D. 18.04 var min familie og jeg nede og besÞge min kones forÊldre pÃ¥ campingpladsen. Jeg betalte 400 kr. for 4 bÞrn for adgang til pool-omrÃ¥det i stedet for et 10 TURS klippekort til 250 kr.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Generelt en lÊkker plads med flotte bade/toilet / kÞkken bygninger og god beliggenhed. Fine jÊvne pladser dog var det svÊrt fÃ¥ plÞkker plÞkker til holde i jorden. Svimmingpool var desvÊrre kun 2... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Smukt og ren campingplads med den skÞnneste udsigt og byen som byder på skÞnne gamle huse og dejlige caféer og gode butikker Bestemt et besÞg mere vÊrd De bedste anbefalinger herfra
äŒæ¥ãåçããŸãã
Pladsen er dejlig ren, og man bliver budt varmt velkommen i receptionen. Virkelig et fantastisk ophold -vil varmt anbefale det!!
äŒæ¥ãåçããŸãã
ð Camping med udsigt og oplevelser Ã¥ret rundt! Velkommen til CityCamp Assens Strand â Fyns nyeste og mest moderne campingplads, lige ved stranden, lige overfor Marinaen og midt i byen ð ⺠ðŠ OverdÊkket og opvarmet pool ð§ Wellness med havudsigt ð¡ LÊkre hytter & komfortpladser ð Direkte adgang til strand, havneliv og butikker ð Perfekt for bÃ¥de familier, par og vintercampister Book din nÊste ferie, weekend eller sÊsonoplevelse her ð www.assensstrand.dk #citycampassensstrand #campingmedstil #fynferie #wellnesscamping #assensstrand #danmarksnatur #familieferie #autocamperlife #campingbyen
NÊsvej 6, 5610, Assens, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Virkelig smuk campingplads, der bÊrer prÊg af luksus og idyl. Jeg kommer helt sikkert igen!
Udover pladsen var der ikke en finger at sÊtte på personalet - de var så sÞde og smilende.
Fantastisk plads
Fantastiske faciliteter
Smilende og imÞdekommende personale
Top Service
Vi kommer helt sikkert igen!

CityCamp Assens Strand ããã®åç
D. 18.04 var min familie og jeg nede og besÞge min kones forÊldre på campingpladsen.
Jeg betalte 400 kr. for 4 bÞrn for adgang til pool-området i stedet for et 10 TURS klippekort til 250 kr.
Da jeg opdagede fejlen henvendte jeg mig til receptionen. De afviste (på en ubehagelig måde) at tilbagebetale differencen og sagde at det var mine svigerforÊldre som kunne have kÞbt klippekortet...
Det står der IKKE noget om på deres hjemmeside.
Ps. efterfÞlgende har AS henvendt sig til mine svigerforÊldre for at tilbyde et GAVEKORT, men jeg er ikke blevet kontaktet...

CityCamp Assens Strand ããã®åç
Vild oplevelse alt som var aftalt samt mere var der styr på , vi kommer igen rigtige sÞde piger i receptionen.
Mange mange gange tak for den oplevelse vi fik hos jer.
Stor Hilsen fra SÞren.ððð

CityCamp Assens Strand ããã®åç
Bestemt et besÞg mere vÊrd
De bedste anbefalinger herfra

CityCamp Assens Strand ããã®åç
Jeg vil ikke anbefale denne campingplads.
Vi boede i en hytte- jeg vil starte med at opholdet fra fredag- sÞndag kostede 4000kr.
Hytten var, hvad det var⊠halvfÊrdigt. Men vi var ikke de eneste der boede i hytten! Vi havde uÞnsket kÊledyr. SkÊgkrÊ, loppebiller, myrer og dyr der lÞb rundt inde i vÊggene om natten. Som kompensation fik vi 100 i rabat. Du lÊste rigtigt.
Lider du af blufÊrdighed sÃ¥ kommer du nok heller ikke i poolen. Man klÊder om dÞr om dÞr med andet kÞn, du render bare lige med et hÃ¥ndklÊde rundt om dig. Vandet i poolen varâŠ. Koldt!
De var venlige i receptionen og det er vidst det eneste positive der var at sige om dén weekend.

CityCamp Assens Strand ããã®åç
Fine jÊvne pladser dog var det svÊrt få plÞkker plÞkker til holde i jorden.
Svimmingpool var desvÊrre kun 25 gr mod de lovede 28-30 gr - det var en kold fornÞjelse.
Wellness var lÊkkert
Meget Êrgerlig at betalingssystemet er så rigid at der ikke kan Êndres i det når fÞrst betalt - der mister man nogle penge.
Ved tidligere afrejse kan der heller ikke refunderes.

CityCamp Assens Strand ããã®åç
Super flot og dejlig plads. God service.

CityCamp Assens Strand ããã®åç
Super flot campingplads med dejlig natur og super personale. Kan kun anbefales.

CityCamp Assens Strand ããã®åç
Efter et dejligt ophold i en hytte og besÞg i jeres spa område er vi super tilfredse. Området og servicebygninger også helt i top. Dog undrer det os meget at i har fravalgt en hjertestarter på pladsen. I betragtning af i har over 500 pladser, badeland og spaområde. Det kan jo dreje sig om minutter hvis uheldet er ude.
SÃ¥ godt i henviste til de to nÊrmeste udenfor pladsen. â¥ïž

CityCamp Assens Strand ããã®åç
En fantastisk dejlig plads. Der er pÊnt og rent overalt - bÃ¥de ude og inde. Meget serviceminded personale der lÞser alt med et smil og meget lÞsningsorienteret. Vi har bÃ¥de vÊret dagsgÊster pÃ¥ den âgamleâ del af pladsen og nu sÊsonligger pÃ¥ den nye del af pladsen. Dejlig bynÊr plads med stor tilknytning til byen hvor der er lavet mange gode samarbejdsaftaler til gavn for campinggÊsterne. Min allervarmeste anbefaling bÃ¥de til korte og lange ophold

CityCamp Assens Strand ããã®åç
Vi har kun meget positive tanker om campingpladsen. Vi har haft fornÞjelsen af Gitte og Per, og det er kun p.gr. af dårligt helbred at vi ikke kommer som sÊsonligger i 2026.
Der er altid super rent overalt og ikke mindst i servicebygningerne.
Assens City får alle de bedste Þnsker om at deres succes vil fortsÊtte i mange år.

CityCamp Assens Strand ããã®åç
LÊkker ny plads med alle tÊnkelige faciliteter. Ligger i smÞrhullet imellem strand, marina, og by.
Management har et skarpt Þje på at alle pladser og faciliteter står skarpt og ryddeligt. Pladsen vi altid har ventet på, så vi tager en hel sÊson i 2026

CityCamp Assens Strand ããã®åç
Vi bor oppe på udsigten og nyder godt af den flotte udsigt og isÊr den ro pladsen har.
SelvfÞlgelig hvis der kommer en vogn på pladsen overfor Êndre det sig til hav kig,men det Êndre ikke ved det er godt tÊnkt og lave campingpladsen sådan.
Service bygningerne er en liga for sig selv og nÊsten altid rengjort og står pÊne , man skal dog lige vÊne sig til der er glas i nogen dÞre ,men der er så andre muligheder i den store toilet/baderum.
Venlig og imÞdekommende personale og altid smilende de gange vi har haft problemer med bommene
Ja når det regner og blÊser er vi virkeligt tÊt på naturens styrke og man skal have ordentligt plÞkket.
Pladsen er ny anlagt og der slås med vand på nogen pladser men kan se der gÞres noget ved det.
Håber da på lukningen af service bygningerne til der kun er en åben kunne Êndre lidt til der kunne åbens et par familierrum/toiltter i alle tre
Vi kommer rundt på mange forskellige pladser og bo i forbindelse med vores arbejde og Assens city camping er den reneste vi har mÞdt og et besÞg vÊrd.

CityCamp Assens Strand ããã®åç
Havde 1 uge i lånt vogn i sommer 2025.
Dejligt sted med lÊkre nye faciliteter.
Nu er vores egen vogn kÞbt og sÊsonplads booket for hele 2026. Vi glÊder os.

CityCamp Assens Strand ããã®åç
Vi har booket os ind på en plads på CityCamp Assens.
Vi blev meget professionelt modtaget, da alt er meget nyt er alt lÊkkert og bliver holdt på et meget hÞjt niveau er det en super oplevelse.
Vi havde brug for 4 hÊnder til noget indretning og til at bÊre et tÊppe ind i forteltet ...... det fik vi ikke der kom kun en ret lille bjÞrn, han var super hjÊlpsom ikke allene bar han tÊppet ind, men han lagde det også på. Han var super effektiv, smadder stÊrk og arbejdede for 3 eller 4 mand. Han var GULD vÊrd for os.
Så vi fÞler os meget velkommen -- TAK FOR DET
Jonna og Svend-Aage

CityCamp Assens Strand ããã®åç
Danmarks flotteste campingplads - helt klart et besÞg vÊrd!

CityCamp Assens Strand ããã®åç
Super god campingplads med en god beliggenhed tÊt på byen og stranden. SÊrdeles venlig og hjÊlpsom personale. Fantastiske service bygninger som indeholder alt hvad der er behov for og fantastisk rene.
Af de 160 forskellige campingpladser vi har besÞgt i ind og udland er CityCamp Assens Strand i hvert tilfÊlde blandt top 3

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã