Omdeler レビュー

TrustScore 5段階評価の2.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

jeg vil hellere arbejde på en børnefabrik i thailand end at have dette job det er seriøst slave arbejde. det tager 4 timer at gå en 2 timers rute selvom jeg løb jeg vil også hellere have en metal børs... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Forfærdeligt, de bliver virkelig nødt til at hæve lønnen for arbejderne fik 90kr for at gå en ekstra rute der tog 4,5 time med hjælp hvor vi løb den det er virkelig børnearbejde. Igen de bliver seriøs... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Colleagues, and managers who are willing to listen to make the company a better place. Ive worked there since June 2023 and all i can say is it is probably the best part time job a 13-17 year old can... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Omdeler virker i større grad til at blive administreret og vedligeholdt af børn. Samtalerne jeg som voksen har med dem er på et niveau hvor øh, ah, det ikke mig oftest anvendes fremfor ansvar. I... もっと見る

企業情報

1. リクルート業者

当該企業による記述

Blivomdeler beskæftiger unge og voksne, der omdeler reklamer og aviser til de danske husstande.

期待以下

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 74件

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Virkelig dårlig første oplevelse – før jeg overhovedet var startet

Jeg havde en virkelig mærkelig og ubehagelig oplevelse – og det før jeg overhovedet var startet i jobbet. Jeg havde lige fået fri fra skole og så, at jeg var blevet ringet op og havde fået en besked om to voicemails. Jeg ringer selvfølgelig hurtigt tilbage for at følge op, og bliver så mødt af en ret sur medarbejder, der siger, at jeg har ignoreret hende og at hun vil slette min konto.

Jeg havde ikke engang haft tid til at lytte til beskederne endnu – og jeg var jo slet ikke startet endnu! Hele situationen føltes ekstremt overdrevet og virkelig uprofessionel. Jeg blev faktisk lidt chokeret over tonen og måden, man bliver talt til på.

Det er altså ikke i orden at true folk med at lukke noget ned, før man overhovedet er kommet i gang. Det giver bare en rigtig dårlig fornemmelse i maven. Jeg kan desværre ikke anbefale dem efter den her oplevelse.

2025年6月19日

Hej Tristan
Er ked af at læse du har haft en dårlig oplevelse med kontakt til vores distribution, det er bestemt ikke meningen. Du er altid velkommen til at kontakte os på 7010 4000 og få råd og vejleding omkring jobbet mv både inden opstart, og når man er kommet i gang med jobbet.

5つ星のうち1の評価

Aldrig bliv det. Snakker af erfaring

Var det engang i 8 måneder. Det var det værste lortejob jeg nogensinde har arbejdet med. Så viser de børn på deres tiktok der bare bruger en masse penge på dyrt tøj og sko. Det er da svært at få råd til med en løn på 500 om måneden. Rent slave arbejde.

Fik også af vide at op til julen ville man få flere penge pga af flere reklamer. Jeg fik 2kr ekstra den måned. Hold dig langt væk fra dette arbejde. Det er det rene slaveri.

Og for ikke at snakke om de ubruglige point. På 8 måneder fik jeg råd til en halsedisse. Det er jo fuldstændig latterligt.

Blivomdeler er utrolig ligeglade med dig. De udnytter dig bare. Lønnen er ufattelig lav og de ringer og klager til dig hvis du glemmer at aflevere i en enkelt postkasse. Hold dig langt væk fra det her lortejob.

2025年6月16日

Hej Sebastian
Er ked af at læse din anmeldelse omkring jobbet og din oplevelse af jobbet som omdeler og vores pointshop. Endvidere tager vi stor afstand fra dit ordvalg, når det kommer til din sammenligning mht. slaveri. Vi opfordrer altid til, at man kontakter sin distributionsleder, hvis man oplever udfordringer i jobbet, så vi i fællesskab kan finde en god løsning.

Værste job nogensinde

Værste job nogensinde! Jeg er 14, og som 13 årig blev jeg omdeler. Jeg havde glædet mig til at kunne tjene mine egne penge. Men da jeg fik jobbet, følte det som om at selvmord kun var den eneste udvej. De er ligeglade om det tordner eller regner, man skal stadig ud og levere ens aviser der er gennemblødte og umulige at læse. Jeg synes at det er sygt at give en mindreårig en vogn der vejer 50 kilo med aviser i lortevejr. IK FÅ JOBBET!! Vent til i er 15, eller arbejd i privaten!!

2025年6月15日

Hej Viggo

Jobbet er jo et udendørsjob og vi kan desværre ikke garantere at vejret altid er lige godt. Heldigvis så har vi altid 2 dage til vores omdeling, så måske det er muligt at planlægge så man ikke er ude i den værste vejr :-)

Håber du finder det rette job, der passer til dig.

5つ星のうち1の評価

Hold dig væk fra dette job

Det her omdelerjob er seriøst det mest forfærdelige, jeg nogensinde har været udsat for. Jeg blev behandlet som en slave – som om jeg ikke havde nogen rettigheder, ingen værdi. Man bliver bare kastet ud med en vogn fyldt med ødelagte reklamer, og så forventer de, at man bare knokler videre uden at klage.

Og ja, du skal arbejde UANSET HVAD. Regn, sne, storm – det er fuldstændig ligegyldigt. De er pissé ligeglade med, om du bliver syg, gennemblødt eller fryser røvén af. Du skal bare ud og dele ud, og hvis du ikke gør det, bliver du nærmest truet med, at du mister jobbet. Det er så brutalt og urimeligt, at det føles som straf.

De smider reklamerne ned i vognen som skrald, så alt bliver rodet og ødelagt. Jeg skulle bruge ekstra tid og kræfter på at fikse det, og ingen gad hjælpe. Det er respektløst og nedværdigende. Jeg følte mig ikke som et menneske – bare som en eller anden idiot, de kunne udnytte.

Det eneste, der trak lidt op, var lønnen – og selv den var latterligt lav i forhold til alt det slid. Jeg hadede hvert sekund. Jeg følte mig alene, ligegyldig og pissét på. Det her job er ikke bare dårligt – det er et helvedé.

Jeg vil ikke bare fraråde det – jeg vil advare folk mod det. Ingen fortjener at blive behandlet sådan. Jeg er SÅ lettet over, at jeg slap væk. Det var det mest nederen lortejob, jeg nogensinde har haft.

2025年6月14日

Hej Nikolaj

Håber du finder det rette job, der passer til dig.

Ønsker dig held og lykke fremover.

5つ星のうち5の評価

Jeg har haft nogen rigtig gode år som…

Jeg har haft nogen rigtig gode år som omdeler

2025年6月11日

Hej Amanda

Hvor er det dejligt, at du har haft nogle gode år som omdeler og synes godt om dit arbejde :-)

Tusind tak fordi, du vil dele din oplevelse her på Trustpilot, det sætter vi stor pris på.

Ønsker dig en god dag.

ik gør det

hej
det er lrt.... slve arbejde, 27,50kr i timen 200kr i månden man skal gå lige meget om der er storm vejr

2025年6月9日

Hej Sebastian

Timelønnen du skriver er bestemt ikke korrekt, og vi er da super kede af, at du har den oplevelse.

Dog vil vi gerne understrege at det er vigtigt, at man passer på sig selv under sin omdeling. Er vejret meget slemt så anbefaler vi, at tage kontakt til din sin distributionsleder, så I sammen finder en løsning.

Dårligt Support

Kontaktede min distributionsleder om at jeg var syg men skulle stadig omdele 7 bundt

2025年5月28日

Hej Omar
Er ked af at læse du har haft en dårlig oplevelse med kontakt til vores distributionsleder, det er bestemt ikke meningen. Du er altid velkommen til at kontakte os på 7010 4000 og få råd og vejleding omkring din rute og hvad du skal gøre, hvis du er syg.

5つ星のうち2の評価

Børnearbejde, sponcoreret af blivomdeler.nu

Dårlige arbejsforhold er en god opsumering.
Jeg får betalt 75,01 kr. i timen, for en rute, de mener, tager 2 timer. Det ville være umuligt at udføre på kun 2 timer, det tager nu geneligt 2.5 til 3 timer, alt efter vejret og antal af reklamer. Nå jo.. Flere reklamer er ikke lige med mere tid, flere penge. Det er lige med mere billigt arbejde. Rejner det? Sner det? Er der en orkan? Det er omdelerens problem, ikke blivomdeler.nu's. Hvis man klager til ens arogante distributionsleder eller service; "Jamen.... det ser på.". Det er latterligt. Men du kan tro at de ringer hurtigt hvis man holder op med at omdele efter 2 timer. og at der er visse huse der ikke får deres reklamer. Hvad gør de så? Så skærer de endu mere ned for din løn. Det kan jo være ligemeget med den løn. Hvorfor går de ud fra at de får loyale ansatte, når de betaler en ydmygen løn for et ydmygent job.
Jeg er udemærket klar over at de fleste anmeldelser for blivomdeler.nu på trustpilot bliver svaret på med et "så er det bare ikke et job egnet til dig" attitude. Men det må de sgu hellere glemme at gøre herpå. De må gerne svare, men ikke vedhæfte problemet ved mig. Jeg har gjord hvad jeg kunne.
UNDGÅ DETTE JOB, INGE ARBEJDS PLAD SOM DETTE BØR BLIVE GODGENDT AF ARBEJDSTILSYNET.

2025年5月27日

Kære Stan Van Dessel

Vi er selvfølgelig kede af at høre, at du føler at du har haft en dårlig oplevelse med omdelerjobbet. Det har vi selvfølgelig aldrig til hensigt, og vi bestræber os altid på at gøre det ypperste for at sikre, at alle omdelere har en god oplevelse med jobbet.

Vi genkender ikke den konkrete dialog, som du beskriver, da det ikke er fremgangsmåden hos os. Vi plejer altid at have en god dialog, hvis der skulle opstå udfordringer med jobbet.

Ruten er realistisk estimeret i forhold til tiden, men der er altid mulighed for at ønske en anden gangrækkefølge, da det er omdeler, der går ruten og kender den bedst.

Med det sagt, så er du altid velkommen til at kontakte os og tale sammen om din opfattelse af jobbet, da vi ikke kan gå yderligere ind i enkelte sager her på Trustpilot.

Med venlig hilsen,
blivomdeler

5つ星のうち1の評価

grunden til den rating er fordi at man…

grunden til den rating er fordi at man ikke kan rate lavere

Hej Lucas
Er ked af at læse din anmeldelse omkring jobbet og din oplevelse af jobbet som omdeler. Man kan altid kontakte sin distributionsleder, hvis man har brug for at snakke.
God dag

5つ星のうち1の評価

Brækket benet under turen af en farlig…

Brækket benet under turen af en farlig køter!

2025年5月3日

Hej Sigma
Det lyder da ikke godt, at du har brækket benet under din omdeling. Har du haft kontakt til din distributionsleder omkring dette og anmeldelse af skaden. ? Ellers kontakt os venligst på 7010 4000 inden kl. 15.30

Værste job der findes

Det er det rene slavearbejde du burde aldrig blive omdeler.
Men får ikk en skid i løn og det er røvsygt at være ude og gå med aviserne plus at lige så snart man laver en lille fejl påstår de at man ikk er skid værd og at man ikke kan finde ud af en skid.
Bedste oplevelse ever😐🙅‍♂️

Hej Elias
Er ked af at læse din anmeldelse omkring jobbet og din oplevelse af jobbet som omdeler. Endvidere tager vi stor afstand fra dit ordvalg, når det kommer til din sammenligning mht. slaveri. Oplever du udfordringer på dine ruter, så er du altid velkommen til at kontakte din distributionsleder og tage en snak.

5つ星のうち1の評価

Det var noget sygt slaveri.

Det var noget sygt slaveri.
Og man får ikk noget i løn.
Min rute skulle tag 1 time men det tog 2 timer
Vil aldrig anbefale det
Søg et andet job😃

Hej Mikkel
Er ked af at læse din anmeldelse omkring jobbet og din oplevelse af jobbet som omdeler. Endvidere tager vi stor afstand fra dit ordvalg, når det kommer til din sammenligning mht. slaveri. Vi opfordrer altid til, at man kontakter sin distributionsleder, hvis man oplever udfordringer i jobbet, så vi i fællesskab kan finde en god løsning.

Rent slavearbejde

Arbejdede som omdeler da jeg var 13-14 år, det var det rene slavearbejde, tog mindst 2 timer selvom ruten var vurderet til at tage 1 time. For 200-300kr om måneden, var det ikke min tid værd. Sagde op så snart jeg blev 15 og fik et andet job, og vil kun råde jer til at gøre det samme.

2025年4月23日

Hej August

Vi er kede af at læse om din oplevelse.

Du ønskes alt det bedste fremover.
Hilsen Blivomdeler

Misbrug af ung arbejdskraft

Arbejdede som omdeler da jeg var 13, værste job nogensinde. Lange ruter der tog over 2 1/2 time og blev vurderet til at vare 1 time. Lav løn og ubrugelig point. Hvis I ønsker et fritidsjob så er det bedst at vente til man bliver 15, i stedet for det her rædselsfulde arbejde.

2025年1月22日

Hej Zlatin

Vi er kede af at læse om din oplevelse med jobbet som omdeler hos os.

Omdelingstiden varierer hver eneste uge, da mængden af reklamer og aviser har en betydning for den afsatte tid på ruten.

Vi opfordrer altid til, at man kontakter sin distributionsleder, hvis man oplever udfordringer med sin rute.

Vi har et meget bredt udvalg i vores gaveshop som alle vores omdelere under 18 år kan optjene point til, så det er da super ærgerligt at der ikke var noget som du synes om.

Vi ønsker dig alt det bedste fremover.

Hilsen Blivomdeler

5つ星のうち5の評価

Godt job i de år jeg har haft det tak…

Godt job i de år jeg har haft det tak for alt.👍😀

2025年4月20日

Hej Nicolai
Hvor er det dejligt at du synes godt om dit arbejde :-)

Tusind tak for at du vil dele din oplevelse her på Trustpilot, det sætter vi stor pris på.

Ønsker dig en god dag.

God løn og sjovt job

2025年4月15日

Hej Aksel-Emil

Hvor er det dejligt at du synes godt om dit arbejde :-)

God påske
Hilsen

5つ星のうち1の評価

Mega dårligt job med aviserne ud til sidst og…

et mega dårligt job med aviserne ud til sidst og sagde op blev beskyldt for alt mugligt bare lad hver hvis du ikke ville tjene mer en 140 kr om måneden

2025年4月9日

Omdeler からの回答

Hej Oliver, vi er kede af at høre, at du føler, du har haft en dårlig oplevelse med jobbet som omdeler og ikke vil anbefale jobbet til andre. Du er som altid meget velkommen til at ringe til os på telefon 7010 4000, hvis du ønsker at tale med din distributionsleder.
Du ønskes held og lykke fremover.

Dårlig løn

Skulle arbejd 3 timer ekstra end jeg endelig gør begrund af det er "påskeferie" snart.
???

2025年3月27日

Hej Bella

Vi anbefaler at du hurtigst muligt ringer til din distributionsleder på telefon 7010 4000 så I sammen får talt om de ekstra timer.

Hilsen blivomdeler

Rigtig god oplevelse 👌🏻

Rigtig god oplevelse 👌🏻

På vegne af min søn, vil vi udelukkende kun anbefale dette fritidsjob.
De er enormt søde og hjælpsomme, og løser hurtigt, der end skulle opstå uden problemer. 🙌🏻 Han havde bøvl med en vogn og straks fik han byttet rundt til en ny. De er oprigtigt gode til at anerkende arbejdet og roser højt.

2025年4月3日

Hej Trine

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner :-)

Hvor er det dejligt at I har lyst til at dele jeres oplevelse med et fritidsjob hos os her på Trustpilot - Tak for det.

Endnu bedre er det at læse at din søn føler sig anerkendt og rost for hans store og gode indsats.

I ønskes en fantastisk dag.
Hilsen blivomdeler.nu

Fedt job

Det er et mega fedt job hvor du kommer ud i det gode vejr og tjener penge på det. Det, jeg rigtigt godt kunne lide ved jobbet, var, at hvis der var nogle spørgsmål til turen, var de hurtig til at svare en og finde en løsning på det.

2025年4月1日

Hej Bastian

Tusind tak for de den flotte anmeldelse her på Trustpilot – Den sætter vi stor pris på.

Vi har været meget glade for vores samarbejde og ønsker dig god vind fremover.

God dag.

Trustpilot エクスペリエンス