BoeketCadeau.nl レビュヌ

1,323
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Ik had een tafelstuk besteld voor de diamanten bruiloft van mijn ouders. Bestellen gaat heel makkelijk, betalen ook. Ik heb ongeveer 5 dagen van te voren besteld. Afgesproken was dat het bloemstuk 14... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Bij ontvangst van het gemengde tulpenboeket had ik mijn twijfels. Sommige bladeren waren wat gelig en ik vroeg me dan ook af of deze bos bloemen een week op de vaas zou blijven staan. Inmiddels zijn w... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb hier nu twee keer besteld en beide keren mooie, verse bloemen op tijd ontvangen. De bloemen weken we een beetje af van het plaatje, maar dat heeft met het seizoen te maken. Zowel de volheid van... もっず芋る

䌁業情報

1. 花垂堎

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Bloemen bezorgen en online bestellen! Cadeaus versturen en bezorgen. Knuffels. Wijn. etc. Bloemen online bestellen over beveiligde (SSL) invul pagina's. Geen inlog! Bestellen voor 12.00 uur, is vandaag al bezorgd.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 145ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち2の評䟡

Bloemen zouden maandagavond geleverd

Bloemen zouden maandagavond geleverd worden, helaas zijn ze pas op een donderdag bezorgd. Slechte service!

2025幎2月27日
BoeketCadeau.nl ロゎ

BoeketCadeau.nl からの回答

Beste Petra,

Uw bestelling is voor levering maandag aangeboden aan onze avondvervoerder. Volgens de vervoerder was de bestelling afgeleverd. U heeft aangegeven dat de bestelling niet ontvangen is. Helaas bleek uit het onderzoek niet duidelijk waar de zending is afgeleverd maandag (Wellicht buren of een ander foutief adres). Daarom is de bestelling nogmaals gemaakt en uiteindelijk donderdag afgeleverd. Uiteraard vinden ook wij dit erg vervelend, waarvoor nogmaals namens onze vervoerder, excuses.

Team BoeketCadeau.nl

Prima

Zowel het bestellen als de aflevering waren perfekt. De realiteit van de schaal met bollen week bijna niet af van het voorbeeld. Anderen hebben ook geen schaal bollen op hun website en juist dat wilde ik graag schenken.

2025幎2月20日

Levering snel

Levering snel. Het boeket was een verrassing voor mijn moeder voor haar verjaardag. Mama was blij toen ze het mooie, grote boeket zag. Verse en mooie bloemen. Ik kom zeker bij je terug. Mijn mening is zeer positief.

2025幎2月23日

Correcte communicatie

Correcte communicatie. Track and trace was helaas na één raadpleging totaal verdwenen. Niet in mijn post, niet in spam, niet in prullenbak. In weet helaas dus niet of mijn bloemen zijn bezorgd.
Beetje lastig om de ontvanger te vragen. Is dit nog te achterhalen?
Verder alles prima. Factuur ook. Dank U. Vriendelijke groet Joep Mutsaers.

2025幎2月3日
5぀星のうち3の評䟡

voor die prijs helaas niet waard

voor die prijs helaas niet waard. 4 van de 15 rode rozen waren al bij dag 2-3 aan het hangen terwijl het verzorgd wordt zoals op het briefje staat. de bezorger was ook niet perse de vriendelijkste.

28.01.2025
klacht wordt serieus genomen en erg netjes opgelost kreeg vandaag een nieuwe bos en die ziet er veel beter uit.
bedankt voor t oplossen!

2025幎1月23日
BoeketCadeau.nl ロゎ

BoeketCadeau.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw review. Het is uiteraard niet de bedoeling dat rozen na 3 dagen gaan hangen. Ik verzoek u vriendelijk even contact op te nemen met de klantenservice via info@boeketcadeau.nl voor een oplossing.

Team BoeketCadeau.nl

UITSTEKEND

Meer dan uitstekend , zowel de bestelling , de afhandeling , en uiteraard de bezorging en niet te vergeten de prachtige bos bloemen . Ik zal u aanbevelen in mijn vriendenkring en familie . Het was perfect .

2025幎1月23日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス