Bog & idé - Odense City レビュー 294

4.3

Kongensgade 34, 5000 Odense C, Odense C, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

I ordered a book online and selected the “wrapping for a gift” option. I collected the wrapped gift few days later and gave it as a birthday present only to discover that they forgot to cover the pri... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Jeg bor i Australien og finder Bog og Ide nemme at bestille julegave online til min mor. De har et stort udvalg og bogen bliver leveret i løbet af en til to dage. Har bestilt hos dem flere gange og ha... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Dejligt nemt at lave en bestilling over nettet, få den pakket ind - og hurtigt afhentet et par dage senere! Er super godt tilfreds med service og hjælpsomhed, handler gerne her igen - på samme måde,... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Elsker Bog og ide.. Både butik og web shop.. Her i julen var der lange skønne julekøer i butikken. Det var dejligt og jule agtigt, - personalet knoklede og betjeningen var lynhurtig og altid venlig.

企業情報

1. 書店

当該企業による記述

Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.

連絡先

通常2週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち3の評価

Forgot to cover price while wrapping gift

I ordered a book online and selected the “wrapping for a gift” option. I collected the wrapped gift few days later and gave it as a birthday present only to discover that they forgot to cover the price label…
Everything else was good, the personnel is always nice and welcoming.

2026年1月29日
自発的なレビュー

Bog & idé - Odense City からの回答

Hello, thank you for your review.

We’re very sorry to hear that the price label wasn’t covered when you chose the gift wrapping option. When a gift is wrapped, it should of course be ready to hand over – without any visible price. We completely understand how disappointing it must have been to discover this at the birthday celebration.

We’re glad to hear that everything else went well and that you experienced our staff as nice and welcoming. I have passed your feedback on to the store so they can be extra attentive to this detail when wrapping gifts in the future.

Thank you for bringing this to our attention.

Kind regards,
Michelle from the Bog & idé team

5つ星のうち2の評価

Bøger købt som gave på nettet mangler påsat byttemærke

Bestilling via hjemmesiden fungerede fint, info fra butik også fint, MEN da bøgerne var købt som gave (fint indpakket) havde jeg forventet at bøgerne havde påsat byttemærke. Jeg forespurgte i butikken om byttemærke var påsat. Nej det skulle jeg selv printe ud. Det er IKKE god service.

2025年11月6日

Bog & idé - Odense City からの回答

Hej, tak for din anmeldelse. Jeg forstår godt, at du havde forventet et fysisk byttemærke, når gaven allerede var pakket ind. Ved klik og hent bliver byttemærket sendt digitalt efter bestillingen, og butikken kan desværre ikke sætte et fysisk mærke på, da selve købet er gennemført online. Hvis man ønsker et fysisk byttemærke, skal købet ske direkte i butikken, hvor ekspedienten kan sætte det på med det samme.

Jeg kan godt se, at det ikke fremstod tydeligt i dit forløb, og jeg tager din feedback videre, så vi kan blive bedre til at informere om forskellen mellem onlinekøb og butiks­køb. Hvis du har brug for hjælp til at få gensendt byttemærket eller har andre spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til os.

Med venlig hilsen
Michelle fra Bog & idé teamet

5つ星のうち3の評価

Der kommer alt for mange mails fra jer…

Der kommer alt for mange mails fra jer
Ja der helt vildt og meget belastende

2025年10月30日

Bog & idé - Odense City からの回答

Hej, tak for din anmeldelse. Jeg forstår godt, at det kan være belastende at modtage flere mails, end man ønsker. Det skal naturligvis være dig, der bestemmer, hvilke nyheder og tilbud du vil have fra os.

Du kan selv justere dine præferencer på din profil på vores hjemmeside under “Min konto”, hvor du kan fravælge de typer mails, du ikke ønsker. Hvis du allerede har ændret indstillingerne, men stadig får for mange mails, så skriv endelig til os på hej@bogide-legekaeden.dk
, så sørger vi for at få det rettet manuelt.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Med venlig hilsen
Michelle fra Bog & idé teamet