レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Was zwaar in de steek gelaten door anderen boxspring leverancier qua levertijd, dus sliep al 2 weken op matras op de grond. Na zoveel positieve reviews bij boxspringplace durfde ik hier de gok t... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De bestelde matras topper zou met post nl geverd worden. Deze kwam niet, na 2 bezorgdagwn contact genomen en daarop hebben zij gelijk een onderzoek laten ingaan bij post nl. Uitkomst: pakket was o... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik vond de site op Facebook, door de recensies ben ik overtuigd geraakt. Het duurde even voordat ik antwoord kreeg, maar uiteindelijk werd er keurig en steeds op tijd gereageerd via de app. Elk... もっず芋る

4.6

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Erf erg slecht net als oplichters

Erg erg slecht net als oplichters. Bed niet compleet verkopen en zo achtergelaten.zegt gewoon ik zelf kan doen.heel heel slecht en oplichters zijn jullie.100% negatieverode sterren niet telbaar zijn voor jullie

2026幎2月25日

Boxspringplace からの回答

Het spijt ons om dit te lezen. Deze situatie herkennen wij niet en wij kunnen deze klacht niet terugvinden in ons klantbestand of in onze e-mailcorrespondentie. Mocht u toch klant bij ons zijn, dan verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen, zodat wij dit kunnen uitzoeken en samen naar een passende oplossing kunnen kijken.

5぀星のうち3の評䟡

Goed bed

Goed bed Zzzz

2026幎3月5日

Boxspringplace からの回答

Hartelijk dank voor uw review. Goed om te lezen dat u tevreden bent met het bed. We zouden graag vernemen wat er volgens u verbeterd kan worden, zodat we in de toekomst een hogere beoordeling kunnen realiseren.

Goeie service!

Goeie service, vriendelijk personeel. Houden je goed op de hoogte van je bestelling en leveren netjes op tijd. Duidelijke communicatie en komen de afspraken na.

2026幎2月20日

Boxspringplace からの回答

Hartelijk dank voor je fijne woorden! Geweldig om te horen dat je onze service en communicatie zo positief hebt ervaren. Daar doen we het voor! Veel plezier met je nieuwe bed!

boxspring

mooie bed zoals op foto, is snel geleverd & aardige medewerker kort samengevat ik ben tevreden

2026幎2月25日

Boxspringplace からの回答

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het bed, de levering en onze service. Veel plezier met je nieuwe boxspring!

Prima levering in ons

Prima levering in ons vakantiehuisje...nog niet geslapen op het nieuwe bed daar maar binnenkort wel...

2026幎2月20日

Boxspringplace からの回答

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering goed is verlopen. Alvast veel plezier gewenst met het nieuwe bed in jullie vakantiehuisje!

Goede bezorging en snel

Goede bezorging en snel, keurige bezorging

2026幎1月22日

Boxspringplace からの回答

Hartelijk dank voor je mooie review! Goed om te horen dat je tevreden bent over de snelle en keurige bezorging. Veel plezier met je boxspring!

5぀星のうち5の評䟡

Ben al eerder klant bij jullie geweest

Ben al eerder klant bij jullie geweest snelle en goede service . Prijs en qualiteit zeer goed . Top bedrijf

2026幎2月4日

Boxspringplace からの回答

Wat leuk om te horen dat je opnieuw klant bij ons bent! Bedankt voor je vertrouwen en mooie woorden. We zijn blij dat je tevreden bent over onze service en kwaliteit!

5぀星のうち5の評䟡

Een goede levering en omdat w pas

Een goede levering en omdat we nu pas reageren omdat we nu weten dat de matrassen super fijn zijn. We slapen er heerlijk op worden uitgerust wakker dus toppie wat ons betreft.

2026幎1月28日

Boxspringplace からの回答

Dank je wel voor je fijne terugkoppeling! Geweldig om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de matrassen en dat ze zorgen voor een goede nachtrust. Veel slaapcomfort gewenst!

5぀星のうち5の評䟡

Goede kwaliteit voor de prijs.

Begin deze maand een opbergboxspring hier gekocht. Na veel vergelijkingen met verschillende verkopers tot de conclusie gekomen dat boxpsringplace voor dit type bed de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft. Iets langer dan een week later werd het bed geleverd. De communicatie was heel duidelijk via whatsapp en voelde persoonlijk. Je krijgt een week van te voren een indicatie welke dag er word geleverd en een dag van te voren welk tijdslot. Voor levering word je gebeld dat ze onderweg zijn en ze waren op tijd. De vriendelijke bezorger legt bij levering goed uit hoe je het bed monteert. Ondanks dat zijn uitleg heel simpel klonk was een andere methode makkelijker voor montage maar opzicht wijst alles zichzelf. Je hebt wel echt 2 man nodig om het bed te monteren. Uiteindelijk stond er een mooi afwerkt bed voor een zeer scherpe prijs. Wat wel opvalt is dat het bed op de site word getoond alsof deze is afgeprijsd maar volgens mij is het bed altijd deze prijs. Het matras was toch wel iets harder dan verwacht dus ik raad aan om een zo dik mogelijke topper aan te schaffen als je deze wat zachter wil. Zelf vind ik de hardheid geen probleem. No nonsense en je weet waar je aan toe bent. Een tip voor de verkoper: De foto's op de verkooppagina zien er onrealistisch uit, gelukkig staan er reviews met echte foto's op de website. Die hebben ervoor gezorgd dat ik over ben gegaan tot aanschaf. Ik zou zelf deze foto's gebruiken op de productpagina. Kortom, zeer tevreden!

2026幎2月18日
自発的なレビュヌ

Boxspringplace からの回答

Hartelijk dank voor je mooie en uitgebreide review! Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat je tevreden bent met de opbergboxspring. We waarderen je feedback enorm en nemen je tips zeker mee. Veel plezier met je nieuwe opberg boxspring!

5぀星のうち5の評䟡

Snel geleverd en goede communicatie

Snel geleverd en goede communicatie! Bij levering bleek er een onderdeel te missen, maar na één telefoontje (heeeeeel goed bereikbaar) alles netjes opgelost! We hebben een mooi bed en hele goede service gehad van Boxspringplace.

2026幎1月21日

Boxspringplace からの回答

Bedankt voor je review! Fijn dat we het snel voor je konden oplossen en dat jullie tevreden zijn met het bed en onze service. Veel slaapcomfort gewenst!

Alles prima

Alles prima! Communicatie, levering, producten,

2026幎1月21日

Boxspringplace からの回答

Dank je wel voor je review! Geweldig dat alles goed is bevallen. Veel plezier met je boxspring!

5぀星のうち3の評䟡

Netjes op tijd bezorgd alleen jammer

Netjes op tijd bezorgd alleen jammer dat ze 60 euro rekenen om het bed in de lift te zetten en daarna 12 meter
Bed is prima

2026幎1月16日

Boxspringplace からの回答

Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het bed en dat de bezorging op tijd was. We begrijpen je opmerking over de extra servicekosten en nemen dit mee als feedback. Veel plezier met je nieuwe bed!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。