レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har haft to familiemedlemmer med fraflytninger i 2025. Man bliver bare taget i r
.., nÃ¥r kongerne gÃ¥r i gang med gebyrblokken. Selvom gammel og ny lejer aftaler at overdrage f.eks. et skab, skal de... もっず芋る

They are abusing the system, because most of their customers are expats and do not know the Danish law. It is not legal to charge tenants for “normal wear and tear” type of damages and claim the... もっず芋る

jeg bliver simpelt hen nÞd til at sende nogle rosende ord til vibeke monberg der virkelig er den mest medmenneskellige person jeg har mÞdt og nÃ¥r det gÃ¥r allermelt galt i en familie og det vÊrst... もっず芋る

䌁業情報

1. 䞍動産業
  2. アパヌト賃貞業
  3. 䞍動産管理䌚瀟
  4. 䞍動産業者
  5. 䞍動産賃貞゚ヌゞェンシヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Boligselskabet SjÊlland er en almen boligorganisation i forandring – rent faktisk tror vi, at vi konstant skal udvikle og forandre os for at levere de bedst mulige ydelser til vores kunder. Vi tilbyder et bredt spekter af boliger over hele SjÊlland.Vi har den gode service til leje.

1.8

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

129件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Varslinger tider ikke overholdt

Varslinger bliver ikke overholdt, eller givet i god tid , 80% af gangene med problemer, lÞber man panden mod en mur, man fÞler vores penge er det eneste de vil have intet andet.nye vinduer og hoveddÞren, de er fyldt med fejl, og dÞre så lytte man kan hÞre alt igennem dem.

2026幎4月15日

En virksomhed man ikke kan stole på
Det er utroligt, at en virksomhed, der nÊrmest har monopol på udlejning i Roskilde, bliver ledet af så uduelige mennesker. Personalet opfÞrer sig uprofessionelt, arrogant og nedladende. De viser hverken respekt for lejerne eller vilje til at lÞse problemer.
Efter min erfaring er det en virksomhed, man ikke kan stole på.

2026幎1月13日

En virksomhed man ikke kan stole på

Efter min erfaring er det en virksomhed, man ikke kan stole på.

2025幎10月25日
自発的なレビュヌ

Har haft to familiemedlemmer med

.., når kongerne går i gang med gebyrblokken.
Selvom gammel og ny lejer aftaler at overdrage f.eks. et skab, skal det bare pilles ned og ud af lejligheden.
Og selvom en beboer har boet i en lejlighed i 37 år og reelt i perioden har betalt til 4 gange almindelig renovering, vil de ikke engang påtage sig renoveringsudgifter til en enkelt grundregulering.
Meget mÊrkeligt firma

2025幎6月2日

Snydt af BOSJ

Jeg er nu med i klubben af dem som i den grad fÞler sig snydt af BOSJ. Ikke nok med de tager hele depositum, de beder om flere penge! Min klage over fraflytningsregnskabet er knap nok lÊst, det er tydeligt at de forholder sig ikke til mine klage. Det er meget nemmere at blank afvise mine indsigelser. Der bliver fx kÞbt ny ting til lejlighed som ikke var der da jeg boede, en istandsÊttelse som er langt bedre end da jeg flyttede ind og listen er lang! Øv.

2025幎10月1日

2 lommelygter ved fraflytningssyn

2 lommelygter ved fraflytningssyn.

- Jeg har boet i lejligheden i 8 mdr., og har nÊsten ikke vÊret i boligen.

Jeg har boet og fraflyttet et par gange. Uden problemer. Men det her, var noget jeg ALDRIG har oplevet.

Jeg havde fÞrst aftalte eftersyn med en herre d. 29.08.25.
- Hans fraflytningssyn varede nÞjagtigt 8 minutter. Hans konklusion er, at ALT ser fint ud, dog er der nogle få steder, som godt kunne trÊnge til en omgang maling.
- Den pris jeg modtog, var jeg ikke tilfreds med, hvorfor jeg Þnskede et nyt eftersyn og selv sÞrge for malling.

- jeg får grÞn lys, for at få endnu et fraflytningssyn fredag d. 01.08.25.
- Her kommer en anden person. Et komplet anderledes eftersyn end det fÞrste. Usammenlignligt, som et eftersyn af nÞjagtig samme lejlighed ikke burde vÊre. Tydeligvis, er hun kommet med et andet formål.

Denne person, ankommer med 2 forskellige lommelygter - lyser i hvert eneste område af lejlighedens vÊgge/gulve/hjÞrner. Hun sÊtter lyset op, nÞjagtig på en vinkel, for at finde "utrolig" små ting, som man ingen chance har, for at se, uden den lommelygte og i den vinkel.

- DesvÊrre har jeg ikke selv, taget billeder med lommelygter i forskellige vinkler ved indflytning - jeg har simpelthen ikke vidst, det var det man skulle gÞre?

Hun påstod, at der var nogle steder, hvor man kunne se "rullerne" fra maleren - hvis man stod et bestemt sted, med en lommelygte. Her var der tale om "gangen" mellem kÞkken + stuen + 1 vÊrelse.
- Hvis såfremt, det er tilfÊldet, hvorfor skal hele lejligheden så males?

- Nu vil de have 16-17.000 for at male, en sprit ny lejlighed - som er malet af en malermester.

2025幎8月1日
自発的なレビュヌ

KÊmpe ros for hjemmesiden!

KÊmpe ros for hjemmesiden. Hold op den er blevet god, nem og overskuelig. Man kan fÞlge med i alt derinde. Hvor mange der har sagt ja fÞr én, til et tilbud, hvad nr. man selv står på venteliste. Man kan se sin egen bolig, betalinger, indskud osv. osv.
Virkelig lÊkkert!
Fremvisningen af min kommende lejlighed var god, rigtig venlig og imÞdekommende mand jeg talte med. De gange jeg har haft ringet ind til kundeservice har de også vÊret sÞde og hjÊlpsomme, og glade på mine vegne da de kunne fortÊlle at jeg havde fået boligen.
FÞr har jeg altid vÊret under DAB, men indtil videre har servicen hos bosj. vÊret bedre. Hjemmesiden slår alt, der skiller de sig ud.

2025幎5月19日
自発的なレビュヌ

Kan desvÊrre ikke give 0 "stjerner"

Jeg er fraflyttet en bolig i december 2024, og har netop her den 23/4 kl 08.53 snakket med en medarbejder, ang forbrugslån regnskab.
Hende jeg snakkede med (husker ikke navnet) snerrede af mig, og var bare så sur at hÞre på.
I er virkelig ikke så service mindet generelt, og det virker som om i bare ikke gider jeres job.
I er, i Þvrigt og meget grundige ved afregning ved fraflytning, og når man flytter ind får man en bolig, som ikke er i orden, og melder man det ved "fejl og magler" så bagatellisere i disse fejl!
Ved syn af boligen og overlevering var det en meget sur mand også, der bare ikke kunne komme hurtigt nok afsted, og vi fik dårligt nok lov at lÊse hvad vi skrev under på, da vi skulle skrive under på at vi havde fået nÞgle mm.
NÃ¥r man ringer til jer, venter man i virkelig lang tid.

Ville Þnske jeg kunne skrive noget godt,men det er ikke et bolig selvskabt jeg vil anbefale til nogle, eller et bolig selvskab jeg vil bo under igen.

Måske man skulle prÞve at vÊre der lidt mere for lejeres skyld og deres vilkår!

Jeg kan desvÊrre ikke give 0 "stjerner" men håber da i vil tage anmeldelsen her til jer!

2025幎4月23日
自発的なレビュヌ

BoSj er det mest fuskede og dårligste

BoSj er det mest fuskede og dårligste man kan forestille sig fÞrend man må erkende at de er svindlere!
Jeg har boet i den samme lelighed i snart ti år - og har et vindue der (6 mdr) er i stykker (men det trods 6 opkald med flere timer ventetid, ender med ingenting sker)
Jeg har ventilationssystemet til at larme 24 timer i dÞgnet og har ikke kunne få nogen til at gÞre alvor af at forsÞge at Êndre det.
Jeg har et vaskeri som i over et halvt år ikke har kunne få repareret den store af 4 vaskemaskiner.
Desuden er mit gulv begyndt at give efter, og jeg er bliver mere og mere bekymret for at jeg falder igennem brÊdderne, som ikke er understÞttet med strÞer (hvilket er bekendt gennem bestyrelsesmÞder)

Jeg er dybt utryg. Desuden fordi jeg ved at trods alle fejl og mangler får folk, som fraflytter enorme regninger på op mod 5 gange deres depositum (tilsvarende 10.-20.000 Danske Kroner).

2024幎3月20日
自発的なレビュヌ

Har kun dårlige oplevelser...

Har kun haft dårlige oplevelser med bosj.
Jeg flyttede ud af min studiebolig her i februar. Da jeg flyttede ind fik jeg at vide at gulvet ikke kunne tåle at blive slibet igen så jeg skulle lÊgge gulvtÊppe ud.

Da jeg flytter nu her har der vÊret skimmel pga dårlig udluftning mv. (Dette pointere synsmanden selv, og siger at det ikke er min skyld) men hvem får regningen? Det gÞr jeg selvfÞlgelig.

Hold jer fra dem, lader til ingen har en god oplevelse med dem.

2025幎2月20日
自発的なレビュヌ

Pas på når I skal flytte

Pas på når I skal flytte. Trods mange år i boligselskabet, forbedringer i boligen på egen regning (da den blev overtaget mildest talt frygtelig) og mange frivillige timer lagt i afdelingen, beder BOSJ om en stor del af indskudet for misligeholdelse. Jeg har overtaget det sådan i sin tid, men desvÊrre troede jeg ikke at hver en lille rift skulle der tages billede af.
SÅ hvis du flytter ind i en BOSJ afdeling, sÃ¥ sÞrg for at gennemgÃ¥ lejligheden i MINDSTE detalje og sÞrg for billede materiale. Ellers r........ de jer............

2024幎12月4日

Lej aldrig hos dem

Lej aldrig hos dem

Det er vel nok den stÞrste bolig mafia i Danmark. I 2020 lejede jeg en midlertidig bolig (6 mdr) hos dem på FÊlledvej i Roskilde, denne skulle rives ned bagefter. Jeg nåede kun at bo der i 3 mdr, fordi jeg fik en fast bolig i Roskilde, (ikke hos dem)
Da vi skulle lave en udflytnings rapport, stod jeg udenfor og ventede i mere end 3 timer, men mafiaen dukkede aldrig op. Der blev aldrig aflÊst varmemålere eller noget som helst, dagen efter vi skulle aflÊse, begyndte de at rive ALT ud af lejligheden. De beholdte hele mit indskud, og nu 4 år efter vil de stadig have penge fra mig for varmeregnskab, jeg siger der aldrig blev afskrevet noget noget som helst, mafiaen var så frÊkke og bare skrev et eller andet tilfÊldigt tal. Jeg boede ikke i lejligheden i de sidste 3 måneder, og ALLE radiatorer var slukket. Og nu har mafiaen sendt en regning til inkasso! Med skriften: der er stadig varme i rÞrene, og de andre beboere i opgangen skal også have varme... Så man må jo vÊre solidarisk... De er det vÊrste boligselskab jeg nogensinde har oplevet, de ved godt at der er mangel på lejeboliger i Roskilde, derfor behandler de folk som rotter... De er uden tvivl den Êgte bolig mafia i Danmark.. mit råd er, lej hos private, sÞg boliger gennem alle andre selskaber.

2023幎11月28日
自発的なレビュヌ

Sender en mail til boligselskabet

Sender en mail til boligselskabet sjÊlland, men får intet svar. Skrev til dem angående min 1 vÊrelses lejlighed. Nu er kvadratmeterne igen sat ned, da en landmåler åbenbart har målt den til 39 kvadratmeter, selvom den er på 42,som det står i lejekontrakten. De skrev at det er på grund af elevatorskakt i opgangen. Der er sku ikke nogen i min opgang. Det er en ommer. Er der nogen, som har oplevet det samme i RÞnnebÊrparken.?

2024幎10月10日

Det vÊrste sted ever

De kunne godt gÞre som man kunne give 0 da det er helt hul i hovedet at når man har boede et sted i over 40 år og man så skal betale for at få slibe trÊgulvet og masser af ander små ting og skal slutte af med en slut afregning på over de 40k

2024幎10月4日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。