レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg vil 100% anbefale Thomas fra Body Of Change. Meget seriÞs, ikke uden humor og med en stor viden inde for det fag han arbejder med. Jeg kan her til ogsÃ¥ klart anbefale privat timer hos Thomas,... もっず芋る

Nu har jeg gÃ¥et hos Thomas i et 1 Ã¥r , jeg har vÊret meget tilfreds med mit forlÞb, Thomas har givet mig motivation, til at fastholde min trÊning og min kost, har jeg haft spÞrgsmÃ¥l til noget, er Tho... もっず芋る

Pr. dags dato et firma for nedadgÃ¥ende. Efter Dorthe ikke er i Body of Change mere, har flere klienter ikke kunne stoppe deres forlÞb trods de har indgÃ¥et et forlÞb kun pga. at de var i Dorthe’s var... もっず芋る

䌁業情報

TrustScore 5段階評䟡の4

24件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Jeg vil 100% anbefale Thomas fra Body

Jeg vil 100% anbefale Thomas fra Body Of Change.
Jeg kan her til også klart anbefale privat timer hos Thomas, som presser en til det maksimale men stadig med klientens dags form for Þje.
Jeg har vÊret så tilfreds med alle de råd og trÊnings timer jeg har fået. Så tak Thomas for din professionelle tilgang og din lune humor. Man fÞler sig godt tilpas hos dig,

Hilsen Mia Kofoed

2026幎1月9日

Nu har jeg gået hos Thomas i et 1 år

Nu har jeg gået hos Thomas i et 1 år , jeg har vÊret meget tilfreds med mit forlÞb, Thomas har givet mig motivation, til at fastholde min trÊning og min kost, har jeg haft spÞrgsmål til noget, er Thomas hurtig til at svare,og komme med nye indput, et forlÞb hos body of change som jeg har vÊret meget tilfreds med, og kun kan anbefale til andre hvis man vil gÞre noget godt for sig selv
Hilsen Anders JÞrgensen

2025幎11月11日

High on life

Jeg er lige kommet i et forlÞb hos Thomas, med henblik på forhåbentlig at nå scenen som bikini atlet.
Jeg spurgte, om det var muligt at komme over fra Jylland og få personlige trÊninger både fredag, lÞrdag og sÞndag?
Det var det, og jeg er nu på vej hjem efter fÞrste trÊnings weekend med Thomas.
Aldrig har jeg fÞlt mig så godt modtaget. Bliver i den grad hÞrt, både ifht trÊnings og kost delen.
Mega fede professionelle trÊninger, hvor vi i fÊllesskab fandt de bedste Þvelser til lige netop mig og mine weakpoints.
StÞrste anbefalinger til Thomas for hans måde at vÊre på.
Han svarer prompte når man skriver og spÞrger, ligegyldigt om hvad.
Her fÞler man sig ikke bare som et nummer I rÊkken, men som en vigtig og helt unik klient.
Er lige nu helt hÞj på den bedste trÊning ever og suger alt den viden han har til mig.
Game on 💪

2025幎11月2日
自発的なレビュヌ

Jeg har lige vÊret klient hos body of

Jeg har lige vÊret klient hos body of change.
Den 17 oktober blev det offentligt gjort at min vejleder var blevet smidt ud af appen.
Jeg opsagde mit abonnement med det samme.
Jeg synes det var en uprofessionel måde at gÞre det på.
Det kunne man altså godt have gjort på en mere professionel måde.

Svar til Dion

KÊre Dion,

Jeg kan desvÊrre ikke finde dig som tidligere klient hos Body of Change, og det fremstår som om din anmeldelse bygger på din personlige relation til Dorthe, som tidligere har vÊret en del af virksomheden.

Jeg Þnsker at håndtere alle henvendelser og situationer på en professionel og ordentlig måde. For god ordens skyld vil jeg dog gerne prÊcisere, at alle klienter, som har Þnsket at stoppe deres forlÞb, naturligvis har fået lov til det.

Det er helt normalt, at man som virksomhed forsÞger at finde lÞsninger sammen med klienter, der overvejer at stoppe – men hvis Þnsket fastholdes, bliver det selvfÞlgelig respekteret.

Hos Body of Change fokuserer jeg pÃ¥ at skabe et positivt og professionelt trÊningsmiljÞ – uden drama, og med respekt for eksisterende og fremtidige klienter

Body of Change

Den dårligste service

Pr. dags dato et firma for nedadgående.
Efter Dorthe ikke er i Body of Change mere, har flere klienter ikke kunne stoppe deres forlÞb trods de har indgÃ¥et et forlÞb kun pga. at de var i Dorthe’s varetÊgt. TÊnker det er et brud pÃ¥ kontrakten hvis man ikke kan komme ud af en kontrakt hvor man har valgt en personlig kostvejleder/personlig trÊner som sÃ¥ meget pludselig ikke er der lÊngere. DÃ¥rlig service at tvinge kunder/klienter til at blive trods de ikke har lyst til det.
Ville give det 0 stjerner men skal desvÊrre give det 1

自発的なレビュヌ

Det bedste forlÞb jeg har prÞvet

Jeg har i 6 mdr haft et online forlÞb hos Dorthe og jeg har kun rosende ord at sige.
Dorthes tilgang er ikke et quick fix hvor kalorierne bare bliver skruet i bund, for at man kan få et hurtigt resultat. Hos Body of change får du en familievenlig og varieret kost som passer til et FORNUFTIGT kalorieunderskud.
Jeg står tilbage med en fÞlelse af, at jeg har Êndret min livsstil. Mit mindset er et andet. Og det kommer helt klart af, af der ikke har vÊret store overvÊldende Êndringer, men at krop og sind har kunne fÞlges ad i processen med ny lÊring.

Dorthe er fantastisk. SÞd og opmuntrende og formår at få en til at holde fokus på de rigtige ting. Svartiden er i top og appen fungerer virkelig godt.

Jeg vil til enhver tid anbefale et online forlÞb hos Body of change.
SÃ¥ hvis du Þnsker en coach hvor du fÞler dig set og forstÃ¥et og ikke bare et nummer i rÊkken, sÃ¥ er det Dorthe du skal have fat pÃ¥ 🀩

2025幎6月27日

Jeg har netop afsluttet et forlÞb pÃ¥ 6

Jeg har netop afsluttet et forlÞb pÃ¥ 6 mÃ¥neder ved Dorthe og Thomas - jeg giver mine varmeste anbefaling herfra, de har stÞtte og hjulpet mig pÃ¥ rette vej - da jeg startede ved dem gik jeg med 2 krykker, de listede lidt trÊning pÃ¥ mit program og idag kan jeg gÃ¥ uden krykker - jeg har Êndret kostvaner - og har tabt ca 10 kg. Jeg er meget taknemmelig for den stÞtte og opbakning jeg har fÃ¥et derfra - og med hensyn til kosten - alt er tilladt med mÃ¥de - det er let at gÃ¥ til - alt i dette forlÞb har fungeret perfekt. JEG SENDER MIN DYBESTE RESPEKT TIL JER 🥰 Tak for stÞtten kÊre Dorthe og Thomas. KÊrlig hilsen Inge Merete

2024幎2月23日

Kompetent og meningsfuldt forlÞb

Efter en erkendelse af at jeg havde brug for hjÊlp til at smide de ekstra kilo, tog jeg kontakt til Dorthe med henblik på at starte er forlÞb. Efter 6 måneder er der rÞget en del kilo, men vigtigst har Dorthe hjulpet med at få indarbejdet nogle gode vaner i dagligdagen.

Jeg har fÞr vÊret igennem et stÞrre vÊgttab på egen hånd, men måtte erkende at det ikke var holdbart primÊrt grundet en meget restriktiv kostplan. I forlÞbet hos Body of Change har alt vÊret tilladt, og jeg har lÊrt at man kommer rigtig langt med sund fornuft og gode vaner. Jeg har på intet tidspunkt fÞlt mig sulten eller på kur. Det hele blev lynhurtig til hverdag, og hele husstanden har kunne vÊret med på rejsen. Dorthe har hele tiden stået til rådighed med gode råd og stÞttende opbakning.

2024幎2月8日

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg har vÊret hos Body og change i ca. 6 måneder og er så taknemmelig for at jeg startede - både på rejsen og netop lige hos dem!
Jeg er kronisk syg og det har vÊret vildt vigtigt for mig at vÊlge en der både er kompetent når det kommer til alt med fitness og sundhed samt har forståelse for smerter og dårlige dage. Her må jeg bare sige at jeg har valgt rigtigt.
Smerterne er der stadig, men maden er ikke lÊngere en måde jeg spiser frustrationerne vÊk. I stedet er den vane erstattet er energiboost i fitnesscenteret og et forhold til mad der aldrig har vÊret sundt som nu. Hvor jeg i min hverdag får nÊrende, lÊkker mad og der også er plads til at leve et helt liv med begivenheder ude sammen med venner og familie.
Jeg er ikke selv fÊrdig hos Body og change og jeg vil varmt anbefale alle at tage deres fÞrste, andet og/eller tredje skridt på rejsen med dem i hånden.
⭐⭐⭐⭐⭐

2022幎12月1日
自発的なレビュヌ

Jeg er super glad for at starte hos

Jeg er super glad for at starte hos Thomas og Dorte.
Jeg er startet d. 11/9-20, og har allerede fået mere energi, et stort vÊgt tab, og mere markeret muskler.
Det er helt klart nemme madopskrifter, til en travl hverdag👍🏻💪🏻

2020幎12月13日

Anbefaler klart Body of change

Body of change har fuldstÊndig Êndret min livsstil. Jeg har fundet ud af, hvor fedt det er at leve sundt og det er SLET ikke så svÊrt og Þv som man tror. Man bliver prÊsenteret for lÊkre opskrifter, så man ikke fÞler at man mangler noget og ikke har trÊng til at komme tilbage til sin gamle livsstil. Jeg har virkelig oplevet resultater og fået en helt anden tilgang til kost og trÊning. Alt det kan jeg takke Dorthe for, som er så sÞd og forstående og som virkelig har styr på tingene. Her er ikke kun tale om vÊgttab. Der er i den grad tale om livsstilsÊndring. Man kan ikke slippe det igen. Det er den bedste beslutning jeg nogensinde har taget. Jeg kan klart anbefale Body of change! Det er bare med at komme igang. Du vil ikke fortryde det!

2020幎11月19日

Jeg kan kun give Body Of Change rosende

Jeg kan kun give Body Of Change rosende ord med på vejen!
Jeg har vÊret under Dorthes vinger i 4 års tid efterhånden - dog afbrudt af graviditet og en dum knÊskade.
Jeg startede i sin tid fordi jeg gerne ville tabe mig og der er da også smidt omkring 30 kg!
Det er uden tvivl, det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv! Jeg er blevet en meget gladere og sundere person!

Idag kan jeg slet ikke undvÊre min trÊning! Og efter jeg er blevet koblet op på deres nye system, er der kommet meget mere struktur over mine trÊninger... Hvor jeg fÞr brugte for meget tid og energi på at justere vÊgten ved hver trÊning, kan jeg nu taste ind på appen, hvor mange kg jeg tager for hver gang. Det giver en bedre og mere fokuseret trÊning, og giver mig blod på tanden for at Þget kiloene.
Jeg kan mÊrke på kroppen, at det hjÊlper til at jeg får presset mig selv, da jeg igen er begyndt at mÊrke Þmheden - hvilket er en helt fantastisk fÞlelse!!

Også de muligheder som deres nye system giver mig ift kosten, er virkelig lÊkkert! Jeg får helt almindelig (SUND) og lÊkker mad, som også min mand og vores bÞrn kan spise.. Jeg er virkelig begejstret og elsker min nye livsstil!

Jeg kan kun anbefale at man kontakter Body Of Change! I vil ikke fortryde det

2019幎10月29日

Alle pengene vÊrd!

BodyOfChange kÞres af Dorthe og Thomas, som sammen udgÞr det mest fantastiske "coach"-team!
Jeg var under forlÞb ved dem i nÊsten 2 år, og kunne ikke have Þnsket mig andet eller bedre. Dorthe tog sig af snakkende, det mentale og kosten - og Thomas stod for min trÊnings-plan og mine personlige trÊningstimer.

Jeg har kun oplevet kompetent hjÊlp og de sÞdeste og varmeste mennesker. Der bliver lagt en "hård" linie hvis man Þnsker det, men det er varme og kÊrlige mennesker begge 2 - så når de svÊre tider kommer, så er der krammere og high-fives til at hjÊlpe oven på igen.

Jeg er bosiddende i udlandet, så jeg kÞrte online forlÞb, men jeg har aldrig fÞlt det som et problem. Der var altid hurtige svar på mailen, altid gode og lange telefonsamtaler og altid tid til personlige trÊninger og godt samvÊr når jeg var i Danmark. Både Dorthe og Thomas prioriterer deres klienter hÞjt, og de brÊnder virkelig for det. Jeg kan KUN varmt anbefale dem begge!

2018幎11月4日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ