De bestelling is vlot verlopen. Er is wel 1 ding ik was vorige week maandag in de winkel in bunschoten om die zolen te kopen, ik vroeg het aan een dame die ging voor mij kijken en ze zei dat ze pas in... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Zocht gemakkelijke instap werkschoenen. Vond ze bij dit bedrijf tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Besteld, en snel geleverd, maat was uitstekend en zitten heerlijk. En aantrekken is een fluitje va... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
jullie hebben veel op voorraad wij grepen net even mis dus konden jullie snel schakelen. jammer dat we niet gelijk op rekening konden bestellen dus had online besteld en dan op afhalen ingesteld, zoda... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Heel goed bedrijf ben goed en snel geholpen. Zelf met spullen ruilen heel goed snel en erg vriendelijk en behulpzaam geholpen. Kan niet meer dan vijf sterren geven ze verdienen er meer. Hele goed... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bowork Safety Shoes & Workwear is zowel een winkel, webshop als groothandel in persoonlijke beschermingsmiddelen zoals werkschoenen, werklaarzen, werkklompen en werkkleding. Onze winkel bevindt zich in het midden van het land, op nog geen tien minuten rijden van de A1, ter hoogte van Amersfoort. Wij zijn een servicegericht familiebedrijf dat zich al ruim 30 jaar profileert als totaalleverancier van het bedrijfsleven op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen. Door onze persoonlijke aanpak zijn er geen onmogelijkheden en denken we altijd met onze klanten mee.
Het Steenland 3, 3751 LA, Bunschoten-Spakenburg, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 75ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Super fijne ervaring! Mooie producten, zeer snel in huis en ook zeer goede sevice!

Bowork ããã®åç
Makkelijk bestellen via de webshop. Alles duidelijk, snel en eenvoudig. Klantenservice reageert super vriendelijk en snel. Goed bezig!

Bowork ããã®åç
Werklaarzen besteld volgens website op voorraad verzonden binnen 1 tot 2 werkdagen, nadat ik betaald had kreeg ik een mailtje dat het wel 7 dagen kon duren.
Het heeft totaal 9 dagen geduurd tot ik het binnen had.
Dat doen we dus nooit weer.

Bowork ããã®åç
Goede producten, ruim assortiment en snelle levering.

Bowork ããã®åç
Winterjas en laarzen besteld. Bij aflevering blijkt jas in backorder te zijn maar geen bericht hierover. Had beter én veel sneller rechtstreeks naar een fysieke winkel kunnen gaan dan hier bestellen. Nu maar wachten of de jas ooit nog geleverd gaat worden. En of deze club nog eens iets laat weten. Hier bestel ik niet meer, zoveel is duidelijk.

Bowork ããã®åç
Leverde conform verwachting. Prima dus.

Bowork ããã®åç
Heb 3 paar schoenen besteld, 1 paar voor mij, 1 paar voor mijn zus en 1 paar voor mijn moeder. Werd prima geleverd en ze zijn heel goed. We zijn allemaal helemaal tevreden over de schoenen en de levering.
Safety Joggers trek je aan en loop je zo op weg, zonder problemen. Heb ze dit weekend nog aangehad tijdens een wandeling van 2 uur en kwam niet moe thuis, helemaal prima dus!

Bowork ããã®åç
Snelle levering en veel goedkoper dan elders

Bowork ããã®åç
Very good shoes, fast delivery and would reccomend

Bowork ããã®åç
Zeer snelle levering, lage prijs en kwaliteitsschoenen. Ik ben er blij mee. Helaas leverde DPD het pakket in een andere straat af, gelukkig kwamen deze mensen het brengen.

Bowork ããã®åç
Op zich goed gegaan, maar bestelling was erg lang onderweg. Was wel slecht weer (sneeuw), maar mijn andere bestelling bij ander bedrijf, maar zelfde vervoerder kwamen wel snel aan. Waren warme handschoenen, dus zat er echt met smart op de wachten.

Bestellen = OK
Betalen = OK
Vervoer via DNB alias GLS een drama. Die denken echt dat je voor hun een week vrij neemt. Krijg je melding van komen dan en dan, wordt gewijzigd qua tijdstippen ( kan gebeuren ) Ontvang je niets en staan ze de volgende dag voor je deur

Bowork ããã®åç
Hallo aan iedereen die dit leest.
Ik geef niet gauw een goede review, behalve als het bedrijf dit ECHT verdient, klaar, want die zijn er tegenwoordig helaas niet zo veel meer.
Ik ben al heel lang op zoek naar laarzen die een goede koude weerstaan, ruim 3 jaar ,omdat ik heel veel vis ook in de winter als het vriest en wij gaan soms naar Noorwegen om te ijsvissen. Ik heb de Dunlop Purofort thermo + aangeschaft bij Bowork, omdat die aangeboden werden voor een zeer scherpe prijs, (dit is echt waar dat kan u zelf ook controleren) en die gegarandeerd tot _ 50 gaan ,dus dag koude voeten waar ik echt last van had. Ik heb zelf maat 46 van laars en ik dacht weet je wat ik neem 47 altijd goed ,maar nee, ik moest nog een maat groter, dus contact gelegd met Bowork en ik wist dat ik zelf de retourkosten moest betalen maar ja dat had ik er nu eenmaal voor over voor goede laarzen, dus netjes in de zelfde doos en verpakking teruggestuurd, ik wilde ze snel hebben dus ik heb gewoon weer opnieuw besteld en nu een maat groter ik had ook kunnen wachten tot Bolwork dit geregeld had alleen werd mij verteld dat dat gewoon een paar dagen in beslag neemt ,administratief, is te begrijpen, toch .
Na een paar dagen iets langer als normaal door de gladheid mijn maat 48 gekregen en zitten nu als gegoten ,perfect ben heel erg blij en omdat alles zo goed verlopen is, daarom deze review ,ik ben heel tevreden ,bedankt Bowork (Ik heb zelfs OOK de verzendkosten van het tweede paar terug gekregen (uit hun zelf) terwijl ze dit niet verplicht waren ,dus alle lof.)

Bowork ããã®åç
Het zijn hele fijne werkschoenen ik loop er bijna 1 jaar op dan zijn ze pas versleten en elk jaar kies ik weer voor dezelfde werkschoen zo fijn

Super schoenen !!!
Levertijd was wat langer dan aangegeven (waarschijnlijk door de feestdagen en het koude weer) maar de schoenen zijn het wachten waard

Bowork ããã®åç
De beste laarzen voor in de winter. Goede prijs, snelle levering en makkelijke website!

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã