企業情報

レビューを書く

レビューの確認を行います

Super god betjening

Super god.
Vi holdt vores sølvbryllup på Bjerre Kro vi kan varmt anbefale dem. Super god mad og betjening. Alt kørte perfekt og alle aftaler blev holdt, vi havde nogen gode rammer og et flot pyntet bord. Vi kan varmt anbefale Bjerre Kro.

2026年7月18日

bedste kro

når festen skydes i gang samles vi mange. Når du ringer til dem laver i en aftale det er nem. Maden er god i bjerre er værd at bo. Den bedste kro ikke til at tro.

2024年9月5日

Ikke til at få fat på

Ikke til at få fat på.
Min kæreste og jeg havde forgæves prøvet at få kontakt til jer via tlf (flere gange), mail og på hjemmesiden, da vi var interesseret i at holde vores datters dåbsfest der efter dåben.
I vendte dsv heller ikke tilbage.
Før vi prøvede at opsøge jer fysisk på kroen, havde vi fået svar et andet sted, hvor festen endte med, at blive holdt.

2024年5月9日

5 stjerner👍

Vi har holdt et par fester på kroen gennem tiden og senest i søndags da vi holdte knægtens konfirmation, kan kun anbefale Bjerre kro. Der mangler aldrig noget hos dem, fint sted, god personale og maden er som altid i top👍

Og priserne derude fejler absolut heller intet, så vi er endnu engang fuldt ud tilfredse og alt forløb igen igen som det skulle.

2024年4月21日

Vi fejrede 80 års fødselsdag

Vi fejrede 80 års fødselsdag D. 7-01-2023.
Der var en fin let forret Bufet med 4 slaks kød, flødekartofler og krydderkartofler og sovs som kun Niels kan lave den
dertil flere forskellige salater og dressing og til dessert var der hjemmelavet is med frisk frugt og kage.
derefter fik vi kaffe med Gittes hjemmebagte småkager,
og til slut fik vi æggekage med flæsk og rødbeder.
Altsammen rigtig godt og veltillavet Kromad.
Betjeningen var også fin. søde piger.
og altsammen til en meget rimelig pris.

Mvh. Alice og Villy

2023年1月7日

Konfirmation

Vi har lige holdt konfirmation på Bjerre kro. Men ik meget var som aftalt. Forkert velkomstdrink. Forkerte kartofler. Forkert kød. Og meget forkert dessert. Og da jeg spørger ind til dette er det alle andres skyld ikke hans. Jeg er meget skuffet!!!

2020年9月30日
5つ星のうち2の評価

Ringe service

Jeg har lige været til bryllup på Bjerre Kro. Selve kroen er nedslidt og rengøringen halter i den grad. Maden var super lækker, men serverings personalet var alt for langsomme til at få maden rundt, så i bedste fald var hovedretten lunken. I det hele taget mødte vi et serverings personale, der på ingen måde var imødekommende. De så faktisk ud, som om vi var til besvær. Serveringen var ringe. De glemte gentagne gange flere gæster både til mad og drikkevarer. Da festen var slut blev de sidste gæster låst ude og alt lyset blev slukket. Så kunne man ellers stå på en bælgmørk p-plads i sit stive puds og vente på hjem transport.
Alt i alt giver det en dårlig oplevelse, og derfor også de få stjerner.

2019年8月20日

Bryllup på Bjerre Kro

Holdt Bryllup på Bjerre kro juni 2016.
Helt igennem en fantastisk dag, god betjening, styr på at køre mad så alt blev serveret varmt, fantastisk mad og ikke mindst meget fair pris.

2016年12月6日
5つ星のうち1の評価

Hold aldrig din fest her!!

Vores søn og svigerdatter har holdt bryllup der og det var under alt kritik. De bliver først lovet den store sal og pludselig er der åbenbart et mere betydningsfuld ægtepar som gerne vil holde deres guldbryllup der. Så rykker man da bare de unge mennesker ind i en anden sal som så betyder at den dag som skal huskes som en skøn og dejlig dag. Er kun dårlig oplevelser fra festen. Man sætter 51 mennesker + 1 musikken med instrumenter ind i et lokale hvor der selv står på deres hjemmeside at der kan være 45 Pers. Det er så ensbetydende med at servitricerne ikke kan komme rund med maden, da folk sidder så tæt at de ikke kan komme op i mellem og når man skal rejse sig for at skåle er set kun en række af gange der kan rejse sig pga pladsmangel. Det er lovet stort dansegulv når den tid skumme til at være. Men hvis 3 par var ude og danse var der ikke plads til flere. Brudevalsen kunne kun få folk være med til at se og klappe til og resten måtte stå så langt væk pga pladsmangel. Kan slet ikke anbefale dette sted til andre :(

2016年3月28日
5つ星のうち5の評価

Til hverdag og fest - Bjerre er bedst!

Ovenstående lyder som en kliche skabt af en lidet kreativ kromand, men dette er ikke tilfældet. Dette er vores hyldest til en netop kreativ krovært.
Vi har gennem en lang årrække fået mange måltider samt afholdt vores større privatfester og firmaarrangementer hos Niels - den altid imødekommende krofatter.
Vi er aldrig blevet skuffet ej heller vores gæster. Ofte er disse blevet forbavset over stedets høje standard, der helt matcher de bedste spisesteder i Danmarks storbyer, men til en pris, der er rigtig fornuftig den høje kvalitet taget i betragtning.
Bjerre Kro er et madsted, der ikke snopper opad, men netop laver traditionel mad med lidt kreative momenter, på et højt niveau.

2013年1月3日
5つ星のうち5の評価

Rigtig god og velsmagende mad og fin betjening

Vi holder vores generalforsamling der årligt med efterfølgende kaffe/the og oste- og rullepølse-madder.
De sidste par år har vi inden generalforsamlingen arrangeret fællesspisning på kroen med a'la Carte menuer.
Det er virkeligt velsmagende og store portioner serveret af flinkt og smilende personale, hvis ikke af Niels selv (kro-fatter).
Priserne er selvfølgelig ikke som i cafeteriet i Føtex eller Bistroen i Bilka, hvor det ofte er "industri-mad" der serveres og lign.
Kroen skal selvfølgelig tjene til dagen og vejen, men deres priser er yderst rimelige og svarer meget godt til lignende madsteder, så intet suspekt i det.
5 stjerner herfra for virkelig god mad og venlig servering samt fair priser.

2011年3月17日

Super mad & betjening

Bjerre Kro er en god oplevelse med hyggelige lokaler.
Maden er bare altid i topklasse - og jeg har været der flere gange efterhånden; både til almindelig spisning og stor fest.
Har man nogen specielle ønsker, kan de altid blive imødekommet.
Når der ikke er store selskaber, kommer kromanden som regel altid ud og hilser på.
Det kan absolut anbefales til både hverdag og fest :o)

2010年11月9日
5つ星のうち5の評価

go mad og super betening

jeg vil med garenti låge du får en hyglig aften på bjere kro.
jeg går på bgi hvor vi lige havede haft bæsteforælder dag og min farmor o farfar vill have mig med ud at og vi tog på bjerre kro og fik super mad der var så mørt og i store protioner. min farmor og farfar fik sig også en go og lang snak med kro faren

2010年3月30日
5つ星のうち1の評価

Bjerre kro fortjener ingen stjerner.
Efter min fars død skulle vi bruge et sted til snitter og kaffe.
Jeg ringede til Bjerre kro, dette kun de sagtens klare.
Jeg spurgte om prisen. 27 kr for snitter.
De sagde, det ikke var snitter, men smørrebrød.
Vi kommer ca.30 mennesker efter bisættelse og får serveret meget små snitter, nærmest håndmadder.
Pludselig mens vi stadig sidder og snakker, begynder de og tage af bordet.
Nu kunne vi åbenbart godt gå.
De tog kaffe og det hele ud.
Vi betalte over 5000 kr, da jeg spurgte, hvordan han kunne lyve på den måde og tag den pris for håndmadder, fik jeg svaret at man jo også skulle betale for og sidde der og han skulle jo leve af det.
Absolut ikke et sted jeg eller nogen af de andre gæster sætter vores ben igen.
Jeg har sagt til den bedemand, vi brugte om og fortælle andre om Bjerre Kro.
Til Jer der læser dette husk og fortælle dette, så andre ikke for sådan en dårlig oplevelse.
Mvh Lisbeth Starup

2009年7月31日