レビュアーのコメントを見てみましょう
Voorheen goed werkende appet inlog. Sinds RTL inlog telkens opnieuw akkoord geven bij elke wisseling. Gek wordend. Waarom krijgt deze RTL en ook DPG media ook steeds meer invloed op alle media. Ongelo... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Actuele buienradar en actueel weer voor Nederland en Europa, actuele satellietbeelden, actuele temperaturen, neerslag, en veel meer!
連絡先
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Abonnement werkt niet meer
Ik heb betaald voor een abonnement zodat ik geen reclames had. Na een update in juni was ik uitgelogd en lukte het niet meer om mijn abonnement gekoppeld te krijgen aan de app. Ik heb inmiddels vier mails gestuurd en hier wordt niet of nauwelijks op gereageerd. Slechte zaak. Ik had beter verwacht!
Zeer slechte service: geld incasseren maar niet leveren…
Ik heb jarenlang buienradar premium gebruikt. Een paar dagen geleden werden de abonnementskosten afgeschreven maar bleek ik niet genoeg saldo te hebben. Ik heb meteen saldo bijgestort maar buienradar blokkeerde de verdere betaling. Een nieuw abonnement afsluiten werd ook geweigerd.
Het bestaande abonnement werd door buienradar afgesloten.
De helft van het lopende jaarabonnement is nu betaald.
Ik heb buienradar gemaild maar geen reactie ontvangen.
Ik vind dit een zeer slechte gang van zaken: Wel de helft incasseren van het abonnementsgeld een verder niets meer doen.
Ik heb de weerapp van KNMI geïnstalleerd die is ook goed, gratis en advertentievrij.
Echt slecht ,momenteel een dikke…
Up date nu het noodweer voorbij is staat de bui boven Assen nou daar heb je wat aan. Was echt niet normaal zulke harde klappen Echt slecht ,momenteel een dikke onweersbui met regen trekt volgens buienradar.nl bij Assen langs en niet er over nou. In noord Assen gaat het te keer onweren en regenen niet normaal. Bedankt buienradar.nl. het gaat hier nog erger te keer klappen zo hard het hele huis en vloer dreunt en volgend buienradar.nl geen bui over Assen. Ongelooflijk dat zo'n noodweer fout aangegeven is .
Werkt niet op de belangrijkste momenten…
Werkt niet op de belangrijkste momenten in Dinteloord waar veel schepen liggen zeil en jachten waar het heel belangrijk is dat ze weten wat voor weer het woord dus deze niet doen een andere zoeken
Baggersite tegenwoordig
Baggersite tegenwoordig! Actueel weerbericht is misleidend en klopt niet. Zit nu twee weken in Frankrijk en mijn woonplaats hier kan niet gevonden worden. Hier zitten hobbyisten hun hobby uit te voeren maar houden geen tekening meer met de "gewone man. Ik haak af! T'is klaar!
Buienradar is een absolute ramp.
Buienradar is een absolute ramp.
Volgens hun radar is er “geen onweer”, terwijl het hier knalt alsof de hemel zelf uit elkaar scheurt.
Hoe krijg je het voor elkaar om zó ver naast de realiteit te zitten?
Je hoeft niet eens een weerexpert te zijn — je hoeft alleen maar een raam te hebben.
De radar loopt achter, de voorspellingen zijn lachwekkend, en de kaart is zo traag dat je denkt dat hij via een dial‑up modem wordt geladen.
Buienradar is niet alleen onbetrouwbaar, het is actief misleidend: het doet alsof alles rustig is terwijl je buiten bijna wordt weggeblazen.
Als dit de “beste” weersite van Nederland moet voorstellen, dan is het tijd dat iemand ze wakker schudt.
Buienradar faalt structureel, consequent en zonder enige schaamte.
Je kunt beter een natte vinger in de lucht steken — dat geeft nog meer informatie dan deze waardeloze radar.
Onoverzichtelijk en onlogisch
Was mn lieveljngsapp maar nu een lastig onoverzichtelijk rommeltje! Jammer! Je wilt direct heel de dag zien en vroeger kon dat, alles was logisch en makkelijk te vinden maar dit is verschrikkelijk!
Teveel abonnements pop ups
Idioot vaak abonnements pop ups op de website, kiezen voor betaalde site of gratis. Dan raak je dus je ingestelde plaats kwijt, twee keer, voor de radar zelf en ook voor de grafieken van temperatuur, luchtvochtigheid etc. Dat ze ooit site van het jaar werden was ook via net zon (sic) agressieve campagne.
Samenvatting van de problemen gepubliceerd op 25 juni jl.
Heb een degelijke samenvatting van de problemen bij Buienradar van de afgelopen tweeënhalve maand gepubliceerd op platform Dutchcowboys met publicatiedatum 25 juni jl. Hiervoor heb ik o.a. geleund op commentaren en feedback binnen dit forum. Hartelijk dank!
Hele vervelende pop-ups bij inloggen
Hele vervelende pop-ups bij inloggen. Gaat vaak mis met voorspellingen. Bv zou vandaag alhier 40 graden kunnen worden. Max. temperatuur 34,6 graden.
Enorm slecht veranderd dagelijks en…
Enorm slecht veranderd dagelijks en zelfs ieder uur. Alles is afgestemd op RTL en klimaatverandering. Weer alarm afgeven bij temperatuur van 35 graden. Waar zijn we in godsnaam mee bezig. Tis gewoon zomer hee.
Alles behalve betrouwbaar, een klucht
Kan je totaal niet op rekenen. Hun pictogrammen per uur komt zelfs niet overeen met hun kaart die erboven staat. Een kind zal mogelijks een betrouwbaardere voorspelling geven dan deze app. Enkel aan te raden voor zware gokkers.
Noem het dan geen radar
Noem het dan geen radar. Het is gewoon een voorspelling en meestal fout. Net al mijn tuin spullen binnen gezet vanwege onweer dan nooit kwam. Omdat het buienRADAR genoemd word, neigt dit naar misleiding, zeker gezien dst er advertenties op de site staan. Klik levert geld op.
Waardeloos
Waardeloos. Je wordt volgestouwd met reclame. Die is,heel erg, agressief. Ga naar een andere app
Slechte update ooit
Slechte update ooit, geef ons de oude vertrouwde buienradar terug
Dat vernieuwde is echt niet te doen!
Dat vernieuwde is echt niet te doen!! Waarom, als iets goed werkt en loopt het te veranderen.. vreselijk dit
Volstrekt onbetrouwbaar
Vroeger waren de voorspellingen wat beter, maar nu lijkt het wel een roulette. Ik kan hier volstrekt niet van op aan. Je ziet in de app dat het regent en kijk je buiten dan is het prachtig weer, v.v. ik heb deze app van mijn mobiel gehaald.
Buienradar zit er 9 vd 10 x naast.
Buienradar zit er 9 vd 10 x naast.. Ik ga echt niet betalen voor een weer app. Wolken in de lucht zijn nog betrouwbaarder... Hier in Tilburg zitten ze er erg vaak naast helaas, gelukkig in positieve zin
Zelden gezien,
Zelden gezien,
zo'n slechte voorspelling op lange termijn. Stop daar toch mee.
Als je geen redelijk accurate meerdaagse kunt voorspellen, stop daar dan mee.
Mogelijk volgsoftware?
Geruime tijd geleden geïnformeerd of ze de software van Applovin (volgsoftware) gebruiken. Hier geen reactie op ontvangen .... Verschillende malen melding gemaakt maar de meegeleverde advertenties blijven ongepast en aanstootgevend!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。