4.4

TrustScore 5段階評䟡の4.5

12件のレビュヌ

レビュヌ䟝頌の蚘録がありたせん

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

Har haft samme hÊngekÞje i mange år

Jeg kÞbte en stor mexikansk familliehÊngekÞje for ca. 17-18 år siden på Vorbasse Marked. Den holder stadig, men er selvfÞlgelig blevet falmet med tiden. Vi har gjort meget ud af at tage den ind, når den ikke blev brugt. Nu har jeg kÞbt en ny på Vorbasse Marked, så jeg har en erstatning, når den gamle ikke kan mere

2023幎7月26日
自発的なレビュヌ

Dårlig kvalitet af hÊngekÞjestol!

Dårlig kvalitet af hÊngekÞjestol!
Da jeg henvendte mig for at reklamere over at hÊngekÞjestolen var revnet i stoffet, fik jeg at vide at det var normalt at de kun holdt i et år (den var i Þvrigt var blevet brugt indendÞrs)!
> 500kr for en hÊngekÞjestol der holder et Ã¥r
 det bliver dyrt i lÊngden

Og ingen beklagelse eller kompensation fra firmaet

2022幎8月31日
自発的なレビュヌ

alletiders julegaveide! Byg din egen lysestage!

Alletiders julegaveide! Hos: POLLEN EKSPRESSEN

Vi besÞgte butikken i Kongensgade og byggede den fineste lysestage, med kugler i “royal Copenhagen”
alletiders julegaveide. Kuglerne findes i mange farver og stagerne i sÞlv eller sort. Priserne er absolut rimelige
.fra 249 til 299,-
Man kan både vÊlge toppen til alm. lys og til fyrfadslys og sammensÊtte lige den stage man synes er finest!

Vi kÞbte også et af de små glashuse til lys (de findes i mange farver og former!

Ydermere fik vi den sÞdeste betjening og en meget elegant indpakning af gaven. Alletiders julegaveide!

.fra 249 til 299,-

Vi kÞbte også et af de små glashuse til lus (de findes i mange farver og former!

Ydermere fik vi den sÞdeste betjening og en meget elegant indpakning af gaven. Se de vedhÊftede billeder.

Jeg kan varmt anbefale denne butik, som har vildt mange sjove og sÞde ting!

Jeg kan varmt anbefale denne butik, som har vildt mange sjove og sÞde ting!

2021幎11月26日

Super fin service

Super fin service - den hÊngekÞje jeg fÞrst havde bestilt var rigtig flot men lidt for smal til det Þnskede brug (havde bestilt på nettet uden at få vejledning fÞrst). Ringede og fik god vejledning - fik tilsendt en ny hÊngekÞje og returpose til den fÞrste hÊngekÞje.

2021幎3月24日

dårlig kvalitet af hÊngekÞje

KÞbte en hÊngekÞje der var ekstra slidstÊrk (beregnet til "institutionsbrug") og betalte ekstra for den, eftersigende, hÞjere kvalitet.
HÊngekÞjen holdt 1 sÊson fÞr den begyndte at blive falme i farven og 2 sÊsoner inden den begyndte at flosse og springe nylonstrengene hvorfor den nu er ubrugelig.
Har prÞvet at komme i kontakt med virksomheden med henblik på reklamation men uden held.

2017幎12月18日

DÃ¥rlig oplevelse !

KÞbte en hÊngekÞje til min kommende mand i morgengave på brugskunst.dk.
Valgte netop denne hÊngekÞje, da den havde en max belastning på helt op til 250kg, hvilke også gjorde at jeg gerne ville betale det ekstra som denne kostede.
Hurtigt levering, men på kassen som hÊngekÞjen kom i, stod der en max belastning på 200kg - skrev en mail til brugskunst.dk, men fik intet svar. Et par dage senere kiggede jeg på jeres hjemmeside, og nu var maxbelastningen på den pågÊldende hÊngekÞje sjovt nok Êndret til max 200kg.
Vi har valgt at beholde hÊngekÞjen, da det er en fin hÊngekÞje, som jeg desvÊrre bare har betalt for mange penge for, ift hvad jeg kunne have fået andre steder på nettet.
Vi handler ikke hos brugskunst.dk mere...

2017幎7月29日

god service

var lidt forvirret over de forskellige sider. siddehÊngekÞjen som smider en videre til brugskunst. men servicen var i top. telefonen tages med det samme -rigtig god service.

2012幎4月12日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。