kun en skygge af sig selv fra fordumsâŠ
Kun en skygge af sig selv fra fordums tid.
Det er kun gået en vej, nemlig nedad.
Fik en ristet hotdog med en halvstegt pÞlse, som var ret kedelig.
Da jeg så bestilte en fransk hotdog, Þnskede jeg en pÞlse, der var ristet fÊrdig, men det var der ikke.
Havde det vÊret min butik, havde jeg taget en af de pÞlser, der var fÊrdige, men som kostede et par kroner mere.
Det blev jeg ikke tilbudt, så jeg tÞffede afsted med den tanke, at nu orker jeg dem ikke lÊngere.
De havde nok mere travlt med at snakke fodbold, ligesom sidste gang jeg var der.
à bningstider
Der står meget meget store tal på vognen at de har åbent til kl 03 . . . . kÞb dog en bÞtte maling og mal dette over nåe det ikke passer
hvor er Bjarnes PÞlser blevet dårlig
hvor er Bjarnes PÞlser blevet dårlig
Þv Þv Þv
FlÊskesteg sandwich
Det er nu anden gang indenfor kort tid at jeres flÊskesteg sandwich ikke har sprÞd svÊrd- det kan I godt gÞre bedre håber jeg
TÊnker
TÊnker, når man har nogle ansat til at servere mad for en når man bestiller, de går i gang med det samme, i stedet for at vende pÞlse og fylde op med de ting der mangler? Måtte stå og vente i 5 minutter inden den meget unge knÊgt fik spurgt til hvad jeg skulle have af dyppelse til mine pÞlser.
Har vÊret hos BP mange gange med både gode og dårlige oplevelser, men nu er det definitivt slut!
Få smurt lidt service ind i jeres personale, så man kan få en god oplevelse med hjem og lyst til at vende tilbage!
Ãv ÞvâŠ
Ãv Þv forsÞg pÃ¥ kontakt i forbindelse med leje af pÞlsevogn. Blanketten er udfyldt, men der kommer desvÊrre ikke noget svar. Det mindste man kunne var da at give svar. DÃ¥rlig service!
Hvad foregår der i Bjarnes pÞlser?
Hvad foregår der i Bjarnes pÞlser?? FÞrst bliver man modtaget af en skoleflok på 5 bag disken. De flyver ind og ud af pÞlsevognen og laver mad til sig selv, og hopper derefter ud til deres klassekammerater og spiser mad med dem. Dette resulterer også, at der kun er én skoledreng til at servicere kunderne. Han er så forvirret at han ikke har fået hverken flÊskesteg, bÞffer eller pÞlser sat over, så der var stort set intet mad til gÊsterne. De snakkede hÞjlydt om skoleskema, arbejdsplaner og fridage, mens kunderne desperat måtte forsÞge sig med bestilling af mad. Jeg har 3 gange kommet og gået skuffet, da det konstant omskiftende personale aldrig har styr på noget, men denne gang satte vanvittig rekord, i en sådan grad at vi ALDRIG kommer igen
Nå man tÊnker på prisen
Nå man tÊnker på prisen . Så burde kvaliteten af både pÞlser og bÞfsandwich , flÊskestegs sandwich .. vÊre langt langt bedre ⊠den var god engang .. med der er sku ikke den samme sjÊl for tingene lÊngere .. nu handler det vist bare og at rage nogen penge i lommen ⊠desvÊrre
KÞbte 2 store flÊskestegssandwich.
KÞbte 2 store flÊskestegssandwich.
Stegen var så tÞr og svÊren var hård og brÊndt.
Hvis ikke vi passede på, når vi tog en bid, ville vi blive kvalt i den, så tÞr var den.
Vi spiste kun det kvarte, resten måtte vi smide ud, ganske uspiseligt.
Absolut fÞrste og sidste gang jeg lÊgger mine penge der.
Mine forventninger var hÞje og jegâŠ
Mine forventninger var hÞje og jeg glÊdede mig til en flÊskestegssandwich hos Bjarneâs pÞlser i Ballerup. Burde have tjekket trustpilot inden besÞget
MEN det var en tÞr og sej oplevelse at tygge i de 2 cm tykke skiver steg, og en lille klat rÞdkål. BrÞdet var brÊndt
Den unge mand, som betjente os, var uforskammet og bestemt ikke service mindet.
Nul stjerner. Og ikke et besÞg vÊrd ð±
Normalt god mad
Normalt god mad!
Men de sidste 2 gange har vÊret katastrofale.
Begge gange var flÊskestegen så tÞr så jeg kunne sandblÊse cykler med den!
Og dette er generalt har aldrig prÞvet få en rigtig saftig steg hos Bjarnes!
Men denne gang bestilte jeg en rådhusbÞf med sovs, sovsen var skilt/halvtolie gennemsigtigt olie lignede der bare lå!
Bestilte en hotdog og en lille steg..
Bestilte en hotdog og en lille steg..
Bliver sÃ¥ spurgt om han skal varme hotdogbrÞdet,ÞhâŠja selvfÞlgelig da skal det varmes..afviste sÃ¥ knÊgtens forsÞg pÃ¥ at lave en hotdog da pÞlsen slet ikke var ristetâŠog stegsandwich var en ligesÃ¥ kedelig oplevelse,SÃ¥ kan ikke anbefale nogen at kÞbe mad her..
UbehÞvlet flabet betjening
Vi er kommet hos Bjarnes pÞlser i mange Ã¥r og har altid fÃ¥et en glad og imÞdekommende betjening,det var bestemt ikke tilfÊldet i aften kl 22,der stod en fyr og klaprede tÊnder af kulde og sÃ¥ nÊrmest syg ud,min mand spurgte af venlighed om han frÞs og dertil var svaret NEJ JEG STÃ
R SÃ
DAN HER FOR SJOV! Med en flabet attitude.Hvis der er sÃ¥ koldt burde i nok ofre nogle fleecejakker, Eller sende ham hjem hvis han var syg,vi spiste hurtigt vores mad ,da vi ikke havde lyst til ulejlige ham igen,bad om at betale, han kunne overhovedet ikke huske at vi havde fÃ¥et 3 pÞlser med brÞd og en bÞfsandwich,selvom vi var de eneste kunder.virkelig ringe ekspedition,men maden var okay.ER IKKE SIKKER PÃ
AT VI VIL KOMME IGEN,KÃRTE ELLERS GERNE FRA LYNGBY FÃR I TDEN.
Fantastisk pÞlse i mundm