レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Oplevelse omkring kÞb og forsendelse var fint 😊 Men desvÊrre levede finishen pÃ¥ vores egetrÊs reol ikke op til vores forventning, sÃ¥ vi mÃ¥tte selv i gang med at slibe. EgetrÊet virker lidt “groft”.

Perfekt, hurtig og sikker levering, rigtig gode vare og ikke mindst en rigtig GOD service og mange spÊndende ting, super godt og mange tak+++++

HURTIG LEVERING Handlede forleden hos BOXdeLUX for fÞrste gang. Bestilte lÞrdag og varen var klar til afhentning mandag, hvilket var ganske imponerende, hvorfor jeg i hÞjeste grad kan anbefale... もっず芋る

SECTOR minihylde i hvid metal - Smal model Har kÞbt 4 stk. Hurtig levering, god indpakning og lÊkker kvalitet. 2 hÊngt ved seng som minisengeborde, sÃ¥ telefonen ikke ender i sengen. 2 andre forskel... もっず芋る

䌁業情報

1. むンテリア デザむン店

圓該䌁業による蚘述

Webshop fyldt med kurve og boxe, Êsker og dåser - og ikke mindst trendy boliginteriÞr, som overrasker med glade farver til hverdagens liv i boligen. Lad dig inspirere og friste...

4.8

(1,261)

過去12か月のレビュヌ数: 41ä»¶

レビュヌを曞く

Skal bruges igen :)

Godt overskuelig hjemmeside, mega hurtig levering og bare rigtig lÊkre produkter.
Vi kÞbte tre styks vasketÞjskurve og hele oplevelsen har vÊret godt :-)

Kan klart anbefales og skal helt sikkert have mere derfra!

2020幎6月15日

Hurtig ekspedering og levering

Hurtig ekspedering og levering (selv i Corona tider), fine produkter til gode priser.

Noget af det vigtige for mig ved handel på nettet er, at ordren hurtigt bliver ekspederet (bestilt sent aften, ekspederet efterfÞlgende middag) og leveret (dagen efter den var ekspederet).

2020幎5月27日

Alletiders

Pakken blev bestilt sent aftenen fÞr og blev allerede pakket tidligt dagen efter og sendt samme dag.
LÊkre varer og alt i alt SUPER god service!

2020幎4月19日
自発的なレビュヌ

Super service og flotte kvalitetsvarer!

Super service og flotte kvalitetsvarer!
Jeg har handlet flere gange ved BOXdeLUX og der er altid hurtig levering. Én gang gik der under 24 timer.
Og servicen er i top! Havde kÞbt to glaslamper, hvor den ene uheldigvis var gået i stykker under transport og jeg fik tilsendt en ny selvom der var gået lidt lang tid siden modtagelsen. Derudover er de altid hÞflige og hjÊlpsomme. Kan varmt anbefales!

2020幎2月17日
自発的なレビュヌ

Bestilte et produkt til julegave

Bestilte et produkt til julegave, om de kom efter få dage, hvilket var super. !

Jeg pakker så produktet op, og ser desvÊrre at der er en fejl på produktet, og sender derfor BOXdeLUX en mail med et par billeder af fejlen. Jeg får et svar fra Anni om sÞndagen (15 december), at de beklagede fejlen og ville sende en nyt asap, så det kunne nås inden jul.

I dag d. 17 har jeg modtaget et perfekt produkt :)
Service på hÞj plan :)

2019幎12月17日

Perfekt

Bestilte en genstand fra hjemmesiden - prisen var fin og leveringen var hurtig. Bedst af alt var at genstanden var perfekt pakket ind! Pakket ind i to kasser, for at sikre at den kom hel frem og så var der endda et par sÞde blokke med. Mere end tilfreds!

2019幎7月16日

SÃ¥ skuffet...

Jeg kÞbte forleden dag Como nÞglebrÊt i sort. Jeg må da sige, at jeg blev godt skuffet, da jeg fik pakket den ud. Kvaliteten var ringe. Svejsningerne var så grimme, krogene som holder nÞglerne er skÊve og selve nÞglebrÊttet er skÊvt, så der opstod luft i den ene side mellem nÞglebrÊttet og vÊggen. Billederne på hjemmesiden stemmer slet ikke overens med det produktet der blev tilsendt.

Tilmed skriver Boxdelux.dk at PostNord kan vÊre 'hårde' ved pakkerne. Pakken jeg fik var fuldstÊndig krÞllet og mast i den ene side, som var fra GLS. Det eneste positive ved denne bestilling var en hurtig levering. Super Êrgerligt. Så den er på vej retur...

2019幎6月18日
自発的なレビュヌ

Dårlig kundeservice og håblÞs mentalitet

Dårlig kundeservice. KÞber for 998 kr men nÊgtes gratis levering, fordi man finder det smart at bruge såkaldte irma-priser, så matematikken lige nÞjagtig ikke går op.

HåblÞs mentalitet.

2019幎3月21日
BOXdeLUX ロゎ

BOXdeLUX からの回答

Vores fragtfri grÊnse er 1000 kr, men jeg kan forstå du er sur over den regel gÊlder for dig, og at vi ikke ville lade os presse. Derfor går du på trustpilot og giver en 1 stjernet anmeldelse på trods af du har fået hvad du har bestilt lynhurtigt. Trist det skal vÊre sådan, men tak for handlen, håber du er glad for varerne du fik :-)