レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Køber den ca. 2 gange om måneden, og udkommer om fredagen inden i EkstraBladet. Den giver gode informationer om de 7-10 største ligaer i Europa, samt gode tips til tipskuponen, samt... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Slettet min profil igen, efter få måneders medlemskab. Utroligt lavt fagligt niveau, meget dårligt journalistik. Ufatteligt ringe moderator arbejde, som er decideret regide. Banner folk der tør have... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Blev bannet for undren om fck. Sitet har egentligt vækket min interesse for PL, da trådene i klubsnak (Arsenal og Chelsea) har klædt mig godt på til weekenden. Som flere nævner er moderatoren sir... もっと見る

5つ星のうち1の評価

BOLD+ virker ikke. Man betaler for en tjeneste, man ikke får. Fået ordrebekræftelse, men det fremgår ikke som om, at jeg har det + jeg skal aktivere en profil på en hjemmeside kaldet medielogin,... もっと見る

1.5

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Holder en opdateret

Meget underholdende hjemmeside som holder en opdatere i fodbolden, hvor mange fodbold elskere kan få en lille debat. Nem og overskuelig tv guide. Perfekt at surfe rundt på med sin smartphone.

2011年8月11日

Fremragende nyhedssite ang. sport

Bold.dk er mit foretrukne nyhedssite, når det gælder fodbold. Her er samlet både nationale og internationale ligaer, hvor det er muligt at vælge nyheder for blot en enkelt klub. Derudover er det let at se resultater, stillinger og lignende, hvilket gør, at jeg dagligt benytter dette site.
Nogle gange postes artiklerne dog lidt for hurtigt, i deres stræben efter at være først med nyheden, hvilket gør at man ofte finder små irriterende fejl - dette gør, at anmeldelsen kun er på 4 stjerner.

2011年6月25日
5つ星のうち5の評価

God og relativ hurtig med opdateringer

Bold.dk er favoritten at have kørende i baggrunden når der er mange live kamp. Super godt overblik, og mange nyttige informationer/nyheder på siden! Alt er rigtig godt præsenteret på sitet - 5 af 5 uden tvivl.

2011年5月12日

Top 2 af DK's bedste fodboldsites

Helt klart en af DK's bedste fodbold sider.
De har upåklageligt mange nyheder omkring dansk fodbold helt fra Danmarksserien til superligaen.
Det eneste jeg personligt savner, er nogle flere internationale nyheder.

2011年1月29日
5つ星のうち5の評価

Hurtige nyheder, suppleret med fantatiske features

Bold.dk har igennen lang tid, nu været landets førende fodboldssite, med et utal at fede features og funktioner, foruden samtlige nye og relevante nyheder fra fodboldverdenen.
Er du en fodboldelsker, er dette siden der skal følges, du vil ikke blive skuffet.

2010年11月12日

Godt

Bold.dk er Danmarks største fodboldsite. De formår at bringe nyhderne rimelig hurtigt og der er ofte mange interessante artikler.

Det største problem er dog at skribenterne gang på gang formår at lave skriftlige fejl i materialet. Hvilket er rimelig sørgeligt, idet mange af fejlere normalt er dem som vil fremkomme i en stavekontrol.

Derudover vil det være fedt, hvis man laver en aldersbegrænsning på brugerne. Årsagen til dette er at man ser mange unge (folkeskoleelever) som kommenterer artiklerne med kommentarer, som ikke hører til på en side som bold.dk. Dette er primært dybt useriøse kommentarer uden nogen form for argumentation.

2010年11月10日

godt

de har altid de beste nyheder om dansk og udlandsk fodbold 5 sek efter en kamp ´kan man se hvad den blev

2008年11月13日

レビューの対象になっている企業の方へ