äŒæ¥ãåçããŸãã
Hjemmesiden og brugerflade er outdated og nÊsten ubrugelig .. Billeder af boligerne er Êrlig taget elendige der mangler plantegninger .. og vÊrst er ventelister , -NÃ¥r man modtager tilbud og skal afgi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Nu har jeg mange gange haft kontakt til flere af Domea's administrative personale. Altid venlige, hÞflige og smilende i telefonen. Er man i tvivl om regler, ventetider mv. har de altid stor tÃ¥lmodig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Tjattede med en AI-assistent, som ikke kunne besvare mit spÞrgsmÃ¥l og videresendte min forespÞrgsel til personlig henvendelse. Der gik ikke lang tid fÞr jeg blev kontaktet og spÞrgsmÃ¥l blev afklaret... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Domea.dk er en af Danmarks stÞrste bygge- og boligadministrationer af almene boliger. Vi er sat i verden for at tilbyde gode og trygge boliger, som er til at betale for helt almindelige mennesker. Det opnår vi gennem effektivisering og digitalisering af administration, udlejning og drift af vores kunders - de almene boligselskabers - cirka 58.000 boliger. Domea.dk er non-profit og ejet af kunderne.
Oldenburg Alle 3, 2630, Taastrup, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Jeg er lejer i Domea Ãstjylland. For snart et halvt Ã¥r siden blev der foretaget gravearbejde i min afdeling og lavet et stÞrre bjerg af opgravet jord, mudder og planter ud for min bolig. Affaldsbjerget bestÃ¥r. Der sker intet.
Henvendelser til boligselskabet fra mig og andre lejere med venlig henstilling til at få fÊrdiggjort arbejdet og få fjernet affaldsbjerget har ikke fÞrt nogen vegne. Administrationen er tilsyneladende komplet ligeglad og/eller inkompetent.
Det er uretfÊrdigt og uacceptabelt, for det var ikke en bolig med udsigt til et affaldsbjerg/losseplads, jeg blev sat i udsigt, da jeg besigtede lejeboligen fÞr indflytning. Ellers havde jeg med sikkerhed takket nej.
PÃ¥ denne baggrund mÃ¥ jeg frarÃ¥de folk at sÞge lejebolig i Domea Ãstjylland.

Domea.dk ããã®åç
Det kan jeg desvÊrre ikke anbefale

Domea.dk ããã®åç
SkÞn organisation at bo i!
Beboer fra nÞddehegnet nÊstved

Domea.dk ããã®åç
Har forsÞgt at komme igennem til Servicecenteret i HjÞrring, men der var 18 minutters ventetid på telefonen.
Siden det er blevet Êndret i Januar i år, er servicen blevet forringet.

Domea.dk ããã®åç
Elendig kundeservice. Har forsÞgt i en uge at få fat i nogen, der kan give mig svar omkring den bolig, jeg har fået tilbudt. Hver gang er får jeg at vide at jeg skal tale med nogen, der ikke er tilgÊngelige, og at de vil ringe tilbage, men det gÞr de aldrig.

Domea.dk ããã®åç
Fik idag et meget surt, og bestemt. Ja nÊrmest truende opkald fra en medarbejder i domea, fordi jeg har bÞvlet med fugt i boligen og det ikke blev taget seriÞst, tog jeg selvfÞlgelig fat i kommunen. Hvor der så sjovt nok endelig skete noget.
Og viste sig der var fugt bag kÞkken skabene. De "lavede" det så og sat noget udluftning under skabene. Da de mente luft cirkulation var skyld i det.
Det resulterede så i at man kunne lugte våd kÊlder fra luft ventilation. Så fik kigget inde bag skabene med kameraet og der ligger igen vand, langs soklen. Og mug op af vÊggene der inde som de skulle have fjernet.
Hende ved kommunen sagde jeg skulle skrive til dem, hvis der var mere og det gjorde jeg selvfÞlgelig så. Da jeg jo har erfaret domea ikke tog mig seriÞst for jeg kontakter kommunen.
Fik så et dejlig opkald fra domea service center her i Vejle, med en meget sur kvindelig medarbejder i truende stemme forbÞd mig at kontakte kommunen igen.
Er det vikerlig standard, jeres medarbejdere ringer med sådan en tone?
Og så kan jeg da lige i samme omgang skrive her jeg lader mig ikke true til stilhed, og håber inderligt, dette ikke er standarden hos jer, og denne medarbejdere måske bare lige har brug for at blive opfrisket i hvordan man tiltaler andre mennesker, isÊr når man reprÊsenterer et firma som med arbejder.
Jeg ville ihvertilfald blive ked af hvis mine medarbejder ringede og nÊrmeste troede folk og sagde ord ret du skal ikke kontakte kommunen, og det måtte jeg ikke.
Virkelig vildt hvis det er sådan i kÞre jeres firma.
Svar til domea:
Jamen siden I ikke kan genkende det, kan jeg fortÊlle medarbejderen, sagde ord ret, jeg ikke under nogen omstÊndigheder må kontakte kommunen ang. Det skimmel. /fugt problem. Og sagde ordret: jeg slår helt fast det må og skal du ikke, du skal kontakte os. Hvilket jeg jo havde i fÞrste omgang hvor sagen ikke blev taget seriÞst derfor kommunen kom ind over.
Men efter jeres svar, kan man jo så tidligt se det er sådan, I vil have jeres lejer bliver talt til og behandlet. Så tak for at bekrÊfte dette. Håber kommende lejer lÊser denne anmeldelse inden de melder sig ind. Oplevelsen er selvfÞlgelig også delt på Facebook, sammen med jeres var her også.

Domea.dk ããã®åç
Klam og ulÊkker bolig, som Domea mente vi selv skulle ordne, som nye lejere (boligen var ikke udlejet på B-ordning). Heldigvis blev lejekontrakten annullerer, for billeder fortÊller jo heldigvis laannggt mere end ord.
Aldrig mere Domea :-(

Domea.dk ããã®åç
Hjemmesiden og brugerflade er outdated og nÊsten ubrugelig .. Billeder af boligerne er Êrlig taget elendige der mangler plantegninger .. og vÊrst er ventelister , -Når man modtager tilbud og skal afgive svar, så kommer man ind på sin bruger side , trykker "nej tak" til en tilbudt bolig, hvor efter man skal indtaste et 10 cifre "lejemåls nummer" fra en mail man fik , efterfulgt af et 7 cifre "venteliste nummer" og så.... mere bÞvl.,- alt info med Navn, Mail , osv... Det giver absolut ikke mening , jeg er jo LIGE logget ind, og har lige trykket nej tak til den specifikke bolig fra min login side.. UnÞdvendig, bÞvlet, og frustrerende ...

Domea.dk ããã®åç
Snyder med depositum ved udflytning. Som en ung studerende på SU, er det mange penge at miste. Kan ikke anbefale boliger inde for Domeas boligselvskab!!

Sending bills 2 years later after i have moved out, terrible customer service

Domea.dk ããã®åç
Super sÞde og hjÊlpsomme i kundeservice

Domea.dk ããã®åç
Velformuleret svar på spÞrgsmål og meget imÞdekommen hjÊlp . Meget venlig

Domea.dk ããã®åç
Anette var super sÞd, rar og svarede så fint på alle mine spÞrgsmål - mange tak :-).

Domea.dk ããã®åç
I forbindelse med afklaring af fremsendt boligtilbud og fik jeg meget nÊrvÊrende og fyldestgÞrende svar på alle mine spÞrgsmål da jeg ringede til kundeservice. Meget tålmodig kundeservice, tak for hjÊlpen.

Domea.dk ããã®åç
I have lived with Domea two years now and everyone I ask for help with something regarding my home they help right away. And always with a good attitude. I think they are one of the best housing companies I have lived in. They take great care of where you live and take their job seriously.

Domea.dk ããã®åç
Ringede idag for at hÞre muligheden for at leje en bolig hos Domea. Super fantastisk venlig og hjÊlpsom person (Anette) vi fik i rÞret, og som brugte megen tid på at hjÊlpe os. Kan bestemt anbefales

Domea.dk ããã®åç
God service, hurtig på telefonen og fik svar med det samme / assistance med log-in. Ser frem til at hÞre fra jer..!!

Domea.dk ããã®åç
En yderst positiv oplevelse! imÞdekommende, venlig og hjÊlpsom.
Svar og oplysende på alle mine spÞrgsmål.

Domea.dk ããã®åç
Super oplevelse, sÃ¥ sÞd en dame ved henvendelse pÃ¥ mine spÞrgsmÃ¥lð

Domea.dk ããã®åç
Super flinke kundeservice mega god oplevelse

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã