Det er den dÃ¥rligste campingplads vi har vÊret pÃ¥ nogensinde vi bestilte en platin plads hvor der var vand og aflÞb men det hele det virkede ikke sÃ¥ fik vi en guld plads men ja grÊsset stod op til k... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
En campingplads med potentiale og god beliggenhed, men som desvÊrre ikke lever op til forventninger hvad rengÞring og affald angÃ¥r. Bliver rengjort en gang i dÞgnet af unge mennesker der ikke kommer i... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Det er den dÃ¥rligste campingplads viâŠ
Det er den dårligste campingplads vi har vÊret på nogensinde vi bestilte en platin plads hvor der var vand og aflÞb men det hele det virkede ikke så fik vi en guld plads men ja grÊsset stod op til knÊene
Man betaler en masse penge som man ingenting får for fÞj for pokker selve campingpladsen trÊnger virkelig til et oplÞft vil absolut ikke anbefale den
BLIV vÊk fra den
Hold jer langt vÊk fra denne plads
Hold jer langt vÊk fra denne plads! Vi gav 10.000kr for 4 overnatninger i en af deres hytter i uge 30. Pladsen er totalt faldefÊrdig, legepladser og andet aktivitet for bÞrn er enten ude af drift eller totalt slidt og Þdelagt, badelandet trÊnger til en gevaldig opgradering og så er det 8-12 årige bÞrn der står i receptionen, som intet ved om noget som helst. Eneste plus er den virkeligt gode geografiske placering.
En ting er dog sikkert, vi sÊtter ALDRIG benene på den plads igen.
Det er sÞrgeligt for ellers en finâŠ
Det er sÞrgeligt for ellers en fin campingplads, men hold da op hvor ulÊkre baderum, der er sort i fuger i baderummet, det ligner mug, og der er helt orange af kalk og diverse ulÊkre ting... virkeligt de dårligste rengjort baderum jeg nogensinde har set på en campingplads. Det er unge mennesker som gÞr rent og de er slet ikke lÊrt op i det....Man skriver på skilte at man ikke bruger ukrudtsmidler, men så kunne man da hive ukrudtet op, der var ukrudt rundt omkring på hele pladsen og ved poolen var der fuld af ukrudt mellem fliser og det var meget hÞjt. Der var ikke slået grÊs..og på vores plads da vi ankom var det heller ikke slået, vi måtte selv finde en grÊsslåmaskine for at slå grÊsset... synes simpelthen det er for dårligt... vi var der i uge 29 som er hÞjsÊson og der burde den stå snorlige.... Vi kommer aldrig mere på denne campingplads, og vil gå uden om first camp generel... synes simpelthen ikke det var pengene vÊr...
Pengemaskine !
âŠbare lad vÊre med at besÞge Bogense camping - og First Camp kÊden.
RengÞringsniveauet var ikke eksisterende, intet vedligehold på pladsen og ingen reparationer.
Kun en ârengÞringâ af toiletter og bad om dagen i hÞjsÊsonen. RengÞringen bestod mest af at fylde papir - intet vask af f.eks. gulv. Det flÞd med skidt og papir pÃ¥ toilet og badrum.
Hylder og andre ting, der gik i stykker fik bare lov at blive liggende.
Pladsen har tre hoppepuder, hvor den ene er lille og tiltÊnkt de mindste. Denne virkede hele ugen. Af de to andre var den ene i stykker, da vi ankom (i hÞjsÊsonen) og den anden gik i stykker få dage senere. Vi fik af vide at de ikke ville bruge flere penge på en elektriker til det - til stor skuffelse for bÞrnene.
Vi måtte bede personalet se på skralde-stationen, da den var totalt overfyldt og poserne lå omkring. De kunne ikke gÞre det straks, da de kun var en på arbejde i hÞjsÊsonen.
First Camp skilter med, at de ikke bruger sprÞjtemidler, og at der derfor er ukrudt, men man kan jo godt bruge en buskrydder eller lign. til at fjerne brombÊr-planter fra legepladserne - du ved, dem med de store torne.
Jeg gik selv en runde og fjernede skrald rundt om poolen. Det er ganske vist gÊsterne, der åbenbart ikke kan bruge skraldespandene, men First CampkÊden giver tydeligvis ikke personalet tid til at gå daglige runder og fjerne, hvad end der måtte ligge inden det blÊser i poolen.
Bommen til pladsen stod åben under hele opholdet og udgangsbommen gik også i stykker under vores ophold. Ingen af dem blev lavet.
Vi havde indtryk af at personer fra de omkringliggende ferielejligheder brugte poolen (gratis) og servicebygningen. Der var intet personale forbi poolen, ingen kontrol. Svinglågen ind til poolen virkede ikke, så der stod en almindelig stor låge åben hele tiden. Så både folk udefra og ikke mindst alle små bÞrn havde fri adgang til vandet - heldigvis uden ulykker.
Da jeg havde indset at der kun var en daglig ârengÞringâ af servicebygningerne efterspurgte jeg at fÃ¥ fyldt sprit og hÃ¥ndsÊbe op inden personalet gik hjem kl. 21. Hvortil hun svarede, at hun ville skrive det pÃ¥ sedlen til rengÞringen, da hun ikke kunne havde adgang til at fylde det opâŠ
âŠog ja det foregik i Danmark. Og First Camps forklaring vil sikkert vÊre at de skifter lejrchef netop nu, sÃ¥ alt bliver bedre, men historikken viser at de skifter ret sÃ¥ ofte. SÃ¥ mon ikke det handler om, at First Camp bruger Bogense camping som pengemaskine og er fuldstÊndig ligeglad med bÃ¥de personale og gÊster.
En campingplads der har potentiale tilâŠ
En campingplads der har potentiale til at vÊre rigtig god, men meget mangelfuld rengÞring. Med så mange gÊster er det ikke nok med rengÞring en gang dagligt.
At der er gÊster på campingpladsen som er nogle svin når de bruger faciliteterne og ikke rydder op efter sig selv, er selvfÞlgelig ikke personalets skyld. Men det viser bare at det er endnu mere på sin plads med bedre og mere hyppig rengÞring.
Et poolområde med skidt og snavs på bunden af poolen og udendÞrs brus der ikke virker, bare dÊkket af med minestrimmel.
Selvom de reklamere for at vÊre en grÞn campingplads uden brug af sprÞjtemidler, så ligner det at der ikke er blevet fjernet ukrudt i flere uger (måske måneder), det er også med til at forringe indtrykket af pladsen.
Den ene hoppepude itu, ellers fine bÞrnevenlige faciliteter, med brus og baderum til de mindste.
Ikke en campingplads jeg kommer til at besÞge igen med den rengÞringsstandard de har pt.
Camping i forfald med manglende rengÞring
Camping plads med potentiale, men desvÊrre halter rengÞring og generel vedligeholdelse af pladsen.
Toiletter bÊre prag af de bliver gjort rent en gang dagligt af unge mennesker som klart mangler oplÊring. Der manglede af flere omgange sÊbe i rigtig mange timer. Baderum flÞd af hår og vÊggene er tydeligvis ikke blevet gjort rene i lang tid.
Poolen var beskidt i bunden, samt ved trappen hvor man kan gå i, sad ristpladerne lÞs og flÞd rundt, hvilket gjorde det rigtig svÊrt for både voksne og bÞrn at komme i sikkert.
Afflads container var overfyldte, og i over et dÞgn lå der så meget affald på jorden ved siden af som kunne tiltrÊkke rotter.
Generelt mangler der noget ledelse og struktur på pladsen, de få unge mennesker som dagligr sad i receptionen var på ingen måde klÊdt på til opgaven, hvilket er rigtig synd for dem, men bestemt også for gÊsterne.
Vi afbrÞd vores ophold der 2 dage fÞr tid da vi simpelthen havde fået nok af at der var så beskidt.
Det er synd, for pladsen ligger skÞnt og centralt i Bogense. Men ikke et sted vi kommer igen fÞr der er kommet styr på tingene.
En campingplads med potentiale og godâŠ
En campingplads med potentiale og god beliggenhed, men som desvÊrre ikke lever op til forventninger hvad rengÞring og affald angår. Bliver rengjort en gang i dÞgnet af unge mennesker der ikke kommer i bund, så man oplever konstant ulÊkre toiletter og bad med skidt og hår, manglende sÊbe og papir. Affaldsstationen boomer og hvilket tiltrÊkker rotter vi også så. Poolen er desvÊrre også meget beskidt på bunden og bÞr stÞvsuges dagligt. Det krÊver en opdatering på hygiejnen hvis vi skal komme igen.
Slidt og beskidt
Slidt og beskidt. Deres shelters var fyldt med flere dyr end jeg igennem 20 år har mÞdt i natur shelters.
Billeder fra hjemmesiden er helt klart taget for lÊnge siden.
DÃ¥rlig service.
Lidt skuffende.
Har vÊret der en gang fÞr (00'erne), hvor alt levede op til forventningerne. Men ikke denne gang: svÞmmehallen var lukket af ukendte årsager, badevÊrelset oversvÞmmes ved bad samt lille håndvask, poolområdet trÊnger til renovering, fandt et Þdelagt glas samt at stÞvsuger var i stykker. Til sidst var affaldsordningen noget rod, ingen mulighed for at sortere affald ordentlig i hytten og de store kontainer forvirrende at finde ud af. Eneste gode var at vi fik en ny hytte, da vi fandt fejl ved fÞrste hytte..
Badeland!ð€¯ð€¬ð€®ð€®ð€¢
Pga. Badelandet⊠de skal sku ha det igen, det svinsk de ik har det, kommer aldrig der igen!
Og de siger poolen er 28 grader nu når poolen ik er der mere, men vandet er som is!
Maj 2024
Maj 2024
Stedet fremstår aldeles slidt og misligholdt. Reklamere med populÊr pool på stedet. Men den var lukket i pinsen. Den ene legeplads var spÊrret af Toiletter ved hovedbygning beskidt og stank af kloak. Desuden var flere spÊret af.
Kan absolut ikke anbefales.
Vi havde bestilt et PÃ¥skeophold med friâŠ
Vi havde bestilt et Påskeophold med fri badeland. Da vi ankommer fortÊller de os, at badelandet desvÊrre ikke virker. Det sagde de intet om, da jeg ringede til dem nogle dage fÞr ankomsten. De tilbÞd os dog ved ankomsten, at de kunne flytte os til Hasmark camping. Det havde vi nok taget imod, hvis det ikke var fordi at vi skulle bo der sammen med gode venner. Men der var intet afslag i prisen. Men vi syntes ikke pladsen er til 5 stjerner. Pladsen er meget mÞrk, når det er mÞrkt. Ingen lys rundt om det udendÞrs svÞmmebad eller rundt på stierne. Man skal famle sig rundt i blinde. Store huller som bliver fyldt med vand, når det regner. Man vader ind i vandpytterne, da der jo mangler belysningen på pladsen. De parkere en bil og en gravemaskine med let hÊvet skovl, midt på den uoplyste sti udfor toiletterne i flere dage. Bommen virker ikke, den lukker ikke, alligevel udlevere de et bomkort. Vippedyr på legepladsen er defekt, spÊrret af med minebånd. Den ene hoppepude virker åbenbart ikke, den er ikke pustet op. SÊbedispensere på toiletterne er elendige, der er fyldt vand i sÊben, så det er noget tyndt noget der kommer ud. Det lugter meget af kloak på toiletterne ved hovedbygningen. Vi var til banko på pladsen, aldrig har vi da vÊret med til noget lignende. 3 omgange tog 2 timer. Fastliggerne var meget stÞjende og styrrede showet. Det var også kun dem der vandt, da det kun var dem der blev hÞrt. Det var de samme grupper der vandt, da det var de samme tal der blev trukket igen og igen. Campingmutter prÞver at vÊre sjov med div banko slang udtryk, men det forstod bÞrnene ikke. Den samme fulde fastligger sidder og råber op og stÞjer under hele forlÞbet.. Hvis arrangementet skal vÊre for alle, skal der skrues lidt ned for stÞjende og dominerende personer. Man taber jo lidt nogle nye kunder på gulvet, når der sådan gÞres forskel.
Toiletterne var fine udover stanken af kloak. Pedalspande på toiletterne, kan med fordel udskiftes med åbne spande. Så ville papir og andet godt, ikke ryge så meget ved siden af.
Vi ventede men ingen åbnede svÞmmehallen.
På deres hjemmeside står der de har åben fra 09-15 i uge 52 tirsdag til lÞrdag, vi stod og ventede i en halv time og ingen kom. Jeg forsÞge enda at ringe til firstcamp, og der var ingen der tog den og ringe også til svÞmmehallen og heller ingen respons. Det super pinligt, og der var mange der ventede men de valgte også at gå igen.
Klamme og ulÊkre toilet og badeforhold Under ingen omstÊndigheder en 5âŠ
Under ingen omstÊndigheder en 5 stjernet campingplads. Max 1 stjerne og det skyldes den ikke eksisterende rengÞring af bad og toilet. Det er bare for uhygiejnisk - klamt- ulÊkkert pÃ¥ bad og toiletter. Affaldsposer var overfyldte, âmadamâ poserne pÃ¥ dametoiletterne var ogsÃ¥ overfyldte og det gjorde ikke stanken bedre. GrÊsset pÃ¥ pladsen var meget langt, ukrudt alle vegne og manglende belysning. Ikke en plads vi vil benytte igen, ej heller anbefale til andre. En skam for en sÃ¥ skÞn by som Bogense.
Stor flot campingplads men med manglerâŠ
Stor flot campingplads men med mangler struktur og organisering pÃ¥ havearbejde og rengÞring.. personalet sÞde. Men er udfordret pÃ¥ opgavenâŠ
Vi er kommet hjem efter en weekend pÃ¥âŠ
Vi er kommet hjem efter en weekend på Bogense first Camp. Vi har for mange år siden vÊret meget på pladsen og aldrig haft noget at klage over, men efter de har fået nye ejere så var det godt nok skuffende at vÊre der. Sikke en misligeholdt campingplads med hÞjt grÊs og ukrudt over det hele. Toiletter var decideret ulÊkre, trods vi havde vÊret oppe at klage flere gange. En plads vi ikke kommer til igen. Så Êrgerligt, det kunne vÊre så dejlig en plads, hvis det hele blev holdt og rengjort.
Ikke 5 stjernet campingplads
Vi har kommet på pladsen igennem mange år, men i år bliver desvÊrre også vores sidste..
Den lever ikke op til en 5 stjerner campingplads, der har i alle de 12 dage vi var der, ikke vÊret gjort ordentligt rent i service bygningerne, vandhaner virkede ikke på toiletterne ( ca 5 toilettet) der var diverse ulÊkre ting på vÊggene og de blev ikke fjernet selvom vi henvendte os 3 gange til personalet, vaskemaskinerne var også i stykker.
Badelandet var mildest talt ulÊkker , der blev nogle dage slet ikke gjort rent, hvilket personalet på pladsen indrÞmmede..
Det er trist da det er en dejlig by men jeg vil på ingen måde anbefale campingpladsen til nogen, den er ikke pengene vÊr.
DÃ¥rlig vedligeholdelse
Vi har vÊret på pladsen en del år som forårs campister - en plads der virkelig har potentiale, fantastisk geografisk placering med havn, by, indkÞb lige om hjÞrnet så man kan gå til alt - det er uden tvivl til UG
Når vi så kigger ind på pladsen bliver vi år efter år skuffet over manglende vedligeholdelse af pladsen, grÊsset, beskÊring af trÊer, buske og hÊkplanter, rengÞring i servicebygninger og sidst er der kommet rotteplage - det er super Êrgerligt at det hele langsomt forfalder når nu potentialet er stort. Vi forsÞger at skrive evaluering men får aldrig svar Þv Þv
Har vÊret pÃ¥ Bogense Strand Camping deâŠ
Har vÊret på Bogense Strand Camping de seneste 4 somre og vÊret glad for pladsen og faciliteterne . I år var en stor skuffelse . SvÞmmehallen var lukket det meste af uge 30 og vi gik forgÊves med bÞrnene 3 gange , da Êndringerne af åbningstider ikke blev meldt ud . Da vi endelig kom ind i svÞmmehallen var både hallen og isÊr omklÊdningen så beskidt og ulÊkker ( vil gÊtte på der ikke var blevet gjort rent i mindst en uge ).
Vi italesÊtte problemet til både til livredder og personalet på pladsen flere gange . De undskyldte med at det var TRYG, der havde taget deres livreddere og at de havde haft for travlt til at gÞre rent . Vi blev ikke tilbudt nogen former for kompensation udover gratis minigolf . Under alt kritik for en 5 stjernet plads der tager 1800 kr. for en lille hytte pr . dÞgn . På ingen måde 5 stjernet .
Dejlig plads, trods udfordringer
Pladsen lever ikke op til en 5 stjernet plads som den gjorde tilbage i starten af 2000, men er blevet betydeligt forbedret i forhold til da vi var her i 2021, rengÞring og pasning af pladsen er betydeligt bedre, personalet i reception osv. Virker glade og smilende. De prÞver at holde pladsen, men der skal sÊttes et stort sum af til renovering af toiletter sÃ¥ alt virker. Det indendÞrs badeland trÊnger sindsygt meget til nye bruseforhold og en opgradering med rengÞring og vedligehold. Trods alt en dejlig ferie pÃ¥ en dejlig plads der forhÃ¥bentligt snart lever op til 5 stjerner igen ð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ