BoligAssistancen Aps レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

En meget ansvarsbevidst advokat, som altid svarer hurtigt. Uanset hvornår på dagen jeg har sendt en mail, har han altid svaret så hurtigt som muligt. Det har jeg været meget tilfreds med. Jeg fik... もっと見る

5つ星のうち5の評価

”Tak er kun et fattigt ord” er et gammelt ordsprog. Men det passer helt perfekt til den hjælp vi har fået af dig ved vores huskøb. Sjælden bliver man mødt med så stor hjælp og særlig hurtig svarti... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fantastisk støtte til vores første køb. Jeg er virkelig overrasket over man kan få denne grundige og fine rådgivning til de penge. Fuld åbenhed, hurtig respons og god kommunikation. Helt igennem... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Hurtig, effektiv og ikke mindst grundig detaljeret gennemgang af dokumenter Vi har før brugt Boligassistancen og gør næste gang vi skal handle

企業情報

1. 不動産専門弁護士
  2. 不動産譲渡専門の弁護士
  3. 法律サービス
  4. 不動産業
  5. 不動産業者

当該企業による記述

OPLEV EN TRYG BOLIGHANDEL Med Boligassistancen har du garanti for at have en kompetent boligrådgiver og købermægler ved din side, som varetager dine interesser 100%. Vor rådgivning er baseret på 40 års erfaring og ekspertise. Boligkøber rådgivning inkl. sagsgennemgang og fuld ansvarsforsikret køberrådgivning og alle tilknyttede ekspeditioner, herunder skøde og tinglysning. SælgSelv rådgivning med udarbejdelse af salgsopstilling, købsaftale og fuld sælger rådgivning (uden salgsformidling) og alle tilknyttede ekspeditioner. Kvalificeret ansvarsforsikret køber- og sælgerrådgivning ved boligkøb og boligsalg - til fast pris, uanset købesum, ejendomstype og beliggenhed. Når sikkerhed, kvalitet og pris er afgørende for berigtigelsen af Deres boligkøb eller boligsalg. Danmarks førende online skøde- og berigtigelseskontor. www.boligassistancen.dk

連絡先

過去12か月のレビュー数: 24

レビューを書く

5つ星のうち4の評価

Udmærket service

Det var en udmærket oplevelse bortset fra, at jeg fik vir-ke-ligt mange mails vedr. dokumenter, som jeg strengt taget ikke skulle forholde mig til.
Til sidst druknede de mere eller mindre mellem hinanden men jeg ved ikke, om det kan være anderledes.

Jeg kunne i hvert fald ikke have gjort det selv, så det var pengene værd.

2021年8月24日
5つ星のうち5の評価

En helt igennem professionel behandling…

En helt igennem professionel behandling af vores lejlighedskøb... præcis som da vi købte sommerhus for 10 år siden. BoligAssistancen og Noël Skaarup er ikke bare yderst kompetent, men også yderst rimelig i pris for at håndtere hele handlen. Mine bedste anbefalinger herfra. Vh. John Ekman, Aarhus

2021年8月23日
自発的なレビュー
5つ星のうち5の評価

Boligassistancen ApS er skarp og…

Boligassistancen ApS er skarp og fastholdende, præcis det man har brug for, når man skal navigere i boligkøbets mange kroge; og så er svartiderne så hurtige, at man kun lige når at tage fingrene fra send-tasten…. Kan absolut anbefales
Annette Larsen

2021年8月13日

Grundig og ihærdig

Hvis man ikke har noget imod at al kommunikation foregår over mail, så får man her en god bolig advokat der har styr på sine ting. Han er grundig og ihærdig på dine vejene, hele vejen igennem til det sidste er på plads.
Vil klart anbefale Boligassistancen til andre der står og skal til at køb bolig.

2021年7月29日

Effektivt

Effektivt, omhyggeligt og fuldstændig ukompliceret samarbejde. Altid en fornøjelse at anvende BoligAssistancen Aps.

2021年7月8日

Stadig oplagt valg for mig efter 2 bolighandler

Jeg har benyttet mig af BoligAssistancen 2 bolighandler, og fået rådgivning om 2 mere. Teamet bag BoligAssistancen reagerer hurtigt og fyldestgørende. Jeg var hver gang hurtigt igang med en grundig gennemgang af kontrakten, så jeg vidste hvad jeg gik ind til. Teamet evner samtidig at lægge pres på, hvor det er nødvendigt for at nå deadlines for betalinger og tinglysninger. BoligAssistancen er for mig et oplagt valg til villa og sommerhus handler.

2021年6月30日

Trustpilot エクスペリエンス