ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg var forbi BrÞderne Auto for at fÃ¥ skiftet dÊk, og hele oplevelsen var virkelig god. Personalet var utrolig sÞde og imÞdekommende, og smilet var der hele vejen igennem. Det hele gik hurtigt og effe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KÞbte en Skoda Octavia hos Brd Auto sidste Ã¥r. Motoren brugte megen olie. Meget fin behandling, motoren blev ordnet (nye stempelringe, olietyve udskiftet og ny renoveret turbolader) uden beregning. Ri... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ã«ãŒãã£ãŒã©ãŒ
- èªåè»åžå Ž
- èªåè»ä¿®çåº
- ãªãŒã ãã¡ã€ãã³ã¹ã»ããŒã³äŒç€Ÿ
- èªåè»è²©å£²åº
- ã¿ã€ã€å°éåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos BrdrÂŽs Auto Taastrup ApS har vi siden 1995 haft kundetilfredshed stÃ¥ende Þverst pÃ¥ vores dagsorden. Vi er et stort bilhus med mangeÃ¥rige erfaring indenfor kÞb & salg af brugte person- og varebiler med altid mere end 100+ kvalitets biler stÃ¥ende pÃ¥ lager til markedets skarpeste priser. Under et tag tilbyder vi alt fra bilhandel, finansiering, forsikring, klargÞring til vores eget vÊrksted. â Bredt udvalg af kvalitetsbiler â Altid konkurrencedygtige priser â FÃ¥ en fair pris for din brugte bil â Attraktiv finansiering
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg har kÞbt bil hos Brdrs Auto
Jeg har kÞbt bil hos Brdrs Auto, og jeg er virkelig mega glad for den! Bilen kÞrer perfekt, og hele oplevelsen har vÊret super god fra start til slut.
Servicen var i top, og en stor tak til Ibrahim, som var meget hjÊlpsom, Êrlig og professionel hele vejen igennem. Han tog sig god tid til at forklare alt og sÞrgede for, at jeg fÞlte mig tryg ved kÞbet.
Kan klart anbefale Brdrs Auto til andre, der leder efter bil â god service, god behandling og en rigtig god handel ðð
I bought a car from this company and IâŠ
I bought a car from this company and I can highly recommend it to everyone. The reason is Mr. Daniel.
He took care of me and it was brilliant, very relaxing. Everything happened very smoothly. Mr Daniel has very nice friendly energy and it is very comfortable to deal with him.Â
This guy doing very good job.
Nummerplader
Jeg havde fÃ¥et stjÃ¥let mine nummerplader i en weekend.Brdr.s Auto har sÞndagsÃ¥bent og har nummerplader pÃ¥ lager. Vi var der da de Ã¥bnede kl 11. Der var ret mange der var mÞdt op i indskrivningen. Vi fÞlte os nÊrmest som VIPâs. Vi blev taget direkte med ind pÃ¥ kontoret, hvor papirarbejdet hurtigt blev lavet og vi fik nye plader og skruer med, sÃ¥ vi kunne tage ud til bilen og montere dem. Det hele tog et kvarters tid. 5 stjerner herfra
BilkÞb
Vi har haft en rigtig god oplevelse hos Brdrs Auto. Fra start til slut var alle imÞdekommende og professionelle, og der var en afslappet og tryg stemning. Et sÊrligt stort plus til sÊlger Ferhat, som var utrolig tålmodig, forstående og gjorde alt for at sikre, at man fik en god oplevelse. Man kunne virkelig mÊrke, at kundetilfredshed er en prioritet. Derudover havde de et flot udvalg af velholdte og lÊkre biler. Kan varmt anbefales!

Brdr's Auto Taastrup ããã®åç
Hold jer langt vÊk de er nogen svindler

Brdr's Auto Taastrup ããã®åç
Jeg havde en rigtig god oplevelse hosâŠ
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Brds Auto. Min bil gik pludselig i stÃ¥, og jeg fik hurtigt hjÊlp â endda en lÃ¥nebil, sÃ¥ jeg kunne komme videre pÃ¥ arbejde. Reparationen blev lavet effektivt, og siden har jeg ikke haft nogle problemer med bilen.
Jeg kan helt klart anbefale BrÞdets Auto og kommer gerne igen, når jeg skal kÞbe ny bil

Brdr's Auto Taastrup ããã®åç
Jeg var forbi BrÞderne Auto..
Jeg var forbi BrÞderne Auto for at få skiftet dÊk, og hele oplevelsen var virkelig god. Personalet var utrolig sÞde og imÞdekommende, og smilet var der hele vejen igennem. Det hele gik hurtigt og effektivt, og jeg blev taget rigtig godt imod, så jeg slap for at vente lÊnge. Jeg valgte også at få mine dÊk opbevaret hos dem, fordi servicen simpelthen var så god. Kan varmt anbefale BrÞderne Auto.

Brdr's Auto Taastrup ããã®åç
Jeg ankom med bilen til service og kÞbâŠ
Jeg ankom med bilen til service og kÞb og påsÊtning af vinterdÊk og blev som altid når jeg er forbi mÞdt med venlig og imÞdekommende betjening.
Imens bilen blev serviceret ville jeg sidde og arbejde lidt og da en medarbejder så at jeg begyndte at finde min PC frem, tog han fat i mig og viste mig ind i et mÞdelokale hvor jeg kunne sidde og arbejde i ro og fred.
Da jeg havde siddet der lidt tid kom han ind med en stor kanelsnegl og forhÞrte sig om alt var som det skulle vÊre og det måtte jeg sige at det var.
Da bilen var klar kunne jeg kÞre derfra med en rar fornemmelse i maven efter en, på alle måder, god kundeoplevelse.
Så tusinde tak til jer for jeres måde at behandle mig som kunde på.
Henrik Klein

Brdr's Auto Taastrup ããã®åç
De har sÃ¥ hÞjt service niveau og erâŠ
De har så hÞjt service niveau og er meget professionelle . Man får lyn hurtig hjÊlp og de er hÞflige. De er grundige og dygtige.

Nem fortrydelse
Skrev under på en brugt Suzuki med et mekanikerforbehold om fredagen og betalte 10.000 kr i forskud. FortrÞd kÞbet i lÞbet af weekenden og fik uden problemer mit tilgodehavende tilbage efter et par dage. Meget fin behandling

Grov vildledning
KÞbte bil hos Brdr auto for 2 år siden.
Jeg bor i Aarhus og for mig var fer vigtigt at jeg kunne få bilen repareret i Jylland så jeg ikke skulle kÞre til SjÊlland for at då udbedret fejl i reklamations perioden.
De fortalte at det ikke var noget problem. Og hvis jeg kÞbte Fragus tillÊgsforsikring kunne den blive repareret i hele landet.
Da der var problemer med bilen skulle den gang på gang til SjÊlland og der var ikke muligt at bruge Fragus da den kun dÊkker en rÊkke ting. Og slet ikke dÊkker ting dÊkket af reklamationsretten.
Grov vildledning.
Vil fraråde alle at kÞbe bil her.

Ja- BRDRS AUTO
Ja â jeg vil anbefale BRDRS AUTO TAASTRUP ApS. Jeg oplevede en meget venlig, professionel og imÞdekommende service under min sidste samtale. Daniel, som var sÊlgeren, var bÃ¥de hjÊlpsom og grundig i sin vejledning. Derudover var det ekstra betryggende, at chefen ogsÃ¥ deltog aktivt i processen og kÞrte bilen sammen med mig, hvilket gav en stor fÞlelse af seriÞsitet og tryghed. Jeg fÞlte mig i gode hÊnder hele vejen igennem, og det er netop denne kombination af nÊrvÊr, engagement og professionalisme, der gÞr, at jeg med glÊde vil anbefale jer til andre.
Khaled

Top service
Top service, altid venlige og fornuftige priser.
Jeg har kÞbt min bil hos Brdr. Auto for ca. 5 år siden og de har serviceret den upåklageligt imens jeg har haft den.
Man fÞler sig tryk og ved den mindste utilfredshed bliver det prompte fikset og uden beregning hvis fejlen er på deres side.

For 5 måneder siden kÞbte jeg en bil
For 56 måneder siden kÞbte jeg en bil. Alt er fantastisk, indtil du kommer dertil. de holdt ikke deres lÞfter. De gav 1 års garanti på min bil. Jeg kÞrte 300 km 56 gange på grund af 34 nedbrud. De siger, det er fÊrdigt, men det er ikke fÊrdigt. De svarer ikke, når jeg ringer. De siger, at de ikke kan gÞre det for 1 fejl. Gå bestemt ikke derhen, isÊr den mekaniske del er en komplet lÞgn...
Golf gte
Det er nu 1 måned siden jeg kÞbt bil golf 7 gte hos brdrs auto og er fuldt ud tilfreds
Faktisk service og rådgivning
Kan kun anbefale dem

Fantastisk kÞbsoplevelse
Inden mit besÞg skrev jeg med Daniel ang. bilen og den stod klar til gennemgang og prÞvekÞrsel. Jeg fik svar på alle mine spÞrgsmål om bilens funktioner inden prÞveturen.
Bilen var sat til en super skarp pris og Daniel holdt den reserveret til mig, så der var tid til at afsÞge flere muligheder for finansiering. Dette på trods af, at der var venteliste til bilen. Jeg fik en god byttepris for min egen bil og vinterdÊk med til den nye.
Daniel var hele vejen igennem imÞdekommende og professionel og det var en fantastisk kÞbsoplevelse.
Jeg kan klart anbefale at kÞbe bil hos Brdr's Auto i Taastrup.

Brdr's Auto Taastrup ããã®åç
Venligt og service minded personale fraâŠ
Venligt og service minded personale fra man kommer ind af dÞren til man går ud. Yder rigtig god rådgivning og lytter til ens behov. Virker i hÞj grad som nogen man kan stole på.

Fantastisk serviceð
Virkelig en fornÞjelse at handle hos Brdrâs Auto i ᅩ Taastrupð
Der er virkelig god stemning /atmosfÊre.
Men kan går stille og rolig rundt og kigge på bilerne og der er ikke nogen der kommer og presser på.
Jeg var på udkig efter en Toyota Yaris.
Havde vÊret der halvanden måned forenden og snakket med Daniel. Men var lidt i tvivl om hvad jeg ville.
Da jeg kom tilbage igen, mÞdte jeg ham og han kunne huske mig.
De havde så travlt den dag og der var nogle kÞbere foran mig
Men Daniel havde hele tiden Þje på mig, så jeg vidste at han havde ikke glemt mig
Meget smilende og hjÊlpsom ung fyr som virkelig lyttede til mine behov.
Vi gik ind pÃ¥ kontoret og jeg fortalte hvad jeg havde af Þnsker, vi fandt sammen en bil der passede godt til mig og vupti sÃ¥ havde jeg kÞbt en ny bilð
Fik en rigtig god pris for min gamle bil og de var hurtige til at klargÞre min nye bil, så jeg hente den to dage efter .

Anmeldelse af BrÞdrenes Auto
Anmeldelse af BrÞdrenes Auto
Jeg havde en fantastisk oplevelse hos BrÞdrenes Auto! Fra det Þjeblik jeg trådte ind, blev jeg mÞdt af nogle utrolig sÞde og hjÊlpsomme medarbejdere, som virkelig gjorde deres bedste for at give mig en god service. De tog sig tid til at lytte til mine behov og sÞrgede for, at jeg fÞlte mig godt tilpas som kunde.
Selvom vÊrkstedet ikke kunne have bilen klar samme dag som aftalt, sÞrgede en af medarbejderne for at kompensere ved at tilbyde en gratis vask af bilen â bÃ¥de indvendigt og udvendigt! Det var en virkelig flot gestus, som jeg satte stor pris pÃ¥.
Tusind tak til BrÞdrenes Auto for den gode behandling og service. Jeg kommer helt sikkert igen!
Med venlig hilsen,
En meget tilfreds kunde.
Skuffet som kunde
Min kone og jeg var ude og prÞvekÞre en bil hvorefter de lovede at vende tilbage dagen efter med Pris og aftale. Vi var klar til at kÞbe og betale da vi var tilfreds med bilen. Jeg hÞrte aldrig fra dem dagen efter hvilket vi opfattede som UseriÞst og faktisk også en smule dumt. Jeg har handlet bil et andet sted hvor servicen var i top. Virkelig skuffende oplevelse og vi har aldrig prÞvet noget lignende tidligere !
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ