Virkelig dÃ¥rlig kvalitet , vi fik fiskefilet med pommefrits..fisken smagte dÃ¥rligt, de var smÃ¥ tÞrre og seje nÊrmest som paneret branket skind ...kan ikke anbefale at spise der ...og ingen svar pÃ¥ kri... ãã£ãšèŠã
KÞbte 2 stk luksus stjerneskud Der var travl i butikken, men efter lidt vente tid i kÞen. Fik vi vores mad rimelig hurtigt, der var varme lÊkre fiskefileter masser af rejer og tilbehÞr. Alt var l... ãã£ãšèŠã
Betjening og de indkÞbte varer, var glimrende. Problemet var emballeringen af varerne. Papiret bliver solgt til mindst kr. 3,35 stykket!!! I vores tilfÊlde to store stykker papir som blev vejet sa... ãã£ãšèŠã
Dejlig butik med stort udvalg. Alt smagte dejligt og de var hurtige med is i poser, så varene kunne holde sig friske
Vi har D26-08-2022 vÊret en smut forbiâŠ
Vi har D26-08-2022 vÊret en smut forbi denne fiskebutik vi skulle have lidt til ganen bÃ¥de til middag og aftensmad kÞbte 2 stk tunbÞffer 3 stk rÞdspÊtte filer var stegteð¥²og 1 stk kulmule rulle.
Den kÊre ekspedient var en Êldre mand hygiejne var der ikke meget af da han var fÊrdig med kunden fÞr os vaskede han ikke hÊnder men tog det vi skulle have direkte med hans bare nÊver til kasseapparatet blev fingrene tÞrret af i hans bukser og han fik vores penge kontant i hånden uden så meget som at vaske sine hÊnder.
Trist at Lemvig ikke har en fiskemand der kan sÊlge varen
DÃ¥rlige stjerneskud
Mig og min sÞn kÞbte to stjerneskud og det er nok de ringeste stjerneskud jeg har fået i mit liv. Der var to usle hårdstegte fiskefilet lagt på et toastbrÞd, man kunne da i det mindste have brugt et rigtigt franskbrÞd.
Det er sidste gang vi bestiller stjerneskud der.
Skuffende fiskefileter med ben
Skuffende fiskefileter med ben. Fiskefilete med pommes i restauranten er med ben og masser af friture. Kedeligt og uinteressant.
DesvÊrre falder mange turister nok i fÊlden og kÞber fisk her.
Luksus stjerneskud ?
Vi kÞbte 4 x âluksus stjerneskudâ, 1x fiskefilet m. fritter. Filéterne var smÃ¥ og stegt hÃ¥rde og tÞrre, og virkede ikke friske, men fra fryseren. TÊt pÃ¥ uspiselige. BrÞdet svampet og kedeligt. Laksen og rejerne var ok, men med lidt âfiskesmagâ. Hvis vi havde vÊret tÊttere pÃ¥ butikken da vi skulle spise det, havde de fÃ¥et det hele retur.