レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har gennem mange Ã¥r haft rigtig gode oplevelser med Bricksite. Jeg har lavet mange hjemmesider hos dem og har altid vÊret meget tilfreds med deres support. Derfor blev jeg faktisk lidt... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Advarsel ! Pas pÃ¥ ! Hold jer langt fra Bricksite. I risikerer at miste jeres domÊne. Da brugerne ikke kunne navigere rundt pÃ¥ min hjemmeside, ville jeg skifte selskab, men Bricksite vil ikke lÃ¥se mit... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Advarsel : Hold jer fra dette svindelfirma! Brugerne kunne ikke navigere pÃ¥ min hjemmeside, og Bricksite hjalp mig ikke. Da jeg ville skifte til en anden udbyder, krÊvede det, at Briscksite lÃ¥ste min... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jeg har haft min hjemmeside hos Bricksite i mere end 10 og vÊret utrolig tilfreds. Nu har de helt uden varsel konverteret til ny platform for nogle mÃ¥neder siden. Hele designet er Þdelagt i konverteri... もっず芋る

䌁業情報

1. りェブ ホスティング サヌビス
  2. DNS プロバむダヌ
  3. 電子メヌル サヌビスプロバむダヌ
  4. ゜フトりェア䌁業
  5. りェブサむト デザむナヌ

圓該䌁業による蚘述

Hos Bricksite har vi skabt et brugervenligt system, der giver dig mulighed for at oprette en professionel hjemmeside helt gratis. Med vores platform, kan du starte med en gratis konto og derefter tilknytte et hav af forskellige funktioner, der passer til dit firma eller dit private projekt. Du kan også tilknytte dit eget domÊne og e-mail, så din hjemmeside får et professionelt udtryk. Udgangspunktet for din hjemmeside kan vÊre et af vores mange flotte design, som er nemme at tilpasse, så din hjemmeside passer perfekt til dit brand. På få minutter kan du vÊre online og prÊsentere dit firma eller projekt for verden. Bricksite giver dig muligheden for at oprette en professionel hjemmeside uden at skulle bruge tid og penge på at lÊre kodning eller design. Det er helt gratis at komme i gang med Bricksite, og vores support team er altid klar til at hjÊlpe dig 7 dage om ugen med at få mest muligt ud af vores platform. Vores mål er at gÞre det nemt og tilgÊngeligt for alle at oprette en hjemmeside, uanset om det er et erhverv eller et privat projekt. Desuden, har vi også et stort udvalg af funktioner og vÊrktÞjer, der kan hjÊlpe dig med at optimere din hjemmeside og skrÊddersy den til dit publikum. Fra SEO-optimering til integrering med sociale medier, kan du vÊre sikker på at Bricksite har alt, du behÞver for at skabe en professionel hjemmeside. Så hvad venter du på? Start din gratis hjemmeside hos Bricksite i dag!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 20ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Skiftet til nyt, inden det er fÊdigudviklet.

Bricksite har valgt at Êndre program. Fra Classis til Bricksite II. Det betyder at deres kunder "hÊnger" i det gamle, hvor supporten er sporadisk. Da der ikke er indbygget webshop i deres nye program, er det ikke muligt at skifte for mig. Det er heller ikke muligt at konverterer "smart" til det nye. Man skal starte HELT FORFRA. De anviser at man skal downloade de gamle filer - det virker heller ikke. Når der bliver tid til at skifte, bliver det IKKE til bricksite. Mega dårlig oplevelse som bruger og kan ikke anbefale det.

2020幎3月11日

Hej Charlotte.

Jeg er meget ked af at lÊse, at du finder supporten på det gamle system sporadisk. Vi forsÞger altid at overholde de samme gode svartider på tvÊrs af produkter, og at sÞrge for at alle er up-to-date ift hvad man kan i det enkelte produkt. Hvis vi har fejlet her, beklager jeg meget.

Jeg kan godt fÞlge dig i at det er Êrgerligt, at der ikke er en "1-click konvertering" fra det gamle til det nye. Tro mig, vi har prÞvet RIGTIG mange ting af i den forbindelse, men har simpelthen ikke fundet det muligt at konvertere hjemmesider fra det nu 14 år gamle system til de nye teknologier, vi benytter i dag. Derfor har vi gjort det hurtigt og nemt at downloade sine medier fra den gamle side - her vil jeg rigtig gerne hjÊlpe dig hvis du oplever problemer med den funktion (det virker nemlig for mig).

På den måde kan man komme i gang med at opbygge en ny side i Bricksite II, og endda gÞre brug af de samme medier som fÞr, såfremt man foretrÊkker den tilgangsmåde.

Dog er det vigtigt for mig at påpege, at vi ikke tvinger nogen til at skifte fra det gamle. Bricksite Classic lever fortsat videre, uden planer om lukning. Det er korrekt at vi anbefaler Bricksite II til nye brugere, men da funktioner såsom webshop endnu ikke er på plads i det nye, ville det ikke vÊre fair overfor vores glade brugere af det gamle at lukke det ned.

Som sagt er jeg rigtig ked af at lÊse om din oplevelse, og vil rigtig gerne prÞve at hjÊlpe dig med en eksport af dine filer hvis du oplever problemer hermed. Hvis du blot skriver til support@bricksite.com, sidder jeg personligt klar til at tage den.

Jeg håber på at hÞre fra dig! Rigtig god dag!

/Mike - Bricksite.

Min varmeste anbefaling

Bricksite - og ikke mindst deres kundeservice - får min varmeste anbefaling. Hurtig og tålmodig assistance, overskuelige skabeloner og tilgÊngelige vejledninger. Jeg er på ingen måde superbruger og er alligevel - med deres hjÊlp og stÞtte - nået i mål med min hjemmeside og hvad dertil hÞrer :-) TAK!!

2020幎2月15日

Hej Karen.

Tusind tak for de rosende ord! Hele formålet med Bricksite er, at man netop ikke bÞr behÞve at vÊre superbruger for at få en lÊkker og professionel hjemmeside op at kÞre. Det hjÊlper vi naturligvis gerne med! :-)

Venlig hilsen Mike.

Fremragende kundeservice

Jeg har brugt Bricksite i mange år og er meget tilfreds med deres kundeservice og ikke mindst support. Når man som jeg ikke er en haj til hjemmesider men alligevel forsÞger at kaste mig ud i det er det en fantastisk hjÊlp med en support som kun er få klik vÊk og hurtig og venlig respons.

2020幎2月5日

Hej Dorthe.

Mange tak for den fine anmeldelse! Vi er altid klar på at hjÊlpe hvis der bliver det mindste :-)

Fantastisk service

Fantastisk service, altid og hurtigt. Jeg har vÊret kunde hos Bricksite 3 - 4 år nu, jeg er meget tilfreds.

Jonas Borup
Psykoterapeut

2020幎2月5日

Hej Jonas.

Tusind tak for de fine ord! Vi er glade for at du er kunde hos os :-)

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har en side via bricksite

Jeg har en side via bricksite. Selve opsÊtningen er meget brugervenlig.
Det allerbedste - og som virkelig, virkelig er fantastisk - det er deres kundeservice.
Dansk firma - meget hurtigt svar (nogle gange inden for minutter og timer) - og gode vejledninger - og i Þvrigt personlig betjening. Man kan mÊrke, at det er folk, som brÊnder for at levere en god service.

Kunne man give flere stjerner fik de det.

2020幎2月4日

Hej Lasse.

Tusind tak for den fine anmeldelse! Vi gÞr hvad vi kan for at hjÊlpe hurtigst muligt, så det er skÞnt når det bliver vÊrdsat! :-)

Bricksite kundeservice

Bricksite kundeservice, er ALTID klar til at hjÊlpe og vejlede. Tusind tak for det :-)

2020幎1月26日

Hej Trine.

Tusind tak for din anmeldelse! Du har helt ret - vi sidder ALTID klar til at hjÊlpe :-)

5぀星のうち5の評䟡

Total vild med den danske support ♥

Total vild med den danske support ♥ Hurtig hjÊlp, sÃ¥ jeg ikke spilder tid 👍🏻
De er super gode til at vejlede og lÞse bÞvl.
Jeg har anbefalet bricksite til flere kollegaer, som også er imponerede over de flotte designs og mange lÞsningsmuligheder.
LiivsTerapi dk

2020幎1月25日

Hej Dorte.

Tusind tak for din anmeldelse! Det varmer her på kontoret en kold og mÞrk Mandag :-)

Vi er altid klar på at hjÊlpe hvis der bliver det mindste!

Super service !

TilgÊngelig, hurtig og super service

2020幎1月17日

Hej Marlene.

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er altid klar til at hjÊlpe, såfremt der måtte blive noget.

5぀星のうち5の評䟡

Hurtig, kompetent og venlig support

Bricksite er utrolig nemt at arbejde med. Supporten er rigtig god og det tekniske bliver formidlet i et forståeligt sprog

2019幎12月17日

Hej Anette.

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at du kan lide supporten, og sidder altid klar til at hjÊlpe! :-)

FANTASTISK - ANBEFALER DET TIL ALLE

Jeg har så meget optur over Bricksite. Virkelig fine funktioner og skabeloner, super konkurrencedygtige priser og FULDSTÆNDIG FANTASTISK SUPPORT. Jeg er fan og anbefaler dem til alle, jeg kender :-) Tak!

2019幎12月14日

Hej Maja.

Tusind tak for de rosende ord! Vi er altid glade for at hjÊlpe, og sÊtter kÊmpe pris på anbefalingerne! :-)

Rigtig god jul!

Gode service og respons.

Har flere hjemmesider hos Bricksite.
Flotte designs som er nemme at arbejde med.
God service og respons fra kundeservice.

2019幎12月11日

Hej Heidi.

Mange tak for de rosende ord! Vi er glade for at du kan lide de forskellige designs, og ikke mindst vores kundeservice!

Rigtig god dag til dig :-)

5぀星のうち5の評䟡

Kundeservice fra Bricksite er i top

Kundeservice fra Bricksite er i top. Har specielt hjulpet mig med skift fra den tidligere Classic udgave til deres nye Bricksite II hjemmeside. Kan kun anbefale dette firma.

2019幎12月10日

Hej Erling.

Mange tak for de rosende ord! Vi håber at overgangen til Bricksite II er gået godt! :-)

Har arbejdet med Bricksite siden 2007

Har arbejdet med Bricksite siden 2007. Det har vÊret godt. Dels er systemet (nu: Classic) let at gå til - jeg er ved at lÊre at bruge Bricksite II, og det skal nok gå. Det fineste er nÊsten supportfunktionen. Hurtig og venlig uanset hvor dumme spÞrgsmål, man stiller.
vh
Peter Grarup

2019幎12月5日

Hej Peter.

Mange tak for den venlige kommentar! Vi håber at du bliver glad for Bricksite II og de nye muligheder, der er deri :-)

Husk at der ikke findes dumme spÞrgsmål! Du er altid velkommen til at kontakte os hvis der er det mindste, vi kan hjÊlpe med.

Rigtig god dag til dig!

Super service

Super service. Hurtigt svar, som også er til at forstå for en knap så it kyndig person som mig.🙂

2019幎12月5日

Hej Tanya.

Mange tak for den fine anmeldelse! Vores fornemmeste mål er at sÞrge for at yde den bedst mulige support, så en kommentar som denne varmer i den grad her på supporten! :-)

Rigtig god dag til dig!

5぀星のうち5の評䟡

God tone i hurtige svar.

Kvikt svar - også vedr. hjÊlp til betalinger :-)
God service i en god, forstående tone og forståeligt sprog.

2019幎12月3日

Hej Sven.

Tak for de rosende ord! Vi er klar til at hjÊlpe uanset hvad, det drejer sig om :-)

Rigtig god dag herfra!

God og hurtig support

God og hurtig support. Tak.

2019幎11月28日

Hej Niels.

Tak for den fine anmeldelse! Vi er altid klar til at hjÊlpe :-)

Fantastisk service

Fantastisk service. Hurtig svartid.

Jeg spurgte om noget der egentlig ikke ligger i bricksite systemet, og fik alligevel hurtig og kompetent hjÊlp.

2019幎11月26日

Hej Rasmus.

Mange tak for den fine anmeldelse! Vi prÞver altid at hjÊlpe efter bedste evne, så dejligt at det kunne bruges! :-)

Tilfreds med hjÊlp

Tilfreds med hjÊlp
Jeg er meget tilfreds med den hjÊlp jeg fÃ¥r fra supporten hos Brichside. Hurtig og kompetent hjÊlp Tak 😄

2019幎11月21日

Hej Anita.

Tak for de rosende ord! Vi er altid klar på at hjÊlpe :-)

5぀星のうち5の評䟡

Mega kompetent og hurtig service

Mega kompetent og hurtig service. En warning hindrede at mit site var oppe. Det blev lÞst og nu er alt i orden igen. Den varmeste anbefaling skal lyde herfra.

2019幎11月15日

Hej Charlotte.

Mange tak for den fine anmeldelse! Vi er altid klar til at hjÊlpe hvis der bliver det mindste :-)

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。