レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Jeg kÞbte en Bosch grÊsslÃ¥maskine til 2900 kr juni 2025. Allerede i slutningen af sÊsonen gÃ¥r hÊve/sÊnke funktionen i stykker. Jeg retter henvendelse til FOG Herlev d. 7 april 2026 med henblik pÃ¥ r... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Har kÞbt en Bosch (Batteri) plÊneklipper. EasyRotak 36-550 for snart 3 Ã¥r siden (har udvidet Bosch 3 Ã¥rs “garanti”) Har fra starten oplevet produktet som vÊrende af generel ringe kvalitet, men... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jer har altid vÊret en fan af Boschprodukter, men det fik et hak med kÞbet af en Bosch Readyy-14.4 V 2i1 stÞvsuger, hvor batteriet nÊrmest dÞde efter under 2 Ã¥rs brug (kun brugt 6 mÃ¥neder om Ã¥ret). Fi... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 電化補品店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Bosch: Innovative kvalitetsprodukter og serviceydelser fra områderne autoteknik, forbrugsgoder og industriteknik

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Hvis jeg kunne give mindre end én stjerne.....

Jeg kÞbte en Bosch grÊsslåmaskine til 2900 kr juni 2025. Allerede i slutningen af sÊsonen går hÊve/sÊnke funktionen i stykker. Jeg retter henvendelse til FOG Herlev d. 7 april 2026 med henblik på reparation/reklamation over produktet. Jeg bliver mÞdt af en medarbejder, som oplyser, at jeg skal tage direkte til Bosch beliggende på Telegrafvej 1 i Ballerup, hvorfor de vil lave den med det samme.
Ved ankomst får jeg at vide, at det ikke er omfattet af garantien, men at det er en mindre reperation, hvorfor det vil koste få penge. Jeg får en tilbud dagen efter på 1100 kroner. Mit produkt er under 1 år gammelt, og garantien dÊkker ingenting. Retter efterfÞlgende henvendelse til FOG Herlev igen, som afviser at hjÊlpe mig, idet Bosch siger at det ikke er omfattet af garantien.
Det er sidste gang jeg kÞber et produkt hos FOG og sidste gang jeg smider penge i et Bosch produkt. Det er under AL KRITIK.
Jeg fik leveret maskinen tilbage, adskilt i samtlige dele og skulle betale 125 kroner for udlevering. Har nu kÞbt reservedelen på nettet til 100 kroner, og skiftet den selv på ca. 1 time.

2026幎4月7日

Bosch batteri plÊneklipper

Har kÞbt en Bosch (Batteri) plÊneklipper. EasyRotak
36-550 for snart 3 år siden
(har udvidet Bosch 3 års “garanti”)
Har fra starten oplevet produktet som vÊrende af generel ringe kvalitet, mens prisen var i den hÞje ende
Maskinen kunne ikke starte - kÞrte ud med den pÃ¥ Bosch service center
 her startede de med at fortÊlle mig at maskinen nok havde fÃ¥et vand ! .. jeg fortalte dem, at jeg altsÃ¥ ikke slÃ¥r grÊs i regnvejr og maskinen stÃ¥r i skur, nÃ¥r den ikke er i brug
 men den var irret (hvilket jeg ogsÃ¥ selv kunne se fÞr jeg afleverede) de tilbÞd at lave den
 jeg skulle selvfÞlgelig selv betale ! Selvom det var indenfor garanti perioden
 det accepterer jeg bare, da jeg ikke gider diskutere med dem - for jeg ved, det er den sidste Bosch maskine jeg kÞber.
Jeg har andre batteri maskiner (dog billigere mÊrker) Êldre end 3 år som kÞrer upåklageligt
Hvad kan man lÊre af det ?
 at maskinen nok ikke kan holde til at stÃ¥ i skuret Ã¥ret rundt .. bÞr nok i stedet stÃ¥ i stuen

2026幎4月10日

Laaaaaaang reperationstid

Har en Akku grensav som gik i stykker. Afleveret hos Bauhaus som sendte den til reperation hos Bosch, Bauhaus rykkede efter 14 dage for status, men fik blot besked at den stadig var hos dem. Jeg har selv kontaktet Bosch på mail med relevant info, men intet svar. Nu efter 5 uger har jeg endelig fået min gren sav retur efter reperation. Det er for mig virkelig dårlig service som jeg ikke har mÞdt hos andre leverandÞrer af vÊrktÞj og lignenede. Det mindste kunne vel vÊre at give besked om den lange ventetid skyldes mangel på reservedele eller lignende. Jeg håber ikke at få brug for service på nogle af mine andre Bosch produkter, for så er det et forkert mÊrke jeg har valgt. Det vÊre sig 6 forskellige vÊrktÞj som kÞrer på samme batteritype.

2026幎3月17日

Dårlig kvalitet Bosch Readyy-y 14.4V 2i1 stÞvsuger

Jer har altid vÊret en fan af Boschprodukter, men det fik et hak med kÞbet af en Bosch Readyy-14.4 V 2i1 stÞvsuger, hvor batteriet nÊrmest dÞde efter under 2 års brug (kun brugt 6 måneder om året). Fik fÞrst at vide hos Bosch kundeservice at der var en fabrikationsfejl med dette batteri, hvilket Bosch reklamations service senere benÊgtede??? Fik derfor ikke tilbudt gratis reparation eller ombytning. Så må jeg konkludere at det er et yderst ringe batteri produkt, som ikke er Bosch vÊrdigt.

2026幎3月17日

Hej SÞren,

Tak for din anmeldelse. Vi skal beklage den ulejlighed, som sagen har medfÞrt.

Jeg kan ikke slå din sag op, men jeg kunne godt tÊnke mig at undersÞge, om alt er taget med i betragtning ved din reklamation. Så hvis du har mulighed for at sende mig dine kontaktoplysninger (telefon samt adresse), så vil jeg vende tilbage til dig, når jeg har undersÞgt det.

Du bedes venligst sende mail til: reklamationer.dk@bshg.com

”

Pure Scam

I cannot comprehend that such a big company could have a scam campaign.

We saw that Bosch had a campaign where they offer cashback for Bosch appliances bought in a specific period. We thought Bosch makes quality products, and even if we buy a higher-end model we would recuperate part of the price from the cashback campaign. The campaign was advertised as buy for a maximum of 40,000 DKK and get 20% back. Well, it turns out that:

- if you purchase 2 appliances and they are on the same invoice, only the cheapest qualifies for the cashback
- some of the Bosch appliances don’t qualify for some reason

So after purchasing their latest model washing machine, dryer, and a fridge, only the washing machine qualified. What a scam!!!

Not to mention that the dryer glass cover broke in the 2nd week and had to be replaced. So, we were wrong about the quality as well. After this experience we won’t be buying Bosch products anymore.

2025幎12月1日

Har kÞbt en Bosch multi talent 3 Food

Har kÞbt en Bosch multi talent 3 Food processer. Efter 30 dage er plastic tandhjulet under blender og i koblingen til maskinen knÊkket. 3 frosne jordbÊr og 2 dl vand det kunne den ikke klare. Klart en konstruktions fejl. Dette produkt er ikke pengene vÊrd, vitale dele er ikke robuste nok til helt almindelige opgaver i et kÞkken. Til sammenligning har en tilsvarende maskine fra kenwood, der er 10 år gammel- uden problemer klaret samme opgave med 3 dl frosne jordbÊr og 5 del vand. Lige nu står jeg så med en reklamationsfejl som butikken bare vil reparere, nej tak tak da man må sige det er en vÊsenligt fejl at maskinen ikke kan kÞre rundt. Þnsker virkelig ikke dette elendige produkt.

2026幎2月27日

Hej Camilla,

Tak for din anmeldelse og skal beklage den ulejlighed, som sagen har medfÞrt.

Jeg kan lÊse, at der oprettet en reklamationssag på den igennem butikken, så håber de finder en god lÞsning for dig.

Om der skal foretages ombytning eller reparation er noget, der vurderes ud fra kÞbelovens regler for, om det vil påfÞre sÊlger uforholdsmÊssige omkostninger at foretage ombytning/kreditering frem for reparation.

Hvis du ikke er tilfreds med lÞsningen fra forhandleren, kan du også sende din reklamation til : reklamationer.dk@bshg.com så vil vores afdeling for reklamationer selvfÞlgelig undersÞge sagen.

5぀星のうち1の評䟡

Bosch S6 vacuum. It SUCKS, but not in the good way.

Bosch S6 vacuum: I have given it 1 star as it wouldnt let me give it 0 stars.
I tried to write for fully to help you all understand just how bad a PRODUCT and COMPANY this is, but Bosch seem able to on most platforms to disallow reviews they dont like. But lets try again: 1) A useless product with poor battery life and poor suction; 2) a poor warranty, especially the 10 year motor warranty which is unusable as its parts only, and the labour is prohibitively expensive relative to the product value. 3) Customer service amongst the worst I have every experinced. Please save your money. A dustpan and brush is more effective than this junk, and you won't have to deal with the excruciating customer service team.

2026幎3月1日
5぀星のうち2の評䟡

Det er en blandet fornÞjelse

Det er en blandet fornÞjelse. Er faktisk glad for midt produkt, en robotstÞvsuger. Men at få fat i en person der skulle kunne hjÊlpe med at svare på spÞrgsmål er meget op af bakke. Jeg sad i kÞ i over 1 time og måtte give op, Kom bare ikke i gennem. Blev ved at få at vide alle var optaget, ikke noget med hvor langt jeg var i kÞen eller en estimeret vente dig.
Det er godt nok ringe.

2026幎3月2日

Hej Lars,

Tak for din anmeldelse. Vi skal beklage den ulejlighed, som du har oplevet i forbindelse med at kontakte os.
Jeg vil anbefale dig at kontakte os på mail på: careline-dk@bshg.com med dit telefonnummer, så er jeg sikker på at en af mine dygtige kollegaer nok skal kontakte dig for afklaring af dine spÞrgsmål.

5぀星のうち5の評䟡

Vores varmtvandsbeholder gik i stykker

Vores varmtvandsbeholder gik i stykker, prÊcis 5 år efter vi kÞbte den. Den lÊkkede vand. Bosch reagerede meget positivt, de leverede en ny - ikke nok med det, men de betalte også for installationen. Det er virkelig 5-stjernet service!

2026幎2月18日

Hej Peter,

Tak for din anmeldelse.
Vi er glade for, at vi kunne lÞse opgaven, og at du er tilfreds med din nye Bosch varmtvandsbeholder.

Bosch Danmark

Boschs kundeservice

Mit trevlefilter på min Bosch vaskemaskine type wim64 wat2849psn/69 0006 er umuligt at rense, når der sÊtter sig noget fast i det. Det er en konstruktionsfejl på maskinen. Sidste gang det skete skulle jeg betale 1560 kr for at få en servicetekniker ud at kigge og måske lave det. Jeg valgte i stedet at lÊgge maskinen ned, tage udpumpningsslangen af på bagsiden af trevlefilteret, og fra bagsiden rense filteret, så jeg kunne få det ud forfra og skylle det.
På boschs hjemmeside bliver man ledt i ring, hvis man forsÞger at skrive til dem. Den eneste mulighed man har for at skrive en mail, er hvis man samtidig booker et dyrt besÞg. Det er kundeservice under al kritik.
Når jeg skriver konstruktionsfejl, er det fordi en pind, som fx en plastikslikkepind fra en bÞrnelomme på ca 10 cm lÊngde kan sÊtte sig på tvÊrs i filteret, stoppe pumpen og forhindre afmontering af filter. Det må ikke kunne ske.

2026幎2月21日

Hej Helle,

Tak for din anmeldelse. Vi skal beklage den ulejlighed, som du har haft.

Jeg har tjekket modellen, og der er ikke nogen konstruktionsfejl på selve filteret, dette er samme model som på andre, hvor man skal tage det ud og rense og fÞlge vejledningen,som du kan finde her:
RengÞring af pumpe: https://media3.bsh-group.com/MyFAQ/da-DK/90035713150271842827.html

Det er korrekt, at hvis produktet er uden for reklamationsretten, så vil eventuelt besÞg medfÞre en omkostning, medmindre teknikeren kan se på bilag fra fabrikken, at der er opdaget en fejl, som vi dÊkker yderligere, men det er noget teknikeren tager stilling til ved besÞget.

Vi skal beklage hvis du ikke har kunne finde vores kontaktoplysninger på www.bosch-home.dk - der er et felt med "kontakt os", hvor det fÞrste der kommer frem er telefonnummer, som vi kan kontaktes på.

Hvis du skulle have yderligere spÞrgsmål, er du velkommen til at kontakte os på service.besoeg@bshg.com

Opdatering til din kommentar:
Hej Helle,
Tak for din feedback.
Når noget som ikke er beregnet til at komme i maskinen sÊtter sig, så vil der vÊre en risiko for, at det sÊtter sig i pumpen, og det er desvÊrre sådanne som pumper fungerer og dermed er det ikke en fejl på den.
Det er vigtigt, at man husker netop at tÞmme lommer mv. fÞr man putter det i maskinen, så jeg er ikke enig i, at det er en konstruktionsfejl på produktet, men mere en udefrakommende årsag.

Bosch stÞvsuger prosilence serie 6

Jeg kÞbte for 1/2 år siden en Bosch stÞvsuger Pro silence serie 6.
Det er den mest håblÞse stÞvsuger jeg har haft nogensinde.
Ja, den er stÞjsvag og den er pÊn, men det er også det eneste positive jeg kan sige om den.
HÃ¥ndtaget er stort, tungt og klodset.
Det er meget besvÊrligt og der skal bruges krÊfter når håndtaget skal tages fra teleskoprÞret og ligeså med mundstykket.
Jeg har gennem en årrÊkke samlet en del gode mundstykker til forskellige opgaver, som har passet til mine andre stÞvsugere af forskellige mÊrker, men ikke til denne.
Slangen er stiv og svÊr at have med at gÞre.
StÞvsugeren er svÊrt bevÊgelig når man skal komme rundt om mÞbler mm.
Mundstykket skubber stÞv mm foran sig istedet for at suge det op.
Den er så brugeruvenlig som den kan vÊre og jeg ender med at skille mig af med den og kÞbe en stÞvsuger i et andet mÊrke.

2026幎2月17日

Hej Lisbeth,

Tak for din anmeldelse. Vi skal beklage den ulejlighed, som du har haft i sagen.

Omkring produktet vil vi meget gerne give feedbacken videre til fabrikken, så hvis du vil sende os fÞlgende informationer:

-Fuld e.nr. fd og z.nr (står i bunden af stÞvsugeren)
-Navn adresse og telefonnummer til dig

Virkelig ringe konstruktion

Slowjuicer MESM731M
KÞbt for nogle år siden. Brugt sporadisk gennem et års tid, da den er virkelig ringe at samle og da den ikke kan tage mange grÞntsager uden at den brokker sig og går i stå. IngefÊr kan den ikke tage, da trådene sÊtter sig i sien og blokerer.
I dag tog jeg den endelig frem igen. Efter kort tid “kortsluttede” den ved at lÃ¥get fordrejede sig under presning og det sidder nu hermetisk fast. Er nÞdsaget til at smide hele toppen ud.
Kan absolut ikke anbefales at kÞbe denne slow juicer.

2026幎2月15日

Hej Malene,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager den oplevelse, du har haft med din juicer.

Vi vil meget gerne undersÞge sagen lidt nÊrmere, så hvis du kan sende os det fulde e.nr. fd og z.nr. , som står i bunden af produktet til denne e-mail: reklamationer.dk@bshg.com
og noter i emnefeltet: ”trustpilot”, sÃ¥ vil vi undersÞge sagen nÊrmere.

Du må meget gerne også angive dit telefonnummer i mailen.

5぀星のうち1の評䟡

Halooo er der nogen hjemme hos bosch,?

Halooo er der nogen hjemme hos bosch,?
Jeg kan ikke logge ind på min profil hos bosch på nogen måder hellere ikke lave nyt password......
Det i forbindelse med cash back kampagne...🀔🙄

2026幎2月10日

Hej Edina,

Tak for din henvendelse. Vi skal beklage den ulejlighed, som sagen har medfÞrt.

Vores Careline-afdeling kan helt sikkert hjÊlpe dig på vej, så skriv venligst til:
careline-dk@bshg.com og gerne notere dit telefonnummer, så skal de nok kontakte dig.

Bosch luft/vand varmepumpe

Jeg kÞbte en Bosch luft/vand varmepumpe til kr. 140.000 der aldrig har virket.
Kampen for at få denne til at virke har stået på i 14 år, og rigtig mange gange er denne forsÞgt udbedret, men efter en nylig software opdatering hvor montÞren oplyser at der er fejl i softwaren ved levering, sender Bosch nu en faktura på kr. 4.480,- for 2 timers garantiarbejde.

En diskussion med "Michael" der blot oplyser at det var en brugerfejl, selvom Bosch selv ved 2 lejligheder har indstillet varmepumpen, men også flere gange gennemgået denne telefonisk, så fastholder man at det er en bruger fejl.

Underligt nok har varmepumpen nu kÞrt fejlfrit i 19 dage uden problemer efter denne software opdatering, men det har absolut intet med det at gÞre fastholder Michael. MontÞren der udbedrede fejlen oplyste at den kun kunne gå op til 48 gr. C. og hver gang at huset kaldte på varme gik det i forskellige fejl.

Jeg vil fraråde alle et Bosch produkt, da de simpelthen ikke tager ansvar for deres produkter, og jeg er absolut ikke den eneste der står i denne situation.

2026幎1月9日

DÃ¥rlig service

Hej.
Jeg kÞbte en Bosch indbygnings ovn i september 2020 og da den var 5 år gammel begyndte betjeningsmodulet stille og roligt ikke at virke mere.
Så jeg henvendte mig til Bosch og spurgte om hvad et nyt modul kostede, de svarede efter meget lang ventetid at et nyt kostede 3804kr og der var ikke nogen rabat selvom ovnen kun var 5 år.
Det er efter min mening virkelig dårlig service.
Vh Svend Aage Hansen
Hej igen.
Jeg sendte mine kontakt oplysninger til Peter d 15 januar altså dagen efter at han lovede at kigge på min sag, men har stadig ikke fået noget svar fra Bosch el. Peter
Så jeg er endnu mere frustreret nu 1 1/2 måned senere
Vh Svend Aage

2026幎1月13日

Hej Svend Aage,

Tak for din anmeldelse. Vi skal beklage den ulejlighed, som I har haft i sagen.
Som udgangspunkt er det korrekt, at hvis produktet er udenfor reklamationsperioden, så vil det medfÞre en omkostning at få produktet reperaret eller ved foretagelse af kÞb af reservedelen.

Jeg kunne dog godt tÊnke mig at undersÞge sagen lidt yderligere, så hvis du kan sende os dine kontaktinformationer på denne email: reklamationer.dk@bshg.com
med informationen ”Trustpilot” i emnefeltet, sÃ¥ vil jeg meget gerne lige undersÞge sagen yderligere.

5぀星のうち1の評䟡

Vi haaaaarr haft servicekontrakt med

Vi haaaaarr haft servicekontrakt med ovennÊvnte,
bestilte service da vores luft/vand varme pumpe blev ved med at slå relÊet fra, jeg ringe 5 gange på 2 dÞgn,
de kom aldrig tilbage, det mindste man kan gÞre at er at informere sin kunde om HVORNÅR man forventer at kunne komme. Brug dem ikke
Hilsen
Kim

2026幎1月12日

DÃ¥rlig udstyr - elendig kundeservice

DÃ¥rlig udstyr og elendig kundeservice.

Jeg kÞbte en Bosch GSR 12V-35FC - en topmodel og den dyreste bosch skruemaskine. Der står "Heavy Duty" på den. Efter 3 timers brug går den i stykker.

Kundeservice er komplet ligeglade og nu vil Bosch selv have 1000kr for at reparerer den. Det er vanvid. De har ingen faglig stolthed.

Dårligste kundeservice jeg har prÞvet i mit liv. Aldrig kÞb Bosch produkter. Jeg sÊlger alle mine.

2026幎1月8日

KÊre Jeppe

Din maskine er produceret 2021, og vÊrkstedet beder dig blot om en kvittering for kÞbet.

Denne kan sendes til bsc@dk.bosch.com med reference til det BSC ordrenummer, du har modtaget fra os.

Mvh
Bosch Service center

Well done Bosch!

Purchased Bosch Unlimited 7 cordless vacuum cleaner Jan 2024. Pleased with it. Stopped working Friday 19th Dec. Tried everything to resolve problem. Called Bosch Service line Sat 20th and call handled very well by a REAL person. She pointed out I had a 2 year warranty, I thought it was 1, and arranged free call out. Service engineer arrived as planned Monday 22nd and suspected faulty charger. He arranged for replacement by fedex delivery which arrived today 24th. New charger fine and we’re back to normal.
Can’t compliment Bosch too highly! Thank you and Happy Christmas!🎄🎄🍷🍷

2025幎12月24日
5぀星のうち1の評䟡

Bosch har skuffet i kvalitet og kundeservice

Bosch produktet levede ikke op til forventningerne. Jeg kÞbte en boremaskine i slutningen af 2023 med 3 års garanti. Den satte sig allerede fast efter ca. halvanden år. Garantien er intet vÊrd - Bosch mener der har vÊret vand i maskinen... Den har alene vÊret brugt inde i et hus i forbindelse med renovering. Det var forsÞget vÊrd, men garantien er salgsgas og ikke papiret vÊrd.

2025幎11月22日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス