Omdeler レビュー

TrustScore 5段階評価の2.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

jeg vil hellere arbejde på en børnefabrik i thailand end at have dette job det er seriøst slave arbejde. det tager 4 timer at gå en 2 timers rute selvom jeg løb jeg vil også hellere have en metal børs... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Forfærdeligt, de bliver virkelig nødt til at hæve lønnen for arbejderne fik 90kr for at gå en ekstra rute der tog 4,5 time med hjælp hvor vi løb den det er virkelig børnearbejde. Igen de bliver seriøs... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Colleagues, and managers who are willing to listen to make the company a better place. Ive worked there since June 2023 and all i can say is it is probably the best part time job a 13-17 year old can... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Omdeler virker i større grad til at blive administreret og vedligeholdt af børn. Samtalerne jeg som voksen har med dem er på et niveau hvor øh, ah, det ikke mig oftest anvendes fremfor ansvar. I... もっと見る

企業情報

1. リクルート業者

当該企業による記述

Blivomdeler beskæftiger unge og voksne, der omdeler reklamer og aviser til de danske husstande.

期待以下

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 74件

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Det er det dårligste arbejde jeg…

Det er det dårligste arbejde jeg nogensinde har hørt man får hverken huer vanter trøje vanter og man får ikke nok penge og i lover ikke hvad i siger

2025年11月19日

Hej Max

Tak for din henvendelse.

Vi stiller desværre ikke huer og halstørklæder til rådighed.
Til gengæld tilbyder vi gerne en refleksvest og—hvor det er relevant—en pandelampe til omdeling i dårligt belyste områder.

Vi er kede af, hvis du har oplevet, at vi ikke lever op til det vi lover. Kontakt os meget gerne på 70 10 40 00, så vi kan høre nærmere og følge op.

5つ星のうち1の評価

Virkelig dårlig arbejdes sted for unge…

Virkelig dårlig arbejdes sted for unge mennesker !
Min datter på 13 år har omdelt 2 gange nu .
Hun blev ringet op i fredags om 3 adresser som ikke havde fået og aftalte med forfærdelig medarbejder der inde at vi skulle hjælpe hende ved næste omdeling og dette var aftalen for selvfølgelig skal folk have deres reklamer .
I dag får vi så en besked igen fra forfærdelig medarbejder at min datter skal ringe inden kl 16 beskeden kommer kl 1430 og jeg ringer op og snakker med en anden flink dame og fortæller at min datter ikke er hjemme i dag og derfor ikke kan ringe men vi aftaler det sammen som i fredags . Forfærdelig medarbejder skriver så til min datter efter den samtale at hun ikke får nogen løn fordi hun har forsøgt at ringe men jeg har ringet og snakket med en dame og fortalt hun ikke kunne ringe i dag overhoved for hendes 2 omdelinger fordi et par adresser ikke har fået men hvad med dem som har fået ? Hvorfor får hun ikke løn for dem ? Og hvorfor hjælper man ikke de unge mennesker ordentlig i gang i stedet for at tage lønnen fra dem det løser jo ikke noget for de unge og motivere dem .
Forfærdelig medarbejder er så ubehagelig og burde virkelig ikke arbejde med unge mennesker . Trusler og den behandling er så forkert .
Jeg er så enig i de unge mennesker skal passe deres arbejde og udføre det ordentligt men de skal også behandles ordentligt ,
Det er ikke lovligt at true og tage lønnen når noget af jobbet er udført jeg har taget kontakt til jobpatruljen og har tænkt mig at gå videre til medierne også om hvordan vi i Danmark behandler børn på 13 år og tager deres løn selvom de har udført noget af deres arbejde og stadig er i gang med at lære.

Denne forfærdelig medarbejder beholder sit job selvom hun ikke passet sit arbejde godt nok fordi blivomdeler mener det iorden at snakke så grimt og true unge mennesker gentagende gange hun snakker yderligere også grimt og nedladende til forældre . Men de unge mennesker bliver fyret for ikke at passe deres job det frygteligt den forskel der er på deres medarbejder . Denne forfærdelige medarbejder burde komme på kommunikations kursus som minimum .

2025年11月19日

Hej Sacha,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om jeres oplevelse. Vi har altid som målsætning, at alle vores omdelere, såvel unge som voksne, skal føle sig trygge, godt guidet og respektfuldt behandlet i deres ansættelse hos os, og derfor tager vi denne type henvendelser meget alvorligt.

Vi tager det også meget seriøst, at husstande får det leveret, som de skal. Derfor undersøger vi altid, hvor stort omfanget er, når vi får reklamationer over manglende levering. I dette tilfælde var det en betydelig del. Det er dog også tydeligt, at kommunikationen efterfølgende ikke har været god nok. Vi kan derimod ikke genkende din gengivelse af tonen eller måden situationen blev forklaret fra vores side.

For at dette ikke skal gentage sig, har vi gennemgået processen internt med alle involverede og sikret os, at en lignende situation bliver håndteret bedre i fremtiden.

5つ星のうち2の評価

Hyggeligt arbejde, men det er lidt meget underbetaling. Tungt slæb

Hyggelige gåture, søde og taknemmelige kunder på vejen, nemt at finde ud af efter 4 gange, og man lærer sin rute at kende, men det kan være hårdt og tungt slæb på tryksagerne hvis man er ude af form som jeg er, også hvis man er voksen. Det anbefales at folde aviserne sammen hvis man får mere end 1 slags- især hvis du gerne vil undgå at få ondt i ryggen og fumle for meget i vognen når du skal pille aviserne ud. Dog tager det ca. 40-50 min at folde aviserne sammen, og det bliver man ikke betalt for, da det ikke tælles med i arbejdstiden (omdelingen). Man får kun 132 kr i timen. Min rute var 4 km lang, forbi 140+ adresser, og jeg blev betalt for 1,5 time, mens det tager 5 timer i starten når man er ny, og 2-3 timer når man er øvet. Du kan ikke gøre noget hvis det regner, undtagen at lægge beslaget over vognen, men så tager det dobbelt så lang tid at omdele. Tryksagerne må bare blive våde, da du ikke kan styre vejret.

På den anden side er distributionslederen meget flink at snakke med, og god support når man ringer til arbejdsselskabet. Og man bestemmer selve hvornår i hvilken af de to dage man vil gå i gang.

2025年10月15日

Hej Ellen
Hvor er det dejligt at vide, at du har haft et godt samarbejde og en god kommunikation med os, og at du synes arbejdstiderne har passet dig og været fleksible.
Mvh. Blivomdeler.

5つ星のうち4の評価

Sammenarbejds villige ledere og…

Sammenarbejds villige ledere og fleksible arbejdstider

2025年9月10日

Hej Sander
Mange tak for den flotte anmeldelse her på Trustpilot.
Ønsker dig en god dag.

5つ星のうち1の評価

Mangel på støtte og rimelighed ved kontrol af omdeling

Hvis man desværre glemmer fire adresser, og det kun er anden gang, man omdeler aviser, bør det ikke betragtes som det samme som at undlade at aflevere hele ruten.
Det virker skræmmende for en teenager at modtage en e-mail om, at der har været kontrol, og at nogen har holdt øje med, om man har afleveret aviser og reklamer korrekt eller ej.
Derudover er vognen ikke stor nok til at rumme både aviser og reklamer, hvilket gør arbejdet mere besværligt.

2025年11月3日

Hej Awat

Tak for jeres feedback.

Kontrollerne er en fast del af vores kvalitetssikring, og er tænkt som hjælp til at få små fejl rettet hurtigt – ikke som overvågning.

I forhold til vognen, så er det vigtigt at man følger vejledningen, og at der ikke lægges mere end den anbefalede vægt i traileren. I kan evt. se vores sikkerhedsvideoer på vores hjemmeside.

Vi vil rigtig gerne hjælpe jer godt i gang, så sig endelig til, hvis I vil have tips til pakning inden næste omdeling.

Moderne slavearbejde

Lønnen er skrækkelig, man kan op til 15 timer om måneden og stadig ende med kun at få lidt over 600 kr. nogen gange kan der være over 150 kg reklamer, men selv når der er så meget vurderer de alligevel at det kun tager omkring 2,5 time.

2025年6月2日

Hej Alfred
Er ked af at læse din anmeldelse omkring jobbet og din oplevelse af jobbet som omdeler. Du kan altid tale med din distributionsleder, hvis du oplever, at du ikke kan holde tiden på ruten. Tiden på ruterne sættes realistisk, men der er altid mulighed for at tage en snak med sin distributionsleder, hvis man oplever udfordringer. Så finder vi altid frem til en løsning i fællesskab, hvis der er brug for det. Mvh. Blivomdeler.

5つ星のうち1の評価

Kan bestemt ikke anbefales som ung…

Kan bestemt ikke anbefales som ung arbejder hos dem.!
Min datter har søgt job hos dem. Og får ikke svaret på deres opkald. Pga de ringer i skoletiden.
Ergo ikke nemt at få kontakt med dem.
Hun ringet tilbage til dem men får en meget ubehagelig samtale med en af damerne bag telefonerne.
Har navnet på personen.!!
Jeg sidder og høre med på samtalen så jeg ved hvad jeg taler om.
Hun var meget nedladende denne person.
Talte grimt til min datter. Og bildte hende ind fordi hun ik var hurtig nok at ruten var optaget nu.
Ifl deres rute søgning er dette ikke rigtig. Men også lige meget nu da min datter ikke skal arbejde for sådanne modbydelige personer.!!!
Hun spør min datter om meget ubehagelige ting i samtalen. Som min datter blev meget ked af.

Jeg kan på ingen måde anbefale at støtte dem pga deres meget uprofessionelle måde at behandle unge mennesker på.
Dybt ubehagelig måde at opføre sig på.

Jeg kan kun bekræfte deres score herinde og deres omtale.

Hilsen en meget skuffet og vred far.
Håber i lære af jeres fejl.

MEN meget tyder desværre ikke på det. 🖕

2025年10月1日

Hej
Vi er kede af at høre, at jeres oplevelse med os har været ubehagelig, og at kommunikationen ikke har levet op til jeres forventninger.
Vi tager henvendelser som denne meget alvorligt og vil gerne undersøge sagen nærmere, så vi kan lære af den og undgå, at lignende situationer opstår.

I må meget gerne kontakte os direkte på 7010 400, så vi kan få en konstruktiv dialog om forløbet.

5つ星のうち1の評価

Dårlig betaling og det tager længere tid end der bliver sagt

Først og fremmest for du at vide at det kommer til at tage 2 timer og det ender med at tage 3-4 eller måske mere, selvfølgelig kommer du kun til at få timelønnen for 2 timer i stedet for det har du har arbejdet for. Efterfølgende fik jeg lov til at få lidt ekstra på min opstart, jeg endte med at få 8 kr ekstra. Det er bare ikke det bedste job generelt, overhovedet ikke.

2025年3月4日

Hej Rune

5つ星のうち1の評価

Det dårligste job slave arbejde er bedre end dette arbejder

Det dårligste job

Jeg tror, slavearbejde er bedre end at være omdeler. En gang fik jeg ikke mine bundter leveret til min adresse, så jeg ringede til dem og spurgte, hvor de var. De svarede, at de fremover ville levere mine bud på en anden adresse – uden nogensinde at have kontaktet mig om, at de havde ændret adressen.

En anden gang var der heller ikke reklamer og aviser på den adresse, så jeg ringede igen. Men deres kontor lukker kl. 16:00, så jeg måtte vente til næste dag. Da jeg endelig fik fat på dem, sagde de, at de ved en fejl havde leveret reklamerne til den forkerte adresse igen. De har overhovedet ikke styr på noget som helst.

Jeg talte med min distributionsleder, og hun sagde, at jeg selv skal holde øje med, om mine reklamer bliver leveret det rigtige sted. Hun sagde også, at jeg bare kunne gå over til den adresse, hvor de var blevet leveret forkert, og hente dem. Men den adresse ligger 20 minutter væk fra, hvor jeg bor!

Det er jo deres arbejde at sørge for, at omdelernes reklamer bliver leveret det rigtige sted. Jeg spurgte også, om jeg kunne få fri en dag, fordi jeg var meget syg – men hun sagde nej, så jeg måtte klare det hele alene.

Jeg forstår virkelig ikke, hvordan dette arbejde ikke er blevet boykottet endnu – og lønnen er desuden l@rte dårlig. Jeg ville havde givet den - ♾️ rating men kan kunne give det leveste som er 1

2025年2月13日

Hej Christian.
Er ked af at læse din anmeldelse omkring jobbet og din oplevelse af jobbet som omdeler. Endvidere tager vi stor afstand fra dit ordvalg, når det kommer til din sammenligning mht. slaveri. Vi opfordrer altid til, at man kontakter os, hvis man oplever udfordringer i jobbet, så man kan få råd og vejleding omkring sin rute og jobbet som omdeler, og så vi i fællesskab kan finde en løsning på de evt. udfordringer man måtte opleve.

5つ星のうち2の評価

Dårligt

Lønnen var dårlig. Om vinteren når vejret er dårligt og det er is eller sne på vejene og det tager selvfølgelig ekstra tid og er virkelig irriterende og køre i. Men selvfølgelig er der ikke ekstra løn. Arbejdet er også generelt dårligt, det er kedeligt og vognen larmer at h til. Det eneste gode jeg har oplevet er hvis man fik ekstra løn for at tage en rute mere i en uge

2025年1月26日

Hej Sylvester

Tak for at du vil dele din oplevelse med os.

Hvis der er is og sne på ruten, så er det vigtigt at du passer rigtig godt på dig selv.

Hvis du har spørgsmål omkring sikkerhed, så er du mere end velkommen til at ringe til vores distributionsleder på telefon 7010 4000 så du kan få gode råd.

Det er helt naturligt at traileren kan blive slidt efter lang tids brug, og den kan du selvfølgelig få skiftet ud 😊

Rigtig god dag til dig.

5つ星のうち1の評価

I don’t understand how people can say…

I don’t understand how people can say that we earned well from this side job. For me, it wasn’t like that at all. I had many delivery addresses, and it always took 3–4 hours before I was done. Some of the addresses were quite far away, so I had to walk a lot.

At the end of the month, when I got my salary, the amount was very small. I think they only counted about an hour and a half of work, and the rest you basically worked for free. As an adult, I wasn’t satisfied at all with what I got – my monthly pay was only around 1000 kronor. I really don’t think it’s worth it, especially not for young people.

Considering the weather – rainy, windy, snowy, and sometimes sunny – the pay is definitely not worth it. Even if you take extra routes, it doesn’t help at all.

2025年10月6日

Hi Linda
Sorry to read your review about the job and your experience as a delivery person. You can always talk to your distribution manager if you experience that you cannot keep the time on the route. The times on the routes are set realistically, but there is always the opportunity to have a chat with your distribution manager if you experiencing challenges, so that we can work together and find a solution.
Regards

Aldrig arbejd her

Jeg har været en del af blivomdeler.dk og jeg må sige jeg har aldrig oplevet noget mere horribelt, min kontaktperson var vederstyggeligheden selv, og jeg er kun blevet mødt med ubetalt arbejde, yderste frækheder, og manglende ressourcer og ikke mindst respekt.
Lønnen var så lav jeg måtte bruge de aviser der blev kastet efter mig af sure kunder som shelter. Tror aldrig jeg kommer mig over det.
Aldrig arbejd her.

2025年1月9日

Hej Consumer
Er ked af at læse din anmeldelse omkring jobbet og din oplevelse af jobbet som omdeler. Vi opfordrer altid til, at man kontakter os, hvis man oplever udfordringer i jobbet, så vi i fællesskab kan finde en løsning på tingene.

5つ星のうち3の評価

1 stjerner i stedet for 3

Det hele var bare ikke noget for mig. Det var ret irriterende at omdele.
Jeg tænkte nogle gange om at bare smide dem ud fordi jeg ikke ORKEDE at levere dem ud.

Børnearbejde.

2025年10月5日

Hej Jawad
Er ked af at læse din anmeldelse omkring jobbet og din oplevelse af jobbet som omdeler. Vi opfordrer altid til, at man kontakter sin distributionsleder, hvis man oplever udfordringer i jobbet, så vi i fællesskab kan finde en løsning på tingene.

Ulovlig markedsføring

Ulovlig markedsføring

Respekterer ikke reklamer nej tak ordningen+klistermærke, og putter gentagne gange andre folks adresserede reklamer ned i vores postkasse, så dem der rent faktisk gerne vil have reklamer ikke får dem, og dem der ikke vil får fyldt postkassen med affald man selv skal sortere. Hvis i ikke kan træne jeres ansatte i at respektere nej tak ordningen, så burde i ikke have lov til at omdele reklamer.

2025年9月28日

Hej Jakob
Det er beklageligt, at du modtager reklamer med andre folks adresser i din postkasse. Vi vil meget gerne hjælpe dig, så derfor vil jeg bede dig kontakte os på 7010 4000 og taste 2, så du kommer igennem til vores kvalitetsafdeling, som er parate til at hjælpe dig. Kontakt os inden kl. 15.30.

5つ星のうち5の評価

Det var en rigtig god oplevelse med…

Det var en rigtig god oplevelse med jer, tak for muligheden for at arbejde hos jer.

2024年12月24日

Hej Sana
Tusind tak for den fine anmeldelse her på trustpilot, det sætter vi stor pris på. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os og i jobbet som omdeler.
Vi ønsker dig held og lykke i fremtiden.

Overall

Overall, I appreciate and I'm thankful for the opportunity given and I felt like the issues I've faced along the way while performing my duty were assessed in a timely manner.

2025年1月29日

Hi Verónica
Thank you very much for the great review here on Trustpilot.
How nice to know that the communication with our distribution managers has been good and that you have been satisfied with the job.
Have a nice day.
Regards Blivomdeler

Kan kun sige godt om blivomdeler 🫵🏻

Kan kun sige godt om blivomdeler 🫵🏻
Reklamerne leveres til tiden , og bruger man ekstra tid end beregnet, så er hjælpen ikke længere væk end at gi et ring og det reguleres. De er bedre end deres ry 😀

2025年9月9日

Hej Kurt
Mange tak for den flotte anmeldelse her på Trustpilot.
Hvor er det dejligt at vide, at du altid modtog reklamer og aviser til tiden :-) samt at kommunikationen med vores distributionsledere har været god.
Ønsker dig en god dag.

5つ星のうち4の評価

Det hyggeligt at gå og point shoppen…

Det hyggeligt at gå og point shoppen var god

2025年8月6日

Hej Cecilie
Tak for dine flotte ord og gode anmeldelse på trustpilot, det sætter vi stor pris på.
Dejligt at du synes, det har været et godt job og hyggeligt at komme rundt på din rute og ikke mindst, at du har syntes at pointshoppen har været gavnlig og god for dig.
Ønsker dig alt godt fremover.

Experience as a Distributor at Blivomdeler.nu

I worked for Blivomdeler. nu for 7 months as a distributor of weekly newspapers and advertising sets. My main responsibility was to deliver materials to households within a set timeframe. I had a very good experience working here and would like to thank the administration, especially Manager Cecilia Goeth Ellefsen, for consistent cooperation and support. Whenever I needed help, information, or assistance, I always received the highest level of support. Overall, it was a very positive experience, and I am grateful to have been part of the team.

2025年9月5日

Hi
Thank you for your nice review on Trustpilot. We really appreciate that. It's great that you were happy with your job as a deliver of newspapers and commercials and the support you received from us. We thank you for the good cooperation and wish you good luck in the future.
Regards

Trustpilot エクスペリエンス