De bestelling is vlot verlopen. Er is wel 1 ding ik was vorige week maandag in de winkel in bunschoten om die zolen te kopen, ik vroeg het aan een dame die ging voor mij kijken en ze zei dat ze pas in... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Zocht gemakkelijke instap werkschoenen. Vond ze bij dit bedrijf tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Besteld, en snel geleverd, maat was uitstekend en zitten heerlijk. En aantrekken is een fluitje va... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
jullie hebben veel op voorraad wij grepen net even mis dus konden jullie snel schakelen. jammer dat we niet gelijk op rekening konden bestellen dus had online besteld en dan op afhalen ingesteld, zoda... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Heel goed bedrijf ben goed en snel geholpen. Zelf met spullen ruilen heel goed snel en erg vriendelijk en behulpzaam geholpen. Kan niet meer dan vijf sterren geven ze verdienen er meer. Hele goed... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bowork Safety Shoes & Workwear is zowel een winkel, webshop als groothandel in persoonlijke beschermingsmiddelen zoals werkschoenen, werklaarzen, werkklompen en werkkleding. Onze winkel bevindt zich in het midden van het land, op nog geen tien minuten rijden van de A1, ter hoogte van Amersfoort. Wij zijn een servicegericht familiebedrijf dat zich al ruim 30 jaar profileert als totaalleverancier van het bedrijfsleven op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen. Door onze persoonlijke aanpak zijn er geen onmogelijkheden en denken we altijd met onze klanten mee.
Het Steenland 3, 3751 LA, Bunschoten-Spakenburg, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 75ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Snelle verzending, goede kwaliteit voor een net bedrag. Shirts zijn lekker lang.

Bowork ããã®åç
Mooie klompen voor een nette prijs

Bowork ããã®åç
Schoenen besteld, snel geleverd maar de schoenen bleken, ondanks de omschrijving op de site, klein te vallen. Dag erna pakket retour gestuurd, bevestiging gehad van ontvangst een aantal dagen nog geen bericht of geld terug gehad. Wel een mailtje of ik een review wilde sturen.

Bowork ããã®åç
Article exactly as described, sent ASAP, competitive prices.

Bowork ããã®åç
Snelle levering en goeie kwaliteit werk kleding. Alleen jammer dat je verzendkosten hebt betaald en ze het niet leveren en 5 km verderop moet ophalen. De bezorger van dpd levert nooit aan de deur maar doet alsof we niet thuis waren. Daar kunt u niks aan doen, maar ik zou van bezorger veranderen.

Bowork ããã®åç
Goede werkschoenen gekocht bij dit bedrijf, ze zitten goed!
De schoenen kwamen wat later dan ik verwacht had, maar hier werd ik keurig van op de hoogte gesteld door middel van een e-mail met de verwachte levertijd.
Zeer goede ervaring gehad met dit bedrijf, alles is keurig in orde!

Bowork ããã®åç
Top en supersnel geregeld en geleverd

Eerste keer besteld.
Makkelijk bestellen zoeken.
Snelle levering, kwaliteit zeer goed.
maw Super
Redelijke prijs voor merkartikelen en een uitstekende prijs voor het huismerk. Kwaliteit van het huismerk is ook prima.
Snelle levering goede prijs en overzichtelijke website
Product niet op voorraad.
Levering duurde 10 dagen.
DPD bezorger had het niet bezorgd. Maar bij ophaalpunt afgeleverd aan de andere kant van de stad.
Vorige week was er sneeuw en gladheid in Leeuwarden. Ik snap dat de bezorger geen tijd had voor alle pakketjes.
Toch is het vervelend.
Een maand eerder kwam het pakketje binnen twee dagen binnen.
Het zal wel aan de omstandigheden liggen.
2 jassen en een werkbroek besteld.
Prima verpakt, op tijd bezorgd volgens de meldingen
Kwaliteit goed, zoals omschreven.
Alleen niet flexibel als je een bestelling die je per ongeluk op afhalen hebt besteld bij een ander bestelling met bezorging kan laten toevoegen.
Allebei bestellingen waren op dezelfde dag, 5 minuten verschil besteld.
Een mail gestuurd voor het verzoek om de afhaal ook mee te laten verzenden.
Je moet dan extra bezorgkosten betalen. Het komt dan van een ander locatie vandaan.
Dit vond ik wel minder qua klantenservice.
Heb al meerdere keren werkschoenen gekocht. Zijn van goede kwaliteit en vlot geleverd.

Bowork ããã®åç
Ruime keuze in artikelen en prijzen zijn ook correct.

Bowork ããã®åç
Ik was verbaasd dat deze schoen geen suede leer had zoals mijn lagere bruine paar. Dit lijkt op kunstof en dat heb ik liever niet. Misschien heb ik de verkeerde gekocht en is er nog een bruin type met suede leer?

Bowork ããã®åç
Vlotte afhandeling en levering van bestelling. Product voldeed aan de verwachtingen die gewekt zijn door de beschrijving.
Goede ervaring met deze company en GEEn koude douche

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã