Er is zorgvuldig gehandeld! Ik werd gebeld om te verifiÄren of het adres klopte; het was niet helemaal duidelijk door mij doorgegeven. Dat vind ik echt servicegericht.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik had een tafelstuk besteld voor de diamanten bruiloft van mijn ouders. Bestellen gaat heel makkelijk, betalen ook. Ik heb ongeveer 5 dagen van te voren besteld. Afgesproken was dat het bloemstuk 14... ãã£ãšèŠã
Bij ontvangst van het gemengde tulpenboeket had ik mijn twijfels. Sommige bladeren waren wat gelig en ik vroeg me dan ook af of deze bos bloemen een week op de vaas zou blijven staan. Inmiddels zijn w... ãã£ãšèŠã
Ik heb hier nu twee keer besteld en beide keren mooie, verse bloemen op tijd ontvangen. De bloemen weken we een beetje af van het plaatje, maar dat heeft met het seizoen te maken. Zowel de volheid van... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Bloemen bezorgen en online bestellen! Cadeaus versturen en bezorgen. Knuffels. Wijn. etc. Bloemen online bestellen over beveiligde (SSL) invul pagina's. Geen inlog! Bestellen voor 12.00 uur, is vandaag al bezorgd.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bezorging top
Bezorging top, bloemen matig/ karig voor dat geld

Mooie overzichtelijke site
Mooie overzichtelijke site, veel keuze, mooie artikelen, goeie snelle service kwa bezorgen.

BoeketCadeau.nl ããã®åç
Goed product waardeloze vervoerder!
Ben best wel tevreden over het geleverde de ontvanger was er ook heel blij mee.
Maar hoe het bezorgd is geworden vind ik op zijn zachts gezegd ronduit schandalig!
Ik laat een fruitmand bezorgen dat is toch al een aardige indicatie dat degene die het ontvangt op dat moment niet helemaal gezond is.
De ontvanger woont in een galerijflat ze bellen aan krijgen contact via de parlefoon, bezorger zegt vervolgens heb wat voor u ik zet het in de lift.
Geen gesprek meer mogelijk en zoek het maar uit, en weg was hij.
Gelukkig waren er aardige buren maar door dit voorval bestel ik daar nooit meer of ze moeten een andere vervoerder nemen!

BoeketCadeau.nl ããã®åç
Het zag er verzorgd uit, wel slechte bezorging!
Het zag er verzorgd uit. Snelle levering, helaas heeft de bezorger het pakket savonds zonder aan te bellen bij de voordeur neergezet. Erg jammer voor het bosje bloemen in de kou, waardoor ze een flinke knoei hebben gekregen.

BoeketCadeau.nl ããã®åç
Pakket niet op tijd bezorgt.
Pakket (bloemen en chocolade) niet op de gewenste dag en tijd bezorgt. Ook nog extra betaald voor een avondlevering. Voor de eerste keer besteld, en zeer teleurgesteld.

TWEE DAGEN TE LAAT, 10 gerberaâs ipv veldboeket
Het bedrijf leverde het boeket niet op de gewenste (verjaar)dag af maar wegens een technische storing twee dagen later! Twee dagen langer op transport dus Verouderd boeket en niet op de gewenste dag. Gemengd boeket voor dertig euro besteld; 10 roze gerberaâs met wat groen geleverd. Als âcompensatieâ worden bezorgkosten terug gestort. Volgende keer bij een bloemist bestellen

Bezorging mooi op tijd
Bezorging mooi op tijd alleen de bloemen moest je zoeken tussen het groen, ik snap dat er wat groen in moet maar als ik groen wil knip ik dat wel van de heg, dus kortom weinig bloemen en heeeeell veel groen .

BoeketCadeau.nl ããã®åç
Prachtige bloemen en ondanks hetâŠ
Prachtige bloemen en ondanks het slechte weer toch op tijd bezorgd.
De communicatie
Ik had vanuit het buitenland een rouwboeket besteld en dat kon niet op de gewenste datum bezorgt worden omdat het rouwcentrum daar geen ruimte voor had. Kreeg gelijk telefoontje van boeketcadeau om samen voor een oplossing te zorgen! Top!

TegenvallerâŠ
Boeket leek niet op wat we uitgezocht hadden. Te weinig bloemen, meer groen in gedaan om het volume te geven.
Wel vers maar te duur voor wat de ontvanger ervoor kreeg.

Lastige bestelling
Bestelling bleek moeizaam wegens inadequate adressering van mijn kant maar na ettelijke proactieve telefoontjes van uw kant werd bestelling alsnog goed bezorgd,
Mooie bos bloemen
Makkelijk te bestellen
Prima op tijd bezorgd
Mooie bos bloemen
Goed bedrijf
Diverse malen per jaar bestel ik bloemen via BoeketCadeau. Het zijn mooie en goede bloemen, leveringstijden zijn perfekt. Goede service en een fijn bedrijf.

BoeketCadeau.nl ããã®åç
Alles keurig en netjes verzorgd!
Alles keurig en netjes verzorgd!

BoeketCadeau.nl ããã®åç
Was een mooie schaal met hyacinten enâŠ
Was een mooie schaal met hyacinten en erg zwaar 𥰠erg vriendelijke bezorger.
Alles is goed gegaan
Alles is goed gegaan. Mooi product .Aardige bezorger
Makkelijk te bestellen en een primaâŠ
Makkelijk te bestellen en een prima bezorging.
Geweldige ervaring van begin tot eind
Geweldige ervaring van begin tot eind. De bloemen waren prachtig en vers, het fruit was van uitstekende kwaliteit en heerlijk. Alles werd precies zoals beloofd geleverd. Veel aandacht voor detail en een uitstekende klantenservice!

BoeketCadeau.nl ããã®åç
Rouwboeket uitgevoerd zoals besteld enâŠ
Rouwboeket uitgevoerd zoals besteld en netjes op tijd bezorgd!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã