Oplevelse omkring køb og forsendelse var fint 😊 Men desværre levede finishen på vores egetræs reol ikke op til vores forventning, så vi måtte selv i gang med at slibe. Egetræet virker lidt “groft”.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Perfekt, hurtig og sikker levering, rigtig gode vare og ikke mindst en rigtig GOD service og mange spændende ting, super godt og mange tak+++++
HURTIG LEVERING Handlede forleden hos BOXdeLUX for første gang. Bestilte lørdag og varen var klar til afhentning mandag, hvilket var ganske imponerende, hvorfor jeg i højeste grad kan anbefale... もっと見る
SECTOR minihylde i hvid metal - Smal model Har købt 4 stk. Hurtig levering, god indpakning og lækker kvalitet. 2 hængt ved seng som minisengeborde, så telefonen ikke ender i sengen. 2 andre forskel... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Webshop fyldt med kurve og boxe, æsker og dåser - og ikke mindst trendy boliginteriør, som overrasker med glade farver til hverdagens liv i boligen. Lad dig inspirere og friste...
Hjarbækvej 65, 8831, Løgstrup
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
👌🏻👌🏻👌🏻
Bestilte for noget tid siden nogle knager - de kom rigtig hurtigt, men havde desværre nogle fejl. Jeg skrev til kundeservice som straks sendte nogle nye - jeg behøvede ikke engang have besværet med at sende de andre retur. 👌🏻
Ingen slinger i valsen
Fine varer, hurtig afsendelse, ingen slinger i valsen. Vil bestemt handle der igen.
Bedste:)
Bedste:)
BOXdeLUX er simpelthen det bedste sted at handle på nettet, de har de fedeste ting til en god pris, og ofte på tilbud. Jeg har handlet her flere gange, og kommer helt sikkert tilbage:) De var endda så søde, at besvare min mail, efter meget kort tid, selv om det var søndag aften, da jeg ville bestille ekstra, som så blev sammensendt, tusind tak:)
Fede fodboldstadion plakater!
Fede fodboldstadion plakater!
Bestilte en plakat til min lillebror i julegave. Super fed! Enkel. Stilren.
Han blev super glad for den.
Bestiller selv en Anfield plakat når de får den opdateret til det stadion det er idag ;-)
Fantastisk service!!
Vi har nu bestilt to gange hos boxdelux, og det er ikke sidste gang vi gør det.
Det er simpelthen fantastisk service og alt er bare som det skal være!
Vi bestille anden gang magnetfolie til og klister på skabe eller andet, samt magneter af træ til og hænge på den.
Den ene magnet var dog ikke påsat og vi skrev til Anni og forklarede det, hun sendte med det samme 1 nye plus ekstra. Det er simpelthen det bedste service man kan få.
Vi vil helt klart anbefale andre og handle her!!
Lækre varer og hurtig levering.
Stort udvalg af lækre varer og hurtig levering. Modtog mine Bloomingvelle-kasser allerede dagen efter bestilling og de er SÅ finde.
Varm anbefaling herfra!
Vildt hurtig levering (<24 h)! Fik rigtig god kundeservice da der var fejl på en af varerne. En varm anbefaling herfra.
Super hurtig levering
Super fin leveringstid, fik de vare jeg havde bestilt uden fejl og mangler.
Vil klart anbefale siden til vennerne!!
Vil klart anbefale siden til vennerne!!
Har handlet der flere gange, og vender altid tilbage :) Så det må jo betyde jeg er meget tilfreds!
Er vild med deres store udvalg og tit gode tilbud.
Hurtig levering og service i topklasse!
Jeg bestilte en hylde fra BOXdeLUX om søndagen. Jeg ringede ind til dem mandag morgen, fordi jeg havde ombestemt mig i forhold til farven på hylden.
Det var en rigtig rar mand, jeg snakkede med, som med det samme fandt min ordre og ændrede den, og allerede tirsdag fik jeg SMS om, at den var klar til afhentning!
Jeg kan trygt anbefale andre at handle hos BOXdeLUX!! Det er virkelig en god og hurtig service :-)
Hurtig og meget velfungerende!
Vi har handlet hos BOXdeLUX et par gange nu, og det er gået superhurtigt med ordrebekræftelse og afsendelse af varer. Der er med andre ord ikke en finger at sætte på servicen, og vi vil til hver en tid benytte os af denne webshop til bestilling af indretningsartikler og diverse.
Så tilfreds!
De har nogle fede ting og et stort udvalg. Priserne virker fornuftige og så pakker de tingene ordentligt ind, så der ikke sker skader under transporten.
Det er et stykke luksus, man får med hjem, når man henter kassen :)
Hurtig leverance!
Jeg modtog hurtigt min vare og den var fint pakket ind med et stykke chokolade og fine postkort. God service :-)
En virkelig god oplevelse.
Rigtig god service og hurtig forsendelse. Jeg vil helt sikkert købe herfra igen. Super godt!
Meget tilfreds!
Jeg bestilte en vare mellem jul og nytår, som jeg egentlig ikke forventede at have inden nytår, men den kom efter kun én dag. Dét er god service! Desuden var jeg hele tiden godt opdateret via mail i forhold til hvor langt min pakke var kommet i systemet.
Helt sikkert en webshop jeg kan anbefale.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。