Efter at have set, hvad blinde kan lave med hÊnderne, bestilte jeg en badebÞrste, som netop har den fordel, at den er ud i et, hvor de sÊdvanlige kan skilles ad ved bÞrste og skaft. Det er ikke prakti... ãã£ãšèŠã
Hjemmesiden er let tilgÊngelig og fungerer perfekt, ligeledes bestilling & kÞb og ikke mindst sidst levering. GlÊder mig til igen, igen at kÞbe via nette hos Blindes Arbejde. At jeg som kÞber sÃ¥ ogs... ãã£ãšèŠã
Som altid er vi tilfredse med både bestilling, hjemmesiden og hurtig levering fra Blindes Arbejde. De produkter vi kender er rigtig god kvalitet! Kan varmt anbefales!
Min kÞbte vare afhentede jeg selv pÃ¥ TomsgÃ¥rdsvej. Dér blev jeg mÞdt af to synshÊmmede yngre mÊnd med hÞjt humÞr. Deres imÞdekommenhed for at fremskaffe min bestilte vare var rÞrende og som seende var... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Blindes Arbejde er en erhvervsdrivende fond med et formål om at uddelingsmidler (såfremt der er overskud) skal geninvesteres i virksomheden til gavn for at skabe flere arbejdspladser til borgere, der er blinde eller svagsynede.
TomsgÃ¥rdsvej 19, 3.sal, 2400, KÞbenhavn NV, ãã³ããŒã¯
- ba@blindesarbejde.dk
- www.blindesarbejde.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Kvalitet og service i top.
Det er en tradition at kÞbe hos Blindes Arbejde. Hjemmesiden er god, bestilling let og levering hurtig. Kan varmt anbefale Blindes Arbejde. Ikke mindst på grund af deres fantastiske produkter.
KÞb af kost⊠fin service og godtâŠ
KÞb af kost⊠fin service og godt produkt.
Hurtig levering
Godt tilfreds
God og effektivt behandling af min ordre og jeg er godt tilfreds med produktet.
âŠ. and the Oscar goes to .,,,,,
Perfekte produkter / som altid ððððð
Smukkeste produkter i allerbedsteâŠ
Smukkeste produkter i allerbedste kvalitet â€ïž

Gode og lÊkre produkter
Meget fine og lÊkre produkter. God service og nemt og hurtigt at handle

Smukke langtidsholdbareâŠ
Smukke langtidsholdbare kvalitetsprodukter, bÊredygtig indpakning og hurtig levering

God og imÞdekommende behandling
God og imÞdekommende behandling. Super hurtig levering.
Handler gerne hos jer igen.

Blindes Arbejde ããã®åç
Altid en fornÞjelse at fÃ¥ nye bÞrsterâŠ
Altid en fornÞjelse at få nye bÞrster fra Blindes arbejde

Blindes Arbejde ããã®åç
Et godt stykke hÃ¥ndvÊrk til en rimeligâŠ
Et godt stykke håndvÊrk til en rimelig pris