Er is zorgvuldig gehandeld! Ik werd gebeld om te verifiÄren of het adres klopte; het was niet helemaal duidelijk door mij doorgegeven. Dat vind ik echt servicegericht.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik had een tafelstuk besteld voor de diamanten bruiloft van mijn ouders. Bestellen gaat heel makkelijk, betalen ook. Ik heb ongeveer 5 dagen van te voren besteld. Afgesproken was dat het bloemstuk 14... ãã£ãšèŠã
Bij ontvangst van het gemengde tulpenboeket had ik mijn twijfels. Sommige bladeren waren wat gelig en ik vroeg me dan ook af of deze bos bloemen een week op de vaas zou blijven staan. Inmiddels zijn w... ãã£ãšèŠã
Ik heb hier nu twee keer besteld en beide keren mooie, verse bloemen op tijd ontvangen. De bloemen weken we een beetje af van het plaatje, maar dat heeft met het seizoen te maken. Zowel de volheid van... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Bloemen bezorgen en online bestellen! Cadeaus versturen en bezorgen. Knuffels. Wijn. etc. Bloemen online bestellen over beveiligde (SSL) invul pagina's. Geen inlog! Bestellen voor 12.00 uur, is vandaag al bezorgd.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Netjes optijd en goed verzorgd
Netjes optijd en goed verzorgd
Mijn vriendin is er weg van
Mijn vriendin is er weg van. Zo mooi

BoeketCadeau.nl ããã®åç
Snelle en correcte handeling en ckr eenâŠ
Snelle en correcte handeling en ckr een mooi boeket
Snel
Snel, makkelijk en fijn dat je op basis van factuur kan betalen. Bloemen waren kwalitatief erg goed.
Ik werd goed op de hoogte gehouden vanâŠ
Ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. Er was een track & trace en ook toen het bezorgd was, werd ik hierover geïnformeerd.
Kerststukje Keurig op tijd geleverd
Kerststukje Keurig op tijd geleverd, zag er uit zoals verwacht. Alleen zou er een led lichtje inzitten, maar helaas

Kerststuk
Het was de eerste keer dat ik iets heb besteld, en dit is voor herhaling vatbaar.
Het kerststuk zag er prachtig uit, het is op tijd bezorgd, en was goed ingepakt.
Dus er komt zeker een volgende keer, om iets te bestellen.
Ik werd goed op de hoogte gehouden met Track en Trace.
Chapeau!!!

BoeketCadeau.nl ããã®åç
Ondanks dat het mis ging hebben ze deâŠ
Ondanks dat het mis ging hebben ze de bestelling netjes opgelost
Kerststuk voor mijn ouders
Ik was op zoek naar een klassiek en veilig kerst stuk voor mijn ouders, zijn op leeftijd, toe te sturen en een super mooie gevonden op BoeketCadeau. Een sfeervol kerststuk met een led waxine lichtje erin. Ik kreeg van mijn ouders een enthousiaste app hoe leuk ze het vonden dit kerststuk met kerstkaart. Werd netjes bezorgd in hun flat.

BoeketCadeau.nl ããã®åç
Snelle levering, mooi boeket, netjes op de hoogte gehouden van levering

BoeketCadeau.nl ããã®åç
Goede communicatie en zoals afgesproken!
Tippi....de bijbehorende kaart was onleesbaar geworden door nattigheid , dat is jammer!
Snelle en vlotte bezorging
Snelle en vlotte bezorging. Mooi boeket en mooi verpakt.
Alles is goed gegaan.
Op tijd leveren van Het cadeau werd
Het cadeau werd - op afgesproken tijd- goed bezorgd.
Mooie bloemstuk voor een betaalbareâŠ
Mooie bloemstuk voor een betaalbare prijs , niks om op aan te merken.
Heel gemakkelijk besteld en uitstekende bezorging op de afgesproken tijdstip.
Jhenk van Haaren Nijmegen 24-11-2025

prachtig
Een prachtig tafelboeket, ook met onze gekozen bloemen in herfsttinten. Erg mooi!

Snelle levering verse producten
Snelle levering verse producten
prachtig boeket op tijd bezorgd
Het prachtige boeket, wat ook leek op de foto op de website is op de gevraagde dag netjes bezorgd. De ontvangers waren er blij mee.

BoeketCadeau.nl ããã®åç
Heb feedback gekregen van de ontvanger
Heb feedback gekregen van de ontvanger. Rouwboeket geleverd de dag na bestelling en het schijnt erg mooi te zijn ! Dus iedereen tevreden
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã