BOXIT A/S レビュヌ 2,221

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Venligt personale og super god service, bÃ¥de ved ind- og ud"flytning". Lejede et rum i et Ã¥rs tid, det oplevedes trygt og sikkert gennem hele perioden. Jeg har absolut intet negativt at sige om opleve... もっず芋る

Man skal naturligvis overveje vÊrdi i rummet kontra leje og periode ... men nÃ¥r det er sagt, sÃ¥ er det vel nok det mest gennemfÞrte koncept. Alt fungerer i service fra personale til gennemtÊnkte proc... もっず芋る

Fantastisk positiv oplevelse. Jeg er ved hver eneste henvendelse blevet mÞdt af de flinkeste og mest hjÊlpsomme medarbejdere. Hele flytningen er gÃ¥et som smurt og alle steder er jeg kun mÞdt af smil.... もっず芋る

䌁業情報

1. 倉庫
  2. コンテナ䟛絊業者
  3. 匕越し・倉庫保管業
  4. 匕越業者

圓該䌁業による蚘述

BOXIT er fremtidens opbevaringssystem for private og erhverv. Vi udlejer depotrum efter “self-storage” princippet, og har 11 afdelinger i Jylland og pÃ¥ Fyn. Herfra sÊlger vi ogsÃ¥ flyttekasser og andet tilbehÞr til opbevaring og flytning. Derudover udlejer vi skibscontainere – i hele Danmark – til erhverv og private. Med containerne tilbyder vi stressfri flytning, sikring af materialer og maskiner samt en fleksibel lÞsning, hvor og nÃ¥r man har behov for ekstra plads.

圓該䌁業による蚘述

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

2221件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

BOXIT Aalborg C

Venligt personale og super god service, både ved ind- og ud"flytning". Lejede et rum i et års tid, det oplevedes trygt og sikkert gennem hele perioden. Jeg har absolut intet negativt at sige om oplevelsen. Kan klart anbefales, hvis du har behov for et ekstra opbevaringsrum. :)

2026幎4月17日

Klar anbefaling

Jeg brugte Boxit i Skejby for anden gang i forbindelse med en flytning, og det er bare et utroligt godt sted til opbevaring. Kaj og hans kolleger er alle super servicemindede. Stedet er altid rent og velholdt - det samme er trailere. Klar anbefaling.

2026幎3月21日
自発的なレビュヌ

Endte med at jeg anmeldte Boxit på Østre Allé 102 Aalborg for tyveri.

Jeg har haft en meget ubehagelig oplevelse med mit depotrum hos Boxit på Østre Allé 102 i Aalborg.
Jeg var desvÊrre kommet bagud med betalingen og modtog en advarsel om, at mit depotrum ville blive tÞmt og indholdet bortsÊlges d. 19/2. Jeg mÞdte personligt op samme dag og forklarede, at jeg ikke kunne betale med det samme, men ville have pengene mandag d. 22/2. Jeg spurgte derfor, om vi kunne udskyde fristen med 3 dage – hvilket de accepterede og noterede.

Allerede dagen efter, om lÞrdagen, fik jeg en dårlig fornemmelse og tog derop igen. Her kunne jeg se, at der allerede var blevet skiftet lås på mit depotrum, hvilket kom som et stort chok.
SÞndag valgte jeg derfor at bore deres lÃ¥s op for at tjekke mine ting – og det, jeg frygtede, var sket. Mine ejendele var blevet gennemgÃ¥et, og der manglede flere ting.
Mandag mÞdte jeg op for at betale mit udestående, men forklarede samtidig, at jeg ikke ville betale, fÞr mine ting var tilbage.
PÃ¥ trods at der intet var blevet sagt, fik jeg pludselig at vide, at politiet skulle have vÊret inde i rummet. Samtidig forklarede de meget detaljeret, hvad de ville sige til mig, nÃ¥r jeg kom – hvilket virkede utrovÊrdigt, isÊr nÃ¥r de angiveligt ikke vidste, om noget var blevet fjernet.
Jeg kontaktede selv politiet, som bekrÊftede, at de havde vÊret der – men at de ikke havde taget noget, og ikke havde vÊret der i dagene op til d. 19/2 (jeg var der selv d. 17/2 hvor lÃ¥sen ikke var skiftet) og derfor har jeg nu indgivet en anmeldelse for tyveri.

Det virker ogsÃ¥ meget mÊrkeligt, at jeg modtog en faktura for leje i marts (1/3–31/3), selvom mit depotrum ifÞlge dem skulle tÞmmes allerede d. 19/2.

Derudover blev jeg ikke tilbudt den kampagnepris på 1 kr. for fÞrste måned, som ellers fremgår af deres hjemmeside.

Som en ekstra bekymrende detalje er der også en hjemlÞs person med hund i et af depotrummene som bor der, hvilket rejser spÞrgsmål om sikkerheden på stedet.
Uanset om de er klar over det, eller ikke er.

Alt i alt en meget utryg og uprofessionel oplevelse, som nu er endt i en politianmeldelse.

2026幎2月19日
BOXIT A/S ロゎ

BOXIT A/S からの回答

Hej Jonny

Vi kan desvÊrre ikke kommentere konkrete sager i detaljer her.

Vi fÞlger altid gÊldende procedurer ved manglende betaling, heriblandt varsling, håndtering af depotrum samt samarbejde med relevante myndigheder, herunder politiet.

Claus Pedersen, BOXIT

Det er bare så fantastisk

Det er bare så fantastisk, at man kan leje akut på et minut, og god pris på et bestemt stÞrrelse.
Det er også meget godt, man kan bare hente noget ting, det man skal tage.
Koder til man skal ind og ud, tryghed, uden bekymringer at det er derinde.
Super godt, og har anbefalet til andre og har givet informationer om det.
Tusind tak, at det findes sådan en👍

2026幎3月7日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。