Jeg har gennem mange Ã¥r haft rigtig gode oplevelser med Bricksite. Jeg har lavet mange hjemmesider hos dem og har altid vÊret meget tilfreds med deres support. Derfor blev jeg faktisk lidt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Advarsel ! Pas pÃ¥ ! Hold jer langt fra Bricksite. I risikerer at miste jeres domÊne. Da brugerne ikke kunne navigere rundt pÃ¥ min hjemmeside, ville jeg skifte selskab, men Bricksite vil ikke lÃ¥se mit... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Advarsel : Hold jer fra dette svindelfirma! Brugerne kunne ikke navigere pÃ¥ min hjemmeside, og Bricksite hjalp mig ikke. Da jeg ville skifte til en anden udbyder, krÊvede det, at Briscksite lÃ¥ste min... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har haft min hjemmeside hos Bricksite i mere end 10 og vÊret utrolig tilfreds. Nu har de helt uden varsel konverteret til ny platform for nogle mÃ¥neder siden. Hele designet er Þdelagt i konverteri... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hos Bricksite har vi skabt et brugervenligt system, der giver dig mulighed for at oprette en professionel hjemmeside helt gratis. Med vores platform, kan du starte med en gratis konto og derefter tilknytte et hav af forskellige funktioner, der passer til dit firma eller dit private projekt. Du kan også tilknytte dit eget domÊne og e-mail, så din hjemmeside får et professionelt udtryk. Udgangspunktet for din hjemmeside kan vÊre et af vores mange flotte design, som er nemme at tilpasse, så din hjemmeside passer perfekt til dit brand. På få minutter kan du vÊre online og prÊsentere dit firma eller projekt for verden. Bricksite giver dig muligheden for at oprette en professionel hjemmeside uden at skulle bruge tid og penge på at lÊre kodning eller design. Det er helt gratis at komme i gang med Bricksite, og vores support team er altid klar til at hjÊlpe dig 7 dage om ugen med at få mest muligt ud af vores platform. Vores mål er at gÞre det nemt og tilgÊngeligt for alle at oprette en hjemmeside, uanset om det er et erhverv eller et privat projekt. Desuden, har vi også et stort udvalg af funktioner og vÊrktÞjer, der kan hjÊlpe dig med at optimere din hjemmeside og skrÊddersy den til dit publikum. Fra SEO-optimering til integrering med sociale medier, kan du vÊre sikker på at Bricksite har alt, du behÞver for at skabe en professionel hjemmeside. Så hvad venter du på? Start din gratis hjemmeside hos Bricksite i dag!
Normansvej 1, 8920, Randers NV, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 94ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
Bricksite har valgt at Êndre program. Fra Classis til Bricksite II. Det betyder at deres kunder "hÊnger" i det gamle, hvor supporten er sporadisk. Da der ikke er indbygget webshop i deres nye program, er det ikke muligt at skifte for mig. Det er heller ikke muligt at konverterer "smart" til det nye. Man skal starte HELT FORFRA. De anviser at man skal downloade de gamle filer - det virker heller ikke. Når der bliver tid til at skifte, bliver det IKKE til bricksite. Mega dårlig oplevelse som bruger og kan ikke anbefale det.

Bricksite ããã®åç
Bricksite - og ikke mindst deres kundeservice - får min varmeste anbefaling. Hurtig og tålmodig assistance, overskuelige skabeloner og tilgÊngelige vejledninger. Jeg er på ingen måde superbruger og er alligevel - med deres hjÊlp og stÞtte - nået i mål med min hjemmeside og hvad dertil hÞrer :-) TAK!!

Bricksite ããã®åç
Jeg har brugt Bricksite i mange år og er meget tilfreds med deres kundeservice og ikke mindst support. Når man som jeg ikke er en haj til hjemmesider men alligevel forsÞger at kaste mig ud i det er det en fantastisk hjÊlp med en support som kun er få klik vÊk og hurtig og venlig respons.

Bricksite ããã®åç
Fantastisk service, altid og hurtigt. Jeg har vÊret kunde hos Bricksite 3 - 4 år nu, jeg er meget tilfreds.
Jonas Borup
Psykoterapeut

Bricksite ããã®åç
Jeg har en side via bricksite. Selve opsÊtningen er meget brugervenlig.
Det allerbedste - og som virkelig, virkelig er fantastisk - det er deres kundeservice.
Dansk firma - meget hurtigt svar (nogle gange inden for minutter og timer) - og gode vejledninger - og i Þvrigt personlig betjening. Man kan mÊrke, at det er folk, som brÊnder for at levere en god service.
Kunne man give flere stjerner fik de det.

Bricksite ããã®åç
Bricksite kundeservice, er ALTID klar til at hjÊlpe og vejlede. Tusind tak for det :-)

Bricksite ããã®åç
Total vild med den danske support â¥ïž Hurtig hjÊlp, sÃ¥ jeg ikke spilder tid ðð»
De er super gode til at vejlede og lÞse bÞvl.
Jeg har anbefalet bricksite til flere kollegaer, som også er imponerede over de flotte designs og mange lÞsningsmuligheder.
LiivsTerapi dk

Bricksite ããã®åç
Fine og professionelle skabeloner. Nem at navigere i. Meget hurtig support.

Bricksite ããã®åç
Bricksite er utrolig nemt at arbejde med. Supporten er rigtig god og det tekniske bliver formidlet i et forståeligt sprog

Bricksite ããã®åç
Jeg har sÃ¥ meget optur over Bricksite. Virkelig fine funktioner og skabeloner, super konkurrencedygtige priser og FULDSTÃNDIG FANTASTISK SUPPORT. Jeg er fan og anbefaler dem til alle, jeg kender :-) Tak!

Bricksite ããã®åç
Har flere hjemmesider hos Bricksite.
Flotte designs som er nemme at arbejde med.
God service og respons fra kundeservice.

Bricksite ããã®åç
Kundeservice fra Bricksite er i top. Har specielt hjulpet mig med skift fra den tidligere Classic udgave til deres nye Bricksite II hjemmeside. Kan kun anbefale dette firma.

Bricksite ããã®åç
Har arbejdet med Bricksite siden 2007. Det har vÊret godt. Dels er systemet (nu: Classic) let at gå til - jeg er ved at lÊre at bruge Bricksite II, og det skal nok gå. Det fineste er nÊsten supportfunktionen. Hurtig og venlig uanset hvor dumme spÞrgsmål, man stiller.
vh
Peter Grarup

Bricksite ããã®åç
Super service. Hurtigt svar, som ogsÃ¥ er til at forstÃ¥ for en knap sÃ¥ it kyndig person som mig.ð

Bricksite ããã®åç
Kvikt svar - også vedr. hjÊlp til betalinger :-)
God service i en god, forstående tone og forståeligt sprog.

Bricksite ããã®åç
Fantastisk service. Hurtig svartid.
Jeg spurgte om noget der egentlig ikke ligger i bricksite systemet, og fik alligevel hurtig og kompetent hjÊlp.

Tilfreds med hjÊlp
Jeg er meget tilfreds med den hjÊlp jeg fÃ¥r fra supporten hos Brichside. Hurtig og kompetent hjÊlp Tak ð

Bricksite ããã®åç
Mega kompetent og hurtig service. En warning hindrede at mit site var oppe. Det blev lÞst og nu er alt i orden igen. Den varmeste anbefaling skal lyde herfra.