Jeg vil 100% anbefale Thomas fra Body Of Change. Meget seriÞs, ikke uden humor og med en stor viden inde for det fag han arbejder med. Jeg kan her til ogsÃ¥ klart anbefale privat timer hos Thomas,... ãã£ãšèŠã
Nu har jeg gÃ¥et hos Thomas i et 1 Ã¥r , jeg har vÊret meget tilfreds med mit forlÞb, Thomas har givet mig motivation, til at fastholde min trÊning og min kost, har jeg haft spÞrgsmÃ¥l til noget, er Tho... ãã£ãšèŠã
Jeg har netop afsluttet et forlÞb pÃ¥ 6 mÃ¥neder ved Dorthe og Thomas - jeg giver mine varmeste anbefaling herfra, de har stÞtte og hjulpet mig pÃ¥ rette vej - da jeg startede ved dem gik jeg med 2 krykk... ãã£ãšèŠã
Pr. dags dato et firma for nedadgÃ¥ende. Efter Dorthe ikke er i Body of Change mere, har flere klienter ikke kunne stoppe deres forlÞb trods de har indgÃ¥et et forlÞb kun pga. at de var i Dortheâs var... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Personlig trÊning - Coaching - Kostvejledning
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
5 store stjerner til boc
5 store stjerner til boc. De har virkelig styr pÃ¥ det de laver. Den fremgang jeg har haft. Er jeg dem yderst taknemlig forð¥ð¥
Super dygtig til sit arbejde og derâŠ
Super dygtig til sit arbejde og der bliver taget godt hånd om en og ens mål. Lige meget om det er som atlet eller vÊgttab.
Kan kun anbefales at give dem et kald.
Virkelig pengene vÊrd
Virkelig pengene vÊrd.
Har vÊret hos dem i to år og tabt 25 kg og er blevet smerte fri i knÊ og ryg så man ikke behÞver at spise smerte stillende lÊngere.
Thomas og Dorthe har virkelig styr pÃ¥ hvad de laverð