レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業が回答したした

Jeg var forbi BrÞderne Auto for at fÃ¥ skiftet dÊk, og hele oplevelsen var virkelig god. Personalet var utrolig sÞde og imÞdekommende, og smilet var der hele vejen igennem. Det hele gik hurtigt og effe... もっず芋る

䌁業が回答したした

KÞbte en Skoda Octavia hos Brd Auto sidste Ã¥r. Motoren brugte megen olie. Meget fin behandling, motoren blev ordnet (nye stempelringe, olietyve udskiftet og ny renoveret turbolader) uden beregning. Ri... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ
  2. 自動車垂堎
  3. 自動車修理店
  4. オヌト ファむナンス・ロヌン䌚瀟
  5. 自動車販売店
  6. タむダ専門店

圓該䌁業による蚘述

Hos BrdrÂŽs Auto Taastrup ApS har vi siden 1995 haft kundetilfredshed stÃ¥ende Þverst pÃ¥ vores dagsorden. Vi er et stort bilhus med mangeÃ¥rige erfaring indenfor kÞb & salg af brugte person- og varebiler med altid mere end 100+ kvalitets biler stÃ¥ende pÃ¥ lager til markedets skarpeste priser. Under et tag tilbyder vi alt fra bilhandel, finansiering, forsikring, klargÞring til vores eget vÊrksted. ✓ Bredt udvalg af kvalitetsbiler ✓ Altid konkurrencedygtige priser ✓ FÃ¥ en fair pris for din brugte bil ✓ Attraktiv finansiering

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

135件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 66に回答しおいたす

通垞1カ月以䞊経っおから回答

Jeg har kÞbt bil hos Brdrs Auto

Jeg har kÞbt bil hos Brdrs Auto, og jeg er virkelig mega glad for den! Bilen kÞrer perfekt, og hele oplevelsen har vÊret super god fra start til slut.

Servicen var i top, og en stor tak til Ibrahim, som var meget hjÊlpsom, Êrlig og professionel hele vejen igennem. Han tog sig god tid til at forklare alt og sÞrgede for, at jeg fÞlte mig tryg ved kÞbet.

Kan klart anbefale Brdrs Auto til andre, der leder efter bil – god service, god behandling og en rigtig god handel 👍🚗

2026幎3月17日
自発的なレビュヌ

I bought a car from this company and I

I bought a car from this company and I can highly recommend it to everyone. The reason is Mr. Daniel.
He took care of me and it was brilliant, very relaxing. Everything happened very smoothly. Mr Daniel has very nice friendly energy and it is very comfortable to deal with him.
This guy doing very good job.

2026幎3月6日

Nummerplader

Jeg havde fÃ¥et stjÃ¥let mine nummerplader i en weekend.Brdr.s Auto har sÞndagsÃ¥bent og har nummerplader pÃ¥ lager. Vi var der da de Ã¥bnede kl 11. Der var ret mange der var mÞdt op i indskrivningen. Vi fÞlte os nÊrmest som VIP’s. Vi blev taget direkte med ind pÃ¥ kontoret, hvor papirarbejdet hurtigt blev lavet og vi fik nye plader og skruer med, sÃ¥ vi kunne tage ud til bilen og montere dem. Det hele tog et kvarters tid. 5 stjerner herfra

2026幎2月8日

BilkÞb

Vi har haft en rigtig god oplevelse hos Brdrs Auto. Fra start til slut var alle imÞdekommende og professionelle, og der var en afslappet og tryg stemning. Et sÊrligt stort plus til sÊlger Ferhat, som var utrolig tålmodig, forstående og gjorde alt for at sikre, at man fik en god oplevelse. Man kunne virkelig mÊrke, at kundetilfredshed er en prioritet. Derudover havde de et flot udvalg af velholdte og lÊkre biler. Kan varmt anbefales!

2025幎12月30日

KÊre Sarah,

Tusind tak for den flotte og varme anmeldelse 😊

Det glÊder os virkelig at hÞre, at I har haft en tryg og behagelig oplevelse hos os fra start til slut. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ jeres ros af bÃ¥de stemningen, vores udvalg af biler og ikke mindst Ferhat, som uden tvivl vil blive meget glad for de pÊne ord 👏🚗

Kundetilfredshed er en hjertesag for os, sÃ¥ det betyder meget at hÞre, at det ogsÃ¥ er det indtryk, I har fÃ¥et. Mange tak for anbefalingen og for tilliden. Vi ser frem til at byde jer velkommen igen og betjene jer en anden gang 😊

Brdrs Auto Taastrup

Hold jer langt vÊk de er nogen svindler

2025幎12月25日

KÊre Ukendt,

Vi tager din anmeldelse alvorligt og vil gerne undersÞge sagen nÊrmere.

Vi har via Trustpilot bedt dig om konkrete oplysninger, så vi kan identificere den pågÊldende sag og forholde os til det, du beskriver. Vi har desvÊrre ikke modtaget noget svar fra dig.

Uden oplysninger om dato, kÞretÞj eller opgavens karakter er det ikke muligt for os at genkende sagen eller behandle din henvendelse.

Du er fortsat meget velkommen til at kontakte os med de nÞdvendige oplysninger, så vi kan få sagen belyst og tage stilling til den.

Brdrs Auto Taastrup

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Brds Auto. Min bil gik pludselig i stÃ¥, og jeg fik hurtigt hjÊlp – endda en lÃ¥nebil, sÃ¥ jeg kunne komme videre pÃ¥ arbejde. Reparationen blev lavet effektivt, og siden har jeg ikke haft nogle problemer med bilen.
Jeg kan helt klart anbefale BrÞdets Auto og kommer gerne igen, når jeg skal kÞbe ny bil

2025幎9月1日

KÊre Serife 😊

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse hos Brdrs Auto Taastrup 🙏
Vi er glade for at hÞre, at du hurtigt fik hjÊlp, da bilen gik i stÃ¥, og at lÃ¥nebilen gjorde det muligt for dig at komme videre pÃ¥ arbejde 🚗💌

Det betyder meget for os, at reparationen er forlÞbet effektivt, og at bilen har kÞrt problemfrit siden. Tak for din klare anbefaling, den sÊtter vi stor pris på ⭐

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen, når tiden er inde til bilkÞb eller service.

Brdrs Auto Taastrup

Jeg var forbi BrÞderne Auto..

Jeg var forbi BrÞderne Auto for at få skiftet dÊk, og hele oplevelsen var virkelig god. Personalet var utrolig sÞde og imÞdekommende, og smilet var der hele vejen igennem. Det hele gik hurtigt og effektivt, og jeg blev taget rigtig godt imod, så jeg slap for at vente lÊnge. Jeg valgte også at få mine dÊk opbevaret hos dem, fordi servicen simpelthen var så god. Kan varmt anbefale BrÞderne Auto.

2025幎11月27日

KÊre Mimi 😊

Tusind tak for din dejlige anmeldelse, det glÊder os virkelig at hÞre, at du havde en sÃ¥ god oplevelse hos os 🙌
Vi er glade for, at bÃ¥de dÊksskiftet, den hurtige betjening og den imÞdekommende service levede op til dine forventninger, og at du fÞlte dig godt taget imod hele vejen 😄
Tak også for tilliden omkring dÊkopbevaringen, det sÊtter vi stor pris på.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og betjene dig nÊste gang 🚗✚

Brdrs Auto Taastrup

Jeg ankom med bilen til service og kÞb

Jeg ankom med bilen til service og kÞb og påsÊtning af vinterdÊk og blev som altid når jeg er forbi mÞdt med venlig og imÞdekommende betjening.
Imens bilen blev serviceret ville jeg sidde og arbejde lidt og da en medarbejder så at jeg begyndte at finde min PC frem, tog han fat i mig og viste mig ind i et mÞdelokale hvor jeg kunne sidde og arbejde i ro og fred.
Da jeg havde siddet der lidt tid kom han ind med en stor kanelsnegl og forhÞrte sig om alt var som det skulle vÊre og det måtte jeg sige at det var.
Da bilen var klar kunne jeg kÞre derfra med en rar fornemmelse i maven efter en, på alle måder, god kundeoplevelse.
Så tusinde tak til jer for jeres måde at behandle mig som kunde på.

Henrik Klein

2025幎11月26日

KÊre Henrik

Tusind tak for din meget fine og detaljerede anmeldelse, det betyder virkelig meget for os at lÊse 🙏😊
Det glÊder os at hÞre, at du igen oplevede en venlig og imÞdekommende betjening, og at vi kunne give dig ro til at arbejde, mens bilen var til service 🚗💌

Vi er isÊr glade for, at de smÃ¥ ekstra detaljer, mÞdelokalet, kanelsneglen og opfÞlgningen undervejs, var med til at give dig en god og tryg kundeoplevelse ☕🥐
At du kÞrte herfra med en rar fornemmelse i maven, er prÊcis det, vi hver dag arbejder for!

Tusind tak for tilliden og de pÊne ord. Vi ser frem til at byde dig velkommen og betjene dig igen nÊste gang 😊

Brdrs Auto Taastrup

De har sÃ¥ hÞjt service niveau og er

De har så hÞjt service niveau og er meget professionelle . Man får lyn hurtig hjÊlp og de er hÞflige. De er grundige og dygtige.

2025幎11月18日

Hej Morten,
Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! ⭐
Det gÞr os virkelig glade at hÞre, at du oplever et hÞjt serviceniveau, hurtig hjÊlp og et professionelt team hos os 🙌😊 Vi sÊtter stor pris pÃ¥ dine ord om vores grundighed og dygtighed... Det betyder meget for hele holdet.

Vi ser frem til at betjene dig igen nÊste gang! 🚗✚

Nem fortrydelse

Skrev under på en brugt Suzuki med et mekanikerforbehold om fredagen og betalte 10.000 kr i forskud. FortrÞd kÞbet i lÞbet af weekenden og fik uden problemer mit tilgodehavende tilbage efter et par dage. Meget fin behandling

2025幎9月19日

Hej Vibeke,
Tusind tak for din flotte anmeldelse ⭐
Det glÊder os virkelig at hÞre, at du oplevede en god og problemfri behandling hos os – isÊr i forbindelse med tilbagebetalingen af dit forskud 🙏😊

Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din tillid og stÃ¥r altid klar, hvis du fÃ¥r brug for hjÊlp igen. Vi ser frem til at betjene dig en anden gang 🚗✚

Grov vildledning

KÞbte bil hos Brdr auto for 2 år siden.
Jeg bor i Aarhus og for mig var fer vigtigt at jeg kunne få bilen repareret i Jylland så jeg ikke skulle kÞre til SjÊlland for at då udbedret fejl i reklamations perioden.
De fortalte at det ikke var noget problem. Og hvis jeg kÞbte Fragus tillÊgsforsikring kunne den blive repareret i hele landet.

Da der var problemer med bilen skulle den gang på gang til SjÊlland og der var ikke muligt at bruge Fragus da den kun dÊkker en rÊkke ting. Og slet ikke dÊkker ting dÊkket af reklamationsretten.

Grov vildledning.

Vil fraråde alle at kÞbe bil her.

2025幎9月12日

Hej Nicklas,

Tak for din anmeldelse – vi sÊtter pris pÃ¥ bÃ¥de ris og ros, da det hjÊlper os til hele tiden at blive bedre.

Vi er kede af, at din oplevelse ikke har levet op til din forventning.
Vi kan dog dokumentere, at vi – udover at tilbyde en gratis 12 mÃ¥neders garanti via Fragus – har dÊkket reparationer bÃ¥de i Jylland og pÃ¥ vores eget vÊrksted i Taastrup for samlet over 60.000 kr., selvom bilen blev kÞbt for ca. 100.000 kr.

Vi beklager, at forlÞbet har vÊret besvÊrligt for dig, men vi mener ikke, at der er tale om vildledning. Vores mål er, at kunder altid skal fÞle sig trygge gennem hele garanti- og reklamationsperioden.

Hos Brdrs Auto er vi naturligvis kede af at hÞre om din oplevelse, og at vi ikke har kunnet leve op til din forventning. Vi har derfor haft mulighed for at dykke nÊrmere ned i sagen og drÞftet forlÞbet internt.

Ved kÞbet tilbage i december 2023 blev du oplyst om reklamationsrettens betydning, herunder at fejl dÊkket af kÞbeloven som udgangspunkt skal udbedres på vores eget vÊrksted i Taastrup og efter nÊrmere aftale med en af vores vÊrkfÞrer.

For at give dig ekstra tryghed blev du – uden beregning – tilbudt 12 mÃ¥neders mekanisk garanti via Fragus. Denne garanti kunne benyttes lokalt i Aarhus, men dÊkker kun de forhold, der er omfattet af Fragus’ betingelser.

De fejl, der senere er opstået, har ikke vÊret dÊkket af Fragus. Alligevel har vi forsÞgt at imÞdekomme dig bedst muligt og undgå unÞdige ture til SjÊlland. Som du ved, kan vi dokumentere, at vi har dÊkket regninger for reparationer i Jylland på ca. 32.000 kr.

Derudover har vi i Taastrup udfÞrt stÞrre reparationer, herunder udskiftning af olie, pakning, oliefilter, styrekÊdesÊt, koblingssÊt, flammeskiver samt påfyldning af kÞlervÊske. EGR-ventil og EGR-kÞler er blevet renset, og bilen er efterfÞlgende prÞvekÞrt. Du har modtaget billeddokumentation for dele af dette arbejde. Disse reparationer alene har haft en vÊrdi på over 30.000 kr.

Samlet set har vi, for en bil kÞbt til ca. 100.000 kr., dÊkket reparationer for over 60.000 kr. Vi mener derfor ikke, at der er tale om vildledning, men beklager naturligvis, at din oplevelse ikke har levet op til din forventning.

Vores mÃ¥lsÊtning er, at alle kunder skal fÞle sig trygge i forbindelse med deres bilkÞb hos os samt i hele garanti- og reklamationsperioden – uanset hvor i landet man bor.

Med Þnsket om en rigtig god dag

Ja- BRDRS AUTO

Ja – jeg vil anbefale BRDRS AUTO TAASTRUP ApS. Jeg oplevede en meget venlig, professionel og imÞdekommende service under min sidste samtale. Daniel, som var sÊlgeren, var bÃ¥de hjÊlpsom og grundig i sin vejledning. Derudover var det ekstra betryggende, at chefen ogsÃ¥ deltog aktivt i processen og kÞrte bilen sammen med mig, hvilket gav en stor fÞlelse af seriÞsitet og tryghed. Jeg fÞlte mig i gode hÊnder hele vejen igennem, og det er netop denne kombination af nÊrvÊr, engagement og professionalisme, der gÞr, at jeg med glÊde vil anbefale jer til andre.

Khaled

2025幎8月17日

Hej Khaled,
Tusind tak for din varme og detaljerede anmeldelse! 🙏✚
Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du fÞlte dig godt taget imod, og at bÃ¥de Daniel og vores chef gjorde oplevelsen tryg, seriÞs og professionel for dig. Det betyder meget for os, at du fÞlte dig i gode hÊnder gennem hele processen, det er lige prÊcis sÃ¥dan en oplevelse, vi Þnsker at give vores kunder hver gang 🚗💙

Tak fordi du vil anbefale os videre – det sÊtter vi stor pris pÃ¥! Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden 🀝😊

Top service

Top service, altid venlige og fornuftige priser.
Jeg har kÞbt min bil hos Brdr. Auto for ca. 5 år siden og de har serviceret den upåklageligt imens jeg har haft den.
Man fÞler sig tryk og ved den mindste utilfredshed bliver det prompte fikset og uden beregning hvis fejlen er på deres side.

2024幎9月1日

Hej Ivan,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙏😊
Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at du har oplevet top service, venlighed og fair priser gennem alle Ã¥rene. At du bÃ¥de har kÞbt bilen hos os og fÃ¥et den serviceret uden problemer siden, er vi enormt glade for 🙌

Vi gÞr altid vores bedste for, at kunderne fÞler sig trygge, og skulle der mod forventning vÊre noget, sÃ¥ er det vigtigt for os at fÃ¥ det ordnet hurtigt og selvfÞlgelig uden beregning, hvis fejlen er pÃ¥ vores side. Derfor er det dejligt at hÞre, at du har mÊrket netop det 💙

Vi ser frem til at betjene dig igen! 🚗✚

For 5 måneder siden kÞbte jeg en bil

For 56 måneder siden kÞbte jeg en bil. Alt er fantastisk, indtil du kommer dertil. de holdt ikke deres lÞfter. De gav 1 års garanti på min bil. Jeg kÞrte 300 km 56 gange på grund af 34 nedbrud. De siger, det er fÊrdigt, men det er ikke fÊrdigt. De svarer ikke, når jeg ringer. De siger, at de ikke kan gÞre det for 1 fejl. Gå bestemt ikke derhen, isÊr den mekaniske del er en komplet lÞgn...

2024幎11月14日

Golf gte

Det er nu 1 måned siden jeg kÞbt bil golf 7 gte hos brdrs auto og er fuldt ud tilfreds

Faktisk service og rådgivning
Kan kun anbefale dem

2025幎4月15日

KÊre Nicolaj 😊🚗

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du efter en mÃ¥ned stadig er fuldt ud tilfreds med din Golf 7 GTE, og at du har vÊret glad for bÃ¥de vores service og rÃ¥dgivning 👍

Din anbefaling betyder meget for os, og vi sÊtter stor pris pÃ¥ din tillid. Vi ser frem til at betjene dig igen, uanset om det gÊlder service, rÃ¥dgivning eller noget helt tredje 😊

Fantastisk kÞbsoplevelse

Inden mit besÞg skrev jeg med Daniel ang. bilen og den stod klar til gennemgang og prÞvekÞrsel. Jeg fik svar på alle mine spÞrgsmål om bilens funktioner inden prÞveturen.
Bilen var sat til en super skarp pris og Daniel holdt den reserveret til mig, så der var tid til at afsÞge flere muligheder for finansiering. Dette på trods af, at der var venteliste til bilen. Jeg fik en god byttepris for min egen bil og vinterdÊk med til den nye.
Daniel var hele vejen igennem imÞdekommende og professionel og det var en fantastisk kÞbsoplevelse.
Jeg kan klart anbefale at kÞbe bil hos Brdr's Auto i Taastrup.

2025幎3月30日

KÊre Christina 😊

Tusind tak for din meget flotte og udfÞrlige anmeldelse, det betyder virkelig meget for os 🙏
Det er dejligt at hÞre, at du havde en god dialog med Daniel allerede inden dit besÞg, og at bilen stod klar til bÃ¥de gennemgang og prÞvekÞrsel 🚗✚

Vi er glade for, at du oplevede bÃ¥de gennemsigtighed omkring bilens funktioner, en skarp pris, fleksibilitet i forhold til finansiering samt en fair byttepris. Det er prÊcis den helhedsoplevelse, vi bestrÊber os pÃ¥ at give, ogsÃ¥ nÃ¥r der er stor interesse for bilen 👍

Tak for de pÊne ord om Daniels imÞdekommende og professionelle tilgang. Vi giver naturligvis rosen videre til ham 🌟
Vi sÊtter stor pris på din anbefaling og er rigtig glade for, at dit bilkÞb hos os blev en fantastisk oplevelse.

Vi ser frem til at betjene dig igen 🀝😊

Brdrs Auto Taastrup

Venligt og service minded personale fra

Venligt og service minded personale fra man kommer ind af dÞren til man går ud. Yder rigtig god rådgivning og lytter til ens behov. Virker i hÞj grad som nogen man kan stole på.

2025幎4月6日

KÊre Maxim,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊
Det glÊder os virkelig at hÞre, at du har oplevet vores personale som bÃ¥de venligt og serviceminded hele vejen igennem. At vi kan give god rÃ¥dgivning, lytte til dine behov og skabe tryghed og tillid, betyder rigtig meget for os 🚗✚

Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din tillid og ser frem til at byde dig velkommen igen, nÃ¥r vi fÃ¥r fornÞjelsen af at betjene dig nÊste gang 🙌

Fantastisk service🎉

Virkelig en fornÞjelse at handle hos Brdr’s Auto i ᅩ Taastrup😊
Der er virkelig god stemning /atmosfÊre.
Men kan går stille og rolig rundt og kigge på bilerne og der er ikke nogen der kommer og presser på.
Jeg var på udkig efter en Toyota Yaris.
Havde vÊret der halvanden måned forenden og snakket med Daniel. Men var lidt i tvivl om hvad jeg ville.
Da jeg kom tilbage igen, mÞdte jeg ham og han kunne huske mig.
De havde så travlt den dag og der var nogle kÞbere foran mig
Men Daniel havde hele tiden Þje på mig, så jeg vidste at han havde ikke glemt mig
Meget smilende og hjÊlpsom ung fyr som virkelig lyttede til mine behov.
Vi gik ind pÃ¥ kontoret og jeg fortalte hvad jeg havde af Þnsker, vi fandt sammen en bil der passede godt til mig og vupti sÃ¥ havde jeg kÞbt en ny bil😃
Fik en rigtig god pris for min gamle bil og de var hurtige til at klargÞre min nye bil, så jeg hente den to dage efter .

2025幎1月17日

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, Lonse 🎉😊

Det glÊder os virkelig at hÞre, at du har haft en sÃ¥ god oplevelse hos os, bÃ¥de stemningen i huset og den rolige mÃ¥de at kigge pÃ¥ biler pÃ¥ betyder meget for os 🚗✚
Hvor er det skÞnt at hÞre, at Daniel kunne huske dig fra dit tidligere besÞg og tog sig tid til dig, selv pÃ¥ en travl dag. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ dine ord om hans imÞdekommenhed, engagement og evne til at lytte til dine behov 👍😃

Dejligt, at I sammen fandt den helt rigtige Toyota Yaris, og at bÃ¥de byttepris og klargÞring levede op til dine forventninger. At du kunne hente din nye bil allerede efter to dage, er vi ogsÃ¥ glade for at hÞre 🚀

Vi Þnsker dig rigtig god fornÞjelse med din nye bil og ser frem til at byde dig velkommen igen hos os 🙌

Anmeldelse af BrÞdrenes Auto

Anmeldelse af BrÞdrenes Auto

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos BrÞdrenes Auto! Fra det Þjeblik jeg trådte ind, blev jeg mÞdt af nogle utrolig sÞde og hjÊlpsomme medarbejdere, som virkelig gjorde deres bedste for at give mig en god service. De tog sig tid til at lytte til mine behov og sÞrgede for, at jeg fÞlte mig godt tilpas som kunde.

Selvom vÊrkstedet ikke kunne have bilen klar samme dag som aftalt, sÞrgede en af medarbejderne for at kompensere ved at tilbyde en gratis vask af bilen – bÃ¥de indvendigt og udvendigt! Det var en virkelig flot gestus, som jeg satte stor pris pÃ¥.

Tusind tak til BrÞdrenes Auto for den gode behandling og service. Jeg kommer helt sikkert igen!

Med venlig hilsen,
En meget tilfreds kunde.

2024幎12月22日

Skuffet som kunde

Min kone og jeg var ude og prÞvekÞre en bil hvorefter de lovede at vende tilbage dagen efter med Pris og aftale. Vi var klar til at kÞbe og betale da vi var tilfreds med bilen. Jeg hÞrte aldrig fra dem dagen efter hvilket vi opfattede som UseriÞst og faktisk også en smule dumt. Jeg har handlet bil et andet sted hvor servicen var i top. Virkelig skuffende oplevelse og vi har aldrig prÞvet noget lignende tidligere !

2024幎12月8日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。