Jeg har gennem mange Ã¥r haft rigtig gode oplevelser med Bricksite. Jeg har lavet mange hjemmesider hos dem og har altid vÊret meget tilfreds med deres support. Derfor blev jeg faktisk lidt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Advarsel ! Pas pÃ¥ ! Hold jer langt fra Bricksite. I risikerer at miste jeres domÊne. Da brugerne ikke kunne navigere rundt pÃ¥ min hjemmeside, ville jeg skifte selskab, men Bricksite vil ikke lÃ¥se mit... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Advarsel : Hold jer fra dette svindelfirma! Brugerne kunne ikke navigere pÃ¥ min hjemmeside, og Bricksite hjalp mig ikke. Da jeg ville skifte til en anden udbyder, krÊvede det, at Briscksite lÃ¥ste min... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har haft min hjemmeside hos Bricksite i mere end 10 og vÊret utrolig tilfreds. Nu har de helt uden varsel konverteret til ny platform for nogle mÃ¥neder siden. Hele designet er Þdelagt i konverteri... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hos Bricksite har vi skabt et brugervenligt system, der giver dig mulighed for at oprette en professionel hjemmeside helt gratis. Med vores platform, kan du starte med en gratis konto og derefter tilknytte et hav af forskellige funktioner, der passer til dit firma eller dit private projekt. Du kan også tilknytte dit eget domÊne og e-mail, så din hjemmeside får et professionelt udtryk. Udgangspunktet for din hjemmeside kan vÊre et af vores mange flotte design, som er nemme at tilpasse, så din hjemmeside passer perfekt til dit brand. På få minutter kan du vÊre online og prÊsentere dit firma eller projekt for verden. Bricksite giver dig muligheden for at oprette en professionel hjemmeside uden at skulle bruge tid og penge på at lÊre kodning eller design. Det er helt gratis at komme i gang med Bricksite, og vores support team er altid klar til at hjÊlpe dig 7 dage om ugen med at få mest muligt ud af vores platform. Vores mål er at gÞre det nemt og tilgÊngeligt for alle at oprette en hjemmeside, uanset om det er et erhverv eller et privat projekt. Desuden, har vi også et stort udvalg af funktioner og vÊrktÞjer, der kan hjÊlpe dig med at optimere din hjemmeside og skrÊddersy den til dit publikum. Fra SEO-optimering til integrering med sociale medier, kan du vÊre sikker på at Bricksite har alt, du behÞver for at skabe en professionel hjemmeside. Så hvad venter du på? Start din gratis hjemmeside hos Bricksite i dag!
Normansvej 1, 8920, Randers NV, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 94ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
KÊmpe hjÊlp!!! I et sprog man kan forstå og indtil det hele er rigtigt :-)

Bricksite ããã®åç
Jeg ar kun haft gode oplevelser, en simpel brugerflade. Jeg skriver noget til support, hvor jeg synes at det driller. Det retter de til med det samme, selvom jeg nok selv kunne have klaret det. Grunden til at det ikke er 5 stjerner. Vil gerne kunne ringe til support

Bricksite ããã®åç
Super god hjÊlp og rådgivning. Nemt system at arbejde i og deres service er skarp og personlig - de ved ret hurtigt hvad det er for et menneske de sidder overfor og det er så vigtigt.

Bricksite ããã®åç
Overholder ikke GDPR. På trods af jeg ingen consent giver sÊtter deres sites statistik cookies. Da jeg fortÊller dette i en Facebook tråd vÊlger de IKKE at lÞse problemet - men i stedet at blokere mig...
Mon de har styr på deres persondata?
EDIT:
I påstår Cookiebot er nede? Nu er jeg selv reseller af selvsamme lÞsning... og der har ingen nedetid vÊret. Så vidt jeg er informeret fra Cookiebot har der heller ikke vÊret nogen som helst nedetid...
Men flot I kunne tilfÞje de EFTER jeg skrev. For der var INTET cookiebot loaded, da jeg skrev kommentaren. Og selv hvis der var - så kunne I måske blot havde informeret om denne nedetid? Men I valgte at blokere - og derved slette min kommentar.
Mage til amatÞrer indenfor GDPR skal man lede lÊnge efter. HOLD JER LAAAANGT VÃK!
EDIT 2:
NÊste gange kunne en tak måske vÊre mere passende, når en bruger finder ud af jeres Cookiebanner er nede.
Nu fungerere Cookiebot således - hvis det er korrekt opsat i GTM eller direkte i source (i jeres tilfÊlde i GTM) at scripts slet ikke vil loades, hvis cookiebanneret ikke er loaded. Det gjorde det i jeres tilfÊlde.
Ãrlig talt virker det som om I ikke vil pÃ¥tage jer skylden - og det bekrÊfter mig blot i mine antagelser...
I Þvrigt kom jeg ikke med nogle postulater. Jeg skrev man KUNNE VÃRE NERVÃS FOR hvordan resten af jeres datasikkerhed sÃ¥ ud - nÃ¥r I ikke har styr pÃ¥ noget sÃ¥ basalt som et cookiebanner.
Det bekrÊfter denne dialog jo at I ikke havde.

Bricksite ããã®åç
Ikke muligt at fÞlge med i hvad der skal betales , for hvad og hvornår.

Bricksite ããã®åç
SÃ¥dan burde alle firmaer vÊre. Man fÃ¥r al den hjÊlp, man har brug for, og Bricksites hjemmeside er opbygget pÃ¥ en lettilgÊngelig mÃ¥de. GÃ¥r man i stÃ¥, er der hurtigt hjÊlp at hente via chatten eller ved at kontakte deres support. Jeg oplever at fÃ¥ svar i weekenden, selvom jeg synes, at âdeâ virkelig har krav pÃ¥ at holde fri. Man fÃ¥r tilbudt at deltage i flere webinarer, som giver et godt indblik i, hvordan hjemmesider opbygges.
Tak til Bricksite for jeres hurtige, venlige og professionelle support. Det er en fornÞjelse at âarbejdeâ sammen med jer, jeg fÃ¥r god respons pÃ¥ min hjemmeside, og jeg kan kun anbefale jer.

Bricksite ããã®åç
Let at bruge og hurtig support når man har spÞrgsmål :)

Bricksite ããã®åç
Har brugt Bricksite til mit lille ingeniÞrfirma og private mailboxe mm gennem 5 Ã¥r. Det er ikk ret dyrt, det virker, og der bliver altid svaret pÃ¥ chatten. Og endda tÃ¥lmodigt, ogsÃ¥ nÃ¥r jeg selv har rodet i det ð

Bricksite ããã®åç
Vi er en lille grundejerforening, som er meget tilfredse med systemet. Og vi er imponeret af de hurtige, gode og uddybende svar vi får på spÞrgsmål; også i weekends.

Bricksite ããã®åç
Har kun haft gode oplevelser, både med selve konceptet såvel som support.
Bettina

Bricksite ããã®åç
Jeg synes Bricksite skiller sig ud fra alle andre pga. deres formidable support som nÊrmest fungerer dÞgnet rund!! Jeg har fået hjÊlp selv en sÞndag - det kan man ikke forvente andre steder. Så selvom prisen er steget ville jeg altid vÊlge dem som min hostingpartner - service kan ikke kÞbes for penge!

Bricksite ããã®åç
jeg er super glad for bricksite!! hver gang jeg får et problem er der altid en supervenlig og tålmodig kundeservicemedarbejder som hjÊlper med at lÞse alle mine problemer. jeg havde kÞbt et domÊne hvor jeg havde brugt et forkert bugsstav i domÊnet. kundeservice tilbudte mig et nyt gratis domÊne som under normale omstÊndigheder havde kostet 99kr. super god service jeg ville anbefale denne side til alle som ville lave sin egen hjemmeside.

Bricksite ããã®åç
Jeg har vÊret glad for Bricksite, men nu er de blevet for dyre til mit behov!
Og nu kan jeg slet ikke finde opsigelse -muligheden i det besvÊrlige system, som ikke engang giver mig mulighed for at kontakte dem!
Det ser ikke engang ud til at de vil modtage en alm e-mail!!! ALT for dårlig kundeservice! Vi ser tydeligt at man ikke skal overlade alt til en computer!

Bricksite ããã®åç
Selvom alt var lukket, fik jeg hjÊlp til min hjemmeside
Utroligt dejlig at de vil de udenfor deres arbejdstid. altid super gode til at hjÊlpe.
Abonnement Êndres fra 480 kr. om året til 696 kr. om året. TrÊder i kraft den 15. Januar 2021.
Det var noget af en abonnement forhÞjelse på Classic Pro. Overvejer om jeg skal forsÊtte med Bricksite.
Can definitely recommend Bricksite!
Have needed support 3-4 times within half a year - and I got a response after a very short time. And the help I got solved the problem every time.
The tool to build up the website with also work absolutely amazing :)
Jeg har vÊret webmaster på 5 hjemmesider hos Bricksite i mange år og har aldrig haft et problem, som supporterne ikke kunne lÞse hurtigt og effektivt. En klar anbefaling fra mig
Gerhard Petersen, Holstebro
Fantastisk program - og endnu bedre er, at deres danske support simpelthen er enestående. De er altid klar til at hjÊlpe og fÞlge sagen helt til dÞrs, så man får skabt det fineste produkt ud af deres services.
Vil anbefale dem til alle der står overfor at opbygge deres eget website!!