レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Dette er svindel, hold dere unna denne siden. VÊr ekstremt forsiktig for dere blir automatisk trekt kr. 278,- neste mnd, og det bare fortsetter... Er du blitt lurt, sÃ¥ gÃ¥ inn i vipps-appen og avbryt... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Svindel! Hvis du betaler 3 kr for Ã¥ fÃ¥ tilgang til informasjon om eiendom, setter de opp et abonnement i Vipps som i stillhet fortsetter Ã¥ trekke penger fra kontoen din hver mÃ¥ned. Det tok meg tre m... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Svindel. Betalte 3kr for en boligverdi som bare var tull og man blir prakket pÃ¥ et lÞpende abonnement i skjul. Ingen vits Ã¥ prÞve ringe, men send en mail Ã¥ si opp abonnementet sÃ¥ du har det dokumenter... もっず芋る

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Svindel

Er du blitt lurt, så gå inn i vipps-appen og avbryt betalinger til boligpris asap

2026幎4月7日

Svindel!

Svindel!
Hvis du betaler 3 kr for å få tilgang til informasjon om eiendom, setter de opp et abonnement i Vipps som i stillhet fortsetter å trekke penger fra kontoen din hver måned. Det tok meg tre måneder å merke at pengene gikk deres vei fÞr jeg slettet abonnementet mitt i Vipps.
På nettsidens hjemmeside står det en lÞgn om at det kreves ett klikk for å melde seg av. Ingen finner den funksjonen.

2026幎3月20日

Boligpris.no - svindel

Erfarte det samme som jeg nå ser flere andre har opplevd via denne svindel nettsiden. FÞrst 3 kr, så kommer det regning via Vipps pålydende 278 kr/ måneden for noe jeg aldri har bestilt.

2026幎3月17日

Not serious.

They tried to withdraw for full monthly subscription 1 day before my free period was over. I mailed them and they are answering gibberish. I was accused of using vipps (norwegian fast-track payment method) and answered twice I used my card directly with screenshot from the payment ID. It isn't accepted so by law since they operate with norwegian costumers it's fishy. Stay clear of them!!!

2026幎3月15日

Svindel. GjÞr som fÞlgende

Svindel. Betalte 3kr for en boligverdi som bare var tull og man blir prakket på et lÞpende abonnement i skjul. Ingen vits å prÞve ringe, men send en mail å si opp abonnementet så du har det dokumentert. Gå så inn på Vipps og fjern kortet du bruker for å betale, så går du på mottakerkort og velger "erstatt kort" så legger du inn kortet på nytt da oppretter du en ny token til kortet så de ikke kan finne på noe tull så du plutselig blir trekt penger

2026幎2月15日

Svindel

Betalte 3 kr for å få vite verdi på min bolig,ingenting stemte om boligen å plutselig ble jeg trekt 278 kr av konto via vipps å da viste det seg at det var opprettet abbonemang,etter litt undersÞking klarte jeg slette dette abbonemangstrekket,mailet boligpris som hevdet jeg hadde godkjent dette abbonemanget,sendte ny mail å krevde pengene tilbake på angrerett så da fikk jeg refundert,ser andre har vÊrt utsatt for det samme,krev pengene igjen på angrerett

2026幎1月30日

Boligpris.no er profesjonell svindel

Boligpris.no er profesjonell svindel. De lurer deg til å logge på med vipps men du får da automatisk et abonnement som du aldri har godtatt. De stjeler samtidig dine kort opplysninger slik at de når som helst kan ta ut penger fra kontoen din i fÞlge Sparebank1. Jeg kontaktet også Vipps som sjekket dem opp og kunne bekrefte at de bryter loven. Du kan gå inn på Vipps og slette avtalen men Sparebank1 mener at du også bÞr kansellere bankkortet ditt og få sendt et nytt fra banken din.

De har 2 anmeldelser med 5 stjerner. De virker som er selvskrevet. Resten er rÞdt flagg.

2026幎1月30日

Svindel

Hadde ikke engang opplysninger på boligen min. 3 Kr ut av vinduet, takk gud for at jeg fikk avsluttet abo med en gang og ikke må ut med 300/mnd etter endt prÞveperiode... satser jeg på.

Inn på vipps under egen profil også abonement for å avslutte.

2026幎1月26日

Svindelselskap

Svindelselskap! Betalte kr 3 for 3 dagers tilgang, fÞr denne tredagersperioden var over sÃ¥ hadde de forsynt seg med kr 278
 jeg klaget umiddelbart,selvfÞlgelig, og fikk til svar at «ditt abonnement ble avsluttet av deg selv». Jeg har bedt om Ã¥ fÃ¥ tilbake pengene, 0 respons🥵 ForbrukerrÃ¥det neste!!🥵

2026幎1月20日

BOLIG.NO ARE FRAUDSTERS AND SCAMMERS

BOLIG.NO ARE FRAUDSTERS AND SCAMMERS

I do not remember doing any business with these fraudsters, and noticed there have been several deductions from my account. Based on the reviews on this site, it seems no one knows about their monthly charges of 278kr, which they claim to notify customers during the first payment.

This is a pure fraud and scam, and should not the allowed to operate. The site should be closed down.

2026幎1月7日

Svindel !!

Svindel, dette ser ut som noe enkelt som koster 3kr, men raskt koster det nesten 300kr mnd for et lÞpende abonnement, så dette er designet for å lure folk og bÞr vÊre forbudt.
Boligpris-opplysningene jeg fikk ut lot heller ikke til å stemme med virkeligheten.

2026幎1月19日

Dette er svindel

Boligpris.no er ren svindel.

Disse har lagt navnet tett opp til boligpriser.no som var dit jeg egentlig skulle.

Snakket med DNB og dessverre må jeg bytte bankkort for å stoppe det automatiske trekket. Så dette får gå inn på kontoen for lÊring.

2025幎12月12日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ