Hvis man har en faguddannet kok ansat, mÃ¥ man forvente at han/hun kan tilberede en fisk perfekt, ikke mindst nÃ¥r stedet kaldes en fiskerestaurant og det ligger ved Vesterhavet. Den forventning kan... ãã£ãšèŠã
Servitricen smilede ikke en eneste gang, hverken da vi kom, da hun tog imod bestilling eller ved betalingen. Det stykke toast der lÃ¥ under vores stjerneskud, havde fÃ¥et alt for meget (pÃ¥ alle 5 be... ãã£ãšèŠã
Har netop besÞgt restauranten, hvor vi alle 4 fik fyldte rÞdspÊtter. Normalt vÊlger vi stjerneskud, men nu skulle nyt prÞves. Det blev fÞrste og sidste gang. Paneringen var helt blÞd (var fisken mÃ¥sk... ãã£ãšèŠã
Havde bestilt bord, men ventede stadig 1 t. og 20 min. inden vi fik lov til at bestille drikkevarer. (3 store sodavand mÃ¥tte retur pga. manglende brus) Herefter ventede vi igen 20 min. PÃ¥ maden, so... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
dårlig stjerne skud
vi var inde og få en stjerneskud 4 mand og vi var alle skuffet
til den pris skal det vÊre godt men ak skuffet
kogt fisk rullet sammen ind under midten så man ikke smagte den
så valgte man at pynte op med diverse hele rejer (hvem får noget ud af at pille dem selv) så var der en åbnet musling ? hvis vi ville have musling havde vi bestilt det
og så havde de lagt en krebse agtig ting der ligner en lille hummer til ingen nytte
hvorfor vÊlger man at der skal drÊbes diverse dyr for at man kan bruge dem som pynt det forstod ingen af os
God betjening gode fisk
God betjening gode fisk, dejligt at nogen stadig serverer bark skuld
Under middel
Gamle kartofler til trods for at vi er midt i sÊsonen for nye. Halvslatne rÞdspÊtter, der ikke var friske. SelvdÞde grÞntsager. Vi blev mÊtte, men mÃ¥tte supplere bagefter med chips for at fÃ¥ oplevelsen af velsmag. Ãrgerlig oplevelse og spild af penge.
Service ðð
FuldstÊndig kuk i hele vores bestilling, maden kom pÃ¥ forskellige tidspunkter og noget af det var det vi havde bestilt ðð
Hund i Restaurant
Vi var på Blåvand Fiskerestaurant i går. Men måtte sande/opleve at de har valgt at tillade hunde i deres forretning. Det til trods for,at hunde kun kan komme ud på den overdÊkkede terrasse, hvor de har valgt, at tillade hunde/dyr, så skal hundene fÞrst igennem deres fiskeforretning, derefter deres restaurant og herefter ud på den overdÊkkede terrasse. Eftersom min kone har allergi overfor hunde og katte, lod jeg en bemÊrkning falde om at de tillader "kÞtere" her, hvilket jeg synes er dybt upassende på en restaurant, hvortil en "servitrice", som er i gang med at tage imod en bestilling var andre gÊster, svarer at det her er ikke en restaurant. ??
Vi har fÞr vÊret på Blåvand Fiskerestaurant (vi sad udenfor).
Ved et tidligere besÞg havde den asiatiskudseende tjener meget travlt med at tale grimt om en nÊrliggende restaurant. Dengang valgte vi bare at tÊnke pyt. Men "stilen" for Blåvand Fiskerestaurant er ligesom ved at skinne igennem, og det bryder jeg mig ikke om.