Alles verloopt tot dusver naar alle tevredenheid. Het is nog afwachten hoe het proces verder zal gaan verlopen tot het moment van de daadwerkelijke afronding. Maar eerlijk gezegd verwacht ik hierin... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Koop al meer dan tien jaar m'n internet/TV abonnementen bij de breedbandwinkel,nog nooit problemen gehad. Zeer duidelijke uitleg en prijsopgave van de abonnementskosten,met een extra cashback.. Tot... ãã£ãšèŠã
Excellente service. Nu 2e keer via hen van breedband gewisseld. Waar Odido en c.s. onbereikbaar zijn, regelt Breedbandwinkel gewoon dat alles soepel verloopt. Ook en vooral als het niet aan hen ligt.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Breedbandwinkel.nl is een in 2003 opgerichte vergelijkingssite voor breedband internet, tv en bellen. Dankzij een goede relatie met de verschillende providers heeft Breedbandwinkel.nl zich ontwikkeld tot de belangrijkste speler in de breedbandmarkt met de hoogste kortingen en het meest complete aanbod. Met 22 jaar ervaring, ruim 690.000 klanten en 85 Servicepunten in het land is Breedbandwinkel de overstapspecialist in Nederland!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Easy
Aanvraag procedure was makkelijk, duidelijk en snel. De rest moet ik nog waarnemen
top klantenservice!âŠ
Na 2 weken wachten zou er gisteren eindelijk internet geleverd gaan worden. Ik had voorheen KPN via ADSL en daar had ik nooit problemen mee.
De "monteur"is langs gekomen en is met onverichtte zaken weer vertrokken, want volgens hem stond er geen spanning op de glasvezellijn. Dit had waarschijnlijk te maken dat iets in de wijkkast omgezet moest worden.
Wat bleek, de Glasvezelkabel kwam nog uit de grond bij de voordeur, deze was nooit aangesloten.
Youphone wil op geen enkele manier met je mee denken of helpen. ze zetten een nieuwe opdracht uit bij KPN en dan is het maar wachten wanneer die komen.
Ondertussen geen internet. op mn verzoek om op de bestaande ADSL te leveren of het tijdelijk verstrekken van een 4G mifi modem wil men niets van weten. Op mn verzoek of men bij KPN wil rappelren, geeft men geen gehoor want KPN heeft een SLA van 7 werkdagen.
Gelukkig heb ik de aanvraag ingediend bij breedbandwinkel.nl daar heb ik het verhaal neergelegd en dezelfde dag stuurde ze me een 4g MIFi router toe met 50 GB zodat ik toch nog het internet op kon. Heel fijn van Breedbandwinkel.nl, maar deze service had ik toch liever van mn provider gezien.

Breedbandwinkel.nl ããã®åç
MOOI AAN BOD VAN KPN EEN GOEDEâŠ
MOOI AAN BOD VAN KPN EEN GOEDE PROVIDER.MET EEN LEUKE ACTIE ERG BLIJ MEE
Overzichtelijke website
Overzichtelijke website. Goede deals. Reageren snel via de telefoon.
prima deal
prima deal, prima prijs en prima medewerkster822119261
Super afhandeling bij overstappen naar andere provider
Zeer vlotte afhandeling van bestelling, tevens meteen afspraak voor monteur ,en opzeggen oud contract bij andere provider. super
Erg goed en voordelig!
perfecte service
perfect niet te veel invullen direct geregeld en goedkoop!
Overzichtelijke site
Overzichtelijke site, duidelijke informatie, snelle terugkoppeling en goede aanbiedingen
Snel en makkelijk overstapppen
Goede website, snel en makkelijk overstappen m. b.v overstapservice.
Tevens goede klantenservice.
Ping pong glasvezel is goed geregeld
Ruim op tijd een melding gekregen dat mijn internet abonnement verloopt. Nu kan ik weer gebruik maken van een nieuwe aanbieding. Overstappen gaat eenvoudig, wel jammer dat ik tussen 2 providers moet ping-pongen omdat ze me niet een scherp tarief willen geven. Trouwe klanten betalen dus de hoofdprijs. Dit is niet de fout van Breedbandwinkel uiteraard.
snel en deskundig geholpen!
Wordt gauw gereageerd.
Duidelijke site, snel geregeld
Duidelijke site, snel gevonden wat ik zocht en snel geregeld
I was greeted with a smile and all myâŠ
I was greeted with a smile and all my questions were answered.
Fantastische aanbiedingen
Fantastische aanbiedingen, Jammer dat de provider zelf het laat liggen. Maar zeer blij met breedbandwinkel !
Goed geregeld
Quick and very efficient
Quick and very efficient. the cheapest and more efficent way to contract internet online
Eenvoudig en snel mogelijk om overzichtâŠ
Eenvoudig en snel mogelijk om overzicht te krijgen over de verschillende aanbiedingen
Top altijd
Ik shop elke contract al ongeveerd 12 jaar nu via breedbandwinkel en raad het iedereen aan. Ik ben een vergelijker die de beste deals zoekt en overstappen niet moeilijk vind. Ik check ook altijd na of het echt de beste deal is, maar tot nu toe altijd wel!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã