Er is zorgvuldig gehandeld! Ik werd gebeld om te verifiÄren of het adres klopte; het was niet helemaal duidelijk door mij doorgegeven. Dat vind ik echt servicegericht.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik had een tafelstuk besteld voor de diamanten bruiloft van mijn ouders. Bestellen gaat heel makkelijk, betalen ook. Ik heb ongeveer 5 dagen van te voren besteld. Afgesproken was dat het bloemstuk 14... ãã£ãšèŠã
Bij ontvangst van het gemengde tulpenboeket had ik mijn twijfels. Sommige bladeren waren wat gelig en ik vroeg me dan ook af of deze bos bloemen een week op de vaas zou blijven staan. Inmiddels zijn w... ãã£ãšèŠã
Ik heb hier nu twee keer besteld en beide keren mooie, verse bloemen op tijd ontvangen. De bloemen weken we een beetje af van het plaatje, maar dat heeft met het seizoen te maken. Zowel de volheid van... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Bloemen bezorgen en online bestellen! Cadeaus versturen en bezorgen. Knuffels. Wijn. etc. Bloemen online bestellen over beveiligde (SSL) invul pagina's. Geen inlog! Bestellen voor 12.00 uur, is vandaag al bezorgd.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bloemen zouden maandagavond geleverdâŠ
Bloemen zouden maandagavond geleverd worden, helaas zijn ze pas op een donderdag bezorgd. Slechte service!

BoeketCadeau.nl ããã®åç
De bestelling werd keurig netjes op deâŠ
De bestelling werd keurig netjes op de bezorgdag geleverd bij de ontvanger.
Goede kwaliteit van de bestelde bloemen en goed verpakt.
Prima
Zowel het bestellen als de aflevering waren perfekt. De realiteit van de schaal met bollen week bijna niet af van het voorbeeld. Anderen hebben ook geen schaal bollen op hun website en juist dat wilde ik graag schenken.
Levering snel
Levering snel. Het boeket was een verrassing voor mijn moeder voor haar verjaardag. Mama was blij toen ze het mooie, grote boeket zag. Verse en mooie bloemen. Ik kom zeker bij je terug. Mijn mening is zeer positief.
Het boeket viel tegen 60 % blad
Het boeket viel tegen 60 % blad
Duidelijke website
Duidelijke website, makkelijk om te bestellen.
Alleen jammer dat er niet de volgende dag wordt bezorgd. Maar de ontvanger was er erg blij mee en vond het boeket mooi.
Snelle service goede kwaliteit en keuzeâŠ
Snelle service goede kwaliteit en keuze genoeg.
Mooi boeket en op tijd bezorgd
Mooi boeket en op tijd bezorgd
Prachtige verse bloemen en netteâŠ
Prachtige verse bloemen en nette bezorger optijd,
Super!
Alles is goed gegaan, het bestellen en de levering, ik ben harstikke tevreden
Buurvrouw was heel erg blij met haarâŠ
Buurvrouw was heel erg blij met haar boeket tulpen
Alles is prima verlopen heel belangrijk de bloemen zijn vers en prachtig afgeleverd.
Correcte levering van mooi boeketâŠ
Correcte levering van mooi boeket volgens omschrijving.
Blowmbollenschaal en boeket
Zowel de bloembollenschaal als het boeket waren prachtig en keurig thuisbezorgd bij mijn beste vriendin en haar man!
Correcte communicatie
Correcte communicatie. Track and trace was helaas na één raadpleging totaal verdwenen. Niet in mijn post, niet in spam, niet in prullenbak. In weet helaas dus niet of mijn bloemen zijn bezorgd.
Beetje lastig om de ontvanger te vragen. Is dit nog te achterhalen?
Verder alles prima. Factuur ook. Dank U. Vriendelijke groet Joep Mutsaers.
Goed op de hoogte gehouden,tevreden!
voor die prijs helaas niet waard
voor die prijs helaas niet waard. 4 van de 15 rode rozen waren al bij dag 2-3 aan het hangen terwijl het verzorgd wordt zoals op het briefje staat. de bezorger was ook niet perse de vriendelijkste.
28.01.2025
klacht wordt serieus genomen en erg netjes opgelost kreeg vandaag een nieuwe bos en die ziet er veel beter uit.
bedankt voor t oplossen!

BoeketCadeau.nl ããã®åç
UITSTEKEND
Meer dan uitstekend , zowel de bestelling , de afhandeling , en uiteraard de bezorging en niet te vergeten de prachtige bos bloemen . Ik zal u aanbevelen in mijn vriendenkring en familie . Het was perfect .
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã