Fantastisk koncept. Containeren vi havde fÃ¥et var ikke helt ren - der var spildt olie pÃ¥ gulvet fra en motor cykel - men vi fik med det samme anvist en anden container. Vi har haft vores indbo o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Genialt koncept - vi har behov for at fÃ¥ opbevaret vores hjem de nÊste 14 mÃ¥neder. Container er ren og pÊn, det samme er bygningen hvor containeren stÃ¥r tÞrt og frostfrit, som man kan kÞrer direkt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Det fungerer bare helt perfekt. Levering og afhentning pÃ¥ to adresser og opbevaring i mellemtiden. God vejledning i telefonen, gode og kompetente chauffÞrer og en pÊn og ren container. Alt spil... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Lejede en lille container til at have stÃ¥ende pÃ¥ min adresse fordi min lejlighed skulle renoveres. Alt forlÞb glat, bÃ¥de med levering og afhentning. Ikke nogen lang opsigelsestid eller andet bÞvl og d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
opbevaring, nemt og sikkert at opmagasinere, lej en container, lej lagerplads, har du brug for mere plads, levering af container, self storage, lagerhotel
Smedetoften 10, 3600, Frederikssund, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Var billigst if forhold til hvor lang tid jeg skulle bruge et rum. PÊnt og gode omgivelser

Fantastisk koncept.
Containeren vi havde fået var ikke helt ren - der var spildt olie på gulvet fra en motor cykel - men vi fik med det samme anvist en anden container.
Vi har haft vores indbo opmagasineret i 8 måneder og alt er fint.
Tak for en god leje.

BLUE BOX ããã®åç
Containeren var ren og ordentlig. Ankomst og afhentning gik glat.
Meget fint.

BLUE BOX ããã®åç
Alle de aftaler der blev lavet var til punk og prikke.

BLUE BOX ããã®åç
Det fungerer bare helt perfekt.
Levering og afhentning på to adresser og opbevaring i mellemtiden.
Alt spillede.
En klar anbefaling her fra.

BLUE BOX ããã®åç
Genialt koncept - vi har behov for at få opbevaret vores hjem de nÊste 14 måneder. Container er ren og pÊn, det samme er bygningen hvor containeren står tÞrt og frostfrit, som man kan kÞrer direkte ind i med bil og trailer. Smart med adgangen med nÞglen som åbner porte og tÊnder lys.
Blev kontaktet af deres bogholderi og gjort opmÊrksom på at oplysninger i tilmeldingen til betalingsservice manglede et nul - virkelig god service.
Hermed mine bedste anbefalinger ðð»

BLUE BOX ããã®åç
Fleksibelt, nemt og god betjening - i en situation, hvor man har akut behov for at opmagasinere.

BLUE BOX ããã®åç
Det har vÊret nemt at bestille den for 2 år siden og nemt med regning hver måneden og da jeg afbestille den igen bliv den hente hurtig.

BLUE BOX ããã®åç
Den blev leveret hurtigt. Og afhentet som aftalt. Hvis jeg skal bruge jer. Ringer jeg. Vi har kun godt at sige.

BLUE BOX ããã®åç
Venlig og hjÊlpsom service, samt rene og pÊne containere

BLUE BOX ããã®åç
Lejede en lille container til at have stående på min adresse fordi min lejlighed skulle renoveres. Alt forlÞb glat, både med levering og afhentning. Ikke nogen lang opsigelsestid eller andet bÞvl og det jeg havde stående kom ind under en forsikring mens det stod der. Jeg anbefaler.

BLUE BOX ããã®åç
Der er god kontakt til firmaet
De holder aftaler
Og leverer hvor vi vil have contegneren

BLUE BOX ããã®åç
Alt fra leveringen, flytningen, afhentning, kommunikationen og endelig afregning forlÞb perfekt.

BLUE BOX ããã®åç
Et firma der holder hvad de lover, kan kun anbefales.