Super flot og effektivt arbejde ifmâŠ
Super flot og effektivt arbejde ifm stÞrre renoveringsarbejde af vores hus.
Martin er meget omhyggelig og fÞlger selv op på udeståender.
Autoriseret gas og vandmester Tommy Larsen og Martin Larsen tilbyder alt i VVS opgaver, service og vedligeholdelse. Vi har 20 års VVS erfaring og du kan vÊre sikker på at mester selv kommer. Som medlem af VVS branchens garantiordning  garanterer vi dig kvalitet og tryghed.
VibevÊnget 3, 2680, SolrÞd Strand
Super flot og effektivt arbejde ifm stÞrre renoveringsarbejde af vores hus.
Martin er meget omhyggelig og fÞlger selv op på udeståender.
Har i forbindelse med renovering af kÞkken, bad og bryggers brug for hjÊlp til montering af hÊngetoilet, samt reetablering af aflÞb fra 2 håndvaske. En overkommelig opgave for en VVS'er.
Larsen var som vanligt sur og tydeligt utilfreds med ikke at have fået "hovedentreprisen" og bad mig ringe videre, da han ikke kunne "hente guld her".
Ville ellers gerne bruge en lokal håndvÊrker, men endte op med god hjÊlp via Handyhand og en anden fik 1.000 kr. for œ times arbejde (godt givet ud da jeg havde givet op). Mit råd til Larsen er, at de bÞr arbejde lidt med attituden.... jeg har givet op....
Nogengange er opgaverne smÃ¥ andre gange er de store. Jeg havde brug for at fÃ¥ lÞst to mindre opgaver, fÃ¥ sat min opvasker til efter jeg har fÃ¥et nyt kÞkken og fÃ¥ skiftet en radiator. Da jeg fortalte at radiatoren var kÞbt, blev der takket nej til opgaven. Det var jo bare bussemandsarbejde! Det er jo sÃ¥ ikke her jeg henter tilbud nÃ¥r jeg skal have lavet mit badevÊrelse eller anbefale til andre, tvÊrtimod ð Det er pÃ¥ alle mÃ¥der ubehageligt og ikke okðð»ðð»ðð»
Kontaktede brdr Larsen i forhold til defekt gulvvarme og gasradiator og udbredelse af disse, da det var forsikringssag.
Der kom en flink mand ud og kiggede på begge ting, men kunne ikke lÞse det. Vi aftaler at jeg gerne vil have tilbud på skift af radiator og gulvvarmen.
to dage senere får jeg en regning på 800 kr. uden tilbud på hverken at skifte gulvvarme systemet eller radiatoren. så 800 kr. for ikke at få lavet noget eller tilbud på at få det lavet.
2 stjerner for at vÊre flink. men det ville jeg også vÊre hvis jeg fik 800 kr./timen for ikke at lÞse noget.
Brdr Larsen udfÞrte en del arbejde i forbindelse med en udbygning, både demontering af eksisterende varmesystem samt montering af nyt. Vi fik dem anbefalet som vÊrende professionelle og pålidelige, hvilket skulle vise sig at vÊre i overensstemmelse med vores oplevelse.
Ingen forsinkelser, stor tilfredshed med det udfÞrte arbejde, imÞdekommende, behagelig og hjÊlpsom - som da vi midt i processen opdagede en vandskade, trÃ¥dte de til og etablerede en ânÞdlÞsningâ med fÃ¥ timers varsel.
Stor tak til Martin og Brdr Larsen VVS med en klar anbefaling herfra.
Mvh Elin & Peter
Brdr Larsen har for 15 år siden lavet vores badevÊrelse og bryggers og har siden serviceret vores gasfyr. Vi har ingen problemer haft med det udfÞrte arbejde. Tommy kommer altid til aftalt tid og efterlader hjemmet pÊnt og rent. Det er så skÞnt med en håndvÊrker man kan stole på. Tak for god service.
Hilsen Rikke.
Vi hyrede Martin og Brdr Larsen VVS til at etablere et helt nyt badevÊrelse m. Toilet, i et gammelt bryggers.
Resultatet er blevet super flot og vi er meget tilfredse med slutresultatet.
Men sÊrligt processen skal roses. Martin styrede projektet meget professionelt og havde godt styr på de forskellige håndvÊrkere, og planen blev fuldt fra dag til dag. De udfordringer et sådan projekt altid stÞder på, gav mindst muligt forsinkelse og hele projektet var fÊrdigt på under 2 måneder.
Endnu vigtigere så blev det aftalte budget holdt!
Stor tak til Martin og Brdr Larsen VVS og en stor anbefaling herfra.
Mvh
Jacob og Trine
FY FOR EN BEHANDLING! FÞrste tjek på lejlighed og de har ikke de rigtige nÞgler med.. andet tjek, damen venter max 5 minutter og kÞrer så videre til det nÊste.
HVAD I ALVERDEN ER DET FOR NOGET SVINERI! Nej, kan ikke anbefale, fik ikke set en SKID.
Jeg har bestemt ingen positiv oplevelse med dette firma. Jeg ringede for at få dem til at montere et kÞkkenbatteri og et på badevÊrelset. Da jeg selv Þnskede at vÊlge nogle armaturer efter min egen smag, havde jeg kÞbt to dyre og velkendte armaturer hos XL-byg. Jeg fik en tvÊr og meget lidt imÞdekommende montÞr i telefonen, der helt tydeligt oplyste, at han ikke Þnskede at montere disse armaturer hos os, da det ikke var nogle, han selv leverede (og skulle tjene penge på) !
Pålidelig og overholdte alle aftaler. Var hjÊlpsom med at fremskaffe et toilet der viste sig at vÊre lidt svÊrt at opdrive. Da der opstod uventet behov for en murer, sÞrgede de også for at få dette arrangeret uden ekstra "bÞvl" for mig. Da jeg fejlagtigt havde fået betalt et for lille belÞb på fakturaen skrev de en venlig i mail, i stedet for at sende en sur rykker.
Dejlig befriende endelig at kunne stole på en håndvÊrker.
Har gennem flere år fået lavet service af Tommy fra Brdr. Larsen VVS.
Det har altid vÊret rigtig god service, kvaliteten af arbejdet har altid vÊret iorden.
Vigtigst af alt er at man kan regne med dem. De holder hvad de har lovet, og laver ikke kun tingene halvt.