Er is zorgvuldig gehandeld! Ik werd gebeld om te verifiÄren of het adres klopte; het was niet helemaal duidelijk door mij doorgegeven. Dat vind ik echt servicegericht.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik had een tafelstuk besteld voor de diamanten bruiloft van mijn ouders. Bestellen gaat heel makkelijk, betalen ook. Ik heb ongeveer 5 dagen van te voren besteld. Afgesproken was dat het bloemstuk 14... ãã£ãšèŠã
Bij ontvangst van het gemengde tulpenboeket had ik mijn twijfels. Sommige bladeren waren wat gelig en ik vroeg me dan ook af of deze bos bloemen een week op de vaas zou blijven staan. Inmiddels zijn w... ãã£ãšèŠã
Ik heb hier nu twee keer besteld en beide keren mooie, verse bloemen op tijd ontvangen. De bloemen weken we een beetje af van het plaatje, maar dat heeft met het seizoen te maken. Zowel de volheid van... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Bloemen bezorgen en online bestellen! Cadeaus versturen en bezorgen. Knuffels. Wijn. etc. Bloemen online bestellen over beveiligde (SSL) invul pagina's. Geen inlog! Bestellen voor 12.00 uur, is vandaag al bezorgd.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Prachtige service
Bestellen ging makkelijk met duidelijke updates over de levering. Bloemen kwamen op tijd en zagen er mooi uit. Zeer tevreden!
Keurig optijd geleverd
Prachtig bloemstuk.
Prachtig bloemstuk.
Makkelijk besteld
Optijd bezorgd ðð»
Boeket: top + Dienstverlening: super! = voor herhaling vatbaar!!
Het was onze eerste kennismaking met het versturen van een boeket naar (in) Nederland vanuit België.
Het boeket werd tijdig bezorgd.
De verantwoordelijke persoon heeft tot driemaal toe geprobeerd contact op te nemen om ons te informeren over het moment waarop het boeket zou worden geleverd. Mijn excuus nogmaals dat ik daar niet meteen op reageerde.
Het als verrassing bedoelde boeket was een schot in de roos. Met dank aan al wie ervoor zorgde dat alles zo vlot en correct is verlopen. Heel graag tot een volgende keer.
Snel geregeld
Snel geregeld. Zelfs in het weekend. Kon op zaterdag bestellen voor maandag incl. cadeau. Nergens anders was dat mogelijk. Mooi boeket!
Mooie bos bloemen
Makkelijk bestelproces. Wel extra kosten voor latere bezorgingâŠ. Bloemen zijn top. Bezorger belde en vertelde waar hij de bloemen had afgegeven. Heel netjes allemaal! Tevreden dus. ð
ik ben zeer tevreden en raad het andereâŠ
ik ben zeer tevreden en raad het andere mensen ook aan om bij u te bestellen
Mooi boeket en super service en bezorging
Makkelijke website waar je een prachtig boeket bloemen kan bestellen én laten bezorgen. Wat betreft de bezorgen; snel en heel zorgvuldig gedaan.
Snel bezorgd, ruime keus
Snel bezorgd, ruime keus in fruitmanden. Factuur voor bedrijven.
Bestelling is zeer goed ontvangen
Blij met BoeketCadeau!
Blij met BoeketCadeau!
De bloemen worden door de ontvanger altijd zeer gewaardeerd, keurig op tijd afgeleverd en ik kan altijd een passend boeket vinden.
De rozen ð¹ zijn oud en best niet mooi.
De rozen ð¹ zijn oud en best niet mooi.
De happy birthday beer ð» met muziek klonk heel slecht.

BoeketCadeau.nl ããã®åç
The flowers arrived much later thanâŠ
The flowers arrived much later than requested, but they were lovely and my daughter is very happy. Thank you.
Bestel hier NIET
Denk je een prachtige bos bloemen besteld te hebben bij BoeketCadeau aan de hand van een voorbeeld plaatje op de site.
Kom je van een koude kermis thuis, leek totaal niet op het voorbeeld foto.
Veel groen, weinig bloemen, armoedig bosje voor ⬠50
Er over gebeld, maar ene oor in andere oor uit en er werd niets aan gedaan
Gaven wel toe dat het er anders uitzag.
Schandalig, mensen BESTEL HIER GEEN bloemen online.
De foto is mooi, maar klopt NIET met de werkelijkheid

BoeketCadeau.nl ããã®åç
Super handig om bloemen te bestellen
Super handig om bloemen te bestellen. Goede service.
Correct bezorgd en terugkoppeling naarâŠ
Correct bezorgd en terugkoppeling naar ons omdat kaartje ontbrak en ontvanger graag wist wie de afzender was. Attent!
Overzichtelijke site en op tijdâŠ
Overzichtelijke site en op tijd aangegeven levering
Bestelling prima verwerkt en preciesâŠ
Bestelling prima verwerkt en precies volgens afspraak bezorgd. Ga zeker hier weer bestellen
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã