Advarsel om T1 tÞrretumbler. Dyrt og dÃ¥rligt og er gÃ¥et i stykker efter korttids brug. Til gengÊld er Mieles kundeservice den mest forfÊrdelige oplevelse man kan fÃ¥ Dette sagt og skrevet er en e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
FNS 4782 DN fritstÃ¥ende skabsfryser virker 8mdr. og sÃ¥ stiger temperaturen medens kompressoren kÞrer pÃ¥ hÞjtryk. AltsÃ¥ indenfor garanti. Miele âtruerâ med gebyr, hvis de kÞrer ud og fryser ikke fejler... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Opdateret 9/4 Miele kundeservice har i nedenstÃ¥ende besked bedt mig om at kontakte dem og mÊrke mailen âTrustpilotâ Dette kan for lÊsere virke som om at de tager klagerne seriÞst og finder lÞsning... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har netop overtaget ny bolig med Miele hÃ¥rde hvidevarer Kunne simpelthen ikke finde ud af opvaskemaskinen Den gik op efter slut, men ville ikke slippe sikringen pÃ¥ dÞren Ringe til Miele og ven... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Miele er leverandÞr af hÞjkvalitets hvidevarer til privat- og erhvervsmÊssig brug: indbygningsprodukter til kÞkkenet, kaffemaskiner, opvaskemaskiner, kÞle-/fryseskabe, vaskemaskiner, tÞrretumblere og stÞvsugere.
Erhvervsvej 2, 2600, Glostrup, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 45ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Miele vaskemaskiner er ikke samme kvalitet som tidligere. Vi har haft en Miele vaskemaskine i over 20Ã¥r, der bare har kÞrt - og som aldrig er blevet utÊt/beskadiget i gummiet i lÃ¥gen. Vi har kÞbt en ny for 2 mÃ¥neder siden. Vi har kun vasket almindelig tÞj - vi lyner alle lynlÃ¥se og vender vrangen ud som fast regel for at skÃ¥ne fÞlsomme tekstiler. Vi har fyldt maskinen som vi plejer. Alligevel er et stykke gummi gÃ¥et lÞs i lÃ¥gen, sÃ¥ lÃ¥gen blev utÊt. Miele siger, det er fordi et stykke stof, har siddet fast og revet gummiet itu. Servicemanden fra Miele sagde:âMan kan ikke se det, nÃ¥r det sker, fÞr vandet lÞber ud - og sÃ¥ er skaden sket.â Det lÞd som om, at den skade havde de set nogle gange. Vi sagde, at vi tÊnkte, at gummikanten mÃ¥ have haft en sÊrlig skrÞbelighed - nÃ¥r den er gÃ¥et i stykker sÃ¥ let. For nÃ¥r man kÞber en Miele, sÃ¥ kÞber man en maskine der er robust og testet til brug i 20Ã¥r. Men nej . Servicemanden sagde, at det var vores egen skyld, at maskinen var blevet utÊt - vi har ikke vÊret forsigtige og omhyggelige nok, nÃ¥r vi har fyldt maskinen og lukket lÃ¥gen. Derfor gÊlder ingen garanti og vi skulle betale over 2000kr for reparationen. Jeg er totalt i chok - havde mÃ¥ske kunnet forstÃ¥ det - hvis maskinen havde vÊret 10 Ã¥r gammel - og gummikanten lidt mÞr af alder. Men maskinen er 2 mdr. gammel. Vi skal nu nok vÊre ekstra ekstra forsigtige. Men jeg troede jo, at jeg kÞbte en robust maskine, lavet af robuste materialer - og ikke en maskine, der ikke kan tÃ¥le almindelig omhyggelig brug - som man skal vÊre sÊrlig forsigtig med, for at den ikke gÃ¥r i stykker.
Jeg har vÊre fan af Miele. Det er jeg desvÊrre ikke mere.
Deres Immer Besser, er ikke Immer Besser mere.
Jeg kÞbte en opvaskemaskine for 5 år siden. Siden den gang har jeg fået bytte alle kurve en gang uden beregning. Nu er der lavet nye procedurer. Kundeservice, som er ligesom teflon, når man snakker med. De er fuldstÊndige ligeglade med bolden mig. Det handler om ikke at blotte sig. Ingen siger det er vi kede af eller nu skal vi hjÊlpe dig. Det bander for dem om ikke at komme af med penge. Det handler om kurvene igen. De ruster de er omkring 2 år gamle. Jeg bruger Miele sÊbe, salt, afspÊnding, rensning af maskinen også et Miele produkt, men alligevel, ruster de. Denne gang har Miele fået nye procedurer, de bytter ikke reservedel, det kalder de kurvene, men jeg kan få dem 20% billigere. Jeg kan så hvert andet år kÞbe nye kurve. 3 kurve koster stort set det sammen som en ny opvaskemaskine. Det er ikke ok, det er tåbeligt. Jeg tror at Miele ved hvad der er problemet. Deres kurve har ikke samme kvalitet som i gamle dage. Jeg regner og håber på at Miele vil bytte dem, men jeg ved det ikke, lige nu skal jeg betale for nye kurve. Det er desvÊrre verdens dårligste kundeservice. Lige nu, lad vÊre med at kÞbe Miele produkter, de lever ikke op til deres Immer Besser mere, desvÊrre. KÞb ikke Miele mere.

Miele Danmark ããã®åç
Jeg vil gerne takke Miele for deres grundige og yderst tilfredstillende reparation og udbedrelse af de problemer der har vÊret med både vores vaskemaskine og opvaskemaskine.
Det er fedt at Miele er et firma som forsÞger at korrigere fejl for at imÞdekomme deres trofast kunder.

Opdateret 9/4
Dette kan for lÊsere virke som om at de tager klagerne seriÞst og finder lÞsninger. Men nej, jeg skulle skrive til dem blot for at fÃ¥ at vide at de ikke vil hjÊlpe mig. Jeg er Êrgerlig over de overhovedet har fÃ¥et en âïž men det er nu engang minimum. KÞb ikke Miele produkter!
Miele har lÊnge haft en service omkring fastpris på reparation. Da jeg står med en defekt ovn (nypris 22.000kr) vil jeg bestille denne, men når jeg bestiller service online kan jeg kun vÊlge standard teknikerebesÞg. Grundet påsken kan jeg fÞrst få fat i Miele telefonisk tirsdag 7. April. Her fortÊller de at ordningen er stoppet 1. April, altså i påskeferien og kan ikke bookes. Jeg fortÊller om helligdage og om der kan gÞres en undtagelse. Svaret er bare nej. Ingen kompromisser, ingen håndsrÊkninger. Det er ikke den form for service man forventer af en premium brand som Miele.

Miele Danmark ããã®åç
Advarsel om T1 tÞrretumbler. Dyrt og dårligt og er gået i stykker efter korttids brug.
Til gengÊld er Mieles kundeservice den mest forfÊrdelige oplevelse man kan få
Dette sagt og skrevet er en ellers tidligere meget loyal Miele-kunde. Dybt skuffende.
Nu vil jeg kÞbe noget der er billigere men til gengÊld virker

Miele Danmark ããã®åç
Jeg kÞbte en Miele opvaskemaskine for ca 2 år og 3 måneder siden. de fÞrste 3 måneder var maskinen utÊt, og efter 3 besÞg fra en miele reperatÞr, på en SPLINTER ny maskine, fik de den til at stoppe med at dryppe. 2 år 2 måneder efter vi fik opvaskemaskinen, (som ikke virkede fra starten) er maskinen begyndt at larme helt vildt, og programmerne opfÞrer sig ikke som fra starten.
Jeg fulgte med vilje anbefalingerne om at kÞbe Miele, men må sige at af alle de opvaskemaskiner jeg har kÞbt, kommer jeg ALDRIG nogensinde til at kÞbe Miele NOGEN sinde igen.

Miele Danmark ããã®åç
Vi har haft en meget frustrerende oplevelse med Miele Danmark.
Vi kÞbte en vaskemaskine og tÞrretumbler i december 2025. Begge havde problemer fra start:
- TÞrretumbleren var dÞd ved levering og skulle repareres
- Kort efter stoppede vaskemaskinen også med at virke
Efter servicebesÞg afviser Miele nu garantien med henvisning til, at maskinen skulle have fået 400V.
Vi har efterfÞlgende modtaget deres servicerapport. Her står bl.a.:
- At der er âsynlige spor efter 400Vâ pÃ¥ elektronikken
- At det er âMieles opfattelseâ at maskinerne har fÃ¥et 400V
- Samtidig fremgår det, at der ved måling på dagen var 230V i installationen
Der er altsÃ¥ ikke dokumenteret nogen faktisk mÃ¥ling af 400V â kun en vurdering.
Vi har samtidig fået installationen gennemgået af den autoriserede elektriker, som bekrÊfter:
- At der er korrekt etableret 230V i begge stikkontakter
- At installationen er udfÞrt efter gÊldende regler
- At det ikke er sandsynligt, at maskinerne har fået 400V via installationen
Alligevel fastholder Miele at afvise garantien og har faktureret os.
Det efterlader os med indtrykket af, at ansvaret placeres hos kunden uden tilstrÊkkelig dokumentation â selv pÃ¥ helt nye produkter.
Vi tager derfor sagen videre til forbrugerklagenÊvnet.

Miele Danmark ããã®åç
Ovnen er god, men displayet er helt vildt dårligt lavet.
1. Jeg skal trykke 4 gange for at få min ovn på 200 grader varmluft.
2. Displayet vågner ikke af at man trykker på det.
Timer / Afslut / ok knap nederst er mega små.
Mega smart med digital indstilling, men helt Êrligt, så havde 2 knapper vÊret bedre i 90% af tilfÊlde.

Miele Danmark ããã®åç
Jeg har lige fået et fantastisk tilbud fra Miele kundeservice. Jeg forespurgte om jeg kunne kÞbe nye silikonefÞdder til min Gourmet Grillplade, da disse er smuldret vÊk efter sparsomt brug i 2 1/2 år. Svaret var: nej dem kan man ikke kÞbe separat men du er da velkommen til at kÞbe en ny grillplade. Forskel i pris på disse to ting er omkring 1.800 kr. så ja - jeg kÞber en ny grillplade, men DET BLIVER IKKE MIELE

Miele Danmark ããã®åç
Udover at have fået et produkt der er langt fra konkurrenternes teknologisk. Så er mine over 100.000 kr. til dette, engang så fine, produkt de vÊrste penge jeg nogensinde har brugt. Det er virkelig noget mÞg.
Brugervenligheden er en by i rusland. Eks. har vi tempkontrol på vores komfur. Men for at kunne indstille graderne, skal man, med mindre man er autisk, i manuallen for at finde de meget specielle koder der skal indtastes for at sÊtte temperaturen. Så det gÞr man selvfÞlgelig ikke. En funktion som en dygtig sÊlger fik solgt os som fantastisk har vi aldrig brugt, fordi det er for bÞvlet.
Her til aften skulle jeg skifte wifi net for mine miele enheder fordi jeg har fået ny router. Det har taget hele aftenen indtil videre, og jeg har ikke engang fået den fÞrste ovn på. Min Siemens opvaskemaskine og min LG vaskemaskine tog derimod 5-10 min. stykket.
Det er så elendigt dette produkt og overpriset. Jeg kÞber ALDRIG....ALDRIG.. ALDRIG nogensinde et MIELE produkt igen.
Update: Mieles svar til denne anmeldelse er et fint eksempel på hvordan deres kundeservice også kÞrer. Jeg anmelder deres helt horrible brugergrÊnseflade til at styre et så dyrt produkt som Temp control. Mieles svar er at jeg skal skrive til dem. Miele, jeg tror godt I selv kan finde mine kontaktoplysninger og tage fat i mig hvis det har interesse. Men måske det også hÊnger sammen med at I ikke rigtigt har lÊst hvad jeg skriver. Hvordan vil I håndtere min sag? Det er jo en mangel i jeres app eller brugergrÊnsefladen på komfuret der gÞr at man ikke nemt kan fastsÊtte en temperatur grÊnse for kogepladen. Det er da ikke noget jeres kundeservice kan hjÊlpe med. Det samme gÊlder jeres håblÞse måde at sÊtte wifi til på. I burde hellere gå ned i jeres udviklingsafdeling og bede dem lave noget der rent faktisk kan bruges til noget fornuftigt.

Miele Danmark ããã®åç
Hvor får I dog dårlige anmeldelser - gÞr dog noget ved det......
Min er heller ikke god.
Har kÞbt flere produkter på en gang - men bliver sendt i byen 3 gange for at hente produkterne, hvor Miele vil have dem hen.
Der er ingen valgmuligheder for at hente, hvor det passer kunden - mÞv.
Produkterne er ok - men servicen halter.

Miele Danmark ããã®åç
Elendig service ,nu har vi ventet 2 mdr på serviceteknikere og der er akut fik opkald i dag vi skal vente yderligere 1 mdr

Miele Danmark ããã®åç
Ubehagelig oplevelse med servicemedarbejder fra Miele
I dag, den 6. marts 2026 omkring kl. 14:00, havde jeg en meget ubehagelig oplevelse med en servicemedarbejder fra Miele ved vaskeriet i en boligafdeling i Bispebjerg.
Der er for nylig blevet installeret en ny softwareopdatering på tÞrretumblerne i vaskeriet. Jeg havde et par spÞrgsmål om, hvordan systemet fungerer, da jeg desvÊrre ikke havde mulighed for at deltage i prÊsentationen tidligere.
Ved vaskeriet holdt en Miele servicebil, hvor en medarbejder sad i bilen. Jeg gik hen til bilen og spurgte venligt, om han kunne hjÊlpe mig kort med at forstå den nye funktion.
DesvÊrre fik jeg et meget afvisende og uhÞfligt svar gennem bilvinduet. Medarbejderen sagde, at han ikke havde tid, og at hvis jeg havde spÞrgsmål, skulle jeg stille dem til maskinen gennem vinduet.
Jeg blev meget overrasket over tonen. En kort forklaring ville sandsynligvis have taget et par minutter.
Jeg forventer en mere respektfuld behandling fra en servicemedarbejder, isÊr når det drejer sig om udstyr, som bruges af beboere i ejendommen.
Servicebilen havde nummer: DP 19 953.
Jeg har også sendt en klage til boligorganisationen fsb.

Miele Danmark ããã®åç
DÃ¥rlig kundeservice eller manglende kompetence?
Jeg oplever desvÊrre et meget utilfredsstillende forlÞb med jeres kundeservice.
Siden 26-01-2026 har jeg forsÞgt at få leveret en ny hylde til mit nye kÞleskab. Indtil videre har I sendt to ordrer med forkerte varer, som jeg efterfÞlgende har returneret.
IfÞlge Track & Trace modtog I min seneste retur den 13. februar, men jeg har stadig ikke fået mine penge tilbage.
Samtidig beder I mig nu om at betale for endnu en ordre, for at I kan forsÞge at sende hylden for tredje gang. Jeg håber, I forstår, at jeg ikke Þnsker at lÊgge penge ud endnu en gang, når de tidligere fejl ligger hos jer.
Derudover oplever jeg, at mine e-mails ikke lÊngere bliver besvaret.
Jeg vil derfor bede jer om:
At tilbagefÞre pengene for den krediterede ordre.
At sÞrge for, at jeg modtager den korrekte hylde til mit kÞleskab.
Ordrer:
#3012504089
#3012504089
Kreditnota (ikke tilbagebetalt):
#2001695387
Ny ordre I Þnsker betaling for:
#3012562666
Jeg håber, vi kan få lÞst sagen hurtigt.
(en efterhånden lidt trÊt kunde)
Blot til info så alle forstår det.
Det er en anmeldelse af min to kÞbsoplevelser med kÞb på mieles egen hjemmeside.
Og nej jeg har stadig ikke fået mine penge retur.

Vi kÞbte kÞl + frys fra Miele efteråret 2024. Det kostede sammen ca 22.000:-
Efter nogle mÃ¥neder begyndte fryseren at fÃ¥ problemer. Temperaturen gik fra -18, til -10, sÃ¥ tilbage til -18 og pludselig -6.Â
Vi ringede Miele som sendte en tekniker ud i januar 2025, og han åbnede bunden af fryseren, som var helt rimet til, og sagde at det var vores fejl, Vi skulle have glemt at lukke dÞren. Det besÞget kostede 1465:-
Det gik fint en tid, men sÃ¥ begyndte balladen igen. Flere gange under sommeren svingede temperaturen, og en del frysevarer fik smides ud, pga dette. I efterÃ¥ret ringede vi igen efter en tekniker. Allerede FÃR han set fryseren gÊtte han hvad problemet var. Kendt fejl.Â
Det er et for lille afrimningsvarmelegeme der var monteret i fryseren, så den kunne ikke afrime ordentligt og holde korrekt temperatur. Han åbnede bunden og konstaterede, at det var den forkerte legeme.
De var dog i restordre, men blev bestilt, og han sagde at vi skulle fÃ¥ pengene tilbage for det fÞrste besÞg, da det ikke var vores fejl. Det der med at vi ikke lukket dÞren var noget de sagte til kunderne fÞr de opdagede fabrikationsfejlen.Â
NÃ¥, den fejlagtige komponent blev skiftet i november 2025, men nogle penge fik vi ikke i retur.Â
NÃ¥r vi mailede Miele kom der svar at typen "Bevis det!"Â
Vi har efter det snakket med dem i telefon 5-6 gange, og er faktisk blevet lovet pengene retur, men hele tiden er det et eller andet der ikke virker.
Undskyldningerne er mange : Kundetjeneste har ikke sendt det til den rette afdeling, det manglede kontonummer, måske har afdelingen ikke se det, ja, vi skal rykke for det, selvfÞlgelig skal I få jeres penge, men det er en anden afdeling som... pengene skal komme om 5-10 dage (det er en måned siden).
Helt Êrlig Miele. Vi har kÞbt varer til 22.000 med fabrikationsfejl, som derfor ikke virker som det skal. Vi har ringet og mailet i 4 mÃ¥neder, og det er stadig ikke lykkedes jer at kontakte "den rette afdeling". Hvad har I gang i? Vi tror at I prÞver trÊtte os ud, sÃ¥ at vi giver op.Â
Men det kan I glemme. I har lavet en fejl, vi har krav på vores penge.
Tror ikke vi kÞber mere Miele, nÃ¥r vores andre hvidevarer skal skiftes. Â
Sagsnummer: 819737847
Ser på andre andmeldelser at robotsvaret er at man skal kontakte Miele med sagsnummer. Det har vi altså lavet i 4 måneder nu. Så bespar mig fra det svar.

Miele Danmark ããã®åç
Hvis du overvejer at skifte til en Miele opvaskemaskine, fordi de er anerkendt som et premium brand, så gÞr dig selv en tjeneste og lad vÊre.
Har kÞbt en opvaskemaskine til 15.000 fra Miele og må konstatere at min 12 år gamle Siemens gjorde mit service bedre rent.
Fra dag 1 har isÊr mine glas vÊret belagt med sÊbe/snavs, når de kommer ud og er 'fÊrdige' efter en opvask. Jeg brugte en måned på at forsÞge mig med alle de forskellige variationer af indstillinger og doseringer og der er ikke noget der hjÊlper.
Efter at have erkendt at det ikke er indstillingerne den er gal med, kommer den samme servicetekniker ud 2 gange og konstaterer at der er ikke er fejl på den og han derfor ikke kan reparere den. Han stiller desuden spÞrgsmålstegn ved hvordan jeg placerer mine glas i opvaskemaskinen, som om at dette må vÊre skyld i at jeg ikke får rene glas - Står de mon omvendt? Hvor mange måder stille vinglas på? Tager jeg dem ud midt i vasken drivvåde og lader dem stå på kÞkkenbordet og tÞrre?
Jeg bliver bedt om at dokumentere hvordan jeg stiller mine glas, og sende dem til en email-adresse. Det er nu 2 uger siden, og jeg får ikke noget svar. Når jeg kontakter kundeservice får jeg besked på at de ikke kan gÞre noget fordi det skal gå gennem 'chefen'. Ham må jeg i Þvrigt heller ikke blive stillet om til, og må vente på at jeg får svar på en mail - hvilket jeg tilsyneladende ikke får.

Miele Danmark ããã®åç
Opvaskemaskine model G 5050 SCVi. Vi passer på Opvaskemaskine ligesom en prinsesse og alligevel masser fejler, aflÞbet stopper, fejl F11 hele tiden, en plastik del der bliver lÞst, champagne glass snavs osv osv

Miele Danmark ããã®åç
FejlbehÊftede produkter og elendig kundeservice.
Jeg var af den opfattelse at kÞbte man en Miele, så betalte man merpris for et ordentlig produkt - dét må jeg bare erkende ikke er tilfÊldet. Min nye opvaskemaskine er gået i stykker to gange på 2,5 år. Samme fejl - pumpen virker ikke.
Men Mieles kundeservice er tydeligvis reserveret de velhaverkunder der kÞber topmodellerne. Har man kÞbt en basis-model, gider de Êrlig talt ikke hjÊlpe.
Det tog 2-3 forsÞg og flere uger (og 2 hjemmearbejdsdage) at få maskinen serviceret da den gik i stykker efter kun 6 md.
Nu er den (under 2 år efter deres seneste reparation!) i stykker igen. PrÊcis samme fejl. Men ikke om de gider hjÊlpe mig.
De henviser til at de kan sende en servicetekniker der så på stedet kan vurdere om det er på min eller deres regning. Med fuldstÊndigt sindssyge udkÞrsel og timepriser. Undskyld mig, tror I alle har råd til sådan et Þkonomisk lotteri? Jeg er enlig mor. Dén reparation kan ende med at koste mere end en ny maskine - og samtidig ved jeg jo nu at jeg kan forvente nul hjÊlp hvis dén reparation heller ikke holder.
Så samlet set. Hvis du ikke har råd til deres topmodeller og blive guldkunde, så lad helt vÊre!
Jeg går tilbage til Bosh. Der har både mine vaskemaskiner og opvaskemaskiner fungeret upåklageligt i 10-15-20 år uden fejl og reparationer.
Men indtil videre vasker jeg pÃ¥ 6 uge stadig op i hÃ¥nden mens jeg venter pÃ¥ om Miele dog ikke skulle oppe deres kundeservice lidtâŠ.

Miele Danmark ããã®åç
KÞbte for 5 Ã¥r siden en ny indbygnings kaffemaskine, fik lidt rabat da den erstattede en tilsvarende Êldre model. Alligevel betalte vi over 20.000kr Kort tid efter kÞbet begyndte den at drille, og var generelt jÊvnt svÊr at afkalke, den ville ikke kÞre processen fÊrdigt! Som regel lykkedes det med lidt tÃ¥lmodighed. For nyligt strejkede den sÃ¥ helt og vi tilkaldte en Miele teknikker, efter et par timers nussen og pussen, mente han at den kunne igen, vi betalte 3000kr og sagde pÊnt farvel. Efter 3 uger var den gal igen, sÃ¥ vi bestilte en ny teknikker og aftalte en dag. Fruen tog en fridag, men ingen teknikker dukkede op, Ã¥hh det var Êrgerligt sagde Mieles kundeservice, sÃ¥ mÃ¥ vi finde en ny tidð€¬ Nul forstÃ¥else for en mistet feriedag og en brudt aftale (som var optaget i samtalen af Miele selv) ny aftale booketâŠâŠny teknikker kom og skilte maskinen ad og konkluderede at der minimum skulle nye stumper i for 7-8000kr plus moms og arbejdslÞn !!!! SÃ¥ alt i alt over 12-13000kr Efter mange mails og snak med unge mennesker i kundeservice (umuligt at fÃ¥ en ansvarlig person i tale) tilbÞd Miele as for 500kr vaskemiddel til vores vaskemaskine som kompensation. ALDRIG MERE MIELE, undgÃ¥ dem!!! Mage til arrogant virksomhed.

Hvor svÊrt kan det vÊre
Bestilte et stykke rÞr (håndtag) til min stÞvsuger. Fik leveret et i en papkasse, som var itu. Det var ikke i originalemballage. Det passede så ikke til slangen. Sendte retur og bestilte telefonisk et nyt, som ikke passer til rÞret.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã