ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
BÞrnestanden Kolding er en superlÊkker genbrugsbutik, hvor tÞjet sÊttes til salg af standlejerene Der er et kÊmpe udvalg af lÊkkert baby- og bÞrnetÞj, udstyr og legetÞj. Selv de dyre mÊrkevarer er... ãã£ãšèŠã
6 stjerner, der findes sÃ¥ mange skÞnne og lÊkre ting .. og at standlejen er langt billigere end andre steder gÞr ogsÃ¥ at tingene sÊttes billigere, jeg kÞber igennem insta og de er sÃ¥ sÞde at sende mig... ãã£ãšèŠã
Fede ting pÃ¥ standene, men 2 ud af 3 gange elendig kundebetjening. IsÊr en mandlig ekspedient, der har en privat telefonsamtale IMENS han taster varene ind. Har man et spÞrgsmÃ¥l, fÃ¥r man et arrogant s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er en lille standleje-genbrugsbutik der fortrinsvis sÊlger tÞj, legetÞj og udstyr til babyer og bÞrn (til 16 år) - men vi har også en afdeling med tÞj til kvinder. Vi har åbent alle ugens dage og tager imod alle slags kort samt mobilepay
é£çµ¡å
Industrivej 1, 6000, Kolding, ãã³ããŒã¯
- 93 20 20 54
- info@boernestanden.dk
- www.boernestanden.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Winnie og team gÞr det så godt
Winnie og team gÞr det sÃ¥ godt! Der er altid gode fund at finde. Venligt personale, der altid gÞr en ekstra indsats. Fantastisk med opslag pÃ¥ Instagram/facebook, hvor man kan shoppe. Jeg ville til hver en tid vÊlge BÞrnestanden/second best (dameaflingen) til kÞb og salg!! ð
Ãrgerligt at man deler de samme stande hver dag..
Jeg har haft en damestand hos dem ifb. med deres sommerkampagne (fem uger for fire ugers pris). I starten var jeg glad for det og salget gik godt - specielt de dage hvor der blev lagt items på Instagram (som altid rÞg hurtigt.)
Jeg synes dog det er lidt Êrgerligt, at man ikke deler mere ligeligt imellem alle stande. Hver dag blev der delt en masse fra en af de ansattes stande og derudover de samme 4-5 stande.
Det gÞr det lidt trÊls som standlejer, når der flere gange er blevet nÊvnt i butikken af der bliver solgt godt over Instagram og det så er de samme stande der får muligheden for, at kunne sÊlge derigennem.
Ellers er personalet sÞde og hjÊlpsomme, hvis man har spÞrgsmÃ¥l ð«¶ð»
KÊre Winnie
Hvis det var udskiftning i standlejere, så burde det jo ikke gerne vÊre de samme items på selvsamme stand som blev delt igen, når nu det skulle vÊre en ny standlejer. Det er helt fair, at man deler de ansattes stande også - men igen, så synes jeg, at man burde gÞre det mere ligeligt blandt alle stande, så alle har en chance for at sÊlge lidt igennem Instagram - specielt som du siger, når det er en stille periode.
Jeg skrev og spurgte om man kunne betale sig fra at fÃ¥ delt mere, men fik svar med, at det kunne man ikke ð€·ðœââïž

Boernestanden ããã®åç
SkÞn butik og personale ðž
Jeg var haft bÞrnestand et par gange efterhÃ¥nden. Og jeg syntes at det er nemt og overskueligt, personalet er sÞde og gode til at hjÊlpe. Og ens ting bliver hurtigt solgt ð
5 stjerner herfra
Jeg har haft flere stande og er rigtig godt tilfreds med min oplevelse i butikken, Derudover er personalet gode til at hjÊlpe og rigtig sÞde.
Fantastisk butik
Fantastisk butik, hvor det både er muligt, at få solgt en masse & lave gode kÞb.
Venligt personale & en butik fuld af liv.
Alt i alt er jeg bare ret skuffet.. desvÊrre :(
Jeg har haft lejet en stand hos second best Kolding / bÞrnestanden i lidt over en mÃ¥ned med kvinde tÞj - Jeg har solgt ok pÃ¥ standen, men jeg mÃ¥ Êrligt sige at der er meget som halter i butikken.. Det er en stor rode biks, og synes det er utroligt at man skal forbi sin stand flere gang i ugen for at den bare ser nogenlunde holdt ud â Ting bliver bare smidt rundt omkring. Da jeg skulle pakke min stand ned, lÃ¥ der en fyldt Ikea pose smidt ind pÃ¥ min stand med en masse forskelligt tÞj som tilhÞrte andre stande, det sÃ¥ forfÊrdeligt ud.
Derud over bliver poserne man pakker ned i ikke tjekke, sÃ¥ der er ingen styr pÃ¥ tyveri â jeg har mistet et par nÊsten nye Nike sko, som de ikke ved hvor er.. Alt i alt er jeg er bare ret skuffet over min oplevelse, desvÊrre â¹

Boernestanden ããã®åç
Udvalget er hvad man kan forvente
Udvalget er hvad man kan forvente, primÊrt brugt bÞrnetÞj.
Personalet er DYBT uprofessionelt, står ude midt i forretningen og snakker grimt om deres kollegaer. Virkelig grimt!

Boernestanden ããã®åç
Jeg kommer periodevis i butikken
Jeg kommer periodevis i butikken. Jeg synes ikke rigtig man fÞler sig velkommen, der bliver sjÊldent hilst når man kommer ind. Personalet er ikke sÊrlig imÞdekommende, nogen gange har jeg desvÊrre også oplevet, at de har mere travlt med at snakke med hinanden når man kommer til kassen end de snakker med kunden.
Derudover så har jeg selv haft stand et par gange, jeg synes det er risikabelt at poser ikke bliver tjekket når stande bliver taget ned. Folk kan bare gå ud af butikken med ting der ikke tilhÞre dem.
Selv har jeg mistet et par ting under standleje - jeg er klar over der står i betingelserne at ansvaret ikke ligger hos dem, men det burde ikke vÊre så nemt, at kunne komme afsted med andres ting uden at betale.
Stjernerne er primÊrt givet da jeg har fundet gode loppefund.
Jeg har haft stand der et par gange
Jeg har haft stand der et par gange, og altid haft et godt salg. Derudover benytter jeg mig meget af genbrug, så der får jeg shoppet fine ting til gode penge. Den nye ejer er fantastisk, imÞdekommende og hjÊlpsom. Medarbejderne er også i tiptop og jeg elsker hele princippet med BÞrnestanden. Uden jer ved jeg virkelig ikke, hvor jeg skulle kÞbe alt til min datter (tÞj, ting til vÊrelse, legetÞj mv). Jeg elsker det!
Jer der ikke har besÞgt, DET ER DET VÃRD! Tjek evt deres instagram ud. De sender ogsÃ¥.
6 stjerner herfra!
6 stjerner, der findes så mange skÞnne og lÊkre ting .. og at standlejen er langt billigere end andre steder gÞr også at tingene sÊttes billigere, jeg kÞber igennem insta og de er så sÞde at sende mig mine ting hvis jeg ikke lige kan nå at hente dem ! Skal helt klart snart have booket en stand snart!
Kun positive oplevelser hos BÞrnestanden
Kun positive oplevelser både som standlejer og kunde. Godt kundeflow og altid hurtig og god service.
Fantastisk sted for både kÞber og sÊlger....
Jeg kommer ved BÞrnestanden både som kÞber og sÊlger. Jeg elsker at komme der i begge henseender og elsker betjeningen og atmosfÊren der
Klart det bedste sted både i Jylland og på Fyn, både billig leje og lille kommision.
Jyllands bedste bÞrne- og damegenbrug
Jyllands bedste bÞrne- og damegenbrug. Trods 1 times kÞrsel, er det hele turen vÊrd. Gode priser, sÞdeste og hjÊlpsomme personale - og altid et godt salg. Jeg har vÊret fast standlejer og kunde i snart 1,5 Ã¥r, og det vil jeg fortsÊtte med. 5 stjerner âïž
Efter BÞrne Standen har fået nye ejere
Efter BÞrne Standen har fået nye ejere, er der kommet en meget mere varm og velkommende modtagelse i butikken.
Winnie (som ejer BÞrne Standen), er altid sÞd til at svare på spÞrgsmål og hjÊlpe.
Jeg nyder at komme der, både som standlejer samt shopper.
BÞrnestanden Kolding får 5 stjerner
Der er et kÊmpe udvalg af lÊkkert baby- og bÞrnetÞj, udstyr og legetÞj. Selv de dyre mÊrkevarer er billige.
Ud over tÞj til bÞrnene, er der også stande med tÞj til mÞdrene.
Personalet er smilende og yder god service, både i butikken og online.
En dejlig butik med sÞdt og hjÊlpsomt personale
Har vÊret i bÞrnestanden som kunde. En rigtig dejlig oplevelse. SÞdt personale, der er smilende og venlig. Rigtig hjÊlpsom og vidende omkring, hvilke stande der kan indeholde det, man efterspÞrger. Fedt udvalg af både billigt tÞj og dyrere mÊrker, som gÞr, at der er noget for enhver.
Jeg er ikke fra byen, men har faktisk overvejet at leje en stand, da jeg synes butikken er lys og indbydende, og jeg elsker konceptet. Det er nemt og overskueligt at finde rundt.
Kan se der er flere negative kommentarer, men kunne så hÞre på personalet, at der er kommet nyere ejere i juli, så tÊnker de negative kommentarer er fÞr den tid? Ellers er jeg meget overraskede over disse.
Har handlet meget hos dem online;)
Har handlet meget hos dem online;)
TÞjet er altid i den stand de siger det er

Boernestanden ããã®åç
Dejligste sted med rart personale
Dejligste sted med rart personale.
Stort udvalg i både mÊrkevare og billigere vare til både mor og barn.
Jeg har haft både mor stand og bÞrnestand af flere omgange. Jeg har vÊret med nÊsten fra start (mor stand) og er meget uforstående overfor alle de dårlige anmeldelser. Jeg mÊrkede som standleje ikke til ejerskifte - de nye ejere tog sig tid til at lÊre mig at kende og har fra start hilst på mig med navn og stort smil - hvilket de stadig gÞr alle sammen i butikken.
Det eneste jeg godt kunne tÊnke mig i butikken, er et lille område med en sofa eller lign. amning.

Billig standleje
Billig standleje. Venligt personale. Fin butik, mange gode genbrugsting. Kan klart anbefales.

Har haft stand hos butikken i 4 uger
Har haft stand hos butikken i 4 uger, havde et godt salg og personale var meget hjÊlpsomme.
Lokalet er meget lyst, hvilket betyder meget når man sÊlger brugt.
Jeg kommer tilbage

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹