レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業が回答したした

Hjemmesiden og brugerflade er outdated og nÊsten ubrugelig .. Billeder af boligerne er Êrlig taget elendige der mangler plantegninger .. og vÊrst er ventelister , -NÃ¥r man modtager tilbud og skal afgi... もっず芋る

䌁業が回答したした

Nu har jeg mange gange haft kontakt til flere af Domea's administrative personale. Altid venlige, hÞflige og smilende i telefonen. Er man i tvivl om regler, ventetider mv. har de altid stor tÃ¥lmodig... もっず芋る

䌁業が回答したした

Tjattede med en AI-assistent, som ikke kunne besvare mit spÞrgsmÃ¥l og videresendte min forespÞrgsel til personlig henvendelse. Der gik ikke lang tid fÞr jeg blev kontaktet og spÞrgsmÃ¥l blev afklaret... もっず芋る

䌁業情報

1. 䞍動産賃貞゚ヌゞェンシヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Domea.dk er en af Danmarks stÞrste bygge- og boligadministrationer af almene boliger. Vi er sat i verden for at tilbyde gode og trygge boliger, som er til at betale for helt almindelige mennesker. Det opnår vi gennem effektivisering og digitalisering af administration, udlejning og drift af vores kunders - de almene boligselskabers - cirka 58.000 boliger. Domea.dk er non-profit og ejet af kunderne.

3.4

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

989件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Hold dig vÊk fra Domea Østjylland

Jeg er lejer i Domea Østjylland. For snart et halvt Ã¥r siden blev der foretaget gravearbejde i min afdeling og lavet et stÞrre bjerg af opgravet jord, mudder og planter ud for min bolig. Affaldsbjerget bestÃ¥r. Der sker intet.

Henvendelser til boligselskabet fra mig og andre lejere med venlig henstilling til at få fÊrdiggjort arbejdet og få fjernet affaldsbjerget har ikke fÞrt nogen vegne. Administrationen er tilsyneladende komplet ligeglad og/eller inkompetent.

Det er uretfÊrdigt og uacceptabelt, for det var ikke en bolig med udsigt til et affaldsbjerg/losseplads, jeg blev sat i udsigt, da jeg besigtede lejeboligen fÞr indflytning. Ellers havde jeg med sikkerhed takket nej.

PÃ¥ denne baggrund mÃ¥ jeg frarÃ¥de folk at sÞge lejebolig i Domea Østjylland.

2026幎3月31日

KÊre Ian

Vi forstår godt din frustration over, at området ikke er blevet ryddet op endnu – det er bestemt ikke en god oplevelse.

Den ansvarlige afdeling oplyser, at bunken stammer fra oprensning af kanaler og sÞer, og at den ikke har kunnet fjernes hen over vinteren på grund af frosten. Der er nu fokus på sagen, og den vil blive fjernet snarest.

Tak fordi du gjorde os opmÊrksomme på det.

Det kan jeg desvÊrre ikke anbefale

Det kan jeg desvÊrre ikke anbefale

2026幎4月1日

KÊre Bruger

Det er Êrgerligt at hÞre, at du ikke kan anbefale os. Vi vil gerne forstå din oplevelse bedre og har derfor skrevet til dig direkte på mail, så vi kan fÞlge op på sagen.

Mvh Domea.dk

SkÞn organisation at bo i!

SkÞn organisation at bo i!

Beboer fra nÞddehegnet nÊstved

2026幎3月19日

KÊre Johnny

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 4 stjerner! Det glÊder os meget at hÞre, at du er glad for at bo i NÞddehegnet i NÊstved.

Mvh Domea.dk

Har forsÞgt at komme igennem til

Har forsÞgt at komme igennem til Servicecenteret i HjÞrring, men der var 18 minutters ventetid på telefonen.

Siden det er blevet Êndret i Januar i år, er servicen blevet forringet.

2026幎3月13日

KÊre Mark Skovgaard Hansen

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre om din oplevelse.

Vi vil dog gerne prÊcisere, at telefonnummeret til Servicecenter BoligNord fortsat er det samme (76 44 46 00), og at det er den samme bemanding, der sidder klar til at hjÊlpe med beboerservice opgaver. Normalt oplever vi ventetider pÃ¥ under 1 minut. Der har dog vÊret enkelte udfald, som skyldtes fejl i TDC’s netvÊrk, hvilket desvÊrre kan have pÃ¥virket fremkommeligheden i en kort periode.

Du er naturligvis altid meget velkommen til at kontakte vores servicecenter igen på 76 44 46 00, og du kan også benytte dig af selvbetjeningsmuligheden via www.boligfy.dk, hvor vi også gerne hjÊlper.

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Har forsÞgt i en uge at få fat i nogen, der kan give mig svar omkring den bolig, jeg har fået tilbudt. Hver gang er får jeg at vide at jeg skal tale med nogen, der ikke er tilgÊngelige, og at de vil ringe tilbage, men det gÞr de aldrig.

2026幎3月10日

KÊre Karsten

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre om din oplevelse, da det bestemt ikke er den service, vi Þnsker at give.

Vi bestrÊber os altid på at vende tilbage hurtigst muligt. For at vi kan hjÊlpe dig hurtigst muligt, er du meget velkommen til at sende en mail til kundeservice@domea.dk att. Henriette og oplyse dit telefonnummer samt lidt information om, hvilken bolig det drejer sig om. Så sÞrger vi for, at den rette medarbejder kontakter dig.

Mvh Domea.dk

Blev idag truet af ef en servicemedarbejder til stilhed

Fik idag et meget surt, og bestemt. Ja nÊrmest truende opkald fra en medarbejder i domea, fordi jeg har bÞvlet med fugt i boligen og det ikke blev taget seriÞst, tog jeg selvfÞlgelig fat i kommunen. Hvor der så sjovt nok endelig skete noget.

Og viste sig der var fugt bag kÞkken skabene. De "lavede" det så og sat noget udluftning under skabene. Da de mente luft cirkulation var skyld i det.

Det resulterede så i at man kunne lugte våd kÊlder fra luft ventilation. Så fik kigget inde bag skabene med kameraet og der ligger igen vand, langs soklen. Og mug op af vÊggene der inde som de skulle have fjernet.

Hende ved kommunen sagde jeg skulle skrive til dem, hvis der var mere og det gjorde jeg selvfÞlgelig så. Da jeg jo har erfaret domea ikke tog mig seriÞst for jeg kontakter kommunen.

Fik så et dejlig opkald fra domea service center her i Vejle, med en meget sur kvindelig medarbejder i truende stemme forbÞd mig at kontakte kommunen igen.

Er det vikerlig standard, jeres medarbejdere ringer med sådan en tone?

Og så kan jeg da lige i samme omgang skrive her jeg lader mig ikke true til stilhed, og håber inderligt, dette ikke er standarden hos jer, og denne medarbejdere måske bare lige har brug for at blive opfrisket i hvordan man tiltaler andre mennesker, isÊr når man reprÊsenterer et firma som med arbejder.

Jeg ville ihvertilfald blive ked af hvis mine medarbejder ringede og nÊrmeste troede folk og sagde ord ret du skal ikke kontakte kommunen, og det måtte jeg ikke.

Virkelig vildt hvis det er sådan i kÞre jeres firma.

Svar til domea:
Jamen siden I ikke kan genkende det, kan jeg fortÊlle medarbejderen, sagde ord ret, jeg ikke under nogen omstÊndigheder må kontakte kommunen ang. Det skimmel. /fugt problem. Og sagde ordret: jeg slår helt fast det må og skal du ikke, du skal kontakte os. Hvilket jeg jo havde i fÞrste omgang hvor sagen ikke blev taget seriÞst derfor kommunen kom ind over.

Men efter jeres svar, kan man jo så tidligt se det er sådan, I vil have jeres lejer bliver talt til og behandlet. Så tak for at bekrÊfte dette. Håber kommende lejer lÊser denne anmeldelse inden de melder sig ind. Oplevelsen er selvfÞlgelig også delt på Facebook, sammen med jeres var her også.

2026幎2月26日

KÊre Steffen

Vi kan ikke genkende den fremstilling, du beskriver. Det er ikke vores standard eller praksis at kommunikere i en truende eller uprofessionel tone.

Da anmeldelsen indeholder konkrete og personrelaterede forhold, har vi ikke mulighed for at kommentere yderligere her.

Klam og ulÊkker bolig

Klam og ulÊkker bolig, som Domea mente vi selv skulle ordne, som nye lejere (boligen var ikke udlejet på B-ordning). Heldigvis blev lejekontrakten annullerer, for billeder fortÊller jo heldigvis laannggt mere end ord.
Aldrig mere Domea :-(

2026幎1月29日

KÊre Hanne W

Inden indflytning var boligen nymalet, gulvene var afslebet og nylakeret, og der var foretaget rengÞring af lejemålet efter håndvÊrkernes arbejde. Vi bestrÊber os altid på at levere boliger i en god og indflytningsklar stand, men vi kan samtidig konstatere, at I oplevede det anderledes.

Da det stod klart, at I ikke Þnskede at overtage boligen, valgte vi at annullere lejekontrakten uden krav om den normale opsigelsesperiode, så I havde mulighed for hurtigt at finde en anden bolig.

Mvh Domea.dk

Hjemmesiden og brugerflade er outdated

Hjemmesiden og brugerflade er outdated og nÊsten ubrugelig .. Billeder af boligerne er Êrlig taget elendige der mangler plantegninger .. og vÊrst er ventelister , -Når man modtager tilbud og skal afgive svar, så kommer man ind på sin bruger side , trykker "nej tak" til en tilbudt bolig, hvor efter man skal indtaste et 10 cifre "lejemåls nummer" fra en mail man fik , efterfulgt af et 7 cifre "venteliste nummer" og så.... mere bÞvl.,- alt info med Navn, Mail , osv... Det giver absolut ikke mening , jeg er jo LIGE logget ind, og har lige trykket nej tak til den specifikke bolig fra min login side.. UnÞdvendig, bÞvlet, og frustrerende ...

2026幎1月5日

KÊre Thomas

Tak for din anmeldelse og for den gode og forstående samtale efterfÞlgende. Vi er glade for, at vi kunne hjÊlpe med opsÊtning af SMS ved tilbud.

Vi tager din feedback til os og arbejder allerede pÃ¥ forbedringer – og vi glÊder os til at kunne prÊsentere en ny og bedre hjemmeside.

Mvh Domea.dk

Snyder med depositum ved udflytning

Snyder med depositum ved udflytning. Som en ung studerende på SU, er det mange penge at miste. Kan ikke anbefale boliger inde for Domeas boligselvskab!!

2025幎12月16日

KÊre Oline

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse i forbindelse med din fraflytning, og vi har forstÃ¥else for, at et depositum kan have stor betydning – sÊrligt som studerende.

Vi vil dog gerne prÊcisere, at Domea.dk ikke snyder med flytteopgÞrelser. Som professionel administrator er vi forpligtet til at fÞlge den gÊldende lejelovgivning, og tilbageholdelse af depositum sker udelukkende på baggrund af dokumenterede udgifter til istandsÊttelse, som lejeren hÊfter for efter reglerne. Dette bliver altid opgjort og specificeret.

Hvis der er spÞrgsmål til opgÞrelsen, er man altid velkommen til at kontakte os, så sagen kan gennemgås og forklares nÊrmere.

Sending bills 2 years later after i

Sending bills 2 years later after i have moved out, terrible customer service

2025幎12月24日

Dear Matthew

We are sorry to hear about your experience. We’ve tried to contact you to get more details but have not received a response. Please reach out to us with your previous tenancy details so we can look into this.

Best regards,

Super sÞde og hjÊlpsomme i kundeservice

Super sÞde og hjÊlpsomme i kundeservice

2025幎12月4日

KÊre Sara Matz

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er meget glade for at hÞre, at du oplevede vores kundeservice som sÞd og hjÊlpsom. Det sÊtter vi stor pris på.

Mvh Domea.dk

Velformuleret svar pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l og

Velformuleret svar på spÞrgsmål og meget imÞdekommen hjÊlp . Meget venlig

2025幎12月19日

KÊre Nina Bang

Tusind tak for de venlige ord.
Vi er glade for, at du oplevede både velformulerede svar og imÞdekommende hjÊlp. Det betyder meget for os.

Anette var super sÞd

Anette var super sÞd, rar og svarede så fint på alle mine spÞrgsmål - mange tak :-).

2025幎12月17日

KÊre Ghita

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😄 Det glÊder os virkelig at hÞre, at Anette kunne hjÊlpe dig og besvare alle dine spÞrgsmÃ¥l pÃ¥ en god mÃ¥de. Vi sender straks din ros videre til hende.

Mvh Domea.dk

I forbindelse med afklaring af

I forbindelse med afklaring af fremsendt boligtilbud og fik jeg meget nÊrvÊrende og fyldestgÞrende svar på alle mine spÞrgsmål da jeg ringede til kundeservice. Meget tålmodig kundeservice, tak for hjÊlpen.

2025幎12月15日

KÊre Kunde

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glÊder os meget at hÞre, at du oplevede vores kundeservice som både nÊrvÊrende og tålmodig, og at vi kunne hjÊlpe dig med alle dine spÞrgsmål omkring boligtilbuddet. Vi sÊtter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Best housing company

I have lived with Domea two years now and everyone I ask for help with something regarding my home they help right away. And always with a good attitude. I think they are one of the best housing companies I have lived in. They take great care of where you live and take their job seriously.

2025幎12月2日

Dear Daniela

Thank you for your kind words! We’re really glad to hear that you’ve had a good experience and that our team has been able to help quickly and with a positive attitude.
We appreciate you taking the time to share your feedback!

Kind Regards

Super hjÊlpsom personbetjening

Ringede idag for at hÞre muligheden for at leje en bolig hos Domea. Super fantastisk venlig og hjÊlpsom person (Anette) vi fik i rÞret, og som brugte megen tid på at hjÊlpe os. Kan bestemt anbefales

2025幎12月2日

KÊre Holger Wilckens Busk

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at hÞre, at Anette kunne give dig en god og hjÊlpsom oplevelse. Tak for anbefalingen – du er altid velkommen til at kontakte os igen.

Mvh Domea.dk

God service, hurtig på telefonen og fik svar med det samme / assistance med log-in. Ser frem til at hÞre fra jer..!!

2025幎12月1日

KÊre Mic Obling

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du fik hurtig hjÊlp med dit log-in. Du er altid velkommen til at kontakte os.

En yderst positiv oplevelse

En yderst positiv oplevelse! imÞdekommende, venlig og hjÊlpsom.
Svar og oplysende på alle mine spÞrgsmål.

2025幎11月28日

KÊre Kunde

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er rigtig glade for, at du havde en positiv oplevelse, og at du fÞlte dig godt hjulpet og informeret.

Super oplevelse

Super oplevelse, sÃ¥ sÞd en dame ved henvendelse pÃ¥ mine spÞrgsmÃ¥l😄

2025幎11月21日

KÊre Jette Skovbo Larsen
Tusind tak for din dejlige anmeldelse!

Vi sÊtter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。