レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har gennem mange Ã¥r haft rigtig gode oplevelser med Bricksite. Jeg har lavet mange hjemmesider hos dem og har altid vÊret meget tilfreds med deres support. Derfor blev jeg faktisk lidt... もっず芋る

䌁業が回答したした

Advarsel ! Pas pÃ¥ ! Hold jer langt fra Bricksite. I risikerer at miste jeres domÊne. Da brugerne ikke kunne navigere rundt pÃ¥ min hjemmeside, ville jeg skifte selskab, men Bricksite vil ikke lÃ¥se mit... もっず芋る

䌁業が回答したした

Advarsel : Hold jer fra dette svindelfirma! Brugerne kunne ikke navigere pÃ¥ min hjemmeside, og Bricksite hjalp mig ikke. Da jeg ville skifte til en anden udbyder, krÊvede det, at Briscksite lÃ¥ste min... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har haft min hjemmeside hos Bricksite i mere end 10 og vÊret utrolig tilfreds. Nu har de helt uden varsel konverteret til ny platform for nogle mÃ¥neder siden. Hele designet er Þdelagt i konverteri... もっず芋る

䌁業情報

1. りェブ ホスティング サヌビス
  2. DNS プロバむダヌ
  3. 電子メヌル サヌビスプロバむダヌ
  4. ゜フトりェア䌁業
  5. りェブサむト デザむナヌ

圓該䌁業による蚘述

Hos Bricksite har vi skabt et brugervenligt system, der giver dig mulighed for at oprette en professionel hjemmeside helt gratis. Med vores platform, kan du starte med en gratis konto og derefter tilknytte et hav af forskellige funktioner, der passer til dit firma eller dit private projekt. Du kan også tilknytte dit eget domÊne og e-mail, så din hjemmeside får et professionelt udtryk. Udgangspunktet for din hjemmeside kan vÊre et af vores mange flotte design, som er nemme at tilpasse, så din hjemmeside passer perfekt til dit brand. På få minutter kan du vÊre online og prÊsentere dit firma eller projekt for verden. Bricksite giver dig muligheden for at oprette en professionel hjemmeside uden at skulle bruge tid og penge på at lÊre kodning eller design. Det er helt gratis at komme i gang med Bricksite, og vores support team er altid klar til at hjÊlpe dig 7 dage om ugen med at få mest muligt ud af vores platform. Vores mål er at gÞre det nemt og tilgÊngeligt for alle at oprette en hjemmeside, uanset om det er et erhverv eller et privat projekt. Desuden, har vi også et stort udvalg af funktioner og vÊrktÞjer, der kan hjÊlpe dig med at optimere din hjemmeside og skrÊddersy den til dit publikum. Fra SEO-optimering til integrering med sociale medier, kan du vÊre sikker på at Bricksite har alt, du behÞver for at skabe en professionel hjemmeside. Så hvad venter du på? Start din gratis hjemmeside hos Bricksite i dag!

2.0

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 20ä»¶

レビュヌを曞く

KÊmpe hjÊlp!!

KÊmpe hjÊlp!!! I et sprog man kan forstå og indtil det hele er rigtigt :-)

2023幎3月17日

Bricksite からの回答

Tusind tak for de fine ord Pernille. Vi er glad for at kunne hjÊlpe! God dag.
/// Vh Rasmus ///

Jeg ar kun haft gode oplevelser

Jeg ar kun haft gode oplevelser, en simpel brugerflade. Jeg skriver noget til support, hvor jeg synes at det driller. Det retter de til med det samme, selvom jeg nok selv kunne have klaret det. Grunden til at det ikke er 5 stjerner. Vil gerne kunne ringe til support

2023幎3月10日

Bricksite からの回答

Hej Niels. Mange tak for de meget fine ord.
Vi har desvÊrre ikke kapacitet til at tilbyde telefonisk support, men mÃ¥ske det kommer i fremtiden 👍 tak for feedback ikke desto mindre.
// Rasmus //

Super god hjÊlp og rådgivning

Super god hjÊlp og rådgivning. Nemt system at arbejde i og deres service er skarp og personlig - de ved ret hurtigt hvad det er for et menneske de sidder overfor og det er så vigtigt.

2023幎3月10日

Hej Mette,
Kan ikke sige andet end tusind tak 👏
Dine ord varmer godt. Vh

// Rasmus //

Overholder ikke GDPR

Overholder ikke GDPR. På trods af jeg ingen consent giver sÊtter deres sites statistik cookies. Da jeg fortÊller dette i en Facebook tråd vÊlger de IKKE at lÞse problemet - men i stedet at blokere mig...

Mon de har styr på deres persondata?

EDIT:
I påstår Cookiebot er nede? Nu er jeg selv reseller af selvsamme lÞsning... og der har ingen nedetid vÊret. Så vidt jeg er informeret fra Cookiebot har der heller ikke vÊret nogen som helst nedetid...

Men flot I kunne tilfÞje de EFTER jeg skrev. For der var INTET cookiebot loaded, da jeg skrev kommentaren. Og selv hvis der var - så kunne I måske blot havde informeret om denne nedetid? Men I valgte at blokere - og derved slette min kommentar.

Mage til amatÞrer indenfor GDPR skal man lede lÊnge efter. HOLD JER LAAAANGT VÆK!

EDIT 2:
NÊste gange kunne en tak måske vÊre mere passende, når en bruger finder ud af jeres Cookiebanner er nede.

Nu fungerere Cookiebot således - hvis det er korrekt opsat i GTM eller direkte i source (i jeres tilfÊlde i GTM) at scripts slet ikke vil loades, hvis cookiebanneret ikke er loaded. Det gjorde det i jeres tilfÊlde.

Ærlig talt virker det som om I ikke vil pÃ¥tage jer skylden - og det bekrÊfter mig blot i mine antagelser...

I Þvrigt kom jeg ikke med nogle postulater. Jeg skrev man KUNNE VÆRE NERVØS FOR hvordan resten af jeres datasikkerhed sÃ¥ ud - nÃ¥r I ikke har styr pÃ¥ noget sÃ¥ basalt som et cookiebanner.

Det bekrÊfter denne dialog jo at I ikke havde.

2023幎3月3日

Hej (igen) Johan.
Jeg skriver ikke at cookiebot var nede, jeg skriver at vores banner (script) som skulle vise banneret, var nede.
Og vi blokerede dig, da du kom med postulater om at vi ikke passer på vores brugeres personoplysninger på platformen. Hvilket både er opspind og usandt.
BÃ¥de du og alle interesserede er velkomne til at kontakte os for en gennemgang at vores datasikkerhed. Vi efterlever naturligvis alle regler og love.

Og du er velkommen til at rette direkte henvendelse til undertegnede. Det er langt hurtigere end at jeg skal svare på dine anmeldelser på diverse kanaler.

Vh Rasmus

///

Hej Johan.
Det er selvfÞlgelig beklageligt, at du ikke fÞler dig retfÊrdigt behandlet.
Du blev blokeret fordi du kom med usande postulater, ikke fordi du påpegede at vores cookie-deklaration (banner) var nede.
Tak for det i Þvrigt. Det er nu oppe igen og alt fungerer selvfÞlgelig som det skal.

Du er meget velkommen til at skrive til support eller til rbr@bricksite.com (undertegnede) hvis du Þnsker at drÞfte vores datasikkerhed og personpolitik yderligere, men jeg garanterer naturligvis, at vores brugeres data bliver behandlet 100% i overenesstemmelse med GDPR og Þvrige regler og praksis for databehandling i software og online platforme.

Jeg henviser til vores persondatapolitik for yderligere information:

God weekend.

Vh. Rasmus Rosegreen
// Head of Growth // @bricksite //

Ikke muligt at fÞlge ned i hvad der

Ikke muligt at fÞlge med i hvad der skal betales , for hvad og hvornår.

2023幎3月2日

Hej Lene.
FÞrst og fremmest, tak for din anmeldelse.

Jeg er naturligvis utrolig ked af, at du fÞler at du ikke kan fÞlge med i dine abonnementer og betalingshistorik.

Vidste du godt, at du både kan logge ind på Mit Bricksite og se alle dine kommende betalinger og betalingshistorik? Her kan du også nemt opsige eller genaktivere dine produkter.

Vi hjÊlper naturligvis også hjertens gerne med både at finde og specificere dine regninger i vores kundeservice, hvis du ikke kan finde dem på Mit Bricksite.
Du er velkommen til at skrive til support@bricksite.com, så hjÊlper vi dig typisk indenfor et par timer.

Sig endelig til hvis vi kan gÞre din oplevelse bedre.

// Rasmus, Bricksite //

Sådan burde alle firmaer vÊre

SÃ¥dan burde alle firmaer vÊre. Man fÃ¥r al den hjÊlp, man har brug for, og Bricksites hjemmeside er opbygget pÃ¥ en lettilgÊngelig mÃ¥de. GÃ¥r man i stÃ¥, er der hurtigt hjÊlp at hente via chatten eller ved at kontakte deres support. Jeg oplever at fÃ¥ svar i weekenden, selvom jeg synes, at “de” virkelig har krav pÃ¥ at holde fri. Man fÃ¥r tilbudt at deltage i flere webinarer, som giver et godt indblik i, hvordan hjemmesider opbygges.
Tak til Bricksite for jeres hurtige, venlige og professionelle support. Det er en fornÞjelse at “arbejde” sammen med jer, jeg fÃ¥r god respons pÃ¥ min hjemmeside, og jeg kan kun anbefale jer.

2023幎2月18日

Bricksite からの回答

Tak for den MEGET FINE anmeldelse! Det er er virkelig noget der varmer :-) //Rasmus//

Fem stjerner

Let at bruge og hurtig support når man har spÞrgsmål :)

2022幎7月21日

Hej Charlotte.
Tusind tak for den fine anmeldelse. Er glad for at du er tilfreds.

// Rasmus

Ikke så dyrt - og så virker det også👍

Har brugt Bricksite til mit lille ingeniÞrfirma og private mailboxe mm gennem 5 Ã¥r. Det er ikk ret dyrt, det virker, og der bliver altid svaret pÃ¥ chatten. Og endda tÃ¥lmodigt, ogsÃ¥ nÃ¥r jeg selv har rodet i det 😉

2021幎10月18日

Hej Annelin,
Tak for din gode anmeldelser. Det betyder virkelig noget for en lille virksomhed som os.

Vh Rasmus

Lille tilfreds grundejerforening

Vi er en lille grundejerforening, som er meget tilfredse med systemet. Og vi er imponeret af de hurtige, gode og uddybende svar vi får på spÞrgsmål; også i weekends.

2021幎8月11日

Hej Peter.

Mange tak for de rosende ord! Vi er altid klar på at hjÊlpe, hvis der bliver mere! :-)

Rigtig god dag!

Har kun haft gode oplevelser, både med selve konceptet såvel som support.

Bettina

2021幎6月3日

Hej Bettina.

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er altid klar på at hjÊlpe! :-)

/Mike - Bricksite

extraordinÊrt support dÞgnet rundt

Jeg synes Bricksite skiller sig ud fra alle andre pga. deres formidable support som nÊrmest fungerer dÞgnet rund!! Jeg har fået hjÊlp selv en sÞndag - det kan man ikke forvente andre steder. Så selvom prisen er steget ville jeg altid vÊlge dem som min hostingpartner - service kan ikke kÞbes for penge!

2021幎2月16日

Hej Dieter.

Tusind tak for den fine anmeldelse! Vi er altid klar på at hjÊlpe, uanset hvilken dag på ugen :-)

Rigtig god dag herfra!

jeg er super glad for bricksite!

jeg er super glad for bricksite!! hver gang jeg får et problem er der altid en supervenlig og tålmodig kundeservicemedarbejder som hjÊlper med at lÞse alle mine problemer. jeg havde kÞbt et domÊne hvor jeg havde brugt et forkert bugsstav i domÊnet. kundeservice tilbudte mig et nyt gratis domÊne som under normale omstÊndigheder havde kostet 99kr. super god service jeg ville anbefale denne side til alle som ville lave sin egen hjemmeside.

2021幎2月1日

Hej Carl Erik.

Tusind tak for de rosende ord! Vi er altid klar til at hjÊlpe hvor vi kan! :-)

Rigtig god dag!

/Mike - DirektÞr hos Bricksite

Jeg har vÊret glad for Bricksite

Jeg har vÊret glad for Bricksite, men nu er de blevet for dyre til mit behov!

Og nu kan jeg slet ikke finde opsigelse -muligheden i det besvÊrlige system, som ikke engang giver mig mulighed for at kontakte dem!
Det ser ikke engang ud til at de vil modtage en alm e-mail!!! ALT for dårlig kundeservice! Vi ser tydeligt at man ikke skal overlade alt til en computer!

2021幎1月5日

Hej Michael.

Jeg beklager meget at du har haft en ringe oplevelse som kunde hos os, samt at prisniveauet ikke lÊngere passer til dig.

Vi investerer massivt i vores produkter, og har netop siden Januar formået at forbedre ydeevnen på Bricksite, samt indfÞre op til 20% bedre spambeskyttelse i en nylig opdatering.

Jeg er lidt i tvivl om, hvor du har fra at vi ikke kan kontaktes. Det har altid vÊret muligt at kontakte os via email på support@bricksite.com, eller via live-chat eller beskeder via chat ikonet på vores hjemmeside.

Jeg vil rigtig gerne hÞre fra dig, såfremt du har oplevet problemer med disse kontaktmuligheder. Det skal naturligvis bare fungere.

Rigtig god dag, og beklager igen hvis du har haft en skidt oplevelse! Det er naturligvis ikke det, vi sigter efter.

/Mike - DirektÞr hos Bricksite.

Abonnement Êndres fra 480 kr

Abonnement Êndres fra 480 kr. om året til 696 kr. om året. TrÊder i kraft den 15. Januar 2021.

Det var noget af en abonnement forhÞjelse på Classic Pro. Overvejer om jeg skal forsÊtte med Bricksite.

2020幎12月16日

Kanon service

Jeg har vÊret webmaster på 5 hjemmesider hos Bricksite i mange år og har aldrig haft et problem, som supporterne ikke kunne lÞse hurtigt og effektivt. En klar anbefaling fra mig
Gerhard Petersen, Holstebro

2020幎10月25日

Fantastisk program

Fantastisk program - og endnu bedre er, at deres danske support simpelthen er enestående. De er altid klar til at hjÊlpe og fÞlge sagen helt til dÞrs, så man får skabt det fineste produkt ud af deres services.
Vil anbefale dem til alle der står overfor at opbygge deres eget website!!

2020幎10月20日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。